SP 2018 / Bosna i Hercegovina - Grčka / 09.06.2017
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Re: SP 2018 / Bosna i Hercegovina - Grčka / 09.06.2017
Ove mrtve grke smo nadigrali u Po atine ...znaci nema druge nego napast ih sa 2 spica opet... Begovic- vranjes bicakcic cocalic zukanovic - lulic pjanic jajalo (cimirot) visca- dzeko ibisevic... mislim da je ovo sastav stoposto jedino neznam sta je sa besicem, Ako je spreman mesa ce ga stavit sigurno pored pjanica.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Sve dok zavisimo od drugih, ili dok nam treba ogromna gol razlika, prvo mjesto nije realno.atomac123 je napisao/la:Ako pobijedimo Grke to je realna opcija, sve do tad bolje nam je da se fokusiramo na njihneurofunk je napisao/la:Koliko nas ima koji mislimo da se možemo i moramo boriti za prvo mjesto, te da imamo i više nego realne šanse da to ostvarimo ? Samo ako se okanimo luzerskog mentaliteta.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Nicola Rizzoli sudi meč BiH i Grčke
Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/nicola-r ... cke/239412
Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/nicola-r ... cke/239412
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Besic mora igrat nikakav Jajalo ne moze njega zamjeniti pa i Messi da ne igra pola godine opet ce bit medju najboljim ili znas ili ne znas samo je bitno da je zdrav 100%
- Goalgetter
- Kontakt:
Ne znam kako zamisljate da Muhamed Besic odigra, ako cijelu sezonu nije odigrao niti jednu jedinu utakmicu na profesionalnom nivou. Nema logike. I ja bi ga volio vidjeti vise nego ista na terenu, ali ja mislim da to nije moguce.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Bio sam zagovornik da ne smije nikako igrati protiv Grcke ali sam na klackalici promjenio misljenje donekle.Goalgetter je napisao/la:Ne znam kako zamisljate da Muhamed Besic odigra, ako cijelu sezonu nije odigrao niti jednu jedinu utakmicu na profesionalnom nivou. Nema logike. I ja bi ga volio vidjeti vise nego ista na terenu, ali ja mislim da to nije moguce.
Gledam Ligatu dok prica, kaze Muhamed je takav da je ratnik i da ce uvijek dati 100%.
Besic da da 50% svojoh mogucnosti bolji je od Jajala. Muhamed je odavno u treningu, on je bio spreman da zaigra vec u aprilu, a eto dobio je tek neke sanse sa omladincima jer je evertonu bilo svejedno nisu ni htjeli zuriti
I btw siguran sam da Mesa i ostali mogu na ovih 10 treninga vidjeti koliko je on zaista spreman i ne sumnjam da ce donijeti dobru odluku
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Javier nije to do spremnosti, on je sigurno 100% spreman nego do forme i rutine utakmica. Pa nije odigrao profesionalne utakmice cijelu sezonu.
Nad tobom sunce najljepše sja
- JavierBosnia
- Kontakt:
Ma znam da nije, ali ako je u formi, ako je povreda proslost, ako je spreman 100% da igra, ako ima snage za 60 minuta dovoljno. Zasto da ne? Ako nije igrao tokom sezone, jel mozda zaboravio kako se igra fudbal? Na kraju krajeva on se najbolje i poznaje i uklapa sa Pjanicem. Miralem je uz njega dosta slobodniji i bolji. Ako je sve to ispunjeno vjerovao bih mu i stavio ga da pocne. Ali Mesa sigurno zna koliko moze i kako moze.pinoglavi je napisao/la:Javier nije to do spremnosti, on je sigurno 100% spreman nego do forme i rutine utakmica. Pa nije odigrao profesionalne utakmice cijelu sezonu.
Nije ni Sunjic igrao od kako je dosao u Seriju A, pa ga mnogi trpaju u prvu ispred Cocalica... Ali eto Boze moj pa vidjet cemo na ovih par treninga
Pa brate nije godinu dana igrao fudbal, kako ce bit u formi
Besic u prvu postavu

Mozemo i valjda pozvati Zlatana Bajramovica, sigurno nije zaboravio igrati fudbal
Mozemo i valjda pozvati Zlatana Bajramovica, sigurno nije zaboravio igrati fudbal
Mozemo i Misimovica, ili znas ili ne znas
- JavierBosnia
- Kontakt:
Sta bi se trebalo podrazumijevati pod formom? Minute ? Pogresno sam se i ja mozda izrazio htio sam se bazirati na spremnost.pinoglavi je napisao/la:Pa brate nije godinu dana igrao fudbal, kako ce bit u formi
Kako god ostajem pri stavu da je ovo mac sa dvije ostrice. Moze se pokazati kao idealno rjesenje, a moze i potpuno suprotno.
Ali opet iako ne odigra kako zna i kako bi trebao, to opet dodje na neki nivo Jajala i bara bara je to.
Mislim da je sve poznato, sem te opcije u sredini Bešić-Jajalo-Cimirot
Mada isto mi ovdje na forumu smo 100% sigurno da ce poceti sa 2 napadaca, nadam se da ce i biti tako, da nece gurati Krunica iza Dzeke

Trebas biti svjestan cinjenice da bi kod iole normalnog trenera Besic bio blizu prvoj postavi koliko je i Piric. Jel Mesa iole normalan, vidjeti cemo. Ne da mi se objasnjavati zasto najbitniju utakmicu kvalifikacija ne smije igrati igrac koji citavu sezonu nije odigrao profesionalnu utakmicu. Mozda je najlakse da napisem da je kod Besica oko nastavka karijere sve moguce pa tako i povratak nazad u Madjarsku. Zbog onakvih povreda neki su prijevremeno okoncavali karijere.
