Lovernj je u Denveru, a Lovren u Liverpoolu. Filipe na kojeg si od njih dvojice mislio?Rokoko87 je napisao/la:Pogledaj link iznad.filip13 je napisao/la:Civa je napisao/la:A role yeboga Žofri više uglavnom zna se na kojeg lika se mislilo.
Po meni Finci danas baš iznenadili momački, dok Gruziju sam i očekivao da će biti tvrd orah, pitanje je samo koliko će moći sa 7 igrača.
Ostalo koliko toliko regularno sutra malo slabije utakmice, najzanimljivija bi trebala da bude Srbija-Latvija. Mada i Španija-CrnaGora bi onako po igračima trebala biti interesatna a Rusija-Turska će svakako biti interesantna kako na terenu tako i na tribinama haha
Ako je i mislio na njega onda ne zna da nijje Lovren nego Lovernj i da u denveru nije vec godinu dana
Eurobasket 2017
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: RE: Re: Eurobasket 2017
Re: Eurobasket 2017
Rokoko87 je napisao/la:Pogledaj link iznad.filip13 je napisao/la:Civa je napisao/la:A role yeboga Žofri više uglavnom zna se na kojeg lika se mislilo.
Po meni Finci danas baš iznenadili momački, dok Gruziju sam i očekivao da će biti tvrd orah, pitanje je samo koliko će moći sa 7 igrača.
Ostalo koliko toliko regularno sutra malo slabije utakmice, najzanimljivija bi trebala da bude Srbija-Latvija. Mada i Španija-CrnaGora bi onako po igračima trebala biti interesatna a Rusija-Turska će svakako biti interesantna kako na terenu tako i na tribinama haha
Ako je i mislio na njega onda ne zna da nijje Lovren nego Lovernj i da u denveru nije vec godinu dana
Prvo sam kontao da se zahebajes ali ti si izgleda ozbiljan,tebi za ljubav sam pogledao i procitao sta pise na linku stranice koji si postavio i tu pise ono sto sam ti izgleda neuspjesno pokusao objasniti,da Lovernj a ne Lovren kako ga ti nazivas nije igrac denvera,pa ti preporucujem da i ti procitas citav tekst sa tog linka
Bravo fico
filip13 je napisao/la:Pogledaj link iznad.Rokoko87 je napisao/la:[quote="filip13"Civa je napisao/la:A role yeboga Žofri više uglavnom zna se na kojeg lika se mislilo.
Prvo sam kontao da se zahebajes ali ti si izgleda ozbiljan,tebi za ljubav sam pogledao i procitao sta pise na linku stranice koji si postavio i tu pise ono sto sam ti izgleda neuspjesno pokusao objasniti,da Lovernj a ne Lovren kako ga ti nazivas nije igrac denvera,pa ti preporucujem da i ti procitas citav tekst sa tog linka[/quote]
Ama nije Lovernj, i igra u Denveru..
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Re: RE: Re: Eurobasket 2017
Lovernj je u Denveru, a Lovren u Liverpoolu. Filipe na kojeg si od njih dvojice mislio?[/quote]arelinho je napisao/la:Pogledaj link iznad.filip13 je napisao/la:Civa je napisao/la:A role yeboga Žofri više uglavnom zna se na kojeg lika se mislilo.
U redu je
Pogledaj link iznad.[/quote]Rokoko87 je napisao/la:[mquote="Rokoko87"]Civa je napisao/la:A role yeboga Žofri više uglavnom zna se na kojeg lika se mislilo.
Prvo sam kontao da se zahebajes ali ti si izgleda ozbiljan,tebi za ljubav sam pogledao i procitao sta pise na linku stranice koji si postavio i tu pise ono sto sam ti izgleda neuspjesno pokusao objasniti,da Lovernj a ne Lovren kako ga ti nazivas nije igrac denvera,pa ti preporucujem da i ti procitas citav tekst sa tog linka[/quote]
Ama nije Lovernj, i igra u Denveru..[/quote]
Jos kad bi jelde znao kako se zove?
I ti mi pratiš košarku, a ne znaš gdje ko igra
Sad smo zapravo shvatili da samo postove nabijaš
Evo ti link i dosta više
http://www.telegraf.rs/sport/1443218-lo ... avlja-foto
Evo ti link i dosta više
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Jeste dosadni snjim. Momak je sada preso u Spurs i dosta vise price.
DANTES je napisao/la:Mislim da danas neće prenositi Srbiju..
Sportklub ce izgleda prenositi
Nisam siguran. Prenosi je rts.. I mislim zbog toga oni neće. Nadam se da se varamfilip13 je napisao/la:DANTES je napisao/la:Mislim da danas neće prenositi Srbiju..
Sportklub ce izgleda prenositi
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Sport klub HRDANTES je napisao/la: Nisam siguran. Prenosi je rts.. I mislim zbog toga oni neće. Nadam se da se varam
pa i na SK Srbija ima

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Sport klub Srbija isto prenosi. Kod Dante u Čajniču dolaze slabo informacije.
Meni ovakomiki_92 je napisao/la:pa i na SK Srbija ima

Ma pustite @dantesa, kad je on sta znao?! 
Zafrkana je ova Latvija, mada braca Srbi ne bi trebali imati problema. Po meni su Latvijci, uz Finsku, Sloveniju i Gruziju prvi na listi potencijalnih velikih iznenadjenja na prvenstvu. Vrebaju iz drugog plana, nemaju pritisak i imperativ velikog rezultata, a imaju sasvim dobre i kompaktne rostera da namuce svakog protivnika na eurobasketu.

Zafrkana je ova Latvija, mada braca Srbi ne bi trebali imati problema. Po meni su Latvijci, uz Finsku, Sloveniju i Gruziju prvi na listi potencijalnih velikih iznenadjenja na prvenstvu. Vrebaju iz drugog plana, nemaju pritisak i imperativ velikog rezultata, a imaju sasvim dobre i kompaktne rostera da namuce svakog protivnika na eurobasketu.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
U redu jeRokoko87 je napisao/la:I ti mi pratiš košarku, a ne znaš gdje ko igra
Evo ti link i dosta više
Ja mislim da bi srbi bas mogli imati problemakobe24 je napisao/la:Ma pustite @dantesa, kad je on sta znao?!
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Ma dobro, i ja kad bolje razmislim, prva je utakmica, Srbi su jos pod utiskom tih otkaza, a Latvija je bez ikakvih problema sa strane. Ako se Srbi do poluvremena ne odlijepe na 10+, mogli bi itekako imati problema. Ja nisam pogledao nijedan pripremni mec Latvije, ne znam kakvu odbranu igraju i kakve rotacije vrsi trener, ali ovako po imenima su svakako reprezentacija za svaki respekt.nerminh74 je napisao/la:Ja mislim da bi srbi bas mogli imati problemakobe24 je napisao/la:Ma pustite @dantesa, kad je on sta znao?!
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.