Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni fudbaleri koji bi mogli igrati za BiH
Mogli bi svi ti igraci idalje igrati za BIH ali to neznaci da nema bolji od njih. 

-
- Kontakt:
Čuj, Husejinovića hahahha..Pa Smajić najbolji igrač Lokerena, Krunić ponajbolji igrač Moskve, Merzić bi nam dobrodošao na lijevom boku a ujedno je i jedan od najboljih igrača Teplica, koji su prve u Češkoj. Dialiba, briljirao u Želji, u jednom nastupu za mladu reprezentaciju dao go, demolirao Ajax, i sada u četiri nastupa za Mechelen zabio jedan go (Što mu ne treba zamjeriti, jer je tek došao, privikava se, a i tek se je oporavio od teške povrede) ... A ti meni spominješ Husejinovića..vala i ove sto si OK-iro nijedan nje ni zasta mozda od tih svju izdvojiti Burica ,Aganovica, usejnovica i naravno Handžića ostalo sve nije nizasta a kamoli za repku.

- newton_heath_lyr
- Kontakt:
01-04-2010 02:00
Beckham nije bolji od mene
Trenutno jedan od najboljih ljevaka u elitnoj američkoj nogometnoj ligi (MLS) Adis Hušidić Bađo nosi dres FC Chicago Fire.
- Na draftu prije dvije godine, uzeo me FC Chicago Fire. Vrlo brzo sam dobio i sponzora, izabrao sam Adidas, koji u SAD-u sponzorira izuzene sportske talente. Igram drugu sezonu vrlo dobro. Čak od mene traže da uzmem dres reprezentacije SAD.
Još uvijek nisi pristao igrati za SAD. Zašto?
- Nakon dolaska u Bosnu prije dvije godine, kod mene se probudio osjećaj pripadnosti BiH i čvrsto sam odlučio da ako ikada budem oblačio dres nekon nacionalnog tima, to će biti samo BiH.
Je li bilo kontakata sa čelnicima NS BiH?
- Da. Preko naše ambasade u Chicagu! Borčetu Sredojeviću pomoćniku slektora Sušića predat je sav video materijal i očekivali smo da bi mogao uslijediti neki poziv ili dolazak na neku utakmicu. Ali, do toga nije došlo.
Hušidić igra na poziciji lijevog veznog i lijevog bočnog igrača...
- Mislim da imam kvaliteta za reprezentacije BiH. Znam da se u Evropi američka liga ne cijeni previše, ali to je pogrešno. Ovdje je igrao jedan Beckham, koji nije ništa bolji od mene. Nadam se da će selektor Sušić ili neko iz njegovog štaba, ako treba i na moj račun, naći vremena da dođe u SAD i pogleda me na djelu - kaže Hušidić.
Trenutno jedan od najboljih ljevaka u elitnoj američkoj nogometnoj ligi (MLS) Adis Hušidić Bađo nosi dres FC Chicago Fire.
- Na draftu prije dvije godine, uzeo me FC Chicago Fire. Vrlo brzo sam dobio i sponzora, izabrao sam Adidas, koji u SAD-u sponzorira izuzene sportske talente. Igram drugu sezonu vrlo dobro. Čak od mene traže da uzmem dres reprezentacije SAD.
- Nakon dolaska u Bosnu prije dvije godine, kod mene se probudio osjećaj pripadnosti BiH i čvrsto sam odlučio da ako ikada budem oblačio dres nekon nacionalnog tima, to će biti samo BiH.
- Da. Preko naše ambasade u Chicagu! Borčetu Sredojeviću pomoćniku slektora Sušića predat je sav video materijal i očekivali smo da bi mogao uslijediti neki poziv ili dolazak na neku utakmicu. Ali, do toga nije došlo.
- Mislim da imam kvaliteta za reprezentacije BiH. Znam da se u Evropi američka liga ne cijeni previše, ali to je pogrešno. Ovdje je igrao jedan Beckham, koji nije ništa bolji od mene. Nadam se da će selektor Sušić ili neko iz njegovog štaba, ako treba i na moj račun, naći vremena da dođe u SAD i pogleda me na djelu - kaže Hušidić.
BosnaE
- Ponos Torina
- Kontakt:
Ja sam o njemu pisao prosle godine,ali koga boli kita za to(NIKOGA) zato vise i nepisem jer nema potrebenewton_heath_lyr je napisao/la:01-04-2010 02:00
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Upravu si prijatelju.Dzaba je izgleda ovo mandrkati,truditi se,traziti neka imena kojia dosada nisu orbitavala.Dzaba je to sve.Ponos Torina je napisao/la:Ja sam o njemu pisao prosle godine,ali koga boli kita za to(NIKOGA) zato vise i nepisem jer nema potrebenewton_heath_lyr je napisao/la:01-04-2010 02:00
BosnaE
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Ahmed Vrljika je najnovija akvizicija londonskog Fulhama.Momak rodjen 17avgusta2007. vec je ubiljezio 4 nastupa za prvi tim Fulhama.Ahmedaga Vrljika je karijeru poceo jos prije dvije godine kada je kao prvi jednogodisnjak u istoriji engleskog fudbala potpisao dvogogodisnji ugovor sa Birminghamom.Kao sto rekoh trenutno je clan Fulhama i rekao mi je da ukoliko ga Pape ne pozove za neredne duele sa Svedskom i Njemackom,da ce prihvatiti poziv Fabia Capela i da ce obuci dres Gordog ALbiona.
Tasun tasun tanana zovi Pape Ahmeda.
BosnaE
- Ponos Torina
- Kontakt:
newton_heath_lyr je napisao/la:Ahmed Vrljika je najnovija akvizicija londonskog Fulhama.Momak rodjen 17avgusta2007. vec je ubiljezio 4 nastupa za prvi tim Fulhama.Ahmedaga Vrljika je karijeru poceo jos prije dvije godine kada je kao prvi jednogodisnjak u istoriji engleskog fudbala potpisao dvogogodisnji ugovor sa Birminghamom.Kao sto rekoh trenutno je clan Fulhama i rekao mi je da ukoliko ga Pape ne pozove za neredne duele sa Svedskom i Njemackom,da ce prihvatiti poziv Fabia Capela i da ce obuci dres Gordog ALbiona.
Znaci maleni sa svega 3 godine nastupio za prvi tim Fulhama hmm

Pa jebote da sam selektor rekao bi svim zainteresovanim koje nisam u mogucnosti pogledati kako igraju da mi posalju snimke svojih igara u dvd formatu(hd po mogucnosti) i sjeo bi fino nekoliko dana i pregledao i rijesio krizaljku neke prekriziti a neke ostaviti i to tako treba ici,a ne ovi nasi selektori cekaju nekakve kasete nisu u stanju dvd da kupe oni jos vhs koriste,neznaju ni sta je internet pa gdje oni zive u zimbabveu da zive bolje bi se snasli.Matore stare budale
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Ma hajde nadt se da ce Pape ako niciju preporuku ne priznajee onda uciniti to da pogleda te ako nista bar VHS snimke od pojedinih kandidata je r imamo dva tri mjesta u repki na kojima stavrno "gori" i treba ih pod hitno krpiti.Ponos Torina je napisao/la:newton_heath_lyr je napisao/la:Ahmed Vrljika je najnovija akvizicija londonskog Fulhama.Momak rodjen 17avgusta2007. vec je ubiljezio 4 nastupa za prvi tim Fulhama.Ahmedaga Vrljika je karijeru poceo jos prije dvije godine kada je kao prvi jednogodisnjak u istoriji engleskog fudbala potpisao dvogogodisnji ugovor sa Birminghamom.Kao sto rekoh trenutno je clan Fulhama i rekao mi je da ukoliko ga Pape ne pozove za neredne duele sa Svedskom i Njemackom,da ce prihvatiti poziv Fabia Capela i da ce obuci dres Gordog ALbiona.
Znaci maleni sa svega 3 godine nastupio za prvi tim Fulhama hmm![]()
![]()
![]()
da te bog sacuva!!!
Pa jebote da sam selektor rekao bi svim zainteresovanim koje nisam u mogucnosti pogledati kako igraju da mi posalju snimke svojih igara u dvd formatu(hd po mogucnosti) i sjeo bi fino nekoliko dana i pregledao i rijesio krizaljku neke prekriziti a neke ostaviti i to tako treba ici,a ne ovi nasi selektori cekaju nekakve kasete nisu u stanju dvd da kupe oni jos vhs koriste,neznaju ni sta je internet pa gdje oni zive u zimbabveu da zive bolje bi se snasli.Matore stare budale
BosnaE
- neko_iz_mase
- Kontakt:
A skromnost mu je vrlinanewton_heath_lyr je napisao/la:01-04-2010 02:00
Ovdje je igrao jedan Beckham, koji nije ništa bolji od mene. Nadam se da će selektor Sušić ili neko iz njegovog štaba, ako treba i na moj račun, naći vremena da dođe u SAD i pogleda me na djelu - kaže Hušidić.

