2016/17 NBA Pre-season
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Re: 2016/17 NBA Off-season
Kad smo kod draft izenadjenja, sjeca li se jos uvijek neko Colton Iversona? 

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Car...
znam da se vukao negdje po Turskoj,sad nemma pojma gdje je legenda

znam da se vukao negdje po Turskoj,sad nemma pojma gdje je legenda
- IlCapitano
- Kontakt:
League **** tell @chadfordinsider and me: Philadelphia is ramping up its efforts to acquire tonight's No. 3 overall pick from Boston.
Numerous rivals describe Philly as the most active team in circulation ... with a trade involving Nerlens Noel looking more and more likely
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
zamisli daju noela za neki pik s ovog drafta hh
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ako ne mozemo uraditi trade za nekog stara,onda vrijedi dati ovaj pick za Okafora.IlCapitano je napisao/la:League **** tell @chadfordinsider and me: Philadelphia is ramping up its efforts to acquire tonight's No. 3 overall pick from Boston.
Numerous rivals describe Philly as the most active team in circulation ... with a trade involving Nerlens Noel looking more and more likely
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
IlCapitano je napisao/la:League **** tell @chadfordinsider and me: Philadelphia is ramping up its efforts to acquire tonight's No. 3 overall pick from Boston.

Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Ja ga cak cesto i gledam.. Bio je u Turskoj i u Spaniji do sada.. sasvim solidan centar za Evro uslove, nista posebno. Mislim da moze naci sebi angazman i u EL, ali su presudile do sada turske pare kojih ima u visku..BernardBarnjak je napisao/la:Kad smo kod draft izenadjenja, sjeca li se jos uvijek neko Colton Iversona?
Pretpostavljam da i ovo moze u ovu temu.. ali sada koliko citam, u USA timu za OI bi trebali biti Irving, Lowry, Klay, Green, Cousins, Melo, George, Butler, Durant..
@Clutch
Vjeruj mi da se ni meni to ne svidja

Znam ja da ti volis Okafora, dzaba vam ga.dscile je napisao/la: @Clutch
Vjeruj mi da se ni meni to ne svidja

Ali mislim da je Okafor vec bio na stolu mnogo puta i da ga ne zelite.
Noel bi bio strasan u Bostonu pod Stevensom.

Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- Donnie Darko
- Kontakt:
Cudi me da se ovi iz Phoenixa ne loze na Okafora.
Lijep jinx DonnieDonnie Darko je napisao/la:Cudi me da se ovi iz Phoenixa ne loze na Okafora.

#4 & Knight za Okafora in 3,2,1

Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Pod Stevensom je sve moguceClutch je napisao/la:Znam ja da ti volis Okafora, dzaba vam ga.dscile je napisao/la: @Clutch
Vjeruj mi da se ni meni to ne svidja![]()
Ali mislim da je Okafor vec bio na stolu mnogo puta i da ga ne zelite.
Noel bi bio strasan u Bostonu pod Stevensom.

Ma sve vec znas.. ima mi logike da Boston hoce Noela, samo sto ja vise preferiram Okafora. Uglavnom, necu nista pisati o tome dok ne bude nekih zvanicnih poteza

- Donnie Darko
- Kontakt:
Okafor i pik druge runde za Knighta i MirzuClutch je napisao/la:Lijep jinx DonnieDonnie Darko je napisao/la:Cudi me da se ovi iz Phoenixa ne loze na Okafora.![]()
#4 & Knight za Okafora in 3,2,1

Loze se izgleda na Farieda xDDonnie Darko je napisao/la:Cudi me da se ovi iz Phoenixa ne loze na Okafora.

Several teams have entirely ruled Thon Maker out of the first round due to his age. Multiple **** believe Maker to be 21-23, not 19.
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- tuzlak1987
- Kontakt:
Denver ekipa koja svaki prelazni rok pokusava da trejda Chandlera i Farieda i tako evo vec jedno 3 godine trazeci neke nerealne stvari za njihJHam je napisao/la:Loze se izgleda na Farieda xDDonnie Darko je napisao/la:Cudi me da se ovi iz Phoenixa ne loze na Okafora.

Tesko, da se to pokusava svake godine vjerovatno ih ne bi ni produzivali...Druga je stvar sto stalno izlaze vijesti kako Denver treba ici u rebuilding ko 76ersi pa se ocekuje da trejduju i Farieda i Gallinaria i Chandlera...A Denver vec par godina u rebuildingu, skoro ga kraju priveli...tuzlak1987 je napisao/la:Denver ekipa koja svaki prelazni rok pokusava da trejda Chandlera i Farieda i tako evo vec jedno 3 godine trazeci neke nerealne stvari za njihJHam je napisao/la:Loze se izgleda na Farieda xDDonnie Darko je napisao/la:Cudi me da se ovi iz Phoenixa ne loze na Okafora.
Kazu, na skali od 1 do 10, Denver je na negdje oko 8 da ce veceras napraviti neki trade..
Denver ima solidan core ali superstar potencijala ja tu ne vidim. Tako da je ocekivano da oni nocas budu aktivni, mada ovo je draft 2 igraca a mislim da ne postoji realna sansa da Sixersi i Lakersi trejduju svoje pickove.
Vec su u toj fazi kada imaju dovoljno kvaliteta da ne mogu vise biti losi, tako da je njima vjerovatno nadati se da ce nekog takvog potpisati kao free agenta, sto opet nije vjerovatno u ovom trenutku.
Vec su u toj fazi kada imaju dovoljno kvaliteta da ne mogu vise biti losi, tako da je njima vjerovatno nadati se da ce nekog takvog potpisati kao free agenta, sto opet nije vjerovatno u ovom trenutku.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Adrian Wojnarowski @WojVerticalNBA 1m1 minute ago
Brooklyn has traded forward Thad Young to the Indiana Pacers for the 20th pick and a future 2nd rounder, league **** tell @TheVertical.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Dobro je, krenulo za danas xD
Jake Fischer @JakeLFischer 27s28 seconds ago
In preliminary trade talks, Houston pitched the Sixers a package involving Trevor Ariza and Patrick Beverley for Nerlens Noel, per ****.
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.