sto se tice utakmice,slabo,neocekivano slabo...al ocekivan poraz

LP je ono sto je ove sezone realnost za Napoli i to je odlicno...
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Ajde?Saurman je napisao/la:
Italijani su bacali novac dok su ga imali sad kad je presušilo kapak...jedino Inter je i dalje aktivan na tržištu zahvaljujući Morratiju..
ma udinese igra predobro al već se zna da je na ljto totalna rasprodaja tako da nebi volio njih, a napoli će igrati LP, a čak mislim da će se i pojačati tako da će biti pravi, četvrti najbolje za italiju da bude roma ili juveIo_Sono_Interista je napisao/la:slazem se i ja za Lavezzija,bez njega je Napoli druga ekipa,al glavu gore u borbi za LP...
znalo se i prije ove utakmice,da ce borbu za scudetto voditi milanski klubovi,al bi bilo lijepo vidjet u LP Napoli i Udinese,al uz zadrzavanje i ojacavanje igrackog kadra...
koji rezon svaka čast, znači pobjediš u jednoj utakmici i odma si bolji, znači sad je birmingem bolji klub od arsenala po tvojim aršinimatrebevic je napisao/la:Jao napolitanaca, hoce stotine miliona za igrace, a cice iz Milana ih pocjepase ko beba zvecku. Ako City, a siguran sam da ces pomenuti i Chelseaja, trose ogromne novce za igrace, siguran sam da to ne cini Villareal. Zuta podmornica potopi "leteci cirkus" Aurelia De Laurentia....jesu li jos uvijek sigurni da mogu traziti te pare?
Na čemu li je ovaj Aurelio lik je žestoka krizatrebevic je napisao/la:Predsjednik Napolitanaca Aurelio De Laurentis je odlučan u namjeri da novog heroja navijača zadrži na Sao Paolo stadionu. "Ne bih ga dao ni za 50 miliona eura"..."Da li je Mazzarri moj Mourinho? Nije, on je puno bolji od Interovog trenera. Bolji je od njega deset puta", rekao je uz osmijeh Napolijev predsjednik...Aurelio de Laurentiis, predsjednik Napolija, tako je nedavno izjavio da "Hamšik može biti prodan samo za ponudu van svake pameti, a 50 milijuna eura nije takva....Predsjednik Napolija Aurelio De Laurentiis frustriran je tom činjenicom pa se odlučio na krajnja sredstva. Iznio je svoja skandalozna stajališta o tome zašto mladići ne bi smjeli preseliti u Englesku.
'Mi smo napravili te igrače. Prije dvije godine nitko nije znao tko su oni', grmio je filmski mogul De Laurentiis, a prenosi Goal.com.
'Ako će htjeti otići u Englesku – otići će, no moraju znati jedno: Englezi žive nekvalitetno, jedu lošu hranu, a njihove žene ne peru genitalije. Njima je kada potpuna nepoznanica', misli predsjednik Napolija.
Ako se neko pita zasto "leteci cirkus".
pozz
Klinac, ajde nazad na temu o instant klubovima. Nije Serie A za tebe.trebevic je napisao/la:Predsjednik Napolitanaca Aurelio De Laurentis je odlučan u namjeri da novog heroja navijača zadrži na Sao Paolo stadionu. "Ne bih ga dao ni za 50 miliona eura"..."Da li je Mazzarri moj Mourinho? Nije, on je puno bolji od Interovog trenera. Bolji je od njega deset puta", rekao je uz osmijeh Napolijev predsjednik...Aurelio de Laurentiis, predsjednik Napolija, tako je nedavno izjavio da "Hamšik može biti prodan samo za ponudu van svake pameti, a 50 milijuna eura nije takva....Predsjednik Napolija Aurelio De Laurentiis frustriran je tom činjenicom pa se odlučio na krajnja sredstva. Iznio je svoja skandalozna stajališta o tome zašto mladići ne bi smjeli preseliti u Englesku.
'Mi smo napravili te igrače. Prije dvije godine nitko nije znao tko su oni', grmio je filmski mogul De Laurentiis, a prenosi Goal.com.
'Ako će htjeti otići u Englesku – otići će, no moraju znati jedno: Englezi žive nekvalitetno, jedu lošu hranu, a njihove žene ne peru genitalije. Njima je kada potpuna nepoznanica', misli predsjednik Napolija.
pozz
Ajde i ti sa njim.Saurman je napisao/la:Na čemu li je ovaj Aurelio lik je žestoka krizatrebevic je napisao/la:Predsjednik Napolitanaca Aurelio De Laurentis je odlučan u namjeri da novog heroja navijača zadrži na Sao Paolo stadionu. "Ne bih ga dao ni za 50 miliona eura"..."Da li je Mazzarri moj Mourinho? Nije, on je puno bolji od Interovog trenera. Bolji je od njega deset puta", rekao je uz osmijeh Napolijev predsjednik...Aurelio de Laurentiis, predsjednik Napolija, tako je nedavno izjavio da "Hamšik može biti prodan samo za ponudu van svake pameti, a 50 milijuna eura nije takva....Predsjednik Napolija Aurelio De Laurentiis frustriran je tom činjenicom pa se odlučio na krajnja sredstva. Iznio je svoja skandalozna stajališta o tome zašto mladići ne bi smjeli preseliti u Englesku.
pozz![]()
..
najbolje ti je idi na trebevic heheh kvazi klub kad onom rusu dokurcite kao neka **** ima da vas zamijeni sa cricet ekipom heheheh cuj 60 mil za torresa hehehehetrebevic je napisao/la:Ja odoh, a tebi ostavljam jad, cemer i calciopolli
Nešto te prave sise ne daju mlijeka ko prijemuXmania je napisao/la:a vidi navijač Silikonskog kluba došo pametovati, sine mi volimo prave sise, razguli
Koja je svrha tvog uletanja ovde?Chelsea_CBH je napisao/la:Nešto te prave sise ne daju mlijeka ko prijemuXmania je napisao/la:a vidi navijač Silikonskog kluba došo pametovati, sine mi volimo prave sise, razguli
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.