EURO 2016: Grupa E (Belgija, Italija, Švedska, Irska)
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: EURO 2016: Grupa E (Belgija, Italija, Švedska, Irska)
Ovo je ocaj.
Daj Conte tog Insinjea da odigraju neki pas. Kakav Eder i zajebancije.
Daj Conte tog Insinjea da odigraju neki pas. Kakav Eder i zajebancije.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Mislio sam da ne moze vise biti losijih temi ali marfi je bio u pravu, uvijek moze gore.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Primjeti se nedostatak kreativnih igraca kod Italije. Pelle i Eder, nula hemije izmedju njih dvojice.
Eder je trebao ostati na klupi, protiv Belgije je bio dobar, pravio je presing i dosta trčao, ali sad je već Italijanima potreban kreativniji polušpic. Insigne najbolje rješenje.
Prva ekipa sa kakvim takvim defanzivnim planom i Italijani ne mogu meda naprijed. Doduše ne mogu ni Šveđani. 

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
To je uvijek kod Italijana tako, pored zivih Insignea, El Sharawya, da ne spominjem Giovinca koji gleda evropsko na tv-u, a doktor je za svakog igraca u ovoj repki prisiljeni smo gledati krampe Edera, Pellea, Immobilea.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
pa u kreaciji i jest problem,Italijani se znaju samo branit i kontre radit,kad treba napasti slabijeg protivnika onda su plac,e to i jest njihova prednost kad prodju u eliminacisku fazu dolaze im jace reprezentacije koje ih napadaju i onda oni uzivaju u tome i naravno tako uvijek doguraju daleko,na zalost anti fudbal je u danasnji vakat recept za uspjeh
-
- Kontakt:
Neki mi nisu jasni..zasto bi talijani napadali?
Imaju odlican rezultat iz prve utakmice..ovdje im i nula odgovara.
Sent from my Nokia 3310
Sent from my Nokia 3310
#ALLEGRIOUT
Insinje, Saravi i Zaza na klupi a bilo koji od ovih igraca bi nesto izmislio al jok daj Edera i Pellea koji se nikako ne razumiju a i slabi su jedan na jedan. Italijani idu na bod s kojim bi prosli dalje i zato je ovakva igra.
Pa zanimljiviji ovaj trening Formule 1 nego ova tekma.
Pa zanimljiviji ovaj trening Formule 1 nego ova tekma.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Italijani su najodgovornija nacija na svijetu, koriste se svim sredstvima da dobiju ono što žele i zaboli njih qrac što se nama ne sviđa kako oni igraju, kod njih važi ona-cij opravdava sredstvo. Ja uživam u ovoj disciplini i taktici, ko god ostvaruje dobar rezultat ja ću ga poštovati a posebno mi se sviđa kako to rade Italijani 
Ovdje oni mogu postići gol k'o iz vedra neba i onda je sve gotovo, lagani prolazak dalje

Ovdje oni mogu postići gol k'o iz vedra neba i onda je sve gotovo, lagani prolazak dalje

Ma drug pricamo da oni tako igraju trebalo ili ne jer drugcije ne znaju pogotovu u danasnje vrijeme bez maga Pirla,upravo tako se i ubija ova igra koju volimo pa gledamo ovako jadno prvenstvo ne mislim samo na Italiju kako ti kazes sto bi napadali kad im odgovara,bas zbog tih kalkulacija ovo iz god u god vise ne lici na uzivanjeJuventinoVero je napisao/la:Neki mi nisu jasni..zasto bi talijani napadali?
Sent from my Nokia 3310
Vec par minuta razmisljam kako se Parolo uspio da sakrije sam od sebe
Aferim momce !

Max Allegri
- akisarajevo92
- Kontakt:
Cazzo svima koji kritikuju igru Italije. 

Don't believe the hype.
- calcio
- Kontakt:
Ako ne mogu bolje od ovoga, protiv Irske ce biti jos teze. Ne znam tacno kako izgledaju kalkulacije za prolazak, mogu li dalje sa 4 ili 5 bodova?
U ovoj grupi, ako danas u ovoj tekmi bude nerijeseno 4 boda su prolaz.
ubjedljivo najlosije poluvrijeme, ali meni ovaj talijanski katenaco uopste nije dosadan, cak i to sa stilom rade
mada ne znam sta ljudi ocekuju od florenzija, de rossija, parola, dzakerinija i sa ovom dvojicom naprijed, kod njih je smisao fudbala samo trci trci trci trci
ima par zanimljivih igraca na klupi koji bi unijeli makar malo lijepog fudbala, al' jok
daj bernardeskog

mada ne znam sta ljudi ocekuju od florenzija, de rossija, parola, dzakerinija i sa ovom dvojicom naprijed, kod njih je smisao fudbala samo trci trci trci trci

ima par zanimljivih igraca na klupi koji bi unijeli makar malo lijepog fudbala, al' jok
daj bernardeskog

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- calcio
- Kontakt:
Kada bi covjek sastavio Pellea i Edera dobio bi solidnog napadaca, a zvao bi se... P eder. 

-
- Kontakt:
Re: RE: Re: EURO 2016: Grupa E (Belgija, Italija, Švedska, Irska)
A kad ti veni red cine parolo i giacherini, sta deugo mozes ocekivati?tajger je napisao/la:Ma drug pricamo da oni tako igraju trebalo ili ne jer drugcije ne znaju pogotovu u danasnje vrijeme bez maga Pirla,upravo tako se i ubija ova igra koju volimo pa gledamo ovako jadno prvenstvo ne mislim samo na Italiju kako ti kazes sto bi napadali kad im odgovara,bas zbog tih kalkulacija ovo iz god u god vise ne lici na uzivanjeJuventinoVero je napisao/la:Neki mi nisu jasni..zasto bi talijani napadali?
Sent from my Nokia 3310
Bila bi to druga pjesma da su tu marcha i verratti..ovako igraju najbolje sto mogu sa onim cime raspolazu..
Sent from my Nokia 3310
#ALLEGRIOUT
Ne može ovo nikako Buffonu biti peti Euro ako je bio povrijeđen 2000-te u Belgiji i Holandiji, može biti četvrti 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
- Kontakt:
Evo zaze..sad kad prebije nekoga, žuti karton zicer..bar ce bit suteva sa 20+ metara
Sent from my Nokia 3310
Sent from my Nokia 3310
#ALLEGRIOUT
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.