NK Široki Brijeg
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Re: NK Široki Brijeg
Bolja je sigurno od premijer lige. Sad, klubovi individualno su druga stvar, ali neozbiljno je reci da nemaju jacu ligu, cisto iz par razloga - regularnost, vise jacih susreta tijekom godine, bolji uvjeti, uglavnom bolji kadar, vece mogucnosti, jace pripremne utakmice i bolji uvjeti pri istim, itd. Sve su to stvari koje daju odredjeno iskustvo i sigurnost momcadi, dok je u BH stanje dosta kaoticno. Realno gledajuci jasno je npr. da su Široki, Zrinjski, Sarajevo, 'uvijek' odskakali od ostatka, medjutim ne mozes steci realan uvid u kompletnu situaciju kroz ovakvu ligu. Plus, dodatni faktor je to sto kod vecine tih momcadi na kraju godine kad izbore Europu rasprodaju svoj glavni kadar, dovedu prinove uglavnom, ne pojacanja, i zaista ne mogu znati kako ce se sve to uklopiti, a jos pored svega dobijes recimo ovakvo neko gostovanje u Armeniju i razne plutajuce mine. Sturm je naravno prolazan, ali je zbog svih gore navedenih stvari objektivno favorit, i to ne mali, ali kao sto rekoh, kad se gledaju klubovi individualno, uvijek se tu moze izvuci nesto ili netko tko cini prevagu na neki nacin, stoga, realno je za ocekivati da cemo mi svojih prilika imati i nadam se da cemo ih i iskoristiti.
...Život za Široki...
-
- Kontakt:
zna li neko ide li se u graz i kolika je cijena autobusne karte
sutra nedjelja u klubu navijaca od 16 do 22 sata pa se informiraj.
Ljutinar je legenda već postaoljutinar je napisao/la:sutra nedjelja u klubu navijaca od 16 do 22 sata pa se informiraj.

- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Sturm je, koji je proslavio 100 godina, protiv Werdera odigrao 0:0 u svojoj generalnoj probi pred Široki Brijeg.
Sastav :
Gratzei – Lamotte (od 85. Ehrenreich), Feldhofer (od 80. Schildenfeld), Sonnleitner (od 85. Prettenthaler), Kandelaki (od 85. Tauschmann), Hoelzl (od 85. Foda), Weber (od 61. Kienzl), Hlinka (od 85. Marić), Jantscher (od 74. Bukva), Muratović (od 70. Beichler), Haas (od 72. Hassler).
Polazak momcadi za Graz je u utorak jutro.
Sastav :
Gratzei – Lamotte (od 85. Ehrenreich), Feldhofer (od 80. Schildenfeld), Sonnleitner (od 85. Prettenthaler), Kandelaki (od 85. Tauschmann), Hoelzl (od 85. Foda), Weber (od 61. Kienzl), Hlinka (od 85. Marić), Jantscher (od 74. Bukva), Muratović (od 70. Beichler), Haas (od 72. Hassler).
Polazak momcadi za Graz je u utorak jutro.
...Život za Široki...
- el-fighter
- Kontakt:
Široki bi u gostima protiv Sturma trebao zatvoriti utakmicu odmah na početku i umrtviti igru, te čekati šansu iz prekida i kontri. Mislim da bi i poraz od 1:0 bio dobar rezultat, a onda kod kuće krenut svim silama naprijed i razvalit Austrijance.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
-
- Kontakt:
moze li se ikako danas prijavit za put u graz
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
E tesko, al dodji veceras na sastanak u klub navijaca, pa ako bude igdje mjesta...
...Život za Široki...
I dalje sam ubjeđen da je Široki bolji od Šturma, ne znam što, ali osječaj mi je takav. Idemo momci samo hrabro. Nadam se da će nam našu BiH dobro predstaviti u Europi.
Kao što sam već jednom napisao Samir im je najskuplji igrač , tu je i Haas. Ostalo tarabe.
Sretno.
Kao što sam već jednom napisao Samir im je najskuplji igrač , tu je i Haas. Ostalo tarabe.
Sretno.
Naši najbolji klubovi su postali taoci ove lige. Dokaz je da ne možemio prodati igrače ni za milijun,a oni se kasninje preporodaju za desetine milijuna. Široki se igrački sigurno može nositi sa Sturmom, daleko su oni od najboljih izdanja. Valjalo bi da su pobjedili u onom uzvratu radi atmosfere jer to ima golem utjecaj. Zrinjski je poslje pošlogodišnjih nastupa u europi poharao ligu,a evo i večeras Slovana nakon što smo Želju nabušili
Sretno svim bh pretstavnicima u Europi.

Sretno svim bh pretstavnicima u Europi.
- el-fighter
- Kontakt:
Mislio sam da je ovaj Sturm puno jači, malo sam googlao i uvidio da nisu ništa bolji od Širokog i da se sa njima možete ravnopravno nositi. Najbolji su im Muratović i Haas, a ostali su sve propali talenti, a ova dva najbolja igrača imaju preko 30 godina, tako da bi Široki mogao i u gostima mogao do pobjede.
SRETNO VAM VEČERAS
SRETNO VAM VEČERAS
Velež do groba života mi moga
- florin cernat
- Kontakt:
ovo sada nije sturm koji je osvajao austrijesku ligu i bio na vrhu ali nije ni sturm od prije dvi tri godine kada su se borili za opstanak tako da ne vjerujem da je neka velika razlika u kvaliteti... ja mislim da su sanse 65:35 za sturm... samo zna li itko oce li biti na ijednoj televiziji prijenos
kad ovi nasi su...ci ne znaju prenositi nijednu utakmicu bih klubova!!!!

Kupovanje pravde i mukte karte, vaša je cijena za umjetno slavlje!!!!
imas na ORF1 bit ce kombinirani prijenos sa jos nekim austrijskim klubom koji igra u isto vrijeme..mislim da je Astra 1florin cernat je napisao/la:ovo sada nije sturm koji je osvajao austrijesku ligu i bio na vrhu ali nije ni sturm od prije dvi tri godine kada su se borili za opstanak tako da ne vjerujem da je neka velika razlika u kvaliteti... ja mislim da su sanse 65:35 za sturm... samo zna li itko oce li biti na ijednoj televiziji prijenos![]()
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
- florin cernat
- Kontakt:
ok falaKevin je napisao/la:imas na ORF1 bit ce kombinirani prijenos sa jos nekim austrijskim klubom koji igra u isto vrijeme..mislim da je Astra 1florin cernat je napisao/la:ovo sada nije sturm koji je osvajao austrijesku ligu i bio na vrhu ali nije ni sturm od prije dvi tri godine kada su se borili za opstanak tako da ne vjerujem da je neka velika razlika u kvaliteti... ja mislim da su sanse 65:35 za sturm... samo zna li itko oce li biti na ijednoj televiziji prijenos![]()
Kupovanje pravde i mukte karte, vaša je cijena za umjetno slavlje!!!!
na BHT1 uzvratna Široki - Sturm...
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Ako Široki izdrži prvih petnaest minuta kada će domaći pretpostavljam izvršiti pritisak ima sasvim realne šanse. U svakom slučaju sretno.
Ma naravno da ce prenosit jer je u pitanju ekipa malo jaceg kalibra Sturm,a nase predstavnike nebi prenosili ni u kojem slucajuKevin je napisao/la:na BHT1 uzvratna Široki - Sturm...

Evo koga zanima ima na ovoj stranici prenoshttp://www.myp2p.eu/index.php?part=sports
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- RK Gradacac
- Kontakt:
- RK Gradacac
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Combattente87 i 18 gostiju.