Nikola Katić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Nikola Katić
Nikola je bio odlican zaista. Onu nevjerovatnu glupost na kraju cemo pripisati tom potresu mozga. Na sudu bi mogao izbrisati crveni samo da se pozove na neuracunljivost 
- Beduin
- Kontakt:
Ako je suditi po prvim utakmicama Katic je odlicno leg'o Schalkeu, a i Schalke njemu. Danas u kupi asistencija za vjerovatno prolaz dalje. On najbolje ocijenjen igrac.
Za nas naravno najbitnije da nasi igraci igraju i imaju bitne uloge u svojim timovima.
Za nas naravno najbitnije da nasi igraci igraju i imaju bitne uloge u svojim timovima.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Joj dosadne utakmice, ne sjecam se kad sam zasp'o gledajuci utakmicu. Sto kaze komentagor najbolji dio utakmice se igra na tribinama.
Ali dobro, sto se Nikole tice, nek ostane 0.
Kud cete dalje kad je on najopasniji igrac ŠalkeTa.
Ali dobro, sto se Nikole tice, nek ostane 0.
Kud cete dalje kad je on najopasniji igrac ŠalkeTa.
- Goalgetter
- Kontakt:
Nazalost fali im dosta kvaliteta u ofanzivi, ovo sto Miron izvlaci iz njih je bas maksimum.
Onaj golgeter iz prosle sezone trazi transfer, vjerovatno ce doci neki novi.Goalgetter je napisao/la: ↑31 avg 2025, 15:03Nazalost fali im dosta kvaliteta u ofanzivi, ovo sto Miron izvlaci iz njih je bas maksimum.
Mimo svih očekivanja Schalke je 2. na tablici s 9 bodova iz četiri utakmice:
- tri pobjede s Katicem na terenu
- jedan poraz bez Katica kada je pauzirao zbog crvenog kartona.
I danas vrlo dobra partija, vodja odbrane.
Čestitke Muslicu, nije da smo iznenađeni ovakvim startom sezonom.
Čestitam i onom antiBhfanaticu sto još uvijek stojicki prima šamarčine s teme na temu, ali neće još dugo moći. Morat će opet na liječenje najmanje tri godine kao i posljednji put.
- tri pobjede s Katicem na terenu
- jedan poraz bez Katica kada je pauzirao zbog crvenog kartona.
I danas vrlo dobra partija, vodja odbrane.
Čestitke Muslicu, nije da smo iznenađeni ovakvim startom sezonom.
Čestitam i onom antiBhfanaticu sto još uvijek stojicki prima šamarčine s teme na temu, ali neće još dugo moći. Morat će opet na liječenje najmanje tri godine kao i posljednji put.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Nisam neki njegov fan i često sam ga kritikovao ali se večeras mora pohvaliti, jako dobra utakmica i bez maltene skoro pa ikakve greške. Samo nastavi ovako 

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Potpisbaboedindzeko09 je napisao/la: ↑09 sep 2025, 23:24Nisam neki njegov fan i često sam ga kritikovao ali se večeras mora pohvaliti, jako dobra utakmica i bez maltene skoro pa ikakve greške. Samo nastavi ovako![]()
-
- Kontakt:
Puno sam ga pljuvo danas pruzam Nikola ruku pomirenja.
Danas dosta dobar veoma je gino za dres skoro bez greske. Bravo. Dosta bolje djeluje od mehkanog barisica.

SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
-
- Kontakt:
"Nikola Katić je bio moj apsolutni igrač iz snova. Poznavao sam ga iz Engleske. On je vrhunski defanzivac.
Nakon dvije sedmice već je bio lider. Svi su vidjeli da on predvodi put i da se baca na svaku loptu za nas.
S njim smo također stvorili zajedničku nit na terenu što je posebno važno za jedno nogometaša", rekao je Muslić.
Nakon dvije sedmice već je bio lider. Svi su vidjeli da on predvodi put i da se baca na svaku loptu za nas.
S njim smo također stvorili zajedničku nit na terenu što je posebno važno za jedno nogometaša", rekao je Muslić.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Sta ce to biti da ti nesto fino napisesbhfanatic14 je napisao/la: ↑09 sep 2025, 23:27Puno sam ga pljuvo danas pruzam Nikola ruku pomirenja.Danas dosta dobar veoma je gino za dres skoro bez greske. Bravo. Dosta bolje djeluje od mehkanog barisica.

Jos kad bi Hurem napisao kakvu kritiku Barbi
Ja ušao da postavim ovo u vezi s izjavom Muslica o Katicu, kad vidim da me Vendeta preduhitrio.soko je napisao/la: ↑11 sep 2025, 19:35Sta ce to biti da ti nesto fino napisesbhfanatic14 je napisao/la: ↑09 sep 2025, 23:27Puno sam ga pljuvo danas pruzam Nikola ruku pomirenja.Danas dosta dobar veoma je gino za dres skoro bez greske. Bravo. Dosta bolje djeluje od mehkanog barisica.
Jos kad bi Hurem napisao kakvu kritiku Barbi

Ja sam do sada 100x kritikovao Barbareza, tako je bilo i ovaj prozor, samo sto ti haman ne upratis to.
Cvajtas, jedino Pokeras i ovaj Muslic vide nesto u njemu, trenerski velemajstori!

- Beduin
- Kontakt:
Cekao da bude banovan sa drugog profila ili jedan te isti idiot piskara u fazonu da vidimo kako imaju podrsku i isto misli "vise njih".
Nije bolest sve sto boli.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Pravo je nahvalio Barbu i SS