UEFA Europe League 2018/2019
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
- Dokoljenko
- Kontakt:
Re: UEFA Europe League 2018/2019
Svaka cast Dinamo. Sa ovakvom Benfikom biti minimalno u egalu, pa i bolji, moras biti vrhunski.
Olmo jede malu djecu. Fascinirao me. Pravi razliku na terenu.
Olmo jede malu djecu. Fascinirao me. Pravi razliku na terenu.
Mi smo Željini, Željo je naš!
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
Sudiji koji sudi Arsenalu treba večeras licencu oduzeti, a i pomoćnom usput, kakva bljuvotina 

Gdje je Jack da me nastavi ubjedjivati da yebeni Joao Felix vrijedi 120 milki. 
Oyebina za koju je Olmo Messi licno.

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Pa Amere mogao si im svrsit u usta. Nema veze glavu gore, odlicno poluvrijeme. 

15.10.2013.
Ima li neko dobar link za Dinamo?
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- Dokoljenko
- Kontakt:
Trebao je ovo "vanjskom" pucati. Ccc, steta, ovaj bi ih go ubio.Kaunas je napisao/la:Pa Amere mogao si im svrsit u usta. Nema veze glavu gore, odlicno poluvrijeme.
Mi smo Željini, Željo je naš!
Trazi na footybiteharden je napisao/la:Ima li neko dobar link za Dinamo?
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Dinamo ima strašnu tranziciju 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Petkovic je bolja verzija Mandze. Protiv Plzena je bio strasan, veceras nastavio istim tempom, ubica. 

15.10.2013.
Lillard je napisao/la:Trazi na footybiteharden je napisao/la:Ima li neko dobar link za Dinamo?

Olmo strasan, bas me zanima koliko ce uzeti miliona za njega. Kakav posao ybt.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Trčiš pred rudu no dobro, čestitam Olmu i DinamuKaunas je napisao/la:Gdje je Jack da me nastavi ubjedjivati da yebeni Joao Felix vrijedi 120 milki.

"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."
Čestitke i SokratisuJack je napisao/la:Trčiš pred rudu no dobro, čestitam Olmu i DinamuKaunas je napisao/la:Gdje je Jack da me nastavi ubjedjivati da yebeni Joao Felix vrijedi 120 milki.

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Pa o stanju prije ove sezone i govorim.Jednako su doprinijeli i jedni i drugi.Ne trebas računat,ljudi su vec izracunali i vidio sam brojke.I to je Rijeka u manje nastupa čini mi se doprinijela na jednakom nivou.Signore je napisao/la:Prije ove sezone je bilo tu negdje, u par bodova, mrsko mi racunati, al znam da sam na nekom forumu lijepio bodove i govorio da Rijeka ima gotovo jednak ucinak kao i Dinamo. Al ove sezone su se stvari promjenile i Dinamo je trenutno najzasluzniji za ovaj koeficijent. Tko je kriv Rijeci sto nije ulazila u grupnu fazu LP i slicno. Dinamo ako upise jedan remi u ovom dvomecu HNL ce imati dva ucesnika u LP od sezone 20/21. I ako izgubi obe bit ce Dinamo kriv, nema veze sto su ostali ispali od ekipa koje su se mogle proci.
Sad ti je spustio.Lillard je napisao/la:Čestitke i SokratisuJack je napisao/la:Trčiš pred rudu no dobro, čestitam Olmu i DinamuKaunas je napisao/la:Gdje je Jack da me nastavi ubjedjivati da yebeni Joao Felix vrijedi 120 milki.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Čestitke sudiji, i onom iz prošlog kola u EPL. Nije im prvi put.
Tebi je za svaki nespjeh Arsenala krivac sudija. Bukvalno se žališ za svaku sitnicu. Bude grešaka naravno, ali ti se žališ i kad treba i kad ne trebaAA23 je napisao/la:Čestitke sudiji, i onom iz prošlog kola u EPL. Nije im prvi put.

Nego jesi vozački položio

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Šta kažu Joao Felix 120 mil klauzula novi Ronaldo. 

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Bude grešaka? A da li te greške utiču na ishod utakmice? Ili su eto tek onako " sitnice ".Mokes je napisao/la:Tebi je za svaki nespjeh Arsenala krivac sudija. Bukvalno se žališ za svaku sitnicu. Bude grešaka naravno, ali ti se žališ i kad treba i kad ne trebaAA23 je napisao/la:Čestitke sudiji, i onom iz prošlog kola u EPL. Nije im prvi put.
Nego jesi vozački položio
Bolan sad da mi je ćejf mogu ti napraviti 2 sata sudijskih grešaka ove sezone na štetu Arsenala hladno koje mijenjaju tok utakmice i rezultat, nije Arsenal neka ekipa ali ne možeš suditi ofsajd pola metra lik unutra i davati žute kartone kako ti je qrcu ćejf, a zatim Sokratis dobija drugi žuti gdje Sarr njega hvata i pada usput, znači takva sudijska lakrdija da to nije normalno.
Ali eto, nemaju svi dobar vid izgleda.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.