Ćiro Blažević

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

no comment
Kontakt:

Re: Ćiro Blažević

Post Postao/la no comment » 26 avg 2009, 22:09

meni su upravo vaha, osim, meho i ostali pravi patrioti zat sto upravo sada nece da treniraju nasu repku...

svi su oni rekli u bezbroj intervju-a da oni hoce da treniraju Bosnu, ali ne u stanju kakvom je sada (svi oni aludiraju na savez), sto je sasvim normalno, mi sada treba da radimo na tome da skinemo ljude iz saveza kako bolje znamo, da se ovaj kriminal sto se desavao u zadnjih 10 godina neponavlja.

Nama sada netreba jedan Ciro koji ce svima zamazati oci rezultatima (mada ponavljam se i kazem za mene ovo u trenutku nisu posebni rezultati, cekam kraj kvalifikacija), da cak ljudi koji su stariji poput tebe Harise i koji prate nas fudbal vec duze godina mogu znati kakav je bio kriminal unatar naseg saveza i da bi upravo takvi ljudi kao ti trebali najvise nastojati krajem kriminala u savezu a ne nasjedati na razne politicare koji vode repku te kriminalce koji stoje iza njih, dobri rezultati NISU dovoljni da bi se preslo preko svih tamnih tacki naseg fudbala i posebno Floka :) . Meni nije dovoljno da gledam jednog politicara na vrhu naseg repke koji tvrdi kako cemo "uvaliti 5 komada" i "**** im majku" a ovamo igramo 3-6-1.

Ja nevidim nikako dobro nasem fudbalu dok je Ciru trener i ovaj savez, jos uvijek se prodaju igraci, gube se utakmice na neshvatljiv nacin i guraju se igraci u repku koji ocigledno nisu za repku, neznam...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 26 avg 2009, 22:18

no comment je napisao/la:meni su upravo vaha, osim, meho i ostali pravi patrioti zat sto upravo sada nece da treniraju nasu repku...

svi su oni rekli u bezbroj intervju-a da oni hoce da treniraju Bosnu, ali ne u stanju kakvom je sada (svi oni aludiraju na savez), sto je sasvim normalno, mi sada treba da radimo na tome da skinemo ljude iz saveza kako bolje znamo, da se ovaj kriminal sto se desavao u zadnjih 10 godina neponavlja.

Nama sada netreba jedan Ciro koji ce svima zamazati oci rezultatima (mada ponavljam se i kazem za mene ovo u trenutku nisu posebni rezultati, cekam kraj kvalifikacija), da cak ljudi koji su stariji poput tebe Harise i koji prate nas fudbal vec duze godina mogu znati kakav je bio kriminal unatar naseg saveza i da bi upravo takvi ljudi kao ti trebali najvise nastojati krajem kriminala u savezu a ne nasjedati na razne politicare koji vode repku te kriminalce koji stoje iza njih, dobri rezultati NISU dovoljni da bi se preslo preko svih tamnih tacki naseg fudbala i posebno Floka :) . Meni nije dovoljno da gledam jednog politicara na vrhu naseg repke koji tvrdi kako cemo "uvaliti 5 komada" i "**** im majku" a ovamo igramo 3-6-1.

Ja nevidim nikako dobro nasem fudbalu dok je Ciru trener i ovaj savez, jos uvijek se prodaju igraci, gube se utakmice na neshvatljiv nacin i guraju se igraci u repku koji ocigledno nisu za repku, neznam...
Ok pitanje se postavlja.Kako da se savez promijeni ako niko nece pa i ovi navedeni da prstom mrdnu u vezi boljitka i promijene.
A drugo niko nije lud iz saveza i tek onako da daje otkaz i odbija masnu placu,sjajan provod,putovanje po svjetu jer ih jos uz to ama bas niko ne uznemirava.Ono malo navijaca sto uzvikuje to je postala normalna pojava iliti ubod komarca.
i jos nesto,najbolje je sto dalje biti od repke,zaradzivati masnu placu u inostranstvu,jer ce te na kraju nazvati patriotom.Odlicno nema sta.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

neko_iz_mase
Kontakt:

Post Postao/la neko_iz_mase » 26 avg 2009, 22:54

Sve strucnjak do strucnjaka :D
Da vidite Cire kako pjeva na Harijevom koncertu :lol:
Hajmo, dosta rasprave i u redove ispred Centrotransa. Karte podijeljene poslovnicama :D
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 26 avg 2009, 23:19

no comment je napisao/la:meni su upravo vaha, osim, meho i ostali pravi patrioti zat sto upravo sada nece da treniraju nasu repku...

