kakve dovodi igrace kuntic ce samo ubrzat da ispane iz lige..kakva evropa kakvi bakraci s ovom ekipom.Nah1d je napisao/la:Odma druze da ti kazem Hamza je igrao od 2 lige sjever kod nas..On je nije ni 30% vise sta je bio prije 3 il 4 sezone..Sef Kuntic u Zvijezdi oce da ubrza igru i oce Europu a Hamza vise jednostavno nespada u taj rank,i dalje stoji on je kvalitetan igrac al godine cine svoje..Izmeduostalog dobar je bio vođa na terenu i istinski ljubimac Gradačačke publike.Ponuden mu je posao trenera rekao je da oce jos da igra i potpisao za vas..Izmeduostalg mi smo mu zahvalni za ono sto je dao ZVIJEZDI!lindegard je napisao/la:Ja danas bio u Sapni s Hamzom u kladionici kaze da je zadovoljan potpisom za gradinu![]()
OFK Gradina Srebrenik
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: OFK Gradina Srebrenik
Benjo_AFC86 je napisao/la:Pregovori se vode sa Čovićem te još jednim stoperom iz Čelika. Blizu prelaska je i stoper Sarajeva, ali ime sam mu zaboravio kad juče reče Ado..
Majstore sad se javlja situacija da.. ako ostane čitava naša ekipa iz prve lige, jedva 2 tekme da ćemo pobjediti. Ali opet ako rastjeraš te naše igrače onda je to rizik, ako ispadnemo ko će igrati sljd sezonu u Prvoj ligi ako si otjerao svoje igrače !? Najbolje pola - pola .plavobijeli je napisao/la:Nemojte dozvoliti da Vam sad u klub dođu kojekakve skitnice jer one ga nisu ni uvele u viši rang,pa neka igraju ovi maši momci pa makar i ispali a ne da Vam sad ovi pokupe šolde i Vi otresete u niži rang pa onda sve ispočetka a kola kad pođu nizbrdo se ne zaustavljaju lako.
mi poceli razmisljat sta cemo ako ispanemo iz lige a prvenstvo nije ni pocelo

hahahaha jarane samo sanjaj da ce mo ispast Kuntić dobro zna sta radi zato se ti nebriniRespect je napisao/la:kakve dovodi igrace kuntic ce samo ubrzat da ispane iz lige..kakva evropa kakvi bakraci s ovom ekipom.Nah1d je napisao/la:Odma druze da ti kazem Hamza je igrao od 2 lige sjever kod nas..On je nije ni 30% vise sta je bio prije 3 il 4 sezone..Sef Kuntic u Zvijezdi oce da ubrza igru i oce Europu a Hamza vise jednostavno nespada u taj rank,i dalje stoji on je kvalitetan igrac al godine cine svoje..Izmeduostalog dobar je bio vođa na terenu i istinski ljubimac Gradačačke publike.Ponuden mu je posao trenera rekao je da oce jos da igra i potpisao za vas..Izmeduostalg mi smo mu zahvalni za ono sto je dao ZVIJEZDI!lindegard je napisao/la:Ja danas bio u Sapni s Hamzom u kladionici kaze da je zadovoljan potpisom za gradinu![]()