- Goalgetter
- Kontakt:
Dzaba ti i fizicka sprema, kad ti fali ritam. On tesko da nama moze pomoci u ovoj utakmici, tempo ce biti zestok, pribojavam se da bi to moglo previse biti za njega. Da igramo protiv Estonije, Kipra ili Gibraltara, stavio bih ga bez razmisljanja u prvih 11, ali ovako..
Bešić mora igrati!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Duljevic je igrač odluke.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- JavierBosnia
- Kontakt:
pinoglavi je napisao/la:Trebas biti svjestan cinjenice da bi kod iole normalnog trenera Besic bio blizu prvoj postavi koliko je i Piric. Jel Mesa iole normalan, vidjeti cemo. Ne da mi se objasnjavati zasto najbitniju utakmicu kvalifikacija ne smije igrati igrac koji citavu sezonu nije odigrao profesionalnu utakmicu. Mozda je najlakse da napisem da je kod Besica oko nastavka karijere sve moguce pa tako i povratak nazad u Madjarsku. Zbog onakvih povreda neki su prijevremeno okoncavali karijere.
Tako sam govorio prije spiska.. Mozda mu sada na trenutke previse vjerujem samo, ali poznavajuci nas, ne treba nista cuditi.. Cimirot u najboljoj formi, Jajalo u srednjoj, Besic u nikakvoj. A evo kad se bira ko ce u prvu postavu ispada da sami sebi u stomak skacemo sa izborom. Vjerujem samo Mesi da ce na treningu vidjeti sveJavierBosnia je napisao/la:
Zdrav mozda jeste, ali spreman nikako. Ako Jajalo zaigra sa Pjanicem, rezerva je Cimirot. Ima u trecem slucaju i Vrancic, ali Besic nazalost, ponavljam nazalost nije spreman za ovakvu utakmicu. Poziv sto da ne, pa da Mesa ne treningu vidi koliko se moze racunati na njeg.
Ovdje cemo vidjeti sta ce nam Bazdarevic servirati. Ako on jos vjeruje da nam u ovakvim utakmicama treba Medunjanin onda je realno ocekivati I Besica u prvom sastavu. Ni Sunjica ja ne bih zvao u ovom trenutku da mi je brat rodjeni.
Jajalo I nekako iako I on u zadnje vrijeme ne blista. Toliko dobrih mladih veznjaka imamo a vracaju nam se diesel penzioneri.
Cimirot, Prcic, Krunic, Milosevic, Hadziahmetovic, Gojak...... U takvima se trebaju traziti suigraci Pjanicu dok se Besic ne vrati u formu.
Kad bi vidio Sunjica u ovom momentu na terenu poslao bi Mesu trenutno u bolnicu na ispitivanje glave.
Vjerujem da smo puno kvalitetniji od Grcke ako nas trener ne pokopa.
O neigranju Kolasinca I losoj procjeni da se riskira sa njim u prosloj utakmici je isprazno govoriti.
Nas trener mora paziti da ne saplete nogu sam sebi I nasem timu.
Jajalo I nekako iako I on u zadnje vrijeme ne blista. Toliko dobrih mladih veznjaka imamo a vracaju nam se diesel penzioneri.
Cimirot, Prcic, Krunic, Milosevic, Hadziahmetovic, Gojak...... U takvima se trebaju traziti suigraci Pjanicu dok se Besic ne vrati u formu.
Kad bi vidio Sunjica u ovom momentu na terenu poslao bi Mesu trenutno u bolnicu na ispitivanje glave.
Vjerujem da smo puno kvalitetniji od Grcke ako nas trener ne pokopa.
O neigranju Kolasinca I losoj procjeni da se riskira sa njim u prosloj utakmici je isprazno govoriti.
Nas trener mora paziti da ne saplete nogu sam sebi I nasem timu.
Zadnja izmjena: dubrovnik, dana/u 02 jun 2017, 20:20, ukupno mijenjano 1 put.
Ma neozbiljno bi bilo da Bešić kao starter u najvaznijoj utakmici kvalifikacija. Nema utakmica u nogama, U23 tim nije to to. U ovom trenutku Cimirot i Jajalo mogu odigrati podjednako dobro.
Rezultat je trend, ideal je vječan!
Bešić je bio spreman zadnjih par mjeseci igrati za prvi tim Evertona ali je dugo odsustvovao a trener vec napravio roster koji je igrao cijelu sezonu,posto nije ostalo puno do kraja sezone prebacio ga je u 23 ekipu.
Medjutim to nikako ne znaci da je bio upravu i da je ta njegova odluka sveta krava u koju ne smije biti sumnje.
Ja sam jedan od onih koji su za to da igra od prve minute.Jednostavno toliko je bolji od alternativa da i sa 50% svojih mogucnosti moze odigrati bolje od njih.
Jedan od nasih kljucnih i nezamjenjivih igraca,igrac kojem ja vjerujem 100%.
Medjutim to nikako ne znaci da je bio upravu i da je ta njegova odluka sveta krava u koju ne smije biti sumnje.
Ja sam jedan od onih koji su za to da igra od prve minute.Jednostavno toliko je bolji od alternativa da i sa 50% svojih mogucnosti moze odigrati bolje od njih.
Jedan od nasih kljucnih i nezamjenjivih igraca,igrac kojem ja vjerujem 100%.