Inace, u SAD, svake Bozje godine se organizuju kampovi velikih europskih klubova, koji prate rad i igre tih momaka, i cisto sumnjam da su ti strucnjaci toliko slijepi, i da ama bas niko nije vidio da se rodio novi Beckham

Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Dobro momak je mozda i u pravu.Trenutno Beckham nije bolji od njega .neko_iz_mase je napisao/la:A skromnost mu je vrlinanewton_heath_lyr je napisao/la:01-04-2010 02:00
Ovdje je igrao jedan Beckham, koji nije ništa bolji od mene. Nadam se da će selektor Sušić ili neko iz njegovog štaba, ako treba i na moj račun, naći vremena da dođe u SAD i pogleda me na djelu - kaže Hušidić.![]()
Inace, u SAD, svake Bozje godine se organizuju kampovi velikih europskih klubova, koji prate rad i igre tih momaka, i cisto sumnjam da su ti strucnjaci toliko slijepi, i da ama bas niko nije vidio da se rodio novi Beckham

BosnaE
Josip Lukačević igra odlično za Cibaliu.Ima odličnu lijevu nogu.
Igrao je kao lijevi bek i u BIH U-21 repci.Nije bio los tada.Slovojed je napisao/la:Josip Lukačević igra odlično za Cibaliu.Ima odličnu lijevu nogu.
A sada ga hvale u Cibaliji.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Evo Mujdza pristao da igra za BiH
Cuva Bog Zelju svog!
- velez_mostar
- Kontakt:
Kako nezvanično saznajemo, Mensur Mujdža će promjeniti sportsko državljanstvo i u budućnosti se staviti na raspolaganje našem selektoru Safetu Sušiću.
Mujdža, koji je ljetos dres Zagreba zamjenio dresom njemačkog Freiburga, na ovaj korak se odlučio nakon jučašnjeg razgovora sa Sušićem.
Prethodno je ovaj desni bočni branio boje mlade reprezentacije Hrvatske. Mujdža je porijeklom iz Doboja, a njegov brat Jasmin je prije desetak godina igrao za našu reprezentaciju, u selektorskoj eri Fuada Muzurovića.
I Mensur se pojavljivao na okupljanju naše reprezentacije, istina mlade za vrijeme selektorovanja Ibrahima Zukanovića, ali zbog nemara nadležnih nije uspio dobiti naše papire.
Na sreću greške iz prošlosti je ispravio Sušić, pa ćemo u Mujdži dobiti veliko pojačanje na desnom boku, a možda i na lijevom, s obzirom da se Mensur na obje pozicije dobro snalazi. U posljednje vrijeme Mujdža igra u velikoj formi u njemačkoj Bundesligi, gdje je njegov Freiburg već osigurao opstanak.
ODLiCNO!!!!
Mujdža, koji je ljetos dres Zagreba zamjenio dresom njemačkog Freiburga, na ovaj korak se odlučio nakon jučašnjeg razgovora sa Sušićem.
Prethodno je ovaj desni bočni branio boje mlade reprezentacije Hrvatske. Mujdža je porijeklom iz Doboja, a njegov brat Jasmin je prije desetak godina igrao za našu reprezentaciju, u selektorskoj eri Fuada Muzurovića.
I Mensur se pojavljivao na okupljanju naše reprezentacije, istina mlade za vrijeme selektorovanja Ibrahima Zukanovića, ali zbog nemara nadležnih nije uspio dobiti naše papire.
Na sreću greške iz prošlosti je ispravio Sušić, pa ćemo u Mujdži dobiti veliko pojačanje na desnom boku, a možda i na lijevom, s obzirom da se Mensur na obje pozicije dobro snalazi. U posljednje vrijeme Mujdža igra u velikoj formi u njemačkoj Bundesligi, gdje je njegov Freiburg već osigurao opstanak.
ODLiCNO!!!!
Poznajuci ''naseg''ministra ili ministre.Mujdza ce dobiti drzavljanstvo tamo neke 2018 

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ima jedan mladi igrac Dino Arslanagic igra za mladu Belgijsku reprezentaciju.
Zasto ne i njega pozvati, ne mora da igra odmah, ali ce sigurno pomoci za 1-2 godine.
Zasto ne i njega pozvati, ne mora da igra odmah, ali ce sigurno pomoci za 1-2 godine.
× Plava krv ispod koze ×
Mensur Mujdža pristao da igra za BiH
Mensur Mujdža pristao je da igra za fudbalsku A reprezentaciju Bosne i Hercegovine, ekskluzivno saznaje ---.ba od izvora bliskog našem državnom timu. Fudbaler Freiburga zvanično je, u razgovoru sa selektorom Safetom Sušićem, dao pristanak da želi obući dres sa državnim grbom naše zemlje.
Kao što je već i ranije pisano tokom prošle sedmice, selektor našeg državnog tima, Safet Sušić uspostavio je kontakt sa fudbalerom Freiburga, koji je i zvanično u razgovoru sa Papetom dao pristanak da želi obući dres sa državnim grbom naše zemlje.
Mujdža je rođen u Zagrebu, ali su njegovi roditelji porijeklom iz Doboja, te ima pravo nastupa za BiH. Podsjetimo, ovaj fudbaler prije nekoliko godina bio je na okupljanju našeg mladog tima i to za vrijeme "vladavine“ Ahmeda Pašalića, nekadašnjeg direktora svih reprezentativnih selekcija, zbog kojeg smo izgubili mnoge igrače...
Međutim, nakon što nije dobio bh. pasoš, zaigrao je za mladu reprezentaciju Hrvatske, za koju je upisao devet nastupa.
Sada predstoji uobičajena procedura prema kojoj Mujdža treba potpisati izjavu u kojoj potvrđuje da želi promijeniti sportsko državljanstvo, da bi nakon toga FIFA i zvanično dala zeleno svijetlo za njegov debi u bh. dresu.
Iako je po vokaciji desni bočni, nije isključeno da Mujdža zaigra i na lijevom boku, na poziciji lijevog beka koja je i najdeficitarnija u našem državnom timu. U svakom slučaju, njegov pristanak da obuče dres sa državnim grbom BiH veliki je dobitak za Zmajeve i bit će nam od velike koristi u kvalifikacijama za plasman na Evropsko prvenstvo 2012. godine u Poljskoj i Ukrajini.
Mensur Mujdža pristao je da igra za fudbalsku A reprezentaciju Bosne i Hercegovine, ekskluzivno saznaje ---.ba od izvora bliskog našem državnom timu. Fudbaler Freiburga zvanično je, u razgovoru sa selektorom Safetom Sušićem, dao pristanak da želi obući dres sa državnim grbom naše zemlje.
Kao što je već i ranije pisano tokom prošle sedmice, selektor našeg državnog tima, Safet Sušić uspostavio je kontakt sa fudbalerom Freiburga, koji je i zvanično u razgovoru sa Papetom dao pristanak da želi obući dres sa državnim grbom naše zemlje.
Mujdža je rođen u Zagrebu, ali su njegovi roditelji porijeklom iz Doboja, te ima pravo nastupa za BiH. Podsjetimo, ovaj fudbaler prije nekoliko godina bio je na okupljanju našeg mladog tima i to za vrijeme "vladavine“ Ahmeda Pašalića, nekadašnjeg direktora svih reprezentativnih selekcija, zbog kojeg smo izgubili mnoge igrače...
Međutim, nakon što nije dobio bh. pasoš, zaigrao je za mladu reprezentaciju Hrvatske, za koju je upisao devet nastupa.
Sada predstoji uobičajena procedura prema kojoj Mujdža treba potpisati izjavu u kojoj potvrđuje da želi promijeniti sportsko državljanstvo, da bi nakon toga FIFA i zvanično dala zeleno svijetlo za njegov debi u bh. dresu.
Iako je po vokaciji desni bočni, nije isključeno da Mujdža zaigra i na lijevom boku, na poziciji lijevog beka koja je i najdeficitarnija u našem državnom timu. U svakom slučaju, njegov pristanak da obuče dres sa državnim grbom BiH veliki je dobitak za Zmajeve i bit će nam od velike koristi u kvalifikacijama za plasman na Evropsko prvenstvo 2012. godine u Poljskoj i Ukrajini.
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
Lukacevic ne da je dobar nego je odlican sigurno najbolji lijevi bek - krilo u Hrvatskoj ligi,koju je prevazisao kao i Zec,Alispahic-Ibricic...harishp je napisao/la:Igrao je kao lijevi bek i u BIH U-21 repci.Nije bio los tada.Slovojed je napisao/la:Josip Lukačević igra odlično za Cibaliu.Ima odličnu lijevu nogu.
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
Taj rodjen 2007 mora da dobije sansu 

Joj daj se ne prosipaj, prerastao HNL? Najbolji bek lige? - Strinić, Ibanez, Cufre.Za_raju je napisao/la:Lukacevic ne da je dobar nego je odlican sigurno najbolji lijevi bek - krilo u Hrvatskoj ligi,koju je prevazisao kao i Zec,Alispahic-Ibricic...harishp je napisao/la:Igrao je kao lijevi bek i u BIH U-21 repci.Nije bio los tada.Slovojed je napisao/la:Josip Lukačević igra odlično za Cibaliu.Ima odličnu lijevu nogu.