Reci imDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑04 sep 2020, 15:55Najjaci su ovi padobranci kad udju jednom u 3 mjeseca i natovare mi se na grbacu. Pojma nemaju ni sta pisem ni koji su mi stavovi.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Reci imDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑04 sep 2020, 15:55Najjaci su ovi padobranci kad udju jednom u 3 mjeseca i natovare mi se na grbacu. Pojma nemaju ni sta pisem ni koji su mi stavovi.
Ghuraba je napisao/la: ↑04 sep 2020, 16:06Uh protiv kakvih igraca Cipetic debituje, ne bih mu bio u kozi. Bajevic se ocigledno vodio logikom da pocnu oni koji igraju u ligama koje su vec pocele, tj. Sanicanin je dobio priliku prije Bicakcica, Cipetic prije Kvrzica itd. Meni je korektna ova odluka da pocne s Hodzicem (bolje on nego Duljevic, Hajradinovic, pa i Milosevic), a sve ostalo je manje-vise bilo ocekivano. Ovo ce biti pravi ispit za debitante (Cipetic i Sanicanin) i vec veceras ce se znati ima li od njih kakvog hajra, mada jedna utakmica nikad ne bi trebala biti mjerilo.
Sretno momcima veceras, da nas insallah pozitivno iznenade!![]()
Mislis Cipetic?RollingPaper je napisao/la: ↑04 sep 2020, 16:18Mora igrat Cavar zbog nacionalnog balansa, sta vam nije jasno?
Ma i onSalih1984 je napisao/la: ↑04 sep 2020, 16:28Mislis Cipetic?RollingPaper je napisao/la: ↑04 sep 2020, 16:18Mora igrat Cavar zbog nacionalnog balansa, sta vam nije jasno?
U netom završenoj, odnosno nakon 22. kola prekinutoj sezoni Premijer lige BiH titulu najboljeg asistenta ponio je desni bočni igrač NK Široki Brijeg Branimir Cipetić saasistencija iz
utakmica.
Pojeo ga pritisak protiv nas, protiv Italijana će to već biti lakše
I Klop se omislja sa 3 u odbrani a mi bi sa Cipeticima i Sunjicima isprobavali tu formaciju i to protiv sporih Insignea i Imobila
Miske01 je napisao/la: ↑04 sep 2020, 16:45Rodjak odigrali smo kvalifikacije za q i vama ne pase sto covjek mijenja i pokusava nesto... pa ko ti garantuje da s najjacom postavom ne bi tri dobili od Italije kao i u novembru... Uostalom Liga nacija je, nije baraz, protiv Poljske izaci ozbiljnije i pokusat dobit i borit se za 3. mjesto radi ostanka u A diviziji. Ovo su mu jedine dvije utakmice da proba nesto i nekog pred baraz koji nam je najbitniji ove godine.
Edit: Kao sto neko napisa, daj da vidimo sta ko moze, pa u provaliju, u provaliju. Ako iznenade super i jest, ako ne nemoj ga vise zvati i cao.
pa i kazem ko ti garantuje da opet ne bi dobili... slazem se s ostalimh1a2s3o4 je napisao/la: ↑04 sep 2020, 17:02Miske01 je napisao/la: ↑04 sep 2020, 16:45Rodjak odigrali smo kvalifikacije za q i vama ne pase sto covjek mijenja i pokusava nesto... pa ko ti garantuje da s najjacom postavom ne bi tri dobili od Italije kao i u novembru... Uostalom Liga nacija je, nije baraz, protiv Poljske izaci ozbiljnije i pokusat dobit i borit se za 3. mjesto radi ostanka u A diviziji. Ovo su mu jedine dvije utakmice da proba nesto i nekog pred baraz koji nam je najbitniji ove godine.
Edit: Kao sto neko napisa, daj da vidimo sta ko moze, pa u provaliju, u provaliju. Ako iznenade super i jest, ako ne nemoj ga vise zvati i cao.
Pa i fasovali smo 3 komada sa najjacom postavom.![]()
Bolje ovako kao sto Bajevic radi. Izvedes "neke nove klince" i imas alibi. Uvijek mozes rec ovo nije naša najbolja postava.![]()
A ako, nekim čudom, dobijes onda ce te smatrati super trenerom, kao prepoznao si, otkrio si i td...![]()
![]()