Zlatan Muslimović

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Akhenaten
Kontakt:

Re: Zlatan Muslimović

Post Postao/la Akhenaten » 26 jan 2012, 23:49

STEVIE je napisao/la:a jest sebi nasao klub u pm, prvo rangers onda sunderland pa na kraju onaj kvazi-klub iz east enda :lol:
Bolje igrat tu, nego biti klupa u Sunderlandu.
Mozda je najbolje za njega bilo u Glazgovu, tamo bi bio sigurno jedan od glavnih igraca. Ali West Ham je isto odlicna opcija, sigurno ce se vratiti u PL samo je pitanje hoce li pojacati napad kad se vrate pa Zlaja opet klupa :mrgreen:

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 27 jan 2012, 00:00

Akhenaten je napisao/la:
STEVIE je napisao/la:a jest sebi nasao klub u pm, prvo rangers onda sunderland pa na kraju onaj kvazi-klub iz east enda :lol:
Bolje igrat tu, nego biti klupa u Sunderlandu.
Mozda je najbolje za njega bilo u Glazgovu, tamo bi bio sigurno jedan od glavnih igraca. Ali West Ham je isto odlicna opcija, sigurno ce se vratiti u PL samo je pitanje hoce li pojacati napad kad se vrate pa Zlaja opet klupa :mrgreen:
Ma pusti Steviea, on navijac Millwalla, pa mu ne valjaju cekicari. :D Yebiga, i ja moram gledat Dzeku u Cityu. Uvijek mi muka. :D
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 27 jan 2012, 17:31

dobro rece cartman :D svakako muslimovic mora ciljati na veci nivo od championshipa..
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

Limuntos
Kontakt:

Post Postao/la Limuntos » 30 jan 2012, 14:41

ima li sta novo o zlatanu ?
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 30 jan 2012, 15:04

Navodno navijaci West Hama poručili :"Ne,Muslimovicu".Kazu da nikad nisu culi za njega :roll:
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Limuntos
Kontakt:

Post Postao/la Limuntos » 30 jan 2012, 15:07

Adi_Zepce je napisao/la:Navodno navijaci West Hama poručili :"Ne,Muslimovicu".Kazu da nikad nisu culi za njega :roll:
to je glupo tako govoriti, jer i navijaci lazia sigurno nisu prije culi za lulica, a vidimo da im je sad jedan od glavnih igraca...al ako cemo iskreno, nije cudo sto nisu prije culi za njeg...zadnjih par godina ga nigdje nije bilo...
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 30 jan 2012, 17:02

Adi_Zepce je napisao/la:Navodno navijaci West Hama poručili :"Ne,Muslimovicu".Kazu da nikad nisu culi za njega :roll:
Ma kao da je to vazno, englezi nisu bili culi ni za Ozila dok im nije ocitao lekciju na Evropskom. Ali mislim da je Zlatan pogrijesio kad je izradio Rangerse.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Akhenaten
Kontakt:

Post Postao/la Akhenaten » 31 jan 2012, 01:09

I ja mislim da je napravio gresku kad je napustio Glazgov. U ostalom gdje je on sada, imaju li neki dokazi slike ili nesto....a ne ovako Zlaja sad ovdje sutra vec negdje drugo :roll:

BHFAN22
Kontakt:

Post Postao/la BHFAN22 » 31 jan 2012, 05:13

Zeljo :) tu je njemu naj bolje... :lol:
I Krv Svoju Za Bosnu Moju!

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 31 jan 2012, 10:26

Gresku je on napravio u maju, kada je ostao bez kluba i bez utakmica, ko ce igraca koji godinu ne igra, nema snage i misli ici na otok, stvarno smijesno.
Totalno neozbiljno od strane Zlatana, mogao je imati prejaku karijeru ali ocito da mu je mrsko i trenirati i igrati, a nadam se da ce ga Pape nagraditi pozivom protiv Brazila, ako bude imao snage za 10 minuta.
Cuva Bog Zelju svog!

-SanaFCŽ-
Kontakt:

Post Postao/la -SanaFCŽ- » 31 jan 2012, 13:55

mirzza je napisao/la:Gresku je on napravio u maju, kada je ostao bez kluba i bez utakmica, ko ce igraca koji godinu ne igra, nema snage i misli ici na otok, stvarno smijesno.
Totalno neozbiljno od strane Zlatana, mogao je imati prejaku karijeru ali ocito da mu je mrsko i trenirati i igrati, a nadam se da ce ga Pape nagraditi pozivom protiv Brazila, ako bude imao snage za 10 minuta.
Na osnovu čega da ga nagradi? Ne igra nigdje već "7" godina, nema logike da ga uopšte poziva dok ne nađe sebi klub.. Nema od njega nažalost više ništa

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 31 jan 2012, 14:51

Na kraju ce otici u FK OLIMPIK ili ipak u neki drugo/trece ligaski klub, nema od njega izgleda nista previse se zaebava a i on fol bira u koji ce klub kao da je neki igrac i ko da mu je dvadeset godina, uvijek mi je bio drag jer je jedan od rijetkih koji 100% daju sve od sebe, ali pola godine bez kluba to je vec predugo za jednog profesionalca, ja mu zelim sve najbolje!

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 31 jan 2012, 15:44

gori smo mi sto vjerujemo u sve te price cuj glazgov sanderland west ham celzi pa city i onda zvijezda gradacac
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

ne_znam_ko_sam
Kontakt:

Post Postao/la ne_znam_ko_sam » 31 jan 2012, 16:02

Ako je bas mogao dobiti ugovor kod Rangersa, onda je fakat pojeo **** sto ih je izigrao. Boze daj da mu neko ponudi ugovor, al sve se bojim da od toga nema nista..
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Why so serious?!

nihco

Post Postao/la nihco » 31 jan 2012, 16:07

astra1922 je napisao/la:gori smo mi sto vjerujemo u sve te price cuj glazgov sanderland west ham celzi pa city i onda zvijezda gradacac
nasi nam korumpirani novinari-amateri serviraju ublehe. te nismo zadovoljni ponudom, te nismo zadovoljno ligom, te ne pusta ga klub, te preveliko obestecenje........cinjenica je da ih niko nece, tj da su ponude koje, mozda dolaze losije od uslova koje trenutno imaju. stilic, zec, muslimovic, bekric, ibricic, misimovic, medunjanin ne mogu, barem trenutno, dalje i bolje od pozicije u kojoj su, vecina tesko i da ce moci, sleduje im proljece na klupi ili bez ekipe. upravo onako kako su zavrsili jesenji dio .
Sent from my Commodore 64

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 31 jan 2012, 17:14

ne_znam_ko_sam je napisao/la:Ako je bas mogao dobiti ugovor kod Rangersa, onda je fakat pojeo **** sto ih je izigrao. Boze daj da mu neko ponudi ugovor, al sve se bojim da od toga nema nista..
On je u Glasgowu imao veliku sansu,trener je nakon prvog treninga racunao na njega i trebao je dobiti ugovor i onda je majmun njegov menager dosao sa pricom o Sunderlandu i onda su kola krenula nizbrdo i na kraju ce ga mozda Di Canio uzet sebi u Swindon....pojeo je **** a mogao je igrati u Rangersima bitnu ulogu...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 02 feb 2012, 00:17

Zatisje pred buru ili samo jos jedna propala proba. :?

Sva sreca pa je slobodan igrac, pa moze u bilo kojem trenutku potpisati ugovor.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 02 feb 2012, 00:19

Mislim da na Zlatana vise ne treba racunati, pola godine je bez kluba, treba traziti mladje igrace, niko njega vise nece cekati. Dialba, Mahmutovic, mozda i Seferovic i jos neki su igraci koji nam u momentu mogu vise pomoci nego on.

Treba jednostavno, napraviti taj Backup za Ibisevica i Dzeku. Da se, nedaj boze, obojica povrijede, onda smo na'ebali.

0oo0
Kontakt:

Post Postao/la 0oo0 » 02 feb 2012, 12:43

Goalgetter je napisao/la:Mislim da na Zlatana vise ne treba racunati, pola godine je bez kluba, treba traziti mladje igrace, niko njega vise nece cekati. Dialba, Mahmutovic, mozda i Seferovic i jos neki su igraci koji nam u momentu mogu vise pomoci nego on.

Treba jednostavno, napraviti taj Backup za Ibisevica i Dzeku. Da se, nedaj boze, obojica povrijede, onda smo na'ebali.

Ovo je već odavno jasno ;)
🔵⚪

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 02 feb 2012, 16:53

Rangers je ostao bez Jelavica,e sad zavisi od trenera.Ali poznajuci onu pricu ''skrt k'o Skot'' i da bi se Zlatan mogao dovesti bez nadoknade.Mozda mu nece hatoriti guzicno zatvaranje vrata.
Jedino ako ovaj nije u behutu sa bilo kakvim pojmom zvana forma.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, CAZIN, jasmin10, No99, Sheyi i 39 gostiju.