Hrvatska, navijackireds je napisao/la:Sta mislite ko ce osvojiti prvenstvo ?

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Hrvatska, navijackireds je napisao/la:Sta mislite ko ce osvojiti prvenstvo ?
Onaj ko pobijedi u finalureds je napisao/la:Sta mislite ko ce osvojiti prvenstvo ?
Jao Trigger kralj siiiTrigger je napisao/la:Onaj ko pobijedi u finalureds je napisao/la:Sta mislite ko ce osvojiti prvenstvo ?
cole-ch je napisao/la:Beogradski SOS kanal je u ponocnim vestima objavio da se selektoru Hasanefendicu sprema noga (otkaz) i da celnici RS Srbije koketiraju sa sadasnjim selektorom BiH (Vojo Radja) o preuzimanju uzarene stolice!
Ako je istina, ovo ce biti najvece pojacanje za BH rukomet u buducnosti.
Tacno tako...Ipak generacija:Nenadic,Vujin, Sesum, Markovic, Prodanovic....je bila kadetski prvak Evrope.Materijala ima dosta sam ga treba dobro ukomponovati i uvezati.Ja bih licno volio kad bi Cvetkovica vratili za selektora(mada je to nemoguce) jer je covjek imao viziju.U utakmicama protiv slabijih reprezentacija davao je priliku mlađim igracima, i onima koji su u drugom planu kod njega ali na koje racuna.alan_kardec je napisao/la:.U ovoj ekipi ima dobrog materijala za visoke domete:Šešum,Vujin,Marković,Mitrović,Stojanović,Ilić,Vilovski,Tubić,Stanković,Nikčević... su igrači koji igraju po najjačim svjetskim ligama,ali treba im SISTEM koji će ih odvesti do uspjeha sa reprezentacijom.
Ma ljudi sta vam je???Kakav Rađa pored toliko boljih strucnjaka.Ne vjerujem da su ga za tako kratko vrijeme bas mogli kontaktirati....sve su ti nebuloze i novinarske ''patke''alan_kardec je napisao/la:cole-ch je napisao/la:Beogradski SOS kanal je u ponocnim vestima objavio da se selektoru Hasanefendicu sprema noga (otkaz) i da celnici RS Srbije koketiraju sa sadasnjim selektorom BiH (Vojo Radja) o preuzimanju uzarene stolice!
Ako je istina, ovo ce biti najvece pojacanje za BH rukomet u buducnosti.
zayebaješ?????
ne mogu da vjerujem koga oni zovu.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
i to pored živog Pokrajca,Kurteša,Živkovića,Cvetkovića,Isakovića,a prije dvije-tri godine im se faktički sam nudio trofejni španac valero rivera i likovi ga odbili.
A mentola majko draga.
H1N1 je napisao/la:Tacno tako...Ipak generacija:Nenadic,Vujin, Sesum, Markovic, Prodanovic....je bila kadetski prvak Evrope.Materijala ima dosta sam ga treba dobro ukomponovati i uvezati.Ja bih licno volio kad bi Cvetkovica vratili za selektora(mada je to nemoguce) jer je covjek imao viziju.U utakmicama protiv slabijih reprezentacija davao je priliku mlađim igracima, i onima koji su u drugom planu kod njega ali na koje racuna.alan_kardec je napisao/la:.U ovoj ekipi ima dobrog materijala za visoke domete:Šešum,Vujin,Marković,Mitrović,Stojanović,Ilić,Vilovski,Tubić,Stanković,Nikčević... su igrači koji igraju po najjačim svjetskim ligama,ali treba im SISTEM koji će ih odvesti do uspjeha sa reprezentacijom.
Dokaz da se za ''kratko'' vrijeme to sve moze ukomponovati sa pravim i dokazanim strucnjakom je i kosarkaska reprezentacija Srbije koja je u na EP u Spaniji ispala u prvom krugu da bi za dvije godine na EP u Poljskoj dosla do samog finala.
Koliko ja znam trenutno ne radi nigdje...cini mi se ali opet nisam siguran da se posle otkaza opet kandidovao za selektorsko mjesto ali je nazalost Sead izabran.alan_kardec je napisao/la:p.s.
jel Cvetković trenutno radi negdje?
spanija...nadam sereds je napisao/la:Sta mislite ko ce osvojiti prvenstvo ?
Trigger je napisao/la:@kakavdanakneiskustvu
Ne!
Tadašnja prva postava šampionske ekipe Metaloplastika je bila:
Mirko Bašić (g) - Mile Isaković (lk) - Veselin Vuković (p) - Jasmin Mrkonja (kd) - Veselin Vujović (bl) - Pero Milošević (bs) -Slobodan Kuzmanovski (bd).
U jednoj sezoni je Jovica Cvetković igrao umjesto Kuzmanovskog, a nešto kasnije je Zlatko Portner zamijenio Peru Miloševića.
Momir Rnić nikad nije igrao za Metaloplastiku.
Počeo je u Crvenki kao bek, a slavu stekao u Proleteru kao pivot.
Pozz
ljubav je napisao/la:Sta ba hvalite Voria?
Kakav crni inzinjer i voda odbrane.
Odbrana Hrvata je odron i najlosija od njihovog osamostaljenja.
Eto nek je voda, a ko bi trebao da bude, mozda Gojun?![]()
Niti u napadu ne radi nesto vele jer bi ja dao makar 5 golova da imam balica koji mi dodaje.
Vori je los, a to ce dokazati mocni Gunnarsson!
Ísland er nýja meistari!
Ti "starci" su u najboljim rukometnim godinama. Dominiković i Špoljarić su tridesetogodišnjaci. Dancima koji su europski prvaci najbolji igrač je Lars Christiansen sa 39 godina, Islanđanima koji su srebrni sa OI najbolji igrač je Ólafur Stefánsson sa 38 na leđima. Osovinu igre Francuske čine igrači koji imaju preko trideset godina. Znamo ko su Francuzi.bambina je napisao/la:Dok je Line mirno spavaju,svaka čast kako su ga ismijavali od početka,sve kao starce potjerao.Čestitke komšijama,Srbi otpali lijepo je danas bilo gledat rukometijadu bez obzira na sve.
Balić,Čupić vidi se kako se igra,želja i motiv nek naši uče nažalost
alan_kardec je napisao/la:A što su pojedinci došli na svoje.![]()
Poslije pregledanog snimka mogu reći da se opet ponavlja ista priča iz prethodnih utakmica.Možda je i bolje što smo sad ispali,ko zna šta bi se sve dešavalo u Beču.Večeras su sudije očigledno bile na strani domaćina.Situacija kad austrijanac vuče za dres Stojanovića jedno tri-četiri sekunde i na kraju Stojanović bude isključen![]()
,me je stvarno nasmijala.Onaj Veber ulazi sa krila,Marković se postavlja,nije ga lik taknuo,znači kontakt ne postoji,sudije sviraju sedmerac i isključenje Markovića.U drugom poluvremenu Veber pravi dva više nego očigledna faula na Nikčeviću,nema ni deveterca.Ne treba se izvlačiti na sudije,bili smo očajni u drugom poluvremenu tj primili 22 gola
,što ni mnogo slabijim repkama ne bi uspjelo.Generalno gledano na ovom turniru,Hasanefendić nije napravio nikakav sistem.Igralo se suviše sporo,stihijski,bez igre na krila,premalo na pivota,oslonili smo se isključivo na bekove koji jesu izvanredni,ali koji u odsustvu sistema ne vrijede mnogo.Dakle Srbija dansa igra rukomet koji se igrao prije dvadesetak godina.Postavlja se pitanje šta sad? Moj odgovor je Branislav Pokrajac,sjajni stručnjak koji je osvojio mnogo toga,ali ono što ja pamtim je da je u svojoj eri na klupi,tada Jugoslavije,odveo repku do tri polufinala na tri takmičenja (2 sp i OI u Sidneju) i pri tome donio dvije bronze sa sp (Egipat 1999. i Francuska 2001.).Još se sjećam onog Levgrenovog gola u zadnjim sekundama polufinala u Parizu.Situacija jeste delikatna,ep je za dvije godine u Srbiji,a u reprezentacija je trenutno u velikom padu.U ovoj ekipi ima dobrog materijala za visoke domete:Šešum,Vujin,Marković,Mitrović,Stojanović,Ilić,Vilovski,Tubić,Stanković,Nikčević... su igrači koji igraju po najjačim svjetskim ligama,ali treba im SISTEM koji će ih odvesti do uspjeha sa reprezentacijom.Pokrajac sistem ima u malom prstu.
kikach je napisao/la:Ti "starci" su u najboljim rukometnim godinama. Dominiković i Špoljarić su tridesetogodišnjaci. Dancima koji su europski prvaci najbolji igrač je Lars Christiansen sa 39 godina, Islanđanima koji su srebrni sa OI najbolji igrač je Ólafur Stefánsson sa 38 na leđima. Osovinu igre Francuske čine igrači koji imaju preko trideset godina. Znamo ko su Francuzi.bambina je napisao/la:Dok je Line mirno spavaju,svaka čast kako su ga ismijavali od početka,sve kao starce potjerao.Čestitke komšijama,Srbi otpali lijepo je danas bilo gledat rukometijadu bez obzira na sve.
Jedino mi na Balkanu valjda tridesetogodišnjake proglašavamo za starce.
90% reprezentacija na svijetu bi suhim zlatom platili igrače kao što su Metličić, Dominiković,Sulić,Špoljarić,Džomba, ali glavno da nama ne valjaju.
Kopljar i Gojun su takvi panjevi da je to čudo jedno.
da sudije nisu siljile za njih, vjerovatno bi i izgubili, a to proglasenje moze macku o rep objesiti.kakavdanakneiskustvu je napisao/la:da im je odbrana toliko loša valjda bi izgubili bar jednu od tri tekme,taj vori je bio proglašen najboljim igračem svj. prvenstav,tačka.
Da, ali teško mi je i danas zamisliti Dansku bez Christiansena. Bio im je najbolji igrač kad su postali europski prvaci. Znači tada je imao gotovo 37.kakavdanakneiskustvu je napisao/la:kikach je napisao/la:Ti "starci" su u najboljim rukometnim godinama. Dominiković i Špoljarić su tridesetogodišnjaci. Dancima koji su europski prvaci najbolji igrač je Lars Christiansen sa 39 godina, Islanđanima koji su srebrni sa OI najbolji igrač je Ólafur Stefánsson sa 38 na leđima. Osovinu igre Francuske čine igrači koji imaju preko trideset godina. Znamo ko su Francuzi.bambina je napisao/la:Dok je Line mirno spavaju,svaka čast kako su ga ismijavali od početka,sve kao starce potjerao.Čestitke komšijama,Srbi otpali lijepo je danas bilo gledat rukometijadu bez obzira na sve.
Jedino mi na Balkanu valjda tridesetogodišnjake proglašavamo za starce.
90% reprezentacija na svijetu bi suhim zlatom platili igrače kao što su Metličić, Dominiković,Sulić,Špoljarić,Džomba, ali glavno da nama ne valjaju.
Kopljar i Gojun su takvi panjevi da je to čudo jedno.
christinasen nije više najbolji igrač danske,uz svo poštovanje prema tom velikom igraču.
i meni je malo čudno bilo kad su poslije SP svi govorili da je to zadnje metličićevo veliko natjecanje,kao da je u 40 godini,wislander i staffan olsson su igrali i u 40 godini za švedsku,ne znam pravi razlog što nema ovih koje si nabrojao,neki od njih bi bar u odbrani mogli dobro pomoći
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.