GusaR 1996 je napisao/la:Uhh, bice zanimljivoL' Imperator je napisao/la:Gradski derbiGusaR 1996 je napisao/la:Ne znam, predajem sevidit ces kad nas Mladost izbaci
![]()
![]()
![]()
Al u gvošu na travi

GusaR 1996 je napisao/la:Uhh, bice zanimljivoL' Imperator je napisao/la:Gradski derbiGusaR 1996 je napisao/la:Ne znam, predajem sevidit ces kad nas Mladost izbaci
![]()
![]()
![]()
L' Imperator je napisao/la:dobar je taj momak iz ZavidovicaNight_Crew_Kakanj je napisao/la:NK/RK Krivaja je napisao/la:Ko je odusto, vi ili Natron?
Provaljujes bratesvaka cast..nasmija mee
hehheh
kako se zovu navijaci vasi?
![]()
![]()
![]()
Night_Crew_Kakanj je napisao/la:GusaR 1996 je napisao/la:Uhh, bice zanimljivoL' Imperator je napisao/la: Gradski derbividit ces kad nas Mladost izbaci
![]()
![]()
![]()
Al u gvošu na travi
Mislis Krivaje??Night_Crew_Kakanj je napisao/la:HeHeee...ma samo pitam kako se zovu navijaci Maglaja
Ma hajd" komsije suL' Imperator je napisao/la:Mislis Krivaje??Night_Crew_Kakanj je napisao/la:HeHeee...ma samo pitam kako se zovu navijaci Maglaja
I ja znam da se od Krivaje zovu Rokeri, a od Natrona.., ne znam ni da imaju navijaceNight_Crew_Kakanj je napisao/la:Ma hajd" komsije suL' Imperator je napisao/la:Mislis Krivaje??Night_Crew_Kakanj je napisao/la:HeHeee...ma samo pitam kako se zovu navijaci Maglajaa od Krivaje znam - Rokeri
hahah
GangsteriL' Imperator je napisao/la:I ja znam da se od Krivaje zovu Rokeri, a od Natrona.., ne znam ni da imaju navijaceNight_Crew_Kakanj je napisao/la:Ma hajd" komsije suL' Imperator je napisao/la: Mislis Krivaje??a od Krivaje znam - Rokeri
hahah
Aha..fino :] Sretno vam u formiranjukladionicar je napisao/la:GangsteriL' Imperator je napisao/la: I ja znam da se od Krivaje zovu Rokeri, a od Natrona.., ne znam ni da imaju navijace![]()
Salim se,nemamo navijaca,al u fazi formiranja je jedna manja skupina
Ma ako odemo u kantonalnu ligu,mi cemo se raspast k'o i Zepce,nece bit ni kluba,a kamoli navijacaL' Imperator je napisao/la:Aha..fino :] Sretno vam u formiranjukladionicar je napisao/la:GangsteriL' Imperator je napisao/la: I ja znam da se od Krivaje zovu Rokeri, a od Natrona.., ne znam ni da imaju navijace![]()
Salim se,nemamo navijaca,al u fazi formiranja je jedna manja skupina
Ma ne vjerujem da cete ispastikladionicar je napisao/la: Ma ako odemo u kantonalnu ligu,mi cemo se raspast k'o i Zepce,nece bit ni kluba,a kamoli navijaca
Ne sikiraj se legendoL' Imperator je napisao/la:Ma ne vjerujem da cete ispastikladionicar je napisao/la: Ma ako odemo u kantonalnu ligu,mi cemo se raspast k'o i Zepce,nece bit ni kluba,a kamoli navijacaKol'ko klubova ispada iz Druge lige??
Ispadaju dva,sad cekamo Usoru,to cemo dobiti(kao i Brezu-kontashNight_Crew_Kakanj je napisao/la:Ne sikiraj se legendoL' Imperator je napisao/la:Ma ne vjerujem da cete ispastikladionicar je napisao/la: Ma ako odemo u kantonalnu ligu,mi cemo se raspast k'o i Zepce,nece bit ni kluba,a kamoli navijacaKol'ko klubova ispada iz Druge lige??
necete ispast vi.....znas li Adnana Mahmica
mozda okorjeli BHF
Doboj - Albanija?!Free_shooteR je napisao/la:kaD je gradski derbi ???
U srijedu, 1 Juna :]Free_shooteR je napisao/la:kaD je gradski derbi ???
hvala LijepO..L' Imperator je napisao/la:U srijedu, 1 Juna :]Free_shooteR je napisao/la:kaD je gradski derbi ???
haha, znas ti po Kaknju bolje vec ja xDNimla_RZ je napisao/la:Doboj - Albanija?!Free_shooteR je napisao/la:kaD je gradski derbi ???
Free_shooteR je napisao/la:hvala LijepO..L' Imperator je napisao/la:U srijedu, 1 Juna :]Free_shooteR je napisao/la:kaD je gradski derbi ???
Čuo sam za ta dva naselja kod Kaknja...L' Imperator je napisao/la:haha, znas ti po Kaknju bolje vec ja xDNimla_RZ je napisao/la:Doboj - Albanija?!Free_shooteR je napisao/la:kaD je gradski derbi ???
aha.., ja sam ti za Mladost 6 godina igr'oNimla_RZ je napisao/la: Čuo sam za ta dva naselja kod Kaknja...A u tom Doboju je ona Mladost... tu sam igrao jednom...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.