FK Mladost DK
Re: FK Mladost Doboj - Kakanj
Novo pojacanje Mladosti Adnan Hrelja
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
-
- Moderator
- Kontakt:
Nemoj pravit DPziher je napisao/la:Novo pojacanje Mladosti Adnan Hrelja

Mi smo prizeljkivali gradski derbi u prvim kolima i ispunise se nase zelje. Drugo kolo gostujemo pod Vardom 

Danas Mladost odigrala prvu pripremnu utakmicu protiv NK Travnik i slavila rezultatom 3:0 (Bajramovic, Dilaver i Sikira)
To je bila i prilika da nam se predstave pojacanja koja su pristigla. (Elbis Sabic, Faruk Gacan, Almir Hasanovic, Adnan Hrelja, Amar Prutina, Edib Sikira, Haris Dilaver, te omladinci Delibasic i Kovac)
Ovo danas sto su pokazali je vise nego dobro i siguran sam da sada imamo jos jacu ekipu nego proslu sezonu.
Svi su odigrali dobro a odusevio me Haris Dilaver koji je za 30-tak minuta koliko je proveo na trenu pokazao da je strasan igrac, postigao je jedan pogodak i asistirao mladom Sikiri kod treceg gola.
To je bila i prilika da nam se predstave pojacanja koja su pristigla. (Elbis Sabic, Faruk Gacan, Almir Hasanovic, Adnan Hrelja, Amar Prutina, Edib Sikira, Haris Dilaver, te omladinci Delibasic i Kovac)
Ovo danas sto su pokazali je vise nego dobro i siguran sam da sada imamo jos jacu ekipu nego proslu sezonu.
Svi su odigrali dobro a odusevio me Haris Dilaver koji je za 30-tak minuta koliko je proveo na trenu pokazao da je strasan igrac, postigao je jedan pogodak i asistirao mladom Sikiri kod treceg gola.
- L' Imperator
- Kontakt:
Dilaver je odlična zamjena za Kovu, vjerujem da će i nadmašiti njegov učinak iz prošle sezone! Dobar igrač!
#samoRudar #zauvijek
Dobili ste jednog iskusnog defanzivca Almira Hasanovica i dobrog napadaca za tu ligu Harisa Dilavera. Sretno! vidim ubili ste travnika,znaci crno im se pise i ove sezone,mada se izvuku uvijek 

TH 1950
Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....
Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....
Aldin Sisic novo pojacanje FK Mladost 

- L' Imperator
- Kontakt:
-
- Kontakt:
dobar trkac ne pretjerani tehnicar kod nas u vitezu izgleda nije bio u najboljim odnosima sa Antom Misom pa je i sjedio na klupi a sada se nije mogao dogovoriti s upravom oko novog ugovora ali sve u svemu dobar igracziher je napisao/la:Aldin Sisic novo pojacanje FK Mladost
neka vam je sretno
-
- Kontakt:
Evo bas procitah da su kupili i Sisica. Definitivno po mom nekom skromnom misljenju, a i uvjerenju naredne sezone ce Mladost biti bolja od Rudara i sigurno ce biti u vrhu prve lige FBiH. Rudar ce vjerovatno gledati u ledja Mladosti, a i drago mi je samo zbog ovih lopova na Rudaru. Sad idemo Mladost gledati i zaboraviti na stadion pod Vardom 

Danas je Mladost odigrala drugu prijateljsku utakmicu, a protivnik je bio drugoligas Famos iz Hrasnice. Mladost je slavila rezultatom 5:0 a strijelci su bili Huseinspahic, Bajramovic, Kovac i dva puta Muric.
Danas nam se predstavio i Aldin Sisic koji je za poluvrijeme koliko je odigrao pokazao da ce biti veliko pojacanje za nas tim
Danas nam se predstavio i Aldin Sisic koji je za poluvrijeme koliko je odigrao pokazao da ce biti veliko pojacanje za nas tim
Jos jednu pripremnu utakmicu je odigrala Mladost, danasnji protivnik je bio drugoligas NK Ilijas koji je kuci otisao sa 8 golova u svojoj mrezi. Strijelci za Mladost bili su Huseinspahic i Dilaver po dva gola te Bajramovic, Kovac, Bosnjak i Muric po jedan pogodak.
- KosevskoHill
- Kontakt:
Pozdrav, može li mi neko reći gdje će FK Mladost igrati svoje utakmice u predstojećoj sezoni, u Doboju ili Kaknju ?
Unaprijed hvala.
Unaprijed hvala.
Željezničar za život cijeli !
Mladost ce svoje domace utakmice igrati kao i prosle sezone na svom stadionu u Doboju.
Danas Mladost igra prijateljsku utakmicu protiv NK VITEZ. Ovo je prilika da vidimo kako ce ici sa kvalitetnijim protivnikom, jer je ovo generalka za Vitez pred nastupajucu sezonu PL.
Osim ove danasnje, Mladost ce do pocetka sezone i prvog kola odigrati jos dvije utakmice, a to je na turniru u Zupci gdje pored nase ekipe ucestvuju domacin Mladost Zupca, Rudar Kakanj i Gorazde. Prvu utakmicu igramo sa novim prvoligasem NK Gorazde.
Osim ove danasnje, Mladost ce do pocetka sezone i prvog kola odigrati jos dvije utakmice, a to je na turniru u Zupci gdje pored nase ekipe ucestvuju domacin Mladost Zupca, Rudar Kakanj i Gorazde. Prvu utakmicu igramo sa novim prvoligasem NK Gorazde.
U upravo zavrsenoj utakmici Mladost je savladala premijerligasa NK Vitez rezultatom 1:0 strijelac pobjedonosnog gola bio je Emir Bajramovic.
Danas na turniru u Zupci Mladost ce odmjeriti snage sa povratnikom u prvoligasko drustvo NK Gorazde
Pobjeda Mladosti i protiv Nk Gorazde rezultatom 2:1
U 18 sati u finalu turnira u Zupci Mladost igra protiv Rudara
U finalnoj utakmici turnira u Zupci nasi momci porazeni rezultatom 2:1 od gradskog rivala
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.