Football Manager 2011

FIFA, PES, GTA, Fortnite...

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan

Ponos Torina
Kontakt:

Re: Football Manager 2011

Post Postao/la Ponos Torina » 01 dec 2010, 18:56

walther je napisao/la:
Ponos Torina je napisao/la:e svasta ces cuti....
Ja Fm igram samo online nije mi vise toliko zanimljivo igrati offline..a da se trebas pravdati to nemoras jedino ako si budala to ces raditi..;) uzivaj u igri i nauci da se salis i da primas sale,a ne da balis na prvu i pucas iz topa!
Mozes li mi dati adresu servera za online
Lp
Nemogu ti dati jer igram preko humachi-a a igram s jednim prijateljem kad bi igralo 10 ljudi nebi 1 kolo dugo zavrsili :mrgreen: :mrgreen: tesko je igrati sa vise osoba jer dovodjenje igraca i sve te stvari zahtjevaju puno vremena,najbolje da nadjes nekog ko zeli igrati pa se dogovorite i igrate redovno itd....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 01 dec 2010, 21:17

zna li neko sta se ovo desava sa fmbosnia-om? ja kad god pokusam uci izbaci mi nekakvu "lijevu stranicu" sa nekakvim linkovima i reklamama...
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 01 dec 2010, 22:24

dr.van nostrand je napisao/la:zna li neko sta se ovo desava sa fmbosnia-om? ja kad god pokusam uci izbaci mi nekakvu "lijevu stranicu" sa nekakvim linkovima i reklamama...
http://173.236.48.42/~fmbosnia/forum/index.php

izvolton
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

nevjernik
Kontakt:

Post Postao/la nevjernik » 02 dec 2010, 00:35

nevjernik je napisao/la:Znal ko sta je ovo:

poceo igrati sa Laziom, sve uredu bilo, i ja sad krenuo sa Zenitom, krenem da igram prvu prvenstvenu kad izbaci me i pise ono "Send error report" ?
imal neko rjesenje, pobriso sam stare saveove, krenuo novu i ponovo mi se ovo dogadja :roll:
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 02 dec 2010, 12:18

nevjernik je napisao/la:

poceo igrati sa Laziom, sve uredu bilo, i ja sad krenuo sa Zenitom, krenem da igram prvu prvenstvenu kad izbaci me i pise ono "Send error report" ?
imal neko rjesenje, pobriso sam stare saveove, krenuo novu i ponovo mi se ovo dogadja :roll:
Obrisi igru skroz sve moguce iz registra...

obrisi save taj s kojim igras trenutno i pocni novi i sledeci put pamet u glavu pravi 2-4 save i nece ti propadati vrijeme koje si igrao.....

ja sam izgubio dosta save file zbog errora i slicnih s ranja.....

probaj ovo odes : C-documents and settings-pa na svoj (kako ti se zove pc)udzes tu i onda ides na tools- folder options-view-show hidden files and folders kada ovo uradis imaces providan folder(Application Data) tu udzes i odes na Sports Interactive\Football Manager 2011 kad udjes tu sve folder koje vidis uzmi cut i prebaci negdje na sigurno mjesto da ih mozes posle vratiti ako nebude promjena!!!ako ti ovo nepomogne onda ces morati pocinjati ponoo igru.... Poz.. ;)
Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 02 dec 2010, 12:26, ukupno mijenjano 2 puta.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

edo3majka
Kontakt:

Post Postao/la edo3majka » 02 dec 2010, 12:23

Evo ubacio sam Njemacki jezik, ima li neko patch za nasu ligu i ujedno nek napise gdje ga raspakovati, nasao sam nesto sto piser ser-cro-Bih ali nece da mi ocita u igrici, moram li kakav update uraditi ili one skin cahce zayeancije? AJd pozurite hocu da pocnem nasu ligu pliz :)
Penny Hardawaay & Tracy McGrady 2 no°1

walther
Kontakt:

Post Postao/la walther » 02 dec 2010, 12:46

Ponos Torina je napisao/la:
walther je napisao/la:
Ponos Torina je napisao/la:e svasta ces cuti....
Ja Fm igram samo online nije mi vise toliko zanimljivo igrati offline..a da se trebas pravdati to nemoras jedino ako si budala to ces raditi..;) uzivaj u igri i nauci da se salis i da primas sale,a ne da balis na prvu i pucas iz topa!
Mozes li mi dati adresu servera za online
Lp
Nemogu ti dati jer igram preko humachi-a a igram s jednim prijateljem kad bi igralo 10 ljudi nebi 1 kolo dugo zavrsili :mrgreen: :mrgreen: tesko je igrati sa vise osoba jer dovodjenje igraca i sve te stvari zahtjevaju puno vremena,najbolje da nadjes nekog ko zeli igrati pa se dogovorite i igrate redovno itd....
OK bez brige,razumijem te u podpunosti.Mozesli mi samo reci kolika je minimalna potrebna brzina neta da bi se moglo igrati.
Lp

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 02 dec 2010, 15:09

ja mislim da netreba nesto specijalno,vazno je da onaj koji hostira server na humachi i koji pravi igru ima stabilnu konekciju a ovaj drugi moze imati i jadnu konekciju :mrgreen:

edo3majka
Kontakt:

Post Postao/la edo3majka » 02 dec 2010, 16:28

edo3majka je napisao/la:Evo ubacio sam Njemacki jezik, ima li neko patch za nasu ligu i ujedno nek napise gdje ga raspakovati, nasao sam nesto sto piser ser-cro-Bih ali nece da mi ocita u igrici, moram li kakav update uraditi ili one skin cahce zayeancije? AJd pozurite hocu da pocnem nasu ligu pliz :)
Pa zar niko nema? :cry: Onaj FMBosnia nesto nece :evil:
Penny Hardawaay & Tracy McGrady 2 no°1

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 02 dec 2010, 19:51

edo3majka je napisao/la:
edo3majka je napisao/la:Evo ubacio sam Njemacki jezik, ima li neko patch za nasu ligu i ujedno nek napise gdje ga raspakovati, nasao sam nesto sto piser ser-cro-Bih ali nece da mi ocita u igrici, moram li kakav update uraditi ili one skin cahce zayeancije? AJd pozurite hocu da pocnem nasu ligu pliz :)
Pa zar niko nema? :cry: Onaj FMBosnia nesto nece :evil:
http://173.236.48.42/~fmbosnia/forum/index.php
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

fm11
Kontakt:

Post Postao/la fm11 » 03 dec 2010, 23:07

skinuo sam managera Football.Manager.2011.PROPER-RELOADED 2,55GB
i sada me zanima kako ga instalirati ako bi mi neko mogao objasnit.
trebao bi ga unrarati , sta onda...
molim ako bi mi mogo neko objasnit unaprijed hvala :))
inace ne igram igrice niti ih instaliravam bas ali manager mi je predobar, zaraza, pa ga moram igrat

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 03 dec 2010, 23:35

fm11 je napisao/la:skinuo sam managera Football.Manager.2011.PROPER-RELOADED 2,55GB
i sada me zanima kako ga instalirati ako bi mi neko mogao objasnit.
trebao bi ga unrarati , sta onda...
molim ako bi mi mogo neko objasnit unaprijed hvala :))
inace ne igram igrice niti ih instaliravam bas ali manager mi je predobar, zaraza, pa ga moram igrat
zavisi koji ali evo ja cu ti pomoci ako je u rar file onda extract uradi,vjerovatno ce onda biti u iso ili bin file to ces morati mount uraditi sa deamon tool ili poweriso i onda pocinjes normalnu instalaciju kao kod svih igrica crackovat nemoras samo kad hoces da igras igru mora ti taj cd biti mountan(biti kao u dvd-u)i to je to nadam se da si skontao nije komplikovano 8-)

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 04 dec 2010, 00:49

jel ima neko nekih dječaka koje je otkrio na ovom FM 11, zanimaju me ovi do 18 godina?

Ja sam na ovom prošlom (FM 2010) u svaku ekipu koju sam vodio dovodio Marca Verrattia (17) iz Pescare, dječak je strašan, napreduje velikom brzinom, ako ga odmah dovodite dovoljna je ponuda od 1mil., sa 20 je wonderkid...
sad na ovom novom sam ga doveo u Everton, igram već četvrtu sezonu i prejak je i dalje raste velikom brzinom...

ima li kakav sličan za iste pare?
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

fm11
Kontakt:

Post Postao/la fm11 » 04 dec 2010, 01:35

jesam instaliro saam ju i udem u igricu sve mi ocitava i taman kad treba uc pise neki error.
ja mislim da nisam mounto dobro, kako se to radi?

fm11
Kontakt:

Post Postao/la fm11 » 04 dec 2010, 03:09

skuzio sam sve, vec sam vecinu i sam bio napravio sam nisam skuzio sta jos treba napraviti.
hvala ti, puno si mi pomogo.
i igrica je zakon!! :D

Arsenalisation
Kontakt:

Post Postao/la Arsenalisation » 04 dec 2010, 14:06

nevjernik je napisao/la:

bRATE STAVI SAMO DA TI JE REZOLUCIJA TJ.SLIKA U WINDOWED MODU I RIJESENO....!!! ;)
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥

Arsenalisation
Kontakt:

Post Postao/la Arsenalisation » 04 dec 2010, 14:08

muXmania je napisao/la:jel ima neko nekih dječaka koje je otkrio na ovom FM 11, zanimaju me ovi do 18 godina?

Ja sam na ovom prošlom (FM 2010) u svaku ekipu koju sam vodio dovodio Marca Verrattia (17) iz Pescare, dječak je strašan, napreduje velikom brzinom, ako ga odmah dovodite dovoljna je ponuda od 1mil., sa 20 je wonderkid...
sad na ovom novom sam ga doveo u Everton, igram već četvrtu sezonu i prejak je i dalje raste velikom brzinom...

ima li kakav sličan za iste pare?
nije ispod 18...ali lik ubija odmah + sto napreduje konstantno Leigh Griffiths... :!:
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 05 dec 2010, 12:31

-Paja je napisao/la:
Scof1eld je napisao/la:
-Paja je napisao/la:Da li ce se ovdje organizovati da se igra online, silno zelim da dokazem svoje managerske sposobnosti!
da ima ikakvog iskustva u fm mp-u, ne bi trazio da se organizuje :)

mislim da kad bi igrali 20 ljudi koji se ne znaju medjusobno, da bi jedno kolo sigurno ali sasvim sigurno trajalo 2-3 mjeseca.. kad bi se igrala 2-3h dnevno...
Stavis u opcijama vremensko ogranicenje poslije kojeg se automatski klikne continue funkcionise, a imam li iskustva pa eto ako bi se kad igralo rado bi da pokazem to neiskustvo.:
mozes stavit ono kad vise od 50% usera klikne continue da krene za 30sec.. al opet ponovljam.. igranje u troje i to je ljude koje poznajes i s kojim se mozes dogovorit oko termina je maximum sto se tice fm multiplayer-a

dobro je sto je uvedeno na fm11 da imate tekme u isto vrijeme... makar europske ;)
ser del barça es el millor que hi ha !

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 05 dec 2010, 13:14

Pa to isto možeš naštimat na preferences, da sve utakmice npr neke lige počinju u isto vrijeme tako da svi odigraju te utakmice odmah bez čekanja drugog.

nevjernik
Kontakt:

Post Postao/la nevjernik » 05 dec 2010, 18:13

bRATE STAVI SAMO DA TI JE REZOLUCIJA TJ.SLIKA U WINDOWED MODU I RIJESENO....!!! ;)
ne moze, kako :? u preferences mi je nemoguce izabrati opciju windowed
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel

Odgovori

Natrag na “eSports”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.