FK Igman Konjic

Moderator/ica: GracanicaAA

KonjicBOY
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Re: FK Igman Konjic

Post Postao/la KonjicBOY » 30 avg 2014, 10:47

Zoom088 je napisao/la:Uprava vam kontaktira trenere po BiH. Znaci, Obad bi uskoro mogao biti smijenjen.

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Realno i trebao bi biti. Svaka njemu čast i hvala mu za sve što je uradio ali ovako više ne ide. Igrač koji je klasičan špic njemu igra nekog zadnjeg veznog,o čemu da pričamo dalje...
Support your local club !

jasta
Kontakt:

Post Postao/la jasta » 30 avg 2014, 12:02

Nema nijedan sportski razlog za smjenu Obada. Kažem sportski.

Amfetamin
Kontakt:

Post Postao/la Amfetamin » 31 avg 2014, 20:15

Ima l` kakvih slika Bestija sa gostovanja ?
Radnicki Lukavac

incara
Kontakt:

Post Postao/la incara » 31 avg 2014, 21:08

Ima na FB stranici... Evo ti link, pa pogledaj :)

https://www.facebook.com/pages/Be" onclick="window.open(this.href);return false;štije-Konjic-1987/200545020096213?ref=bookmarks

Amfetamin
Kontakt:

Post Postao/la Amfetamin » 31 avg 2014, 22:48

incara je napisao/la:Ima na FB stranici... Evo ti link, pa pogledaj :)

https://www.facebook.com/pages/Be" onclick="window.open(this.href);return false;štije-Konjic-1987/200545020096213?ref=bookmarks
Dobro to izgleda, svaka cast :thumbup:
Radnicki Lukavac

jasta
Kontakt:

Post Postao/la jasta » 03 sep 2014, 18:07

Igman-Rudar 1-0

Igman drugi tim,vjerovatno i Rudar. Strijelac Klarić direktno iz kornera.

KonjicBOY
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la KonjicBOY » 06 sep 2014, 18:59

sramota danas,stvarno,prvi šut po golu oko 80-te minute...

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 06 sep 2014, 19:09

Eh kad bi zakazali tako i sljedeće kolo, poslije toga nek vas krene, nemam ništa protiv. :P

KonjicBOY
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la KonjicBOY » 06 sep 2014, 19:27

SiouxLukavac je napisao/la:Eh kad bi zakazali tako i sljedeće kolo, poslije toga nek vas krene, nemam ništa protiv. :P
Prosut ćete nas ko nikog,ne sekiraj...

konjicanin01
Kontakt:

Post Postao/la konjicanin01 » 06 sep 2014, 19:32

Danasnja ekipa igmana je najlosija u povjesti ovog kluba.Prosto je neshvatljivo da se onako moze lose odigrati.Definitivno se moraju napraviti rezovi u ekipi,dok jos ima vremena jer tesko cemo osigurat opstanak,mislim da treba pod hitno naci novog trenera i zahvaliti se par igraca i krenuti s normalnom igrom ,jer ocito da se gomila nezadovoljstvo u ekipi.

KonjicBOY
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la KonjicBOY » 06 sep 2014, 19:34

konjicanin01 je napisao/la:Danasnja ekipa igmana je najlosija u povjesti ovog kluba.Prosto je neshvatljivo da se onako moze lose odigrati.Definitivno se moraju napraviti rezovi u ekipi,dok jos ima vremena jer tesko cemo osigurat opstanak,mislim da treba pod hitno naci novog trenera i zahvaliti se par igraca i krenuti s normalnom igrom ,jer ocito da se gomila nezadovoljstvo u ekipi.
Džaba mi to ovdje pričamo i diskutujemo kad su pojedinci u upravi naumili šta da rade i to će odradit.Njima je bitnije da im igra neki tamo Sarajlija nego omladinski pogon u kojem 100 posto ima boljih igrača od ovih sad. Uvijek je tako bilo i biće...Dovode se neka tamo "pojačanja" a naši momci propadaju. Evo baš danas na utakmici Almir Čukle koji nije dobio priliku ima vremena i vremena,jednostavno sa zagrijavanja odlazi u svlačionicu pa na tribine. Dopizdilo čovjeku više,šta će.

konjicanin01
Kontakt:

Post Postao/la konjicanin01 » 06 sep 2014, 19:54

KonjicBOY je napisao/la:
konjicanin01 je napisao/la:Danasnja ekipa igmana je najlosija u povjesti ovog kluba.Prosto je neshvatljivo da se onako moze lose odigrati.Definitivno se moraju napraviti rezovi u ekipi,dok jos ima vremena jer tesko cemo osigurat opstanak,mislim da treba pod hitno naci novog trenera i zahvaliti se par igraca i krenuti s normalnom igrom ,jer ocito da se gomila nezadovoljstvo u ekipi.
Džaba mi to ovdje pričamo i diskutujemo kad su pojedinci u upravi naumili šta da rade i to će odradit.Njima je bitnije da im igra neki tamo Sarajlija nego omladinski pogon u kojem 100 posto ima boljih igrača od ovih sad. Uvijek je tako bilo i biće...Dovode se neka tamo "pojačanja" a naši momci propadaju. Evo baš danas na utakmici Almir Čukle koji nije dobio priliku ima vremena i vremena,jednostavno sa zagrijavanja odlazi u svlačionicu pa na tribine. Dopizdilo čovjeku više,šta će.
Naravno vidio, sam zato i kazem da je u ekipi nezadovoljstvo cim igraca demostrativno napusta utakmicu,ali ocito je ovim nasim jajarima ovaj menadzerčic ubacio koju kintu u dzep i oni jadni guraju ove anti talente ,sramota :evil:

KonjicBOY
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la KonjicBOY » 06 sep 2014, 20:21

konjicanin01 je napisao/la:
KonjicBOY je napisao/la:
Naravno vidio, sam zato i kazem da je u ekipi nezadovoljstvo cim igraca demostrativno napusta utakmicu,ali ocito je ovim nasim jajarima ovaj menadzerčic ubacio koju kintu u dzep i oni jadni guraju ove anti talente ,sramota :evil:
Mislim da bi i ja i ti tako isto uradili. Taj isti Čukle je bio jedan od glavnih igrača dok se igrala Druga liga Jug i jedan od najzaslužnijih što je Igman ušao u ovu ligu i da te neko samo tako nogira,ko da nikad nisi valjao...

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 06 sep 2014, 20:33

A ovi Tirićevi su fakat toliko loši?
Nije nikakva provokacija, ali sam o tom čovjeku čuo finih stvari.
A o ovom Pribinji sam isto čuo dosta stvari u superlativu naravno.

incara
Kontakt:

Post Postao/la incara » 06 sep 2014, 20:37

Ma igrači su katastrofa.. Jedini koji valja je golman Nikola Vasilj, njemu svaka čast, a o ostalim bolje i ne govoriti...

KonjicBOY
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la KonjicBOY » 06 sep 2014, 20:42

Ma nemam ja ništa protiv tih igrača,oni su meni u neku ruku i dragi. Ildar kad je dao gol u srijedu prvo je otrčao do Beštija pa onda ostalo sve,tako isto i ovi ostali,kad su Beštije prvi put došle prišli su fino,aplaudirali i sve ali jednostavno premalo iskustva i nedostatak kvaliteta i ne mogu nikako zaigrati. Ne znam,možda u narednim kolima se prilagode pa konačno opravdaju taj status pojačanja ali sad za sad,tanko.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 06 sep 2014, 21:23

A dobro, ne možeš od igrača koji ima 18 - 19 godina očekivati da bude pojačanje, bar ne kod nas, ali osvježenje za ekipu Igmana ovi momci jesu. Da im trebe neko prilagođavanje na sredinu, ne vjerujem, pa nisu došli u Njemačku nego samo sat vremena vožnje (ma ni sat) od svojih porodica.
Ja se nadam da će neki od njih pokazati koliki toliki kvalitet i da će vašoj ekipi pomoći da sačuva prvoligaški status. Pratitm vas i dalje ;) ;)

BestijeKonjic
Kontakt:

Post Postao/la BestijeKonjic » 06 sep 2014, 22:04

Ma ovi momci iz Sarajeva svi glume neke igracine,a ustvari su manekeni a ne igraci.Danas niko da potrci od njih dok nasi momci Konjicani sjede na klupi a sigurno su kvalitetniji od njih!Ali takva je nasa uprava,odgovara im dovodjenje ovakvih igraca koje niko drugi nece,izlazna generacija 95 ,da su valjali ostali bi u klubovima u kojima su i bili.Dok se ne pocnu dovodit kvalitetni igraci ne trebaju nam ni ovakva pojacanja,mogu igrat momci iz konjica isto ko i ovi cak i bolje,jer sigurno vise vole ovaj klub,grad i navijace,ali to naravno nasa uprava ne zna tj.nece da zna.Sve dok ''ne saznaju'' i bit cemo uvijek na dnu i u borbi uvijek za opstanak.

konjicanin01
Kontakt:

Post Postao/la konjicanin01 » 06 sep 2014, 23:16

Da se nelazemo mi i domacem kadru nemamo neki veliki kvalitet ,ali ipak treba ako se vec dovode pojacanja onda treba dovoditi iskusne igrace bar u ovim prvoligaskim okvirima,a uz njih da stasavaju nasi momci ,primjer kvalitetnog igraca je onaj decko s brojm 22 iz bsi-a paklen igrac.

jasta
Kontakt:

Post Postao/la jasta » 07 sep 2014, 00:50

Igman je skrpio ekipu pred sami pocetak prvenstva a ni oni ne znaju kako. Ovaj Bsi je beton ekipa, a to ce se mnogi uvjeriti u nastavku. Sa druge strane Igman je katastrofa. Prica se o domacim igracima. Koji domaci igraci? Igmanov rad sa omladincima je nikakav. Ova "pojacanja", nije da ne znaju nego neće. A kao takvi u ozbiljnom fudbalu vise od češke druge lige ne mogu. - na vrhuncu karijere. Izuzetak je Vasilj.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.