cuo sam da se zoletic moro javit slobodi na prozivci jer ima jos koji dan ugovora a nezic nece docTkanton je napisao/la:Gdje su sad taj Zoletic i Nezic, kod vas ili u Slobodi, pise da su bili kod njih na prozivci
ovaj pravo dobro poznaje fudbal..cuj premijer liga nije bolja od prve lige..idi bjezi neznalice jedna pojma nemas..hoces da nas ljudi nabijaju po pet komada da igraju nasa djeca..igrace oni koji mogu a oni koji nemogu nek sjede na klupiTkanton je napisao/la:Tog tvog misljenja su bili Banovici, Kozara, Drina Zvornik pa su bili izletnici jednu sezonu u PL,plavobijeli je napisao/la:Gospodo iz Gradine,žao mi je al stvarno neznam gdje se to mjesto nalazi al mislim da je u Tuzlanskoj regiji koja je najajči rasadnik mladih talenata i izgleda ničegviše.Nemojte dozvoliti da Vam sad u klub dođu kojekakve skitnice jer one ga nisu ni uvele u viši rang,pa neka igraju ovi maši momci pa makar i ispali a ne da Vam sad ovi pokupe šolde i Vi otresete u niži rang pa onda sve ispočetka a kola kad pođu nizbrdo se ne zaustavljaju lako.Premijer liga nije ništa bolja od prve lige izuzev 2-3 kluba tako da ovaj Vaš kadar to sve može iznijeti i bolje dati svojim momcima novce jer oni su to i zaslužili.Očito iz pregleda ste se odlučili za ovu drugu opciju koja za Vas nije dugoročno dobra.![]()
![]()
Ma brinite se vi za svoj OFK
a za Gradačački klub nebrinite..Na probi u nas 91 i mlađi igraci
U klobu ima veterana i to ce da se sklopi perfekt tim! A hvala Jovicu sto ne napustio Gradačac jer da je ostao mogli smo pakovat se sa Lukacom u ligu 

Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD
-
- Moderator
- Kontakt:
A da mi ne pričamo ovde u Zvijezdi ? Kakvo njihovo ispadanje, naprotiv volio bih gledati u Gradačcu tekme EL naredne sezone , jer su zaslužili sa ovim stadionom i svime što su napravili. Ljepota je gledati gore tekmu 
Tosunović je bio juče na treningu, ali ne zna se hoće li ostati. Ado mu je menadžer, ali nije nam prioritet napadač.
I Husić Edin trenira već 2 dana snama, ako ne nađe angažman na strani ostati će tu.
Samir Adanalić: ''Dovedite samo Čovu i Husića, i niko nam više ne treba''.

Tosunović je bio juče na treningu, ali ne zna se hoće li ostati. Ado mu je menadžer, ali nije nam prioritet napadač.
I Husić Edin trenira već 2 dana snama, ako ne nađe angažman na strani ostati će tu.
Samir Adanalić: ''Dovedite samo Čovu i Husića, i niko nam više ne treba''.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
-
- Moderator
- Kontakt:
Raspisuje se tender za izgradnju Zapadne tribine
Na 43.sjednici OV Srebrenik, odobrena su načelniku Općine Srebrenik inicijalna sredstva od 50.000 KM hitno neophodna za početak izgradnje zapadne tribine Gradskog stadiona. Tako će se po hitnom postupku raspisati tender za izbor najpovoljnijge izvođača radova, čija će ukupna izgradnja prema predračunskim procjenama iznositi 743.000 KM. Donosimo vam budući izgled Zapadne tribine.

Na 43.sjednici OV Srebrenik, odobrena su načelniku Općine Srebrenik inicijalna sredstva od 50.000 KM hitno neophodna za početak izgradnje zapadne tribine Gradskog stadiona. Tako će se po hitnom postupku raspisati tender za izbor najpovoljnijge izvođača radova, čija će ukupna izgradnja prema predračunskim procjenama iznositi 743.000 KM. Donosimo vam budući izgled Zapadne tribine.

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Beauty, projektant a? 

-
- Moderator
- Kontakt:
Ne znam vjeruj. I ja vidim tu taj pečat, a pitao sam dole kaže tender se treba raspisati ko će raditi..seven je napisao/la:Beauty, projektant a?
tako da nisam najbolje skontao

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Uz Husica trebate dovesti Stamboliju nji dva su igrali zajedno u Karlovcu vezne i Cejvanovic je igrao s njima isto..Jest da morate malo vise dat para ali imat cete onda pravu vezu i stopera..Benjo_AFC86 je napisao/la:Ne znam vjeruj. I ja vidim tu taj pečat, a pitao sam dole kaže tender se treba raspisati ko će raditi..seven je napisao/la:Beauty, projektant a?
tako da nisam najbolje skontaone znam što će tu udaren onda pečat
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
ovo je kopija nove tribine u Gradačcu, tunel na istom mjestu kao i dva ulaza za publiku, krov otprilike isti kao u idejnom projektu Zvijezde.Benjo_AFC86 je napisao/la:Raspisuje se tender za izgradnju Zapadne tribine
Dragon Town
zmaj_Bosne je napisao/la:ovo je kopija nove tribine u Gradačcu, tunel na istom mjestu kao i dva ulaza za publiku, krov otprilike isti kao u idejnom projektu Zvijezde.Benjo_AFC86 je napisao/la:Raspisuje se tender za izgradnju Zapadne tribine
ovo mozda i jest slika te tribine u gradačcu..

OFK Gradina Srebrenik
pa da,,ovo i jest pecat od projektanta,,sad vidjo kad se zagledi..Brcko87 je napisao/la:zmaj_Bosne je napisao/la:ovo je kopija nove tribine u Gradačcu, tunel na istom mjestu kao i dva ulaza za publiku, krov otprilike isti kao u idejnom projektu Zvijezde.Benjo_AFC86 je napisao/la:Raspisuje se tender za izgradnju Zapadne tribine
ovo mozda i jest slika te tribine u gradačcu..od kud pecat a tender jos nije bio..jedino ako nije pecat projektanta..
![]()

OFK Gradina Srebrenik
Sta je ovo prvo Nezic sad i Efendic, pocinje se vidjet Husarin rad

dolaze igraci na probu..oni koji ne zadovoje odlaze..gradina ima zukica ,dobrog golmana..sigurno da ce se sastavit solidna ekipa koja nece bit prolaznik u PL..Popusti malo,brini se za svoj klub :pTkanton je napisao/la:Sta je ovo prvo Nezic sad i Efendic, pocinje se vidjet Husarin rad![]()
![]()

OFK Gradina Srebrenik
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Daj popusti, nije to razumno sa tvoje strane, niko te ne proziva niti te tjera na ovakve postove. Ljudi se trude sa svoje strane da sklope ekipu za PL, a tebi ako ne paše svakako nisi iz Srebrnika i ne treba da te pogadja to.Tkanton je napisao/la:Sta je ovo prvo Nezic sad i Efendic, pocinje se vidjet Husarin rad![]()
![]()
Dragon Town
-
- Moderator
- Kontakt:
aferimzmaj_Bosne je napisao/la:Daj popusti, nije to razumno sa tvoje strane, niko te ne proziva niti te tjera na ovakve postove. Ljudi se trude sa svoje strane da sklope ekipu za PL, a tebi ako ne paše svakako nisi iz Srebrnika i ne treba da te pogadja to.Tkanton je napisao/la:Sta je ovo prvo Nezic sad i Efendic, pocinje se vidjet Husarin rad![]()
![]()

Begić je na probi(stoper) , igrač Čelika ali na posudbi bio u Rudaru iz Kaknja .
Momak je visok, i jak u duelu skoku

Na probu je došao i Adnan Zukić, stoper koji je već ovde igrao prošlu sezonu.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
cuj efendic nije zadovoljio..i meni je bilo malo cudno da su ga odma uzeli jer ja mislim da on i nije branio nigdje u proljece..sigurno imaju boljeg golmana cim su ga pustili..dok ne dodje igrac i ne vidis ga i ne znas cijenit one koje imaszmaj_Bosne je napisao/la:Daj popusti, nije to razumno sa tvoje strane, niko te ne proziva niti te tjera na ovakve postove. Ljudi se trude sa svoje strane da sklope ekipu za PL, a tebi ako ne paše svakako nisi iz Srebrnika i ne treba da te pogadja to.Tkanton je napisao/la:Sta je ovo prvo Nezic sad i Efendic, pocinje se vidjet Husarin rad![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.