Sasvim si u pravu,ti ljudi zive i rade u sredinama u kojima postoje odredjeni kodeksi ponasanja,djelovanja,postoje odredjeni kriteriji po kojima se radi,na kraju krajeva postoje zakoni o sportu,sto kod nas nije slusaj,Pa,nije valjda da bi nasi strucnjaci sami sebe kompromitirali na nacin da im dodje polupismeni predsjednik saveza koji veze nema o fudbalu,i da mu soli pamet,i da ga uslovljava necim,i da mu govori koga pozvati ,ili ne..Naravno da su ljudi skontali u cemu je fora ovdje,i sve dok se na drugaciji nacin ne biralo predsjednistvo ,nikada oni nece participirati u nasem nogometu.
Zamisli kako bi to lijepo bilo kad bi Vaha preuzeo reprezentaciju ,i svi ljudi koji iole vrijede ,a Bosanci su i Hercegovci postanu dio naseg saveza,podignu ga na zavidan nivo,i imali bi reprezentaciju na svakom vecem takmicenju,a ne da se udaramo u guzicu od dragosti sto smo na "dobrom putu za baraz".
Pa u HNS-u su stvari puno puno bolje,imaju konstantnost na velikim takmicenjima,odlicne rezultate,pa je velika vecina protiv tih osoba,a u nas trenutno malo ok rezultati ,i odmah je sve u redu...ja mislim da se plasiramo u Afriku da bi dosta ovih likova po forumima otislo licno da se ulize celnicima saveza!
Izgleda druze da nema efekta bilo sta pisati slijepima!

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 26 avg 2009, 23:24

velez_mostar je napisao/la:

Sasvim si u pravu,ti ljudi zive i rade u sredinama u kojima postoje odredjeni kodeksi ponasanja,djelovanja,postoje odredjeni kriteriji po kojima se radi,na kraju krajeva postoje zakoni o sportu,sto kod nas nije slusaj,Pa,nije valjda da bi nasi strucnjaci sami sebe kompromitirali na nacin da im dodje polupismeni predsjednik saveza koji veze nema o fudbalu,i da mu soli pamet,i da ga uslovljava necim,i da mu govori koga pozvati ,ili ne..Naravno da su ljudi skontali u cemu je fora ovdje,i sve dok se na drugaciji nacin ne biralo predsjednistvo ,nikada oni nece participirati u nasem nogometu.
Zamisli kako bi to lijepo bilo kad bi Vaha preuzeo reprezentaciju ,i svi ljudi koji iole vrijede ,a Bosanci su i Hercegovci postanu dio naseg saveza,podignu ga na zavidan nivo,i imali bi reprezentaciju na svakom vecem takmicenju,a ne da se udaramo u guzicu od dragosti sto smo na "dobrom putu za baraz".
Pa u HNS-u su stvari puno puno bolje,imaju konstantnost na velikim takmicenjima,odlicne rezultate,pa je velika vecina protiv tih osoba,a u nas trenutno malo ok rezultati ,i odmah je sve u redu...ja mislim da se plasiramo u Afriku da bi dosta ovih likova po forumima otislo licno da se ulize celnicima saveza!
Izgleda druze da nema efekta bilo sta pisati slijepima!
kako tebi nije jasno da od nas niko ne podrzava savez,niti je koga briga za cirin privatni zivot.mi samo hocemo da odemo vise na to hebeno prvenstvo i nista vise.
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 26 avg 2009, 23:26

Kako tebi nije jasno da podrzavajuci Ciru ,podrzavas i Savez???

noah
Kontakt:

Post Postao/la noah » 26 avg 2009, 23:31

velez_mostar je napisao/la:Kako tebi nije jasno da podrzavajuci Ciru ,podrzavas i Savez???
Uske kralj Ciro premijer :mrgreen:

haj ba jeste vise dosadni ako tako nastavite narod ce ga samo zavolit i njeg i savez
tako ti to ide.. nemate nista od te rasprave i nerviranja. moze vas samo mozdani ili infrakt strefit

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 26 avg 2009, 23:33

velez_mostar je napisao/la:Kako tebi nije jasno da podrzavajuci Ciru ,podrzavas i Savez???
Da,sad ispade da kompletna reprezentacija i igraci podrzavajuci Ciru i igrajuci za BIH podrzavaju savez.
Sta cemo onda po tvom, odreci se sviju :roll:
I cekati da sve to samo od sebe dodze na ,,svoje,,
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 26 avg 2009, 23:35, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 26 avg 2009, 23:33

ciro jedini moze vodit nasu repku sa ovim savezom,on je jedini sposoban za to,jer trenutno niko ne moze otjerat one iz saveza i svaki koji to pokusa zavrsice kao kodro.
zato cu podrzavat ciru i nase momke i uz Boziju pomoc sljedece ljeto smo u Africi
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

Dado
Kontakt:

Post Postao/la Dado » 27 avg 2009, 00:03

velez_mostar je napisao/la:za ovog Dadu: "Sta bi ja mogao napisati protiv Cire na politickim forumima?",to da je ustasa,i td...mislis da mene zaboli k... sto je on tog opredjeljenja,vjeruj mi ne interesuje me kako on razmislja , i ko mu je najbolji prijatelj bio,i kako je pio kafu sa Tudjmanom dok se pripremao napad na nasu zemlju,i to sto ga bukvalno zaboli k... za BiH...vjeruj mi ,to me ne interesuje SVE DOK JE STO DALJE OD MOJE,NASE DOMOVINE,ZA KOJU SMO TOLIKO KRVI PROLILI??
Nemam nikakve predrasude,politicki sam aktivan ,i radim velike projekte na organiziranju dijaloga izmedju konfliktnih strana,liberal sam pravi,antinacionalista,propagiram ideju socijalizma,zastite ljudskih prava,postivanja jedni drugih,...i td..da ti puno ne pisem o sebi,jer to nije puno ni bitno,bitno je da imam svoje misljenje,kao i vecina ovih sto ne vole Ciru,ali ne Ciru kao osobu,nego Ciru kao nekoga ko sjedi na klupi nase reprezentacije.I zamolio bih neke da meni ,i ostaloj ekipi koja je protiv ovog covjeka ne trpaju slova na postove,u smislu da mrze reprezentaciju,da bi voljeli da izgubimo (mozda se neki zanesu pa napisu da bi voljeli da izgubiti,mada ne misle tako,puni su gnjeva prema stanju u NSBiH).Ja sam ,naime,napisao da necemo nista postici ako se plasiramo,stanje ce biti jos gore,imace ljudi u Savezu takav alibi da ce dok ne umru sjediti tu,a poslije toga ce im djeca nastaviti da "taru" po nama,i da trpaju sebi u djep!
Jos nesto,ima nekih neozbiljnih likova koji napisu "nemas ti pojma",aludirajuci na moj post,to je bez veze,ako vec nemas sta napisati,nemoj ni to ,samo procitaj,a ne moras ni citati ,i zaobidji,,,dok ima i onih koji citaju 10 minuta moj post,vjerovatno je tako kompliciran za njihov mentalni sklop da ga moraju toliko dugo citati.
Nema odavno loptice druga,on je znao lijepo upakirati sve probleme u ,i oko Saveza,i znao je lijepo docarati kakav je nas izbornik covjek,trener,i td :D...ovim putem ga pozdravljam,i neka napise nesto lijepo!
Ja i dalje mislim da si ti potpuno promasio smisao teme a to je da se ocjenjuje Cirin rad u fudbalskoj profesiji i njegov trenutacni rezultat sa BiH repkom a ne kakav je kao covjek, koga voli da guz... u krevetu i da li ce danas piskiti ili kakiti. Ipak radi se o sportskom portalu ovdje. Mislim da nerazumijes sasvim ni smisao fudbala koji nepostoji da bi ispravljao krive Drine i nepravilnosti u funkcionisanju neke drzave, koje je inace direktan uzrok zasto imamo takav savez, vec je smisao da klincima do 18 godina da inspiraciju da se vole sport, naporan rad te da vole svoju zemlju i zajednistvo. Svima nama ostalima je zanimacija da nam zivot ucini manje sumornim tako da se radujem svakoj pobjedi i svakom uspjehu nase repke pocev od pobjeda na revijalnim utakmicama do odlaska na SP pa taman tamo ne dali ni gola. Dacemo kad drugi put odemo. Nisam ti cak ni generalno govorio da "nemas pojma" vec sam ti vrlo jasno objasnio zasto raja voli Nemanju Supica a sto je u potpunoj kontradikciji sa tvojim depresivnim predpostavkama. Ako barem nemozes da razumijes neke sustinske stvari o fudbalu onda bi barem trebao da prepoznajes konstruktivnu kritiku i demant.

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 27 avg 2009, 00:18

harishp je napisao/la:
Da,sad ispade da kompletna reprezentacija i igraci podrzavajuci Ciru i igrajuci za BIH podrzavaju savez.
pa reprezntacija je dio saveza, isto kao i PL...i sva takmicenja su pod pokroviteljstvom saveza...jadnog saveza...i samim tim cim podrzavas reprezntaciju automatski podrzavas i savez...jedno bez dr4ugog nemoze...jesi ti kad vidio da neka drzava ima reprezntaciju, a nema savez...ja to nikad u svom ziotu nisam vidio...pa i necu gotovo sigurno...

a sto se tice Osima, Vahe, Mese i ostalih nasih legendi...
pa danas sutra oni dodju da budu selktri reprezntacije dok je ovakav savez...
njemu Munja ili Iljo kazu da mi ubaci Sarabu da igra sutra, prekosutra..on kaze necu...ovaj dobices otkaz...i onda i on ispadne ko Kodro...po vama kreten...a ako pristane, Saraba lose odigra i citava drzava njemu **** mater i nakaci se na ledja...sto njima to treba...kad mogu i ovako...samo kvare svoju tesko stecenu visoku reputaciju...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 27 avg 2009, 00:20

ZELJO DO GROBA je napisao/la:
harishp je napisao/la:
pa reprezntacija je dio saveza, isto kao i PL...i sva takmicenja su pod pokroviteljstvom saveza...jadnog saveza...i samim tim cim podrzavas reprezntaciju automatski podrzavas i savez...jedno bez dr4ugog nemoze...jesi ti kad vidio da neka drzava ima reprezntaciju, a nema savez...ja to nikad u svom ziotu nisam vidio...pa i necu gotovo sigurno...

njemu Munja ili Iljo kazu da mi ubaci Sarabu da igra sutra, prekosutra..on kaze necu...ovaj dobices otkaz...i onda i on ispadne ko Kodro...po vama kreten...a ako pristane, Saraba lose odigra i citava drzava njemu **** mater i nakaci se na ledja...sto njima to treba...kad mogu i ovako...samo kvare svoju tesko stecenu visoku reputaciju...
Da li ti podrzavas Zeljeznicar? Samim tim podrzavas i savez ... to je tvoja logika...
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 27 avg 2009, 00:22

ZELJO DO GROBA je napisao/la:
harishp je napisao/la:

Znaci,suti i cekaj da ih sviju hercika dekne i onda nakon 20-30 godina se nesto i promijeni :lol:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 27 avg 2009, 00:25

@genghis
pa i nije bas tako.,...ti podrzavas Zelju, automatski podrzavas i upravu...
kad je bio bojkot utakmica prosle sezone ja nisam iso na utakmice i vozdra...e tako treba da sad bude...

@harishp

pa ne treba sutiti i gledati...vec treba se boriti protiv toga...a Bgm i borili smo se protiv toga, sve dok nije "veliki" ciro doso...pa ti vii sad...jel bolje jednom otici na veliko takmicenje...i onda Bog zna kad...ili malo se jos strpiti i stalno ici na velika takmicenja...meni je bolje ovo drugo....
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

bayer 04
Kontakt:

Post Postao/la bayer 04 » 27 avg 2009, 00:30

ZELJO DO GROBA je napisao/la:@genghis
pa i nije bas tako.,...ti podrzavas Zelju, automatski podrzavas i upravu...
kad je bio bojkot utakmica prosle sezone ja nisam iso na utakmice i vozdra...e tako treba da sad bude...

@harishp

pa ne treba sutiti i gledati...vec treba se boriti protiv toga...a Bgm i borili smo se protiv toga, sve dok nije "veliki" ciro doso...pa ti vii sad...jel bolje jednom otici na veliko takmicenje...i onda Bog zna kad...ili malo se jos strpiti i stalno ici na velika takmicenja...meni je bolje ovo drugo....
Bolje je prvo...

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 27 avg 2009, 00:30

Po tvojoj logici ako navijaš za reprezentaciju podržavaš savez jel?
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 27 avg 2009, 00:48

Dado je napisao/la:
velez_mostar je napisao/la:za ovog Dadu: "Sta bi ja mogao napisati protiv Cire na politickim forumima?",to da je ustasa,i td...mislis da mene zaboli k... sto je on tog opredjeljenja,vjeruj mi ne interesuje me kako on razmislja , i ko mu je najbolji prijatelj bio,i kako je pio kafu sa Tudjmanom dok se pripremao napad na nasu zemlju,i to sto ga bukvalno zaboli k... za BiH...vjeruj mi ,to me ne interesuje SVE DOK JE STO DALJE OD MOJE,NASE DOMOVINE,ZA KOJU SMO TOLIKO KRVI PROLILI??
Nemam nikakve predrasude,politicki sam aktivan ,i radim velike projekte na organiziranju dijaloga izmedju konfliktnih strana,liberal sam pravi,antinacionalista,propagiram ideju socijalizma,zastite ljudskih prava,postivanja jedni drugih,...i td..da ti puno ne pisem o sebi,jer to nije puno ni bitno,bitno je da imam svoje misljenje,kao i vecina ovih sto ne vole Ciru,ali ne Ciru kao osobu,nego Ciru kao nekoga ko sjedi na klupi nase reprezentacije.I zamolio bih neke da meni ,i ostaloj ekipi koja je protiv ovog covjeka ne trpaju slova na postove,u smislu da mrze reprezentaciju,da bi voljeli da izgubimo (mozda se neki zanesu pa napisu da bi voljeli da izgubiti,mada ne misle tako,puni su gnjeva prema stanju u NSBiH).Ja sam ,naime,napisao da necemo nista postici ako se plasiramo,stanje ce biti jos gore,imace ljudi u Savezu takav alibi da ce dok ne umru sjediti tu,a poslije toga ce im djeca nastaviti da "taru" po nama,i da trpaju sebi u djep!
Jos nesto,ima nekih neozbiljnih likova koji napisu "nemas ti pojma",aludirajuci na moj post,to je bez veze,ako vec nemas sta napisati,nemoj ni to ,samo procitaj,a ne moras ni citati ,i zaobidji,,,dok ima i onih koji citaju 10 minuta moj post,vjerovatno je tako kompliciran za njihov mentalni sklop da ga moraju toliko dugo citati.
Nema odavno loptice druga,on je znao lijepo upakirati sve probleme u ,i oko Saveza,i znao je lijepo docarati kakav je nas izbornik covjek,trener,i td :D...ovim putem ga pozdravljam,i neka napise nesto lijepo!
Ja i dalje mislim da si ti potpuno promasio smisao teme a to je da se ocjenjuje Cirin rad u fudbalskoj profesiji i njegov trenutacni rezultat sa BiH repkom a ne kakav je kao covjek, koga voli da guz... u krevetu i da li ce danas piskiti ili kakiti. Ipak radi se o sportskom portalu ovdje. Mislim da nerazumijes sasvim ni smisao fudbala koji nepostoji da bi ispravljao krive Drine i nepravilnosti u funkcionisanju neke drzave, koje je inace direktan uzrok zasto imamo takav savez, vec je smisao da klincima do 18 godina da inspiraciju da se vole sport, naporan rad te da vole svoju zemlju i zajednistvo. Svima nama ostalima je zanimacija da nam zivot ucini manje sumornim tako da se radujem svakoj pobjedi i svakom uspjehu nase repke pocev od pobjeda na revijalnim utakmicama do odlaska na SP pa taman tamo ne dali ni gola. Dacemo kad drugi put odemo. Nisam ti cak ni generalno govorio da "nemas pojma" vec sam ti vrlo jasno objasnio zasto raja voli Nemanju Supica a sto je u potpunoj kontradikciji sa tvojim depresivnim predpostavkama. Ako barem nemozes da razumijes neke sustinske stvari o fudbalu onda bi barem trebao da prepoznajes konstruktivnu kritiku i demant.
Dado,Dado...mislis mozda da si privukao neciju pozornost jer si bacio par fraza tipa "kontradikcija","konstruktivna kritika",i td,nasmijao sam se kvalitetno,hvala ti na tome.
Tema se Dado ,zove "Miroslav Ciro Blazevic",a ne "kako ocjenjujete rezultate nase reprezentacije pod palicom MCB",znaci ,da se moze raspravljati o njegovim idejama,principima,moralu,poznavanju fudbala,pozitivnim stvarima koje je donio,ili nije, i niz drugih stvari.
Spomenuo si da je smisao fudbala da "donosi klincima do 18 god inspiraciju da vole sport,naporan rad,svoju zemlju i zajednistvo",pa ti lupetas samo tako covjece,sta bola???
Ne sjecam se tvog posta u kojem si pisao zasto raja vole Nemanju Supica,mozda sam bacio pogled na jedan u kojem je pisalo kako je on stao na gol u teskim trenucima,primio samo 2 gola,i tako to ,kad nismo imali golmana,i td...sto podrzavam,naravno,ali ne podrzavam iskljucive razloge zasto se njemu skandiralo.
I,ovo ti je na kraju jako pravo "ako ne mozes da razumijes sustinske stvari o fudbalu"...i to bi volio da mi pojasnis ,iz cega si to izvukao,jer mi je golemo da mi to neko kaze,a u fudbalu sam dugo,i veci sam fudbalski fanatik nego sto mozes zamisliti,Dado,Dado..i ,na kraju ,vjeruj mi nisam nista vidio konstruktivno u tvom postu,pogotovo kritiku.
Zadnja izmjena: velez_mostar, dana/u 27 avg 2009, 01:05, ukupno mijenjano 1 put.

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 27 avg 2009, 00:57

ovaj harishp bas svakom loncu mora bit poklopac.de malo ohani pa ne moras na svaki post nesto prokomentarsati.bas sam primijetio zadnjih dana da si pravo furseta ufatio...

.dobili estoniju 7:0 i odma nas narod EVO REZULATA i svi bojkoti prestaju raja se ponovo vraca na tribine i sve po starom..taman kad se savez trebao slomiti oni vade svog jokera Ciru.i to se jos Ciro prestavlja kao revulucionista u nasem fudbalu.pa zar vi stvarno mislite da bi nas savez doveo covjeka koji bi radio protiv njih.vjerovatno su ga masno platili i rekli mu boli nas briga sta ces raditi samo kad ti mi "preporucimo" nekog igraca,ti ima da ga primis u repku pa ako ti se on ne svidi ti njega slobodno sutni ali nama je dovoljno da uzmemo lovu sto on dodje...i tako i jest.Ciro samo dolazi na pripreme,zove Sadovice,Mikelinije pa ih sutne..mi mozemo otici na svjetsko prvenstvo,ali Ciro ce poslije toga otici i sta smo dobili..ponovo ce doci neki uhljup od selektora i vratili smo se na staro..samo ce nam ostati sjecanje da smo nekada se plasirali na svjetsko..
meni je zao sto je vamo samo stalo da mi jednom odemo na to svetsko a poslije sta bude bude...shvatite da mi imamo igrace da idemo na svako svjetsko i evropsko prvensto.zato smo trebali istrajati u bojkotu pa makar da smo i Spaniju 4:O dobili a Capello nam trener.da smo istrajali u bojkotu mogli smo otjerati savez i onda uzivati i u nasoj premijer ligi a ne samo u nastupima reprezentacije...
ja necu za 3 god da ponovo zivce kidam jer je dosao ponovo neki uhljup na mjesto selektora i gubi tamo od nekih ribara..

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 27 avg 2009, 01:03

Zasto se aplaudiralo ili skandiniralo Supicu.Pa covjece ti si izgleda gledao kakvu Spansku sapunicu dok je tekma bila na sasvim drugom programu.
Tip je dobio 30 minuta prije kraja udarac.I veliko je bilo pitanje bilo hoceli nastaviti.
Zamijena mu je niko drugi nego Nurkovic.
Vrlo dobro znamo da je za 18 minta primio tri gola protiv Irana,kako bi tek prosli protiv Belgije.
Nemogu da shvatim kako ljudi mogu o svemu pisati a uopste ne pogledaju cinjenice.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 27 avg 2009, 01:10

delija je napisao/la:ovaj harishp bas svakom loncu mora bit poklopac.de malo ohani pa ne moras na svaki post nesto prokomentarsati.bas sam primijetio zadnjih dana da si pravo furseta ufatio...

vi sto podrzavate ciru bas me podsjecate na one seljake koji podrzavaju SDA.ono naprave im jednu ambulantu u selu i oni kazu EVO REZULTATA i glasaju za njih..nema veze sto nece vise maket prstom za njima...
e tako je ista situacija sad sa fudbalom.dobili estoniju 7:0 i odma nas narod EVO REZULATA i svi bojkoti prestaju raja se ponovo vraca na tribine i sve po starom..taman kad se savez trebao slomiti oni vade svog jokera Ciru.i to se jos Ciro prestavlja kao revulucionista u nasem fudbalu.pa zar vi stvarno mislite da bi nas savez doveo covjeka koji bi radio protiv njih.vjerovatno su ga masno platili i rekli mu boli nas briga sta ces raditi samo kad ti mi "preporucimo" nekog igraca,ti ima da ga primis u repku pa ako ti se on ne svidi ti njega slobodno sutni ali nama je dovoljno da uzmemo lovu sto on dodje...i tako i jest.Ciro samo dolazi na pripreme,zove Sadovice,Mikelinije pa ih sutne..mi mozemo otici na svjetsko prvenstvo,ali Ciro ce poslije toga otici i sta smo dobili..ponovo ce doci neki uhljup od selektora i vratili smo se na staro..samo ce nam ostati sjecanje da smo nekada se plasirali na svjetsko..
meni je zao sto je vamo samo stalo da mi jednom odemo na to svetsko a poslije sta bude bude...shvatite da mi imamo igrace da idemo na svako svjetsko i evropsko prvensto.zato smo trebali istrajati u bojkotu pa makar da smo i Spaniju 4:O dobili a Capello nam trener.da smo istrajali u bojkotu mogli smo otjerati savez i onda uzivati i u nasoj premijer ligi a ne samo u nastupima reprezentacije...
ja necu za 3 god da ponovo zivce kidam jer je dosao ponovo neki uhljup na mjesto selektora i gubi tamo od nekih ribara..
Gdje si Capello,nismo te prepoznali.Jak ti nick ko i klub :roll:
Ti to ko biva odredzujes,sta ce i ko ce pisati.
Sory Capko al ti si Tito.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.