Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

adnan24
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la adnan24 » 16 sep 2009, 21:37

the scouser je napisao/la:Sta je ovo Standard vas vodi :D
Nece dugo ;)

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 16 sep 2009, 21:41

adnan24 je napisao/la:
the scouser je napisao/la:Sta je ovo Standard vas vodi :D
Nece dugo ;)
Bendtner dao go hahahah, a sve ga mrzite
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

loptica
Kontakt:

Post Postao/la loptica » 16 sep 2009, 23:03

Dudu doro odradio svaka čast,ali loše sve skupa namučili se 3-2 nek su dobili to ;)
Fi hajati.
GO Bosno.

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 16 sep 2009, 23:12

Wenger: "Afrički Kup Nacija natjerao me da prodam dvojac"

Arsene Wenger otkriva kako je predviđeno odsustvo Emmanuela Adebayora i Kolo Tourea, za vrijeme odigravanja Afričkog Kupa Nacija igralo glavnu ulogu u odluci da ta dva igrača proda u Manchester City. Ovaj par zajedno s Afričkim sunarodnjacima Alexandrom Songom te Emmanuel Ebueom, prethodno je propustio više od mjesec dana premierligaških zbivanja zbog turnira na internacionalnom nivou koji se redovno odvija svake dvije godine s početkom u siječnju.

"Igraju u Afričkom Kupu Nacija svake dvije godine te vjerujem da to predstavlja veliki problem klubovima koji imaju dosta igrača Afričkog porijetla. Uvijek je problem gubiti i jednog igrača, a još veći problem kada ih izgubite pet ili čak šest. U prosincu Engleska liga ima poprilično težak raspored i ukoliko vas zadesi koja ozljeda, a morate još pustiti 3-4 igrača na internacionalnu dužnost vaša momčad počinje patiti."
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

niccolo
Kontakt:

Post Postao/la niccolo » 18 sep 2009, 11:38

miky_hz je napisao/la:Bezveze igrac u 4 kola 4 gola 8-) da je bezveze igrac nebi mu zvizdali niti ga prozivali,vako se pojedose od muke jos im ga zabio prcc...sad sto se ponaso tako kako se ponaso to je revolt jer su ga ono prozivali,ali to mu ne osporava igracke kvalitete ;)
ako su mu zvizdali i ako su ga prozivali onda je to zbog toga sto je otisao za parama, i zato sto nije srcem igrao za klub vec je cekao da mu neko ponudi vecu platu da ide i umislio je sebi da je superstar koji fudbal ima u malom prstu sto nikako nije slucaj, tako da ne pricas nesto sto nije tacno vidi ti se po postovima da uveliko guras nos tamo gdje mu nije mjesto.

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 18 sep 2009, 11:45

Adebayor: "Ne želim se ispričati Van Persieu"

Engleski nogometni savez jučer je Emmanuelu Adebayoru izrekao kaznu od tri utakmice neigranja zbog nasilnog ponašanja u utakmici protiv svog bivšeg kluba Arsenala u kojoj je nogom u glavu udario Robina van Persiea, no reprezentativac Togoa za sve optužuje navijače Arsenala i kaže kako se nema namjeru ispričati.

Adebayor tvrdi kako nije želio ozlijediti Van Persiea, a dodao je i kako mu veliki broj njegovih bivših suigrača nije želio pružiti ruku ni prije početka utakmice.

"Žao mi je što je Robin ozlijeđen, ali ne mogu žaliti zbog nečega što nisam namjeravao učiniti. Svi koji me znaju, znaju da ne bih nikoga namjerno ozlijedio, a posebno ne bivšeg suigrača. Drago mi je da je sa Robinom sve u redu jer znam da je moja kopačka bila blizu njegovog oka, ali doista nema ništa što sam u tom trenutku mogao uraditi, nije bilo načina da se povučem na vrijeme." rekao je Adebayor.

Adebayor je bio pod povećalom i zbog neprimjerenog slavlja nakon postignutog gola kada je pretrčao cijeli teren da bi slavio pred navijačima Arsenala. Objasnio je kako je njegovo slavlje bilo odgovor na uznemiravanje od strane gostujućih navijača koje više nije mogao podnijeti.

"Ljudi govore o tome kako smo nogometaši i koliko novca zarađujemo, ali samo zato što smo imali sreće ne znači da moramo trpiti vrijeđanje. Kad biste vrijeđali nekoga na ulici preko sat vremena on bi reagirao i to na puno gori način nego što je proslavljanje gola. Postoji određena granica do koje čovjek može trpiti vrijeđanje prije nego što pukne. Mene su vrijeđali ljudi koji su prije šest mjeseci skandirali moje ime, a vrijeđali su me bez razloga. Postigao sam gol i želio sam ljudima pokazati da im nije pametno vrijeđati me. Doista to uopće ne razumijem. Trčao sam nošem emocijama, a kada iz nogometa odstranite emocije imat ćete veliki problem. Ljudi govore kako sam imao vremena razmisliti jer sam pretrčao cijeli teren, ali to nije istina. Vrijeđali su me cijelu utakmicu, a onda sam postigao gol za koji sam znao da će nam osigurati pobjedu. Deset sekundi je ništa. Emocije traju puno duže od toga."

"Bilo je igrača Arsenala koji su mi odbili pružiti ruku prije utakmice. Ne želim otkrivati njihova imena, to nije moj stil, ali bilo ih je više. Moji prijatelji, poput Ebouea, su bili korektni. Oni su pristojni ljudi. Ali ne razumijem zašto su se neki igrači Arsenala tako odnosili prema meni." dodao je Adebayor.

Eboue: "Adebayor me je razočarao"
Međutim, upravo je Emmanuel Eboue nakon izrečene kazne izrazio svoje zadovoljstvo tom činjenicom, a dodao je i kako se Kolo Toure došao nakon utakmice u svlačionicu Arsenala ispričati zbog Adebayorovog sramotnog ponašanja.

Napad na Van Persiea i provociranje navijača nije sve što je Adebayor pokazao u toj utakmici. Na nozi Cesca Fabregasa je ostavio posjekotinu, a Alexa Songa je udario rukom.

"Po mom mišljenju, Adebayor se nije ponašao kako treba, a do nije dobro za nogomet jer imate puno mladih ljudi koji gledaju utakmicu i vide takve stvari. Ali sretan sam što je dobio kaznu od tri utakmice. Nisam razgovarao s njim jer sam se duboko razočarao u njega. Svi smo u svlačionici bili razočarani jer nismo znali što se dogodilo sa njim. Kada je bio u našoj momčadi, kada smo bili zajedno, sve smo radili zajedno. Nakon utakmice Kolo je ušao u našu svlačionicu i ispričao se svima i to je bilo vrlo lijepo od njega. Ako me Adebayor nazove, razgovarat ću s njim. Ali nije me još nazvao." rekao je Eboue.

Fabregas: "Imao sam sreće"
Kapetan Arsenala je i jučer na nozi imao ožiljak od Adebayorovog starta, a priznaje kako je bio šokiran zbog činjenice da je njegov bivši suigrač u potpunosti izgubio kontrolu.

"Mislim da je ovo zaslužilo crveni karton." rekao je Fabregas pokazujući na ožiljak na svojoj nozi, dodavši: "Imao sam sreće jer mi je noga bila u zraku kada se to dogodilo. Znate, ovo je nogomet i takve se stvari mogu dogoditi. Sve što sam pokušavao dok je on bio u Arsenalu jeste stvoriti prilike za njega da zabija golove. Zbog toga mislim da mu nisam učinio ništa loše. Sve je to jako čudno. To je nogomet i ne razmšljam više o njemu. On više ne igra za Arsenal i mi se samo moramo koncentrirati na sljedeću utakmicu i na našu igru."

eee jade jadni
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 19 sep 2009, 17:18

Vermaelen 2 gola protiv Wigana zasad :shock: :shock:
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 19 sep 2009, 18:01

the scouser je napisao/la:Vermaelen 2 gola protiv Wigana zasad :shock: :shock:

4-0 na kraju...Eduardo i Fabregas strijelci uz Vermaelena...rutinska pobjeda

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 20 sep 2009, 00:52

Marouane Chamakh To Arsenal For £1.5 Million

Bordeaux striker Marouane Chamakh, subject of one of the summer's most protracted transfer sagas, looks set to join Arsenal in January for a fee of £1.5 million, reports the Daily Mail. The Gunners have apparently beat Juventus in the race for the lanky hitman's signature.

The Moroccan has made no secret of his discontent with life at Laurent Blanc's club, although he proved an integral part in Bordeaux's march to the Ligue 1 championship last season.

Manager Arsene Wenger has £40 million to spend, following the sales of Emmanuel Adebayor and Kolo Toure to Manchester City last summer.

Ne znam sto ce im Chamackh,,ionako im je najjaci dio tima napad..ja da sam na Wengerovom mjestu doveo bi dobrog golmana i zadnjeg veznog,,destruktivca pravog..mozda cak i dvojicu zadnjih veznih jer Song i Denilson po meni nisu za tog mjesta
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 20 sep 2009, 00:57

Nesto mi mala odsteta. Pa Chamakh vrijedi puno vise. Inace meni je predobar igrac.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 20 sep 2009, 00:59

omerbavarac je napisao/la:Nesto mi mala odsteta. Pa Chamakh vrijedi puno vise. Inace meni je predobar igrac.
Istice mu ugovor na kraju sezone tako da im je bolje i milion ipo uzet nego nista ;)
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

deer01
Kontakt:

Post Postao/la deer01 » 21 sep 2009, 14:48

ma treba im klasicni napadac a sta ce in veza to imaju samo da se arsavin i nasri oporawe i neunistiwa weza po meni treba jos jednog dobrog stopera ako se neko od vermalena i galasa powrjede ;D

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 29 sep 2009, 19:46

Wenger od četvrtka s 4749 dana za kormilom Arsenalov rekorder svih vremena

U četvrtak će francuski menadžer Arsenalove nogometne momčadi, Arsene Wenger, postati najdugovječniji strateg koji je ikada sjedio na klupi londonskih “topnika”.

Rekord u broju dana provedenih na kormilu momčadi trenutačno je u rukama Georgea Allisona koji je momčad vodio od lipnja 1934. do svibnja 1947. godine, točnije 4748 dana.

Brojka je to koju će Francuz sredinom tjedna prestići, a za koju niti sam nije u listopadu 1996., kada je preuzeo momčad, vjerovao da će joj se makar i približiti.

"Ono što je Arsenal napravio imenovavši me menadžerom momčadi bilo je pomalo ludo. Ludo u smislu da sam bio neimenovani stranac, bez povijesti uspjeha. Za moje imenovanje bila je potrebna velika hrabrost", veli Francuz.

"Teško je to poistovjetiti s onime što se danas događa. Prilikom dolaska stranog trenera klub rasprostre crveni tepih. Kada sam ja dolazio smatralo se da u Engleskoj trener-stranac ne može uspjeti. Sada se čini kao da za uspjeh moraš biti stranac", dodao je.

Wenger, koji će sljedećeg mjeseca napuniti 60 godina života, vodio je Arsenal do tri naslova u FA Cupu, tri u Premier ligi, što uključuje i sezonu 2003/04 u kojoj “topnici” nisu poraženi niti u jednoj utakmici.

svaka mu čast

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 04 okt 2009, 15:28

Kako igra Arsenal...perverzija...nema srece pa primi 2 gola ali u napadu-savrsenstvo

EDIT:

6-2 zavrseno,6 strijelaca za Arsenal

Vermaelen,Persie,Arshavin,Fabregas,Walcott i Bendtner...Fabregas je imao i 4 asistencije

niccolo
Kontakt:

Post Postao/la niccolo » 04 okt 2009, 16:37

arsenal je prejak, po meni igraju najljepsi fudbal. nadam se da ce ove godine titula zavrsiti na emiratesu, jer stvarno imaju tim zreo da je osvoji . vermalen zamjenio i turea i adebajora :). neka je otisao adebayor, jaci je arsenal bez njega.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 04 okt 2009, 16:43

Ubili ih, jao, jao Robinson gleda i smije se kada odbrani, postalo smiješno i njemu.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 04 okt 2009, 21:30

Pogledao sam utakmicu. Zaista su prelijepo igrali. Sve cestitke. Najvise mi se dopala ona asistencija Van Persia za Bendtnera petom, prelijepo.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 04 okt 2009, 21:36

alo lakse malo igrajte, prvo everton pa sad blackburn, jadni oni ccc

amadeus21
Kontakt:

Post Postao/la amadeus21 » 04 okt 2009, 23:42

drago mi je da moj drugi najdrazi klub ubija!!! samo naprijed!! GUNNERS!!!
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 04 okt 2009, 23:45

amadeus21 je napisao/la:drago mi je da moj drugi najdrazi klub ubija!!! samo naprijed!! GUNNERS!!!
A koliko to imas najdrazih klubova :?: :?: :?: :mrgreen: :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.