Problemi sa korištenjem SportSport.ba Fantasy
Re: Problemi sa korištenjem SportSport.ba Fantasy
Taj problem oko pogrešnog iznosa vrijednosti tima je riješen. Trebalo bi da je to svedeno svima na 3.5 miliona kao što je bilo na startu, te da je vrijednost tima pravilno sabrana. Molim vas, prijavite ako nekom i dalje nije OK.
Također, riješen je i prikaz broja bodova za fudbalere (vidi se kad birate nekog za transfer).
Dodatno, riješen je i problem koji do sada niste prijavljivali, a tiče se dodavanja novih igrača u ligu kojima se prije fixa nisu prenosili bodovi koje su osvojili dok nisu bili u ligi.
Naredni izazov je problem oko bodovanja igrača koji ulaze sa klupe. Ako neko zna za problem mimo toga, neka prijavi.
Također, riješen je i prikaz broja bodova za fudbalere (vidi se kad birate nekog za transfer).
Dodatno, riješen je i problem koji do sada niste prijavljivali, a tiče se dodavanja novih igrača u ligu kojima se prije fixa nisu prenosili bodovi koje su osvojili dok nisu bili u ligi.
Naredni izazov je problem oko bodovanja igrača koji ulaze sa klupe. Ako neko zna za problem mimo toga, neka prijavi.
- Beduin
- Kontakt:
Re: Fantasy Premijer liga Bosne i Hercegovine
Bespotrebno pisati, ljudi ne citaju. Ti si mi odmah odgovorio, ja kasnije par puta objasnio to isto i ljudi nimukajet.S-Y-L-A-R je napisao/la: ↑26 feb 2020, 11:05Aman ljudi nije bitna vrijednost ekipe jer je na tome trenutno bug(svima prikazuje više nego što jeste). Bitno je ono "U banci". I meni prikazuje vrijednost ekipe 4.4 miliona ali je zapravo 3.5 kad sabereš. Evo nek postavi ovaj od 6 miliona ekipu pa da saberemo.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Beduin
- Kontakt:
I kod mene je sad ok. Hoce li uskoro biti ubrojani i bodovi sa klupe?
EDIT: sad procitah tamo da vam je to naredna problem za rijesiti.
Mozda i ovu temu da tamo prebacite, preglednije ce biti.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Sastavio sam temu Fantasy iz glavnog foruma Premijer lige BiH sa ovom, radi lakše preglednosti.
- hule_barca
- Kontakt:
Nisam primijetio da je dosad neko pitao, ako jeste halalite.
Riječ je o igračima na klupi. Čini se da ne postoji sistem za ručno namještanje koji igrač će biti prva, druga, odnosno treća zamjena. Sistem automatski na prvo mjesto stavlja defanzivce pa veznjake pa napadače, naravno u zavisnosti od formacije. Je li sistem automatski recimo mijenja defanzivca za defanzivca (ako jedan nije igrao) ili ipak prva zamjena ulijeće, nevezano za poziciju, čime može doči i do promjene formacije, a to je pretpostavljam još jedan izazov za ljude u pozadini?!
Riječ je o igračima na klupi. Čini se da ne postoji sistem za ručno namještanje koji igrač će biti prva, druga, odnosno treća zamjena. Sistem automatski na prvo mjesto stavlja defanzivce pa veznjake pa napadače, naravno u zavisnosti od formacije. Je li sistem automatski recimo mijenja defanzivca za defanzivca (ako jedan nije igrao) ili ipak prva zamjena ulijeće, nevezano za poziciju, čime može doči i do promjene formacije, a to je pretpostavljam još jedan izazov za ljude u pozadini?!
Mes Que Un Club
Ko je imao Maksimovića (Tuzla City) u ekipi, da ga je stavio odmah prvi dan, dok je bio napadač (prije nego što smo ga greškom prebacili na veznjaka)...
Maksimović, napadač je izbačen iz ekipa, a ubačen je drugi igrač TC umjesto njega. Imate slobodnih transfera, ako vam se to ne dopada, zamijenite ga.
Maksimović, napadač je izbačen iz ekipa, a ubačen je drugi igrač TC umjesto njega. Imate slobodnih transfera, ako vam se to ne dopada, zamijenite ga.
- Bazinga12345
- Kontakt:
Odličnoadmin je napisao/la: ↑26 feb 2020, 17:16Ko je imao Maksimovića (Tuzla City) u ekipi, da ga je stavio odmah prvi dan, dok je bio napadač (prije nego što smo ga greškom prebacili na veznjaka)...

⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Admine pise mi da mi tim kosta 3.425.000
a u banci imam 50.000
ja kako god da sracunam tim mi kosta 3.450.000
a u banci imam 50.000
ja kako god da sracunam tim mi kosta 3.450.000
Zna li neko igra li Stojkić za vikend?
Dječak koji raste zavolio te tad...
1946!!!
1946!!!
Meni se je to desilo, i evo sada imam 0 bodova, jel moguce da mi se dodaju bodovi jer prijasnji account sto sam imao sam se ulogovao ne tudji fb profil ?admin je napisao/la: ↑25 feb 2020, 15:36Mislim da smo riješili problem da se više korisnika logira na isti Facebook profil.
Tj. logirali ste se, a tamo podaci neke druge osobe, ili neko vam se logira i mijenja vašu ekipu na fantasy isl.
Sada bi se moglo desiti da ima korisnika koji ne mogu pristupiti svom accountu. neka se takvi jave na pp.
Daj cijelu ekipu molim te
Na zalost, nije moguce... 20 ljudi je koristilo jedan profil, nemamo opciju da znamo ko je sta radioubipara je napisao/la: ↑26 feb 2020, 18:38Meni se je to desilo, i evo sada imam 0 bodova, jel moguce da mi se dodaju bodovi jer prijasnji account sto sam imao sam se ulogovao ne tudji fb profil ?admin je napisao/la: ↑25 feb 2020, 15:36Mislim da smo riješili problem da se više korisnika logira na isti Facebook profil.
Tj. logirali ste se, a tamo podaci neke druge osobe, ili neko vam se logira i mijenja vašu ekipu na fantasy isl.
Sada bi se moglo desiti da ima korisnika koji ne mogu pristupiti svom accountu. neka se takvi jave na pp.
Imam pitanje s obzirom da sam novi korisnik. Napravio sam tim, šta sad trebam dalje ? 
Je li može neko preko PP-a da me uputi ? Hvala.

Je li može neko preko PP-a da me uputi ? Hvala.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
-
- Kontakt:
Citajte malo od ranije, prije 5/6 stranica sam o tome pisao...Beduin je napisao/la: ↑26 feb 2020, 15:14Bespotrebno pisati, ljudi ne citaju. Ti si mi odmah odgovorio, ja kasnije par puta objasnio to isto i ljudi nimukajet.S-Y-L-A-R je napisao/la: ↑26 feb 2020, 11:05Aman ljudi nije bitna vrijednost ekipe jer je na tome trenutno bug(svima prikazuje više nego što jeste). Bitno je ono "U banci". I meni prikazuje vrijednost ekipe 4.4 miliona ali je zapravo 3.5 kad sabereš. Evo nek postavi ovaj od 6 miliona ekipu pa da saberemo.
Nista sad cekas sta ce uraditi tvoji prvi 11 u ovom kolu.Sabrat ce se bodovi i to je to.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.