Euro 2020 - Kvalifikacije
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Euro 2020 - Kvalifikacije
kako mislite ne igramo belgijom? nista mi nije jasno sad, yebem ti ligu nacija i pravila
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Italija je slabija nego ikad u svojoj velikoj historiji. Ovo je odlicna prilika za prvo mjesto.
da, ali to isto tako znači da se najbolja 4 (recimo npr. 2 pobjednika grupa i 2 najbolja slijedeća) ne mogu povući u jači baraž, nego peti, šesti itdEsport je napisao/la:Pobijednici grupa nemogu biti povučeni u baraž lige iznad, zato su oni već figurativno postavljeni u kostur baraža svoje grupe. Pa tek ako se oni plasiraju, njihova mjesta popunavaju ostale ekipe, po ukupnom plasmanu unutar Lige nacija.jestamaji je napisao/la:ne, peti se povlači u A baražEsport je napisao/la: Ako nije u povucen u A baraž
to je zbog toga da prva 4 ne bi bili “kažnjeni” prebacivanjem u jači baraž
ovdje sve piše i ima simpa video koji sve objašnjava:
https://www.uefa.com/uefaeuro-2020/news ... 81807.html
Zadnja izmjena: jestamaji, dana/u 02 dec 2018, 15:58, ukupno mijenjano 1 put.
- Goalgetter
- Kontakt:
Gostovanja takodjer odlicna. Vaduz i Helsinki, gdje opet mozemo ocekivati dosta raje. U Italiji takodjer, vidjecemo gdje ce se igrati, oni mjenjaju cesto. A i u Atini je isto tako zanimljivo.
To bi trebalo u martu, ako bi, da odmah godišnji planiramo...arelinho je napisao/la:2.kolo
Italija - BiH
Jedan od razloga sto sam potajno prizeljkivao Italiju je i njihova himna. 
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- Bazinga12345
- Kontakt:
Biće zanimljivo i gostovanje u Jerevanu.Goalgetter je napisao/la:Gostovanja takodjer odlicna. Vaduz i Helsinki, gdje opet mozemo ocekivati dosta raje. U Italiji takodjer, vidjecemo gdje ce se igrati, oni mjenjaju cesto. A i u Atini je isto tako zanimljivo.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nakon što je uvedena Liga nacija kvalifikacije za EP su dobile nekoliko promjena, a po prvi put će biti odigrane za svega osam mjeseci. Kvalifikacije počinju krajem marta, a završavaju se sredinom novembra 2019. godine.
Izabranici Roberta Prosinečkog se nalaze u Grupi J zajedno sa Italijom, Finskom, Grčkom, Armenijom i Lihtenštajnom. Prvi meč našu ekipu očekuje već u martu naredne godine, a ovo su termini u kojima će se igrati utakmice kvalifikacija: 21-23.03.19, 24-26.03.19, 07-08.06.19, 10-11.06.19, 05-07-09.19, 08-10.09.19, 10-12.10.19, 13-15.10.19, 14-16.11.19. i 17-19.11.19. Raspored utakmica bi trebao ubrzo biti poznat.
22.11.19 bit će održan žrijeb za play-off Lige nacija, a žrijeb grupa za EP održava se 1. decembra naredne godine. Utakmice play-offa Lige nacija igraju se u periodu 26-31. mart 2020. godine i ekipe koje se plasiraju na EP će biti žrijebom dodane u grupe ovog takmičenja. EP počinje 12. juna, a završava 12. jula 2020. godine.
Izabranici Roberta Prosinečkog se nalaze u Grupi J zajedno sa Italijom, Finskom, Grčkom, Armenijom i Lihtenštajnom. Prvi meč našu ekipu očekuje već u martu naredne godine, a ovo su termini u kojima će se igrati utakmice kvalifikacija: 21-23.03.19, 24-26.03.19, 07-08.06.19, 10-11.06.19, 05-07-09.19, 08-10.09.19, 10-12.10.19, 13-15.10.19, 14-16.11.19. i 17-19.11.19. Raspored utakmica bi trebao ubrzo biti poznat.
22.11.19 bit će održan žrijeb za play-off Lige nacija, a žrijeb grupa za EP održava se 1. decembra naredne godine. Utakmice play-offa Lige nacija igraju se u periodu 26-31. mart 2020. godine i ekipe koje se plasiraju na EP će biti žrijebom dodane u grupe ovog takmičenja. EP počinje 12. juna, a završava 12. jula 2020. godine.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ne znam čemu nezadovoljstvo zbog Armenije. Imaju samo Mikija, njega zaustaviš i to je to.
Idealna grupa da je neko drugi umjesto Grčke, ali moraš negdje i izgubiti
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- JohnCleese
- Kontakt:
Mokes je napisao/la:Ne znam čemu nezadovoljstvo zbog Armenije. Imaju samo Mikija, njega zaustaviš i to je to.
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Grupa u kojoj će pasti najmanje golova i u kojoj će se igrati najružniji fudbal.
i plasirati se na euro.Drape je napisao/la:Grupa u kojoj će pasti najmanje golova i u kojoj će se igrati najružniji fudbal.
ti bi da igras u grupi sa spanijom - srbijom - rumunijom i makedonijom, ha? a mogla nas je i takva grupa zapasti.
Baš je MiKitarijan neka opasnost. 
Ekipe po mjeri , prizeljkivao sam Italiju iz prvog pota i to je odlicno jer mozemo igrati s njima
Dosta toga u ovoj grupi zavisi i od rasporeda utakmica. Dosta je bitno otvoriti kvalifikacije dobro. Ako Armenci budu igrali prve utakmice kuci protiv Finaca i Grcke a u gostima protiv Lihtenstajna i Italije npr pred dvomec s nama bi mogli uci i sa 9 bodova i maksimalno nabrijani.
Povoljan zrijeb moze autsajdera na papiru Armeniju ubaciti u trku za 2. mjesto a isto tako nepovoljan zrijeb moze isto tako njih ili Finsku izbaciti iz trke za Euro vec na pola kvala.
Nama bi bilo najbolje da igramo prve gostujuce protiv Italije i Lihtenstajna a domace protiv Finaca i Grcke . Dao bih i poraz od Italije za domace pobjede protiv Finske i Grcke na startu jer lakse ce biti poslije ici u Finsku ili Grcku i igrati i na remi nego morati pobjediti.
Mislim kako god da bude moramo dobiti domace utakmice i ne izgubiti gostujuce protiv glavnih konkurenata i po mogucnosti odigrati koliko se moze protiv Italije i mozemo zavrsiti drugi a mozda i prvi.
Dosta toga u ovoj grupi zavisi i od rasporeda utakmica. Dosta je bitno otvoriti kvalifikacije dobro. Ako Armenci budu igrali prve utakmice kuci protiv Finaca i Grcke a u gostima protiv Lihtenstajna i Italije npr pred dvomec s nama bi mogli uci i sa 9 bodova i maksimalno nabrijani.
Povoljan zrijeb moze autsajdera na papiru Armeniju ubaciti u trku za 2. mjesto a isto tako nepovoljan zrijeb moze isto tako njih ili Finsku izbaciti iz trke za Euro vec na pola kvala.
Nama bi bilo najbolje da igramo prve gostujuce protiv Italije i Lihtenstajna a domace protiv Finaca i Grcke . Dao bih i poraz od Italije za domace pobjede protiv Finske i Grcke na startu jer lakse ce biti poslije ici u Finsku ili Grcku i igrati i na remi nego morati pobjediti.
Mislim kako god da bude moramo dobiti domace utakmice i ne izgubiti gostujuce protiv glavnih konkurenata i po mogucnosti odigrati koliko se moze protiv Italije i mozemo zavrsiti drugi a mozda i prvi.
Citam neki finski fudbalski forum, kazu ljudi lagano 4 ili 6 bodova protiv BiH 
Najbolji nogomet se danas igra u tundri na -15, čovjek koji može pobijedit prirodu, može pobijedit i protivnički tim 
Zadnja izmjena: 313, dana/u 02 dec 2018, 15:49, ukupno mijenjano 1 put.
Walk on
Pa i ovdje su neki upisali nama toliko protiv Italije. Nista cudno.Vucevich je napisao/la:Citam neki finski fudbalski forum, kazu ljudi lagano 4 ili 6 bodova protiv BiH
15.10.2013.
Prenapuhani jer su jedva dobili Estoniju i Madjarsku u Ligi Nacija, kakva velesila.Kaunas je napisao/la:Pa i ovdje su neki upisali nama toliko protiv Italije. Nista cudno.Vucevich je napisao/la:Citam neki finski fudbalski forum, kazu ljudi lagano 4 ili 6 bodova protiv BiH
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Izborili baraž u C diviziji i umislili da su FrancuskaVucevich je napisao/la:Citam neki finski fudbalski forum, kazu ljudi lagano 4 ili 6 bodova protiv BiH
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies