.Rukomet treba ukinut u Bosni i Hercegovini ,zbog koga se igra liga:no rules je napisao/la:Ovdje ima materijala i za SIPU ...
Mi, kako stvari stoje.paulus je napisao/la:Bojim se da ce Gracanica i jos neko vani ,
je le i ja vidim da nam se skuhalo , al ako dobijemo Maglaj , ma sega je ovo mislim sega. Ma bolje ne igrat ovu ligu zapravo kad skontas , jedan Izvidjac se tako sroza , ocekujem i Vogosca da ve uzet pare al Bosna Sarajevska mi je najsmjesnija , gledo sam ih i gledo sam Derventu . Oni gore nisu mogli dobit ni pomocu sudijske pomoci , morali su kupitsamo_lijevo je napisao/la:Mi, kako stvari stoje.paulus je napisao/la:Bojim se da ce Gracanica i jos neko vani ,
Nista nam ne znace. Ustvari cekaj subotu i Vogoscu.paulus je napisao/la: je le i ja vidim da nam se skuhalo , al ako dobijemo Maglaj , ma sega je ovo mislim sega
Begagic I Kadic iduce godine u konjuhuprofaprofa je napisao/la:Kako je moguće da je Čelik sa onakvim zvijezdama izgubio. Čak se neki aktivirali iz penzije, samo da igraju protiv Slobode, kako bi povrijedili matični klub. Tuku djecu, laju, ali na kraju izgubiše. Zbog RK Čelik mi je žao, ne bi mi bilo drago da ispadnu iz lige, ali zbog takvih ljudsko-moralnih nakaza koji ne mogu više ni da se kreću, eh zbog takvih mi je drago. Sramota, izgubiti od ekipe koja nema igrača u rotaciji! Pomirite se sa činjenicom da je Vaša karijera "Ende".
A sta si se ti registrovao samo da to napises??profaprofa je napisao/la:Kako je moguće da je Čelik sa onakvim zvijezdama izgubio. Čak se neki aktivirali iz penzije, samo da igraju protiv Slobode, kako bi povrijedili matični klub. Tuku djecu, laju, ali na kraju izgubiše. Zbog RK Čelik mi je žao, ne bi mi bilo drago da ispadnu iz lige, ali zbog takvih ljudsko-moralnih nakaza koji ne mogu više ni da se kreću, eh zbog takvih mi je drago. Sramota, izgubiti od ekipe koja nema igrača u rotaciji! Pomirite se sa činjenicom da je Vaša karijera "Ende".
Nije poularno sam sebe citirati al etoGEC je napisao/la:između 300-500 KMkanarinac je napisao/la:Samo toliko love ,znaci onda prosjecne plate nasih rukometasa su 300 kmGEC je napisao/la:KRAJINA-IZVIĐAČ 1 (POBJEDA KOJA KOŠTA 10 000 KM)
Sve se slažem sem da su nuđene pare od Gračanice bilo kome jer para NEMA.Krpi se i mi smo na pozitivnoj nuli.Imamo mladu ekipu sa 3.stranca i loši smo ali ne zaslužujemo da ispadnemo kad ima gorih ekipa od nas.BROJ1 je napisao/la:Šta če Gradačcu bodovi kad i sa i bez pobjede protