Miroslav Ćiro Blažević

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

zmajj
Kontakt:

Re: Miroslav Ćiro Blažević

Post Postao/la zmajj » 05 dec 2008, 19:04

CheGuevara je napisao/la:
zmajj je napisao/la:
ribery je napisao/la:@CheGuevara, @ zmajj zuti karton, nemoj da pocrvenite
Molicu za malo kulture.
u cemu je problem cudna bubo koja se krece
:D
ok pripazicu malo na rjecnik ;)
Problem je u tome sto nemas druge argumentacije pa se hvatas seljackog postupa poputa "Mama ti..." ;) a zbog takvih stvarih za cas supak nastrada ;)
cuj genijalca kakva argumentacija kakvu si ti argumentaciju prezentovao a da to ti meni mozda ne prijetis nisam se bojao cetnika i ustasa u ratu pa tebe ne smatram nekom prijetnjom

majestic
Kontakt:

Post Postao/la majestic » 05 dec 2008, 19:12

Ciro zamalo sletio na Vlasicu!!!

majestic
Kontakt:

Post Postao/la majestic » 05 dec 2008, 19:14

CIRO ZAMALO NA'EBO

Ćiro Blažević doživio je pravu dramu na putu od Banja Luke do Sarajeva u čevrtak nešto prije ponoći, kad je vozeći se u svojoj limuzini po mrkloj kišnoj noći zamalo sletio u provaliju na planini Vlašić.

Trener svih trenera je iz Banja Luke krenuo za Zagreb s prijateljem Mensudom Bečićem, ali je u posljednji trenutak promijenio odluku i okrenuo prema Sarajevu. Sjetio se da mu je netko preporučio kako je "najlakše i najsigurnije" preko Vlašića, i tako je i bilo sve dok nije pukla guma, a automobil zamalo sletio u provaliju.

"Izbjegli smo desetine manjih rupa, zbog kojih nisam mogao ni dremnuti u automobilu, a onda smo u jednu upali. Puklo je nešto strašno. Bojao sam se da ne završimo u provaliji. Tko zna kada bi nas našli da smo, nedaj Bože, sletili sa ceste. Srećom, sve je završilo dobro. Eto, što ti je život, zamalo da skončam na Vlašiću, na kojem sam proveo dobar dio svog djetinjstva", izjavio je Ćiro za portal San.

Nazvali smo ga i provjerili kako je, ali čini se da je drama s Vlašića zaboravljena nakon nekoliko porcija Ćirinih omiljenih ćevapa i sudžukica.

"Umalo sam najeb'o, ali hvala Bogu sve je dobro završilo, nije mi ništa. Uletili smo u jednu jarugu, pukla je guma, bilo je svega, ali Ćiro je majstor sine, ne dam se ja samo tako".

bosnia1
Kontakt:

Post Postao/la bosnia1 » 05 dec 2008, 20:04

majestic je napisao/la:CIRO ZAMALO NA'EBO

Ćiro Blažević doživio je pravu dramu na putu od Banja Luke do Sarajeva u čevrtak nešto prije ponoći, kad je vozeći se u svojoj limuzini po mrkloj kišnoj noći zamalo sletio u provaliju na planini Vlašić.

Trener svih trenera je iz Banja Luke krenuo za Zagreb s prijateljem Mensudom Bečićem, ali je u posljednji trenutak promijenio odluku i okrenuo prema Sarajevu. Sjetio se da mu je netko preporučio kako je "najlakše i najsigurnije" preko Vlašića, i tako je i bilo sve dok nije pukla guma, a automobil zamalo sletio u provaliju.

"Izbjegli smo desetine manjih rupa, zbog kojih nisam mogao ni dremnuti u automobilu, a onda smo u jednu upali. Puklo je nešto strašno. Bojao sam se da ne završimo u provaliji. Tko zna kada bi nas našli da smo, nedaj Bože, sletili sa ceste. Srećom, sve je završilo dobro. Eto, što ti je život, zamalo da skončam na Vlašiću, na kojem sam proveo dobar dio svog djetinjstva", izjavio je Ćiro za portal San.

Nazvali smo ga i provjerili kako je, ali čini se da je drama s Vlašića zaboravljena nakon nekoliko porcija Ćirinih omiljenih ćevapa i sudžukica.

"Umalo sam najeb'o, ali hvala Bogu sve je dobro završilo, nije mi ništa. Uletili smo u jednu jarugu, pukla je guma, bilo je svega, ali Ćiro je majstor sine, ne dam se ja samo tako".
eto sta se desi kad ides Dodiku na noge
Navijam za Zelju i za svaki tim koji igra protiv Pitara

lolo d pitar
Kontakt:

Post Postao/la lolo d pitar » 05 dec 2008, 20:06

ma dodik je njemu nudio helikopter,ali je nas dobri ciro odlucio da ide svojom limuzinom :lol: :lol: :lol: :roll:

CheGuevara
Kontakt:

Post Postao/la CheGuevara » 06 dec 2008, 11:28

zmajj je napisao/la: cuj genijalca kakva argumentacija kakvu si ti argumentaciju prezentovao a da to ti meni mozda ne prijetis nisam se bojao cetnika i ustasa u ratu pa tebe ne smatram nekom prijetnjom
dobro, kako ti kazes! hajd onda idem ja dalje..cmokni zenu za mene ;)

zmajj
Kontakt:

Post Postao/la zmajj » 06 dec 2008, 15:25

zmajj je napisao/la: cuj genijalca kakva argumentacija kakvu si ti argumentaciju prezentovao a da to ti meni mozda ne prijetis nisam se bojao cetnika i ustasa u ratu pa tebe ne smatram nekom prijetnjom

kako te bolan nije stid meni su zenu ubili u ratu i ona je kao i ja stala braniti ovu zemlju dok su se takvi kao ti skrivali u podrumima i postajali ratni profiteri dok smo mi branili ovu zemlju
STIDI SE

Lovac
Kontakt:

Post Postao/la Lovac » 06 dec 2008, 18:19

Haj pustite ljudi ta prepucavanja, ne treba nam to svi smo nasi.

Piro Ćederu :mrgreen:
Kad skontam nesto pametnije napisat cu

sukisp
Kontakt:

Post Postao/la sukisp » 06 dec 2008, 19:04

Lovac je napisao/la:Haj pustite ljudi ta prepucavanja, ne treba nam to svi smo nasi.

Apsolutno se slazem i DEFINITIVNO treba staviti ovu parolu na slijedecim tekmama.
Nista lose,nista bezobrazno a ideja lezi kao u onom vicu kad papagaj kaze muji .
-Mujoooooo
-Sta je
-Znas ti dobro sta je....... :mrgreen:

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 06 dec 2008, 19:14

Ciro treba od sada zvati vise igraca za utakmice reprezentacije (pogotovo u odbrani).

Vise netreba da dode do situacije da budemo desetkovani prije neke utakmice pa da trebamo, na brzak, pozvati kloceve iz Premijer Lige (Saraba, Mikelini, Vasilic). :roll:

Nadam se da je Ciro svjestan toga! :evil:

CheGuevara
Kontakt:

Post Postao/la CheGuevara » 06 dec 2008, 22:19

zmajj je napisao/la:

kako te bolan nije stid meni su zenu ubili u ratu i ona je kao i ja stala braniti ovu zemlju dok su se takvi kao ti skrivali u podrumima i postajali ratni profiteri dok smo mi branili ovu zemlju
STIDI SE
neuzimaj mi mater u usta i sve je ok! ;) ..a sto se tice tvoje rahmetli zene..izvinjajem se, nije mi to bila namjera! ;)

CheGuevara
Kontakt:

Post Postao/la CheGuevara » 06 dec 2008, 22:21

Tarik14 je napisao/la:Ciro treba od sada zvati vise igraca za utakmice reprezentacije (pogotovo u odbrani).

Vise netreba da dode do situacije da budemo desetkovani prije neke utakmice pa da trebamo, na brzak, pozvati kloceve iz Premijer Lige (Saraba, Mikelini, Vasilic). :roll:

Nadam se da je Ciro svjestan toga! :evil:
Nekako imam osjecaj kao da je Ciri doslo iz dupeta u glavu...mozda u februaru budemo citali jedan spisak sa puno novih imena! ko zna :)

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 06 dec 2008, 22:49

Ciro je dosada donio reprezentaciji kao svi drugi selektori zajedno do sada, medju igrace je unio veliko zajednistvo i slogu sto do sada nismo imali, a to je vazno da bi se pocelo pobjedjivati, sada imamo znanje, imamo volju, imamo zajednistvo, imamo dobrog selektora i nastavit ce mo sa dobrim rezultatima. E kamo srece da je Ciro dosao ranije, bilo bi dobro, ali nije kasno ni sada.
CIRO MAJSTORE SAMO NASTAVI OVAKO, SRETNO
MA NACI CES TI NAMA DOBRE MOMKE U ODBRANI, UBIJEDJEN SAM
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 21 dec 2008, 19:04

eto kako razmišlja "naš" selektor !

Ćiro Blažević: Podržavam inicijativu Miroslava Tuđamana o tri entiteta u BiH
BiH - Politika | Nedjelja, 21 Prosinac 2008

Image
I
zbornik bh reprezentacije i blizak prijatelj Tuđmanovih izjavio je za Biznis.ba kako podržava inicijativu Miroslava Tuđmana da BiH bude uređena kao država sa tri entiteta. "Miroslav Tuđman je vrsni političar i on će sasvim sigurno pobijediti na predstojećim predsjedničkim izborima u Hrvatskoj. Takvo je rasploženje naroda, ja to vidim i osjetim da će Miro Tuđman pobjediti, Hrvatskoj treba takav političar, a kada pobjedi, onda će zasigurno njegove ideje, pa i ova o BiH sa tri entiteta dobiti na težini i na značaju", rekao je Ćiro.

"Uostalom, ja sam bio u Švicarskoj, ona je također podijeljena na tri dijela, između tri naroda pa je to normalna zemlja. Ljudi u nas malo znaju ali u Švicarskoj se stalno, stalno svađaju, ali tako da to ne nanosi štetu – to su narodi koji se stalno svađaju, pa što i mi ne bi bili Švicarska.

Kada se BiH uredi sa tri entieta, onda ja želim da bude sve kao prije, kao nekad kad sam ja bio mlad i kada se nije gledalo tko je musliman, tko Srbin, tko Hrvat – da nam konačno dođe iz guzice u glavu da ljepše živimo svi skupa", rekao je iznornik bh.reprezentacije.

http://www.****/content/view/22723/155/
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

sukisp
Kontakt:

Post Postao/la sukisp » 21 dec 2008, 19:15

Piro Cederu :mrgreen:

MUFC

Post Postao/la MUFC » 21 dec 2008, 19:26

sukisp je napisao/la:[quote="

Apsolutno se slazem i DEFINITIVNO treba staviti ovu parolu na slijedecim tekmama.
Nista lose,nista bezobrazno a ideja lezi kao u onom vicu kad papagaj kaze muji .
-Mujoooooo
-Sta je
-Znas ti dobro sta je....... :mrgreen:[/quote]

samo ko ce je unijeti... kerovi su pod savezom pa uskoro necemo ni zastave moci unijeti na stadione...

acab ---savez napolje
I'm An FC Fan !!!

Love United Hate Glazer !Boykot Official United Web Page & Shops !
Join MUST _ The Official Manchester United Supporters Trust

MUFC

Post Postao/la MUFC » 21 dec 2008, 19:29

piro cederu

je.em i tebe i tudjmana ...umrite ustase , balije i cetnici....

malo off topica
I'm An FC Fan !!!

sukisp
Kontakt:

Post Postao/la sukisp » 21 dec 2008, 19:32

MUFC je napisao/la:
sukisp je napisao/la:[quote="

-Mujoooooo
-Sta je
-Znas ti dobro sta je....... :mrgreen:

samo ko ce je unijeti... kerovi su pod savezom pa uskoro necemo ni zastave moci unijeti na stadione...

acab ---savez napolje[/quote]
Slovo po slovo.Lovac ce C a ja cu P :lol:

MUFC

Post Postao/la MUFC » 21 dec 2008, 19:33

jedino bash tako :D

ACAB
I'm An FC Fan !!!

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 21 dec 2008, 19:45

JA ĆU KVAKU OD "C" :mrgreen:
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 0 gostiju.