FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

dr.adnan
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la dr.adnan » 04 dec 2008, 16:37

ribery je napisao/la:http://www.fcbayern.t-home.de/de/aktuel ... b6c0af4f93
Ovo dovoljno govori o tome koliko ljudi jedva cekaju ovaj mec. Nisam bas najbolji za svapskim, ali ovaj podnaslov sve govori: "150.000 Kartenwünsche" 8-)
Ako ti švapski slabo ide, probaj sa kineskim ili japanskim :) U svakom slučaju, imaš i englenski prijevod stranice...
Sent from my Philips Smart TV.

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 04 dec 2008, 16:39

dr.adnan je napisao/la:
ribery je napisao/la:http://www.fcbayern.t-home.de/de/aktuel ... b6c0af4f93
Ovo dovoljno govori o tome koliko ljudi jedva cekaju ovaj mec. Nisam bas najbolji za svapskim, ali ovaj podnaslov sve govori: "150.000 Kartenwünsche" 8-)
Ako ti švapski slabo ide, probaj sa kineskim ili japanskim :) U svakom slučaju, imaš i englenski prijevod stranice...
A vidis, to sam totalno zaboravio. Engleski spikam ko maternji :)

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 04 dec 2008, 16:48

Upravo čitam intervju sa Rummeniggeom, i kako on kaže: "Samo se Donovan posuđuje do marta, ništa se ne kupuje u zimskom roku. Podolski ostaje barem do kraja ljeta, a Tymoschuk će vjerovatno potpisati tek na ljeto 2009. Prošle sedmice je bilo nešto kao upoznavanje, a preko zime će razgovarati sa Ze Robertom, Van Bommelom i Schweinsteigerom o produženju ugovora".
Sent from my Philips Smart TV.

Tihi
Kontakt:

Post Postao/la Tihi » 04 dec 2008, 18:07

Sutra navece ce se vidjeti zasto su svabe pogrijesile u izboru "kikera" novebra!!! Joj zao mi je vas koji volite bayu ali ako vijetrovi krenu ode sve.... a vrijeme je tako da ce vjetar da nosi zmajeve po al. areni!!! "Ovo vise nisu vijetroviii, Sta je sada zmaj od bosne uradio jao jao, riberi gledaj i uci" => ocekujem ovakve comentare na sport klubu heheh!! Pozz :twisted:
FOOTBALL WITHOUT ULTRAS IS NOTHING. Say no to modern football.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 04 dec 2008, 19:24

Riberi razočaran 16. pozicijom

Krilni igrač Bajerna Frank Riberi nije krio razočaranje što je u izboru za 'Zlatnu loptu' zauzeo tek 16. mesto.

"Nije iznenađenje to što je Kristijano Ronaldo osvojio 'Zlatnu loptu', ja bih glasao za njega. Ali, iskreno, razočaran sam svojim plasmanom. Imao sam sjajnu sezonu sa Bajernom, vratio sam se u najbolju formu i poslednjih nekoliko nedelja svi me dižu u nebo zbog mojih igara". Riberi, koji je u Bajern prešao leta 2007, prošle godine je završio na sedmom mestu i veruje da je ove sezone zaslužio bolji plasman.
"Prošle godine sam igrao dobro i bio sam sedmi, ali sam šest meseci igrao u Marselju, šest u Bajernu i nitša nisam osvojio", dodao je Riberi.
"Cele ove godine igram u Bajernu i za to vreme smo osvojili Bundesligu, Kup Nemačke i stigli smo do polufinala Kupa UEFA. Takođe sam dobio nekoliko pojedinačnih nagrada, na primer za najboljeg igrača u Bundesligi. Postigao sam nešto fantastično, ali moraću da prihvatim rezultate izbora", završio je francuski internacionalac.

B92
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 04 dec 2008, 19:46

Tihi je napisao/la:Sutra navece ce se vidjeti zasto su svabe pogrijesile u izboru "kikera" novebra!!! Joj zao mi je vas koji volite bayu ali ako vijetrovi krenu ode sve.... a vrijeme je tako da ce vjetar da nosi zmajeve po al. areni!!! "Ovo vise nisu vijetroviii, Sta je sada zmaj od bosne uradio jao jao, riberi gledaj i uci" => ocekujem ovakve comentare na sport klubu heheh!! Pozz :twisted:
Pazi Tihi da sutra ne budete "OTPISANI" :lol:
Salu na stranu,Bayern volim i pratim "sto godina" ali sutrasnji eventualni poraz ce me najmanje zaboliti do sada :!:
Razlog....opce poznat. ;)
Vom Jäger zum Gejagten

majestic
Kontakt:

Post Postao/la majestic » 04 dec 2008, 19:52

geronimo je napisao/la:
Tihi je napisao/la:Sutra navece ce se vidjeti zasto su svabe pogrijesile u izboru "kikera" novebra!!! Joj zao mi je vas koji volite bayu ali ako vijetrovi krenu ode sve.... a vrijeme je tako da ce vjetar da nosi zmajeve po al. areni!!! "Ovo vise nisu vijetroviii, Sta je sada zmaj od bosne uradio jao jao, riberi gledaj i uci" => ocekujem ovakve comentare na sport klubu heheh!! Pozz :twisted:
Pazi Tihi da sutra ne budete "OTPISANI" :lol:
Salu na stranu,Bayern volim i pratim "sto godina" ali sutrasnji eventualni poraz ce me najmanje zaboliti do sada :!:
Razlog....opce poznat. ;)
Iako vise volim Hoffenheim nebi me zabolio poraz protiv Bayerna,jer znam da su izgubili od kvalitetnije ekipe. A iskreno,nadam se da ce sutra pkazati da ovi rezultati koje su ostvarili do sada nisu bili sluvajnost. Ja mislim da ce biti dosta golova.

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 05 dec 2008, 09:36

Bayern mi je vazda bio br.1, ali kako protiv srca?-nema sanse.
Naprijed Vedo i Sejo :D
Volio bi da ih Hoff. razbije kao sto su razbili Hamburg jer je malo falilo da slavni Bayern zavrsi kao st je i Salke zavrsio ali su se izvukli pa sad onako pljuju po Hoffenheimu(Rummenigge, Hoeness)
Hoffenheim je iz utakmice u utakmicu bolji dok Bayernovo vrijeme prolazi(Ze Roberto..)
Hoffu izbaciti i najboljeg strijelca pa opet ce imati odlican napad-Bayernu izbaciti Ribery-a i odma postaju ekipa koja se bori za sredinu tabele.
Hoff non-stop ide prema gore(prosle sezone ih je Köln u obje tekme tukao dok su ih ove pobjedili i to u gostima) tako neka Bayern ne zaboravi da ce biti i revans ;) :D
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 05 dec 2008, 15:04

Bayern se veceras bodovno izjednacava sa hoffenheimom 8-)
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 05 dec 2008, 15:52

Cuj pljuju Hoffenheim. Koliko ja znam niko iz Bayerna nije nista lose rekao o njima, cak sta vise pricaju o njima sa puno respekta. Ja ne znam ko je rekao da ce skinuti skalp Bayernu...(Ragnik)

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 05 dec 2008, 16:46

ribery je napisao/la:Cuj pljuju Hoffenheim. Koliko ja znam niko iz Bayerna nije nista lose rekao o njima, cak sta vise pricaju o njima sa puno respekta. Ja ne znam ko je rekao da ce skinuti skalp Bayernu...(Ragnik)
tacno jedino je Toni rekao da misli da Bayern zasluzuje biti 1 8-)
FROM NEAR AND FAR UNITED UNDER THE SOUTHERN STAR :!: :!: :!:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Monto
Kontakt:

Post Postao/la Monto » 05 dec 2008, 16:54

Prosuce ih Bayern veceras! 8-)

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 05 dec 2008, 17:23

Editovao, razlog je nebitan.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 19 avg 2013, 00:59, ukupno mijenjano 1 put.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 05 dec 2008, 17:52

Ne bih se bas kladio. :?
Vom Jäger zum Gejagten

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 05 dec 2008, 23:01

Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 19 avg 2013, 00:59, ukupno mijenjano 1 put.

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 05 dec 2008, 23:06

Rz88 je napisao/la:ubili smo ih vise ih ovo boli nego 10:o hahahahahah :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ne raduj se previse, sve se vraca... 8-) Ali ipak je osjecaj prelijep, bas kako sam ocekivao, gol Vedada-pobjeda Bayerna!

sukisp
Kontakt:

Post Postao/la sukisp » 05 dec 2008, 23:08

Rz88 je napisao/la:ubili smo ih vise ih ovo boli nego 10:o hahahahahah :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Celik Zenica :roll: Sijedis jednom guzicom na dvije stolice.
Btw opet u guz Bajern Hoffi gleda pa ti gledaj odakle vedri :lol:

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 05 dec 2008, 23:12

Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 19 avg 2013, 01:01, ukupno mijenjano 1 put.

sukisp
Kontakt:

Post Postao/la sukisp » 05 dec 2008, 23:15

:roll: :shock:
Nemoj zaboraviti snimati kamerom iz Banjaluke :lol: :mrgreen:

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 05 dec 2008, 23:21

Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 19 avg 2013, 01:01, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.