A inace, sto bi rekli oni sa negujmo nakon sto je ta Sara ispusila na takmicenju u Srbiji, vrijeme da se vrati koncertima po trznim centrima pred djecom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
https://sportsport.ba/magazin/eurosong- ... nik/425528Bolje mu je s mikrofonom u ruci nego na golu: Golman svoju zemlju plasirao visoko na Eurosongu
U finalu Eurosonga se natjecale 25 drzave.Naime, on je s pjesmom "Miss you" završio na sasvim solidnom i visokom 19. mjestu na ovogodišnjem Eurosongu.
Sara s onom svojom pjesmom ne bi bila ni u top 15tuzlak1987 je napisao/la: ↑15 maj 2022, 11:01Od pjesme Srbije dugo nije bilo losije pjesme na Euroviziji da je bolje plasirana. Sara Jo je pokradena ovdje debelo da ovo smece od pjesme i rugabet prodju.
Realno koliko se provlacila kroz srpske medije dok je bilo to natjecanje mislio sam da je pjesma u rangu Fuega.. Poslusao 10 sekundi i ugasio. Sljam od pjesme i nastupa. To sto se ona nagu*zila i ima dobro dupe je druga stvar.StevieG8 je napisao/la: ↑15 maj 2022, 11:48Sara s onom svojom pjesmom ne bi bila ni u top 15tuzlak1987 je napisao/la: ↑15 maj 2022, 11:01Od pjesme Srbije dugo nije bilo losije pjesme na Euroviziji da je bolje plasirana. Sara Jo je pokradena ovdje debelo da ovo smece od pjesme i rugabet prodju.
Sto posto. Hurricane prosle godine tek 15.
nivo nije bio opsajd protiv Nigerije
jesi upratio kad su furali Draganu Mirković da iz Beča glasaFoSte95 je napisao/la: ↑15 maj 2022, 14:13Al oplakao sam objavi negujmo, kaže ovo loženje je bilo samo priprema za svjetsko u kataru![]()
Okrećemo se obavezama u domaćem prvenstvu.
samo bozo vreco obuci ga u neki jeb.acki outfit sa dobrom scenografijom zapalio bi evropuMarsal je napisao/la: ↑15 maj 2022, 20:40Džaba, simpatije Europe i svijeta sad su na strani Ukrajinaca i iako smatram da im je pjesma dobra (ali ne najbolja) ako u 80% država dobiju 12 na televotingu, nema se tu šta raspravljat.
Slažem se za Španiju i Moldaviju, zakinute su i po mom mišljenju. Italija je bila meh...a iznenadio me visok plasman Britanaca.
Sve u svemu ok.
Žao mi što mi ne učestvujemo pa da pošaljemo Ramovićku da izdominira i ljepotom i glasom ili da bude neka egzotika poput Dubioze.
![]()