SSC Napoli

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Interista di cuore
Kontakt:

Re: SSC Napoli

Post Postao/la Interista di cuore » 01 mar 2011, 00:01

Lavezzi je glavni igrac Napolia,to sam mislio i prije veceras,al od veceras sam siguran...Cavani i Hamsik su igracine,al je Lavezzi klasa iznad...barem meni.

sto se tice utakmice,slabo,neocekivano slabo...al ocekivan poraz ;)

LP je ono sto je ove sezone realnost za Napoli i to je odlicno...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 01 mar 2011, 00:10

Saurman je napisao/la:
Italijani su bacali novac dok su ga imali sad kad je presušilo kapak...jedino Inter je i dalje aktivan na tržištu zahvaljujući Morratiju..
Ajde?
Hvala ti sto si me prosvetlio. 8-)

Io_Sono_Interista
Kontakt:

Post Postao/la Io_Sono_Interista » 01 mar 2011, 00:17

slazem se i ja za Lavezzija,bez njega je Napoli druga ekipa,al glavu gore u borbi za LP...
znalo se i prije ove utakmice,da ce borbu za scudetto voditi milanski klubovi,al bi bilo lijepo vidjet u LP Napoli i Udinese,al uz zadrzavanje i ojacavanje igrackog kadra...
...Io non rubo il campionato ed in Serie B non son mai stato...

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 01 mar 2011, 00:24

Io_Sono_Interista je napisao/la:slazem se i ja za Lavezzija,bez njega je Napoli druga ekipa,al glavu gore u borbi za LP...
znalo se i prije ove utakmice,da ce borbu za scudetto voditi milanski klubovi,al bi bilo lijepo vidjet u LP Napoli i Udinese,al uz zadrzavanje i ojacavanje igrackog kadra...
ma udinese igra predobro al već se zna da je na ljto totalna rasprodaja tako da nebi volio njih, a napoli će igrati LP, a čak mislim da će se i pojačati tako da će biti pravi, četvrti najbolje za italiju da bude roma ili juve
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

trebevic
Kontakt:

Post Postao/la trebevic » 01 mar 2011, 00:27

Jao napolitanaca, hoce stotine miliona za igrace, a cice iz Milana ih pocjepase ko beba zvecku. Ako City, a siguran sam da ces pomenuti i Chelseaja, trose ogromne novce za igrace, siguran sam da to ne cini Villareal. Zuta podmornica potopi "leteci cirkus" Aurelia De Laurentia....jesu li jos uvijek sigurni da mogu traziti te pare?

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 01 mar 2011, 00:37

trebevic je napisao/la:Jao napolitanaca, hoce stotine miliona za igrace, a cice iz Milana ih pocjepase ko beba zvecku. Ako City, a siguran sam da ces pomenuti i Chelseaja, trose ogromne novce za igrace, siguran sam da to ne cini Villareal. Zuta podmornica potopi "leteci cirkus" Aurelia De Laurentia....jesu li jos uvijek sigurni da mogu traziti te pare?
koji rezon svaka čast, znači pobjediš u jednoj utakmici i odma si bolji, znači sad je birmingem bolji klub od arsenala po tvojim aršinima :?: :roll: :?:
a nije bitno ko koliko troši nego koliko neko vrijedi, ovaj trojac iz napolija vrijedi jako puno, naročito cavani i ne znam ko se je sjetio uopšte da to sad ide kompromitovati, šta treba svako kolo po 3 komada trpati pa da se svi slože da je dobar?
a tu utakmicu u viljarealu nisu počeli s najjačom postavom ako si gledao znaš i sam.
a druga stvar 3 vrhunska igrača nemogu sami pobjeđivati protivnike, a ostatak tima ipak nije na njihovoj razini.
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

trebevic
Kontakt:

Post Postao/la trebevic » 01 mar 2011, 00:40

Predsjednik Napolitanaca Aurelio De Laurentis je odlučan u namjeri da novog heroja navijača zadrži na Sao Paolo stadionu. "Ne bih ga dao ni za 50 miliona eura"..."Da li je Mazzarri moj Mourinho? Nije, on je puno bolji od Interovog trenera. Bolji je od njega deset puta", rekao je uz osmijeh Napolijev predsjednik...Aurelio de Laurentiis, predsjednik Napolija, tako je nedavno izjavio da "Hamšik može biti prodan samo za ponudu van svake pameti, a 50 milijuna eura nije takva....Predsjednik Napolija Aurelio De Laurentiis frustriran je tom činjenicom pa se odlučio na krajnja sredstva. Iznio je svoja skandalozna stajališta o tome zašto mladići ne bi smjeli preseliti u Englesku.
'Mi smo napravili te igrače. Prije dvije godine nitko nije znao tko su oni', grmio je filmski mogul De Laurentiis, a prenosi Goal.com.
'Ako će htjeti otići u Englesku – otići će, no moraju znati jedno: Englezi žive nekvalitetno, jedu lošu hranu, a njihove žene ne peru genitalije. Njima je kada potpuna nepoznanica', misli predsjednik Napolija.
Ako se neko pita zasto "leteci cirkus".
pozz

