Ima Nigerijske korijeneEpidaurus je napisao/la:Oladipo ?kobe24 je napisao/la:Koliko ja znam Ezili, Oladipo, Laval, Aminu, Udoh... Nisam ih gledao i nisam vidio kakav je roster dosao, ali mislim da su ovi iz razlicitih razloga otpali.DANTES je napisao/la:ko sve fali nigeriji od igrača?Zar nije on Amerikanac, kolko znam bio je na onim njihovim kampovima.
RIO 2016 - Košarka
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: RIO 2016 - Košarka
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Nisam to znao fkt, nekako sam ubijedjen da je bio na onim USA select timovima. Ako vec i on igra za Nigerijce, onda su oni poprilicno respektabilna ekipa kad su svi na okupu.Raonffa je napisao/la:
Ima Nigerijske korijene
Laval je sad tokom turnira otpao, mislim da je odigrao prvu tekmu i tu se povrijedi. Out je do kraja OI.Raonffa je napisao/la:Bore se Nigerijci do kraja
@Kobe
Upravo tako, ne znam što je Lawal otpao jer je bio na ovom krajnjem spisku za ovaj turnir.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Moguće i da jeste bio, ne znam da li je ikada igrao za Nigeriju al' sigurno ima Nigerijske korijeneEpidaurus je napisao/la:Nisam to znao fkt, nekako sam ubijedjen da je bio na onim USA select timovima. Ako vec i on igra za Nigerijce, onda su oni poprilicno respektabilna ekipa kad su svi na okupu.Raonffa je napisao/la:
Ima Nigerijske korijene
@kobe
Hvala, upravo sad reče ovaj komentator da je Lawal povrijeđen.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Re: RE: Re: RIO 2016 - Košarka
Ma pisalo na txtu od 2:25 prijenos.Na kraju se evo tek maloprije ukljucili.Raonffa je napisao/la:Rukomet u 02:50h a košarka u 03:30h, znao sam da je 10 do 3 rukomet al' sam zaokružio na pola sataSiamoNoi je napisao/la:Zar nije sat vremena?
Ne znam otkud tebi da je sat razlike?
Re: RE: Re: RIO 2016 - Košarka
A gdje ćeš teletekstu vjerovati moj Siamo, to bilo aktuelno prije 10 godinaSiamoNoi je napisao/la:Ma pisalo na txtu od 2:25 prijenos.Na kraju se evo tek maloprije ukljucili.Raonffa je napisao/la:Rukomet u 02:50h a košarka u 03:30h, znao sam da je 10 do 3 rukomet al' sam zaokružio na pola sataSiamoNoi je napisao/la:Zar nije sat vremena?
Ne znam otkud tebi da je sat razlike?
Nema potrebe da govorim da ovaj duel uzima Hrvatska 
Evo i ovdje ludila na tribinama 
Kako se brzo igra, i jedni i drugi kao da je finale.
Scola skoluje.
- NebeskaSila96
- Kontakt:
Kako su ovi Argentinci gotivni
Al smo se na kraju nepotrebno u minus uvukli.Slaba trica,treba vise kos napadat jer to prolazi.
Roko slabo danas.Rok kriminalan.
Roko slabo danas.Rok kriminalan.
Stipčević i Šakić nemaju radit šta na terenu.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
A jbt kako im trice upadaju.
Trpanje
Ubise ih nogama

Ubise ih nogama
Razbili nas svaka im cast stvarno su dobri
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Raspad sistema 
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Nisam ni očekivao pobjedu, al mora bolje jbemu, obrana ne postoji, a napadački ne znamo di udaramo. Pogrešno vođena utakmica od strane trenera.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Ne mozes ni dat kosa od ovih ludjaka na tribinama, nevjerovatno kakvu atmosferu su napravili 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.