Eblo ih rukovodstvo kad normalnog trenera neznaju dovesti.
P.S ''kad neko od ku-rca izgubi,samo se pic-ic moze radovati''
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Hrubesch ima 60 godina i bio bi odlicno rjesenje na trenerskoj poziciji, eh samo je pitanje zeli li on napustiti svoju funkciju u DFB-u, jos sto je on u svojoj trenerskoj karijeri vodio samo mlade ekipe, i pitanje je zeli li on sebe dovesti u situaciju da preuzme ekipu s teskim karakterom, i gdje ce od heroja postati nepozeljna osoba. Isti je slucaj i s Magathom koji nakon Dolla nije htio preuzeti ekipu HSV-a, a sam zna sto i gdje smo se tada nalazili. Eh sada sto se Barbareza tice tu bi mogli voditi diskusiju do justarnjih sati, samo je tada Barbarez bio slobodan igrac, imao je na stolu ponudu HSV-a i Leverkusena, istina u HSV-u su mu ponudu bili skratili s 2,4 miliona eura, na samo dva miliona eura, a u Leverkusenu je primao 2,2 miliona eura. Eh sada mogu i ja okrenuti drugu plocu i reci zar mu je to bilo potrebno radi ovih 200.000 eura.harishp je napisao/la:Zasto ne Hrubesch.Stara provjerena kuka.Jos fakticki HSV-ovac do kostiju.
Ma i HSV ima taktiku koja se ''poseri samog sebe i to po mogucnosti pri samom kraju''
Kad se samo sjetim ciganije sa Barbarezom toliko im valjao a oni zbog nekog milioncica ga ''otjerali'' u Bayer.
Ma vrijeme je i njima kao i Herthi,hajde marinko napolje pa ti provjeri jeli hladna Neretva ili ne.Prije skakanja.
To za Barbareza bi trebalo biti sasvim obrnuto.Zasto je HSV sve to trebalo zbog popisanih 400 000.Dva tri puta napuni stadion i gotova prica.A znamo kako su krivudali kad je ovaj otisao i koliko im je trebao bas igrac tipa Barbareza.Ko bivca tada bio im star pa da ga ucijenimo a Bayeru nije.Nije zbog eura vec principa.amerosm je napisao/la:Hrubesch ima 60 godina i bio bi odlicno rjesenje na trenerskoj poziciji, eh samo je pitanje zeli li on napustiti svoju funkciju u DFB-u, jos sto je on u svojoj trenerskoj karijeri vodio samo mlade ekipe, i pitanje je zeli li on sebe dovesti u situaciju da preuzme ekipu s teskim karakterom, i gdje ce od heroja postati nepozeljna osoba. Isti je slucaj i s Magathom koji nakon Dolla nije htio preuzeti ekipu HSV-a, a sam zna sto i gdje smo se tada nalazili. Eh sada sto se Barbareza tice tu bi mogli voditi diskusiju do justarnjih sati, samo je tada Barbarez bio slobodan igrac, imao je na stolu ponudu HSV-a i Leverkusena, istina u HSV-u su mu ponudu bili skratili s 2,4 miliona eura, na samo dva miliona eura, a u Leverkusenu je primao 2,2 miliona eura. Eh sada mogu i ja okrenuti drugu plocu i reci zar mu je to bilo potrebno radi ovih 200.000 eura.harishp je napisao/la:Zasto ne Hrubesch.Stara provjerena kuka.Jos fakticki HSV-ovac do kostiju.
Ma i HSV ima taktiku koja se ''poseri samog sebe i to po mogucnosti pri samom kraju''
Kad se samo sjetim ciganije sa Barbarezom toliko im valjao a oni zbog nekog milioncica ga ''otjerali'' u Bayer.
Ma vrijeme je i njima kao i Herthi,hajde marinko napolje pa ti provjeri jeli hladna Neretva ili ne.Prije skakanja.
Danas negdje oko podne ukljucim mobitel da vidim ima li sta novo kada glavna vijest da je on otpusten. U gradu sam se cijeli dan smijao i bilo je drago jedva sam cekao da dojem kuci da nesto napisem na forumu. Naravno da predstavlja u neku ruku rizik, ali drugacije nije moglo kao sto je rekao Effenberg, i on sigurno zna o cemu se prica. Igraci sada trebaju pokazati svoj kvalitet i nekako sam ubjedjen da ce to uraditi, evo kako prenose Engleski i Njemacki mediji Zamora je zadobio povredu i nece igrati u Cetvrtak. Sutra i u Cetvrtak aBd svi su navijaci HSV-a i Bayern-a, jer njihov porolaz u finale donosi to cetvrto mjesto.omerbavarac je napisao/la:Dise li se lakse?![]()
Eto Labbadia nije vise u HSV-u na radost mnogih navijaca. Otkaz pred jednu vrlo vaznu utakmica, kako ce se to odraziti ekipu vidjecemo? Mozda se ponovi ono pravilo, da se sa novim trenerom u prvoj utakmici obicno dolazi do pobjede.

moustapha je napisao/la:Sretno veceras HSV-u! Imaju tezak zadatak, ali se nadam da ce uspjeti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.