Ivaylo Petev
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Ivaylo Petev
Je li doista mislis da su prethodnici dolazili na nesto drugaciji nacin? Ovdje je problem kod raje samo sto je Barbarezovo ime koristeno u njihove igre. Doduse, i prije se stidljivo dovodio u vezu sa reprezentacijom. Da je bilo koji trener, namjerno kazem trener jer uz sav respekt mu kao fudbaleru, trener nije, bio kao protukandidat Petevu, nikakve hajke ne bi bilo. Meni je porazno da raja po drustvenim mrezama pa i ovdje poziva na bojkot radi Peteva, a ne poziva radi ko zna kako potrosenih miliona od Mundijala, pomoci za pandemiju i promjena Statuta. Tako je lako nase ljude prevariti da prosto ne mogu da vjerujem.baltazar7 je napisao/la: ↑27 jan 2021, 19:33Meni lično novi selektor nije sporan. Sporan je način na koji je došao. Čovjeku možda krene, možda klikne što se kaže.
Njega ostavljam neka radi svoj posao.
Bosanska ograničena rulja riga vatru direktno na selektora a najmanji je to problem. Ono gdje treba udariti je Savez, Izvršni odbor, lopovi u Skupštini itd...
Petev će kao i drugi, biti i otići ali ona bagra u nogometnom domu ostaje...
Gurbet selektor,sejdic zadovoljan.savez napolje
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
Podrska novom selektoru. Vidi se iz aviona da je covjek dobar ko panja
Novinarcicima se popisam u stau.
Novinarcicima se popisam u stau.
Zna isto onako ko sto ti znas da bi Barbarez dosao da psoteno radi svoj posao. Kako ti znas da bi Barbarez bio drugaciji od drugih fudbalskih legendi i bivsih imena koje su vodile reprezentaciju savrseno se stopivsi sa savezom, agentskim talovima itd? Ne smeta vama Petev ili lobiji koji ce on kao i svaki selektor prije njega favorizirati, da vam jet o smetalo protestvovali bi kada su preko reprezentacije drugi selektori forsirali igrace, clanove uze i sire porodice, bliskih menadzerskih agencija itd. Petev ce u najgorem slucaju biti isti kao i oni. Ali da se ne lazemo znamo sta vama smeta, nije to ni prodaja igraca, agenti itd...vas problem je politicke prirode ili jos bolje etnicke.tuzlak1987 je napisao/la: ↑27 jan 2021, 16:54PeppermintSA je napisao/la: ↑27 jan 2021, 16:40Nisam bio za njegovo imenovanje, ali želim mu svu sreću ovog svijeta i želim da uspije. Kakav god da je trener, došao je da pošteno radi svoj posao, a dočekan je kao najgori ratni zločinac. U najmanju ruku, neukusno.
A kako znas da je dosao da posteno radi svoj posao? I to je nagadjanje jer nije tesko prodati pricu nama. Tacnije nije dosao vec ga je neko doveo. Da ga neko nije doveo mi ne bi znali ni da postoji.
Odakle ti to da je Mamic upetljan? Je li to samo pretpostavka ili je fakat istinit njegov jaci angazman u i oko naseg saveza i reprezetnacije? Ako je to sitina imamo bingo, za 10 godina smo standardnina velikim takmicenjima u najmanju ruku. Od dijaspore nema hljeba, oni ovdje dodju da jedu baklavu, dernece uz narodnjake i posjete rodbinu, nema tu profesionalizma ni rezultata.TheChief je napisao/la: ↑27 jan 2021, 15:49Projekat jacanja nacionalne lige nije nesto sto traje 2-3 godine.
Za 20 godina dijaspora je uspjela otici na jedno prvenstvo.
Ako krenemo od ovoga trenutka sa ozbiljnim radom na poboljsanju nase lige do 2040 godine cemo nadmasiti "uspjeh" dijaspore, a to je 1 prvenstvo.
Vico, Mamic, Petev i kompanija su pravi ljudi za te stvari.
Punu podrsku im treba dati.
-
- Kontakt:
Hvala Bogu pa sam se i ja jednom uspio uclaniti na ovom forumu. Teze je se uclaniti ovdje nego naci posao.
Htio bih iskoristiti ovu priliku da dam potpunu podrsku nasem novom selektoru Petevu.
Kad vidim ko ga sve napada osjecam duznost da ga branim maksimalno.

Htio bih iskoristiti ovu priliku da dam potpunu podrsku nasem novom selektoru Petevu.

Asmir Begović - Najbolji golman u Bh. historiji
-
- Kontakt:
Mamic upravlja Hrvatskom reprezentacijomgdje je prosjek igraca ako prodas 10miliona tj od igraca kojeg guras u repku.
U nas guras u repku i plafon 300.000 eura ajde eto jel realno da je Mamicu stalo do nas ili Peteva.
Nebuloze , Mamica uopste ne zanima BH Fudbal niti reprezentacija...
U nas guras u repku i plafon 300.000 eura ajde eto jel realno da je Mamicu stalo do nas ili Peteva.
Sto bi odpjevo Sejo Sexon:admin je napisao/la: ↑27 jan 2021, 21:18Tako je lako nase ljude prevariti da prosto ne mogu da vjerujem.baltazar7 je napisao/la: ↑27 jan 2021, 19:33Meni lično novi selektor nije sporan. Sporan je način na koji je došao. Čovjeku možda krene, možda klikne što se kaže.
Njega ostavljam neka radi svoj posao.
Bosanska ograničena rulja riga vatru direktno na selektora a najmanji je to problem. Ono gdje treba udariti je Savez, Izvršni odbor, lopovi u Skupštini itd...
Petev će kao i drugi, biti i otići ali ona bagra u nogometnom domu ostaje...
U nas ima trista čudi, skupilo nas sa svih strana
Neuki smo, ali lijeni, mračni, bijesni, nagli, ljuti
Mi smo tak'i ljudi, pomjereni, zavrnuti.
Mi smo gluhi, kruti, odrasli u zadnjoj klupi
Tanki ali blijedi, žuti, nismo lijepi, al' smo glupi
Tek smo šljegli ozgo, tvrdi, spori, teški, tupi
ali nismo skupi... Ali, Ali, kupi, kupi, kupi...
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Itekako zanima. Njemu je ovo domovina do kraja zivota.Transfer1312 je napisao/la: ↑27 jan 2021, 22:53Mamic upravlja Hrvatskom reprezentacijomgdje je prosjek igraca ako prodas 10miliona tj od igraca kojeg guras u repku.
Ima vas bruka sto ste se uclanili zadnjih par sedmica...CevapiPrijeUtakmice je napisao/la: ↑27 jan 2021, 22:50Hvala Bogu pa sam se i ja jednom uspio uclaniti na ovom forumu. Teze je se uclaniti ovdje nego naci posao.
![]()
Sreca, opet ste manjina.
Puna podrska novom selektoru. Kakav god da je bolji je od kockara barbareza.
Bio je do neki dan ovdje clan @Clown. I lik je opravdao svoje ime potpuno. A vidim tebe od jucer ovdje i na dobrom si putu da takodzer opravdas svoje ime.

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Prvo se nadam da ce pokeras naci neki trenerski posao pa u dogledno vrijeme ima na osnovu cega traziti da bude selektor.
Drugo, NS BiH je rak rana BH fudbala i kamen spoticanja, direktno odgovorni za PL BiH, terene i uslove koji vladaju.
Trece, Peteva ne treba lincovati, on je posljedica a ne uzrok, lincovati treba gore navedene ljude koji sjede godinama, mlate pare a nista unaprijedili nisu nas fudbal.
Cetvrto, ova situacija moze biti jako pozitivna za nas jer ce vjerovatno Petevu dati dodatni motiv da pobijedi u Finskoj, a tu bi dobra partija i 3 boda u zaborav bacila cirkusijadu oko izbora, a mi bi bili prvaci svemira.
Drugo, NS BiH je rak rana BH fudbala i kamen spoticanja, direktno odgovorni za PL BiH, terene i uslove koji vladaju.
Trece, Peteva ne treba lincovati, on je posljedica a ne uzrok, lincovati treba gore navedene ljude koji sjede godinama, mlate pare a nista unaprijedili nisu nas fudbal.
Cetvrto, ova situacija moze biti jako pozitivna za nas jer ce vjerovatno Petevu dati dodatni motiv da pobijedi u Finskoj, a tu bi dobra partija i 3 boda u zaborav bacila cirkusijadu oko izbora, a mi bi bili prvaci svemira.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- robertkosar
- Kontakt:
Puna podrska legendi Barbarezu. kenjamsePo na novog selektora ili razbojnika po rvatski rijecnik.

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
- Beduin
- Kontakt:
Ovo si dobro rekao, on je posljedica, a ne uzrok. Pod drugim okolnostima cak i ovakav selektor bi bio ok spram mogucnosti, medjutim on ce do kraja mandata biti lincovan zbog uzroka problema - Saveza, Vice i komplet Saveza koji radi protiv BiH fudbala.
Nazalost, jos uvijek ne postoji volja da se krene protiv Saveza svim silama i zbog toga bih volio da Petev dodatno zasere sa rezultatima, zbog toga mi je drago sto nije dosao vatrogasac Barbarez da spasava njihove guzice radi mira u kuci gdje bi rezultat bio sekundaran iz ljubavi i postovanja prema Sergeju.
A mi nakon jedne pobjede zaboravimo na sve probleme i sve oprostimo.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- invincible1921
- Kontakt:
Mene samo zanima sta bi bilo da je Barbarez izabran...onda bi svima ok bio savez i situacija ? Ne kontam fakat...Beduin je napisao/la: ↑28 jan 2021, 09:32Ovo si dobro rekao, on je posljedica, a ne uzrok. Pod drugim okolnostima cak i ovakav selektor bi bio ok spram mogucnosti, medjutim on ce do kraja mandata biti lincovan zbog uzroka problema - Saveza, Vice i komplet Saveza koji radi protiv BiH fudbala.
Nazalost, jos uvijek ne postoji volja da se krene protiv Saveza svim silama i zbog toga bih volio da Petev dodatno zasere sa rezultatima, zbog toga mi je drago sto nije dosao vatrogasac Barbarez da spasava njihove guzice radi mira u kuci gdje bi rezultat bio sekundaran iz ljubavi i postovanja prema Sergeju.
=\_1921_/=
Nema tu druze borbe protiv saveza. Njih ili suspenzija skida ili ih politika postavlja.Beduin je napisao/la: ↑28 jan 2021, 09:32Ovo si dobro rekao, on je posljedica, a ne uzrok. Pod drugim okolnostima cak i ovakav selektor bi bio ok spram mogucnosti, medjutim on ce do kraja mandata biti lincovan zbog uzroka problema - Saveza, Vice i komplet Saveza koji radi protiv BiH fudbala.
Nikakva borba ne moze tu postaviti Vedu, Lulica, Medunjanina, Begovica, Salihovica i slicne profesionalce. Nazalost.
Mi da imamo predsjednika saveza Salihamidzica, a u savezu Bolica, Hibica, selektora Kodru nas fudbal bi dozivio procvat.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Trenutno korisnika/ca: Kaunas, Normus90, tutankamon1905, Zglavkar i 35 gostiju.