Neke malo više, neke malo manje. Ovdje nema gužve, ni provokacija, tako da mi je draža.
Millwall FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Millwall FC
Meni svaka draga tema
Neke malo više, neke malo manje. Ovdje nema gužve, ni provokacija, tako da mi je draža.
bio je onaj jedan kenjao po temi ovdje mozda prije mjesec dana, sreca pa je administracija izbrisala njegov spam.
Na svakoj temi ima neko ko to radi, no kanimo se njih. Ne treba takvima pridavati ikako pažnje. Okej, pa se čujemo ako Bog da na ovoj temi uskoro kada Millwall odigra utakmicu. Good luck !!!
vazi, sretno i vama protiv uniteda! 
- sarajlija89
- Kontakt:
jel 1 danas..smije se igrat

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
ja sam igrao kecsarajlija89 je napisao/la:jel 1 danas..smije se igrat![]()
![]()
3:0 ako Bog da, najsigurniji par.
- sarajlija89
- Kontakt:
al ste u formi strasnoj..iznenadjen sam..mislim ne poznajem ekipu al znam da su bili 6-7 i onda poludise..cak su i leedsa digi na eland roadu
tako se ono stadion zove???
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
jos brentford dolazi desetkovan kako sam ja razumio. moramo ovu utakmicu pobjeditiNeutral je napisao/la:3:0 ako Bog da, najsigurniji par.
@sarajlija: da, elland road
Nemaju oni šanse. U ovoj utakmici sve osim pobjede Millwalla bilo bi iznenađenje. Evo gledam kvote malo. Na najpoznatijoj kladionici na Millwallu je 1.42, tako da je to kec kao kuća
Evo Colchester počeo , 0:0 u gostima trenutno sa Exeter-om.
sreca pa colchester i nije u nekoj zavidnoj formi u zadnje vrijeme, u zadnje tri utakmice dva remija i izgubili. znaci ako pokazemo istu volju ko' protiv leedsa sansa za bod(ove) je tuNeutral je napisao/la:Nemaju oni šanse. U ovoj utakmici sve osim pobjede Millwalla bilo bi iznenađenje. Evo gledam kvote malo. Na najpoznatijoj kladionici na Millwallu je 1.42, tako da je to kec kao kuća![]()
Dobiti danas, odnosko ako Bog da noćas, pa njih u gostima. Volja je sigurno to, i siguran sam u plasman u drugu ligu. Free Coca-cola 
hehe nadam se i jaNeutral je napisao/la:Dobiti danas, odnosko ako Bog da noćas, pa njih u gostima. Volja je sigurno to, i siguran sam u plasman u drugu ligu. Free Coca-cola
ps: veceras se mozda i vraca u tim napadac gary alexander koji je propustio zadnji 29 utakmica ovog prvensta radi ozljede, evo jednog gola njegovog prosle sezone, prava golcina
[youtube][/youtube]
Millwall: Forde, Dunne, Craig, Abdou, Robinson, Ward, Schofield, Trotter, Harris, Morison, Hackett. Subs: Sullivan, Smith, Frampton, Batt, Obika, Barron, Laird.
Brentford: Szczesny, O'Connor, Dickson, Bean, Cort, MacDonald, Weston, Diagourga, Osborne, Balkestein, Legge. Subs: Saunders, Hunt, Foster, Wood, Ainsworth, Strevens, Price.
Brentford: Szczesny, O'Connor, Dickson, Bean, Cort, MacDonald, Weston, Diagourga, Osborne, Balkestein, Legge. Subs: Saunders, Hunt, Foster, Wood, Ainsworth, Strevens, Price.
Imaš li link utakmice, ja gledao na dvije stranice , nema 
8 Tranmere 1 - 0 Norwich
http://footblog.typepad.com/photos/unca ... llwall.jpg
8 Tranmere 1 - 0 Norwich
http://footblog.typepad.com/photos/unca ... llwall.jpg
nevjerujem da ima stream nazalostNeutral je napisao/la:Imaš li link utakmice, ja gledao na dvije stranice , nema
8 Tranmere 1 - 0 Norwich
Nema veze, malo gledati preko neke stranice rezultate..
Tranmere 2:0
dobar start tranmere-a, da nam je tri boda veceras pa da se priblizimo i norwichuNeutral je napisao/la:Nema veze, malo gledati preko neke stranice rezultate..
Oba gola iz penala, oba gola postigao Thomas-Moore I. s tim da Norwich ima crveni karton kojeg je dobio Forster.
http://iraqgoals.net/ch1.html
Eto, ako želiš Tranmere-a gledati.
http://iraqgoals.net/ch1.html
Eto, ako želiš Tranmere-a gledati.
millwall-brentford 0-1(cort 32') 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.