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 01 mar 2011, 00:45

trebevic je napisao/la:Predsjednik Napolitanaca Aurelio De Laurentis je odlučan u namjeri da novog heroja navijača zadrži na Sao Paolo stadionu. "Ne bih ga dao ni za 50 miliona eura"..."Da li je Mazzarri moj Mourinho? Nije, on je puno bolji od Interovog trenera. Bolji je od njega deset puta", rekao je uz osmijeh Napolijev predsjednik...Aurelio de Laurentiis, predsjednik Napolija, tako je nedavno izjavio da "Hamšik može biti prodan samo za ponudu van svake pameti, a 50 milijuna eura nije takva....Predsjednik Napolija Aurelio De Laurentiis frustriran je tom činjenicom pa se odlučio na krajnja sredstva. Iznio je svoja skandalozna stajališta o tome zašto mladići ne bi smjeli preseliti u Englesku.
'Mi smo napravili te igrače. Prije dvije godine nitko nije znao tko su oni', grmio je filmski mogul De Laurentiis, a prenosi Goal.com.
'Ako će htjeti otići u Englesku – otići će, no moraju znati jedno: Englezi žive nekvalitetno, jedu lošu hranu, a njihove žene ne peru genitalije. Njima je kada potpuna nepoznanica', misli predsjednik Napolija.
pozz
Na čemu li je ovaj Aurelio lik je žestoka kriza :lol: :lol: ..
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 01 mar 2011, 01:12

Vidim da se vodi polemika oko Hamsika, moje mišljenje da je on samo prosječan igrač, od njega je npr. Sanchez iz Udina mnogo bolji, a usput i mladji. A on jeste da je odan Napoliu, navijači ga vole i sve ostalo, ali on je samo prosječan igrač. Cavani je iz Napolia po meni ekstra igrač, ima tu još igrača koji su bar u egalu sa Hamsikom (ali ne igraju istu poziciju kao i Hamsik, pa tako je bezveze da ih poredim).

Večras kao što sam napisao na topicu AC Milana, očekivao sam mnogo više od Napolia, ali možda zbog igranja utakmice EL u četvrtak ili nečeg drugog nisu pružili ništa. Ali mislim da im utakmica EL ne može biti opravdanje, jer ipak večeras apsolutno ništa nisu pokazali.
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 01 mar 2011, 01:38

trebevic je napisao/la:Predsjednik Napolitanaca Aurelio De Laurentis je odlučan u namjeri da novog heroja navijača zadrži na Sao Paolo stadionu. "Ne bih ga dao ni za 50 miliona eura"..."Da li je Mazzarri moj Mourinho? Nije, on je puno bolji od Interovog trenera. Bolji je od njega deset puta", rekao je uz osmijeh Napolijev predsjednik...Aurelio de Laurentiis, predsjednik Napolija, tako je nedavno izjavio da "Hamšik može biti prodan samo za ponudu van svake pameti, a 50 milijuna eura nije takva....Predsjednik Napolija Aurelio De Laurentiis frustriran je tom činjenicom pa se odlučio na krajnja sredstva. Iznio je svoja skandalozna stajališta o tome zašto mladići ne bi smjeli preseliti u Englesku.
pozz
Klinac, ajde nazad na temu o instant klubovima. Nije Serie A za tebe.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 01 mar 2011, 01:51

Saurman je napisao/la:
pozz
Na čemu li je ovaj Aurelio lik je žestoka kriza :lol: :lol: ..
Ajde i ti sa njim.

trebevic
Kontakt:

Post Postao/la trebevic » 01 mar 2011, 11:45

Ja odoh, a tebi ostavljam jad, cemer i calciopolli :)

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 01 mar 2011, 12:30

a vidi navijač Silikonskog kluba došo pametovati, sine mi volimo prave sise, razguli
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

Silvio B
Kontakt:

Post Postao/la Silvio B » 01 mar 2011, 15:06

trebevic je napisao/la:Ja odoh, a tebi ostavljam jad, cemer i calciopolli :)
najbolje ti je idi na trebevic heheh kvazi klub kad onom rusu dokurcite kao neka **** ima da vas zamijeni sa cricet ekipom heheheh cuj 60 mil za torresa hehehehe

Chelsea_CBH
Kontakt:

Post Postao/la Chelsea_CBH » 02 mar 2011, 12:39

muXmania je napisao/la:a vidi navijač Silikonskog kluba došo pametovati, sine mi volimo prave sise, razguli
Nešto te prave sise ne daju mlijeka ko prije :lol:
Sve nas veže plava boja i bratstvo klubova naših - LONDON CHELSEA FC - INTERNAZIONALE MILANO FC - SS LAZIO ROMA - GLASGOW RANGERS FC - HAMBURGER SV - GNK DINAMO ZAGREB - FK ŽELJEZNIČAR SARAJEVO - KKS LECH POZNAN

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 02 mar 2011, 13:35

Chelsea_CBH je napisao/la:
muXmania je napisao/la:a vidi navijač Silikonskog kluba došo pametovati, sine mi volimo prave sise, razguli
Nešto te prave sise ne daju mlijeka ko prije :lol:
Koja je svrha tvog uletanja ovde?
Da nam se pohvalis sto navijas za Chelsea ili da nam kazes da imas 15-16 godina?

Warrick
Kontakt:

Post Postao/la Warrick » 02 mar 2011, 13:46

Od povratka u Serie A Napoli se odlicno stabilizovao,(inace gotivim taj klub ne znam zasto al uvijek sam ih simpatisao pa njih je gledalo po 50 000 ljudi u trecoj ligi)i ljudi rade odlicne stavri,bez previse ulaganja stvorili su odlicnu ekipu,nedavno sam negdje procitao da su za ljeto dogovorili dolazak Inlera iz Udinesea,znaci pojacavaju se jos a sigurno je da ce im ovaj trio Lavezzi,Cavani Hamsik ostati,do LP sigurno mogu ove sezone ali za nesto vise nemaju sirinu u ekipi,i po mom skormnom misljenju njihov daleko najbolji igrac je Lavezzi bez premca,pa moga Milana je sam razbio za poluvrijeme u zadnjoj tekmi podno Vezuva.

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 02 mar 2011, 14:00

zanemarimo dječicu i pričajmo ozbiljno ;)

Warrick druže dobro si to reko, klub je sad stabilan, u pravu si dolazi Inler na ljeto i vjerovatno ostaje uboiti trojac jer ne moramo prodavati igrače da bi opstali, za moj ukus vjerovao ili ne Maggio je klasa i najbolji igrač Napolija...

nego vezano za poraz protiv Milana, u pitanju je neka kočnica kad se igrači useru jer izlaze na megdan sa najvećim klubom na svijetu, valja imat muda pa zabit gol Milanu na San Siru... meni su djelovali ukočeno u toj tekmi, a gledao sam većinu tekmi Napolija ove sezone (ne baš svaku)...

Evo nećemo sad o Milanu, imaš primjer Uniteda u Premiershipu koji cijepa ligu sa nekim recimo relativno prosječnim igračima, fol je u tome što moraš biti duplo bolja ekipa od Manče na terenu da bi bio ravnopravan s njima rezultatski, valja imat muda zabit Manči go, bio je onaj JEDAN s najvećim mudima koji im je zabio tricu, ali onakav igrač je jednom igrao ovu igru, niko sličan se više neće pojaviti...

Dosta sam se nakenjo da prostite, ali nadam se da razumijete šta želim reći...

Warrick
Kontakt:

Post Postao/la Warrick » 02 mar 2011, 14:17

Pa Maggio je bio na korak od nas,i bio mu odredjen broj 5 da nosi kod nas i onda je u zadnjem momentu otisao dole.
A vidi moje misljenje je da su izgorili od zelje da se dokazu,a i druga stavr sto je Milan odigrao odlicnu utakmicu,iznenadjujuce Allegri taktiku dobru postavio :D ,i onda falio je Lavezzi i to bas,znao je Napoli zabiti i po 2 komada na San Siru nama 5-2 je bilo i onda su te iste sezone kad je nama gorilo za LP lagano nas 3-1 saslusali.
Imaju muda i karakter to je sigurno pa protiv Juveta su prosle sezone gubli 2-0 u 56 oj minuti i okrenuli na 2-3 znaci ekipa je dobra fali jos koji igrac koji moze kad udje sa klupe da okrene stvari.
Uglavnom rade na malo duze staze i to je odlicno...
I jedno pitanje sta je bilo na kraju i ne znam da li je to tacno da su navijaci trazili da se izvuce iz mirovine 10 ka i da se dadne Lavezziju?

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 02 mar 2011, 14:24

eh to je pravi izraz "izgorili"...

Napoli treba da bude svima primjer kako se diže iz pepela i gradi odlična ekipa, stvara umalo konkurent za Skudeto, ali treba stisnuti i za Skudeto, slijedećig godina će biti još konkurentni, iz ovakvog pristupa se može izroditi samo bolje nikad gore...

ma bili su tračevi, kao Maradona dozvolio da Lax ponese desetku, ja nisam za to...

Odgovori

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.