Daj jos Varanea, Camavingu, Trippiera (i Heatona
Prelazni rok je jedino doba godine u kome sam optimistican kao navijac Uniteda od odlaska SAF-a. Samo sto taj optimizam traje do prvog kola i redovnog poraza od Crystal Palacea.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Mozemo dovest Sancha, boga i oca. Ali bez stopera i veznog od nas nema nista
I Varan je rupa u zadnje vrijeme, ne znam sta mu se desava. I na SP je bio trom. Momak se raspao u zadnje dvije godine, a bio je do tada jedan od najboljih stopera svijeta. Ima 28 godina, sada bi trebao biti najbolji, fakat ne kontam...
Rijesiti rupe u ekipi i to je to. Nije ni Ole ovca. Pravi on dosta gresaka, nema govora, ali ono sto nas je u svakoj utakmici kostalo su Fred i Lindelof. Kad budemo imali kompletnu ekipu, kad budemo konkurenti za titulu, tek onda mozemo ocjenjivati Olea.Felixians4 je napisao/la: ↑30 jun 2021, 22:50Možete imati top roster, sa ole gunnarom i ovom upravom nema uspjeha
Hvala
je,kako da ne,ma ta dvojica su sve zasrali,malo pa sutra pa preksutra. Imao je on ekipu za puno bolje.SMR187 je napisao/la: ↑01 jul 2021, 00:00Rijesiti rupe u ekipi i to je to. Nije ni Ole ovca. Pravi on dosta gresaka, nema govora, ali ono sto nas je u svakoj utakmici kostalo su Fred i Lindelof. Kad budemo imali kompletnu ekipu, kad budemo konkurenti za titulu, tek onda mozemo ocjenjivati Olea.Felixians4 je napisao/la: ↑30 jun 2021, 22:50Možete imati top roster, sa ole gunnarom i ovom upravom nema uspjeha
Sto se tice igre, ok, nije sve bajno.. ali za razliku od proslih menadzera, ovaj je pogodio sa svakim pojacanjem. Napreduje se, koliko toliko.
A tu si se sakrio .. navrati slobodno na Euro teme, neće ti niko ništa, ne dam im ja
Jest vala za onu u EL.
Smijem li citirati tamo nesto, ako se neces naljutiti.Rajaz je napisao/la: ↑01 jul 2021, 11:49A tu si se sakrio .. navrati slobodno na Euro teme, neće ti niko ništa, ne dam im ja![]()
Nego kako je United najveći Engleski klub ako Liverpool ima duplo više klempi od istih![]()
Nemoj ako ćemo plakatiGoretzka je napisao/la: ↑01 jul 2021, 11:51Smijem li citirati tamo nesto, ako se neces naljutiti.![]()
Imaju jednu ligu više i 3 lige prvaka manje. Dobro je, ispravio si se napisavši ''po meni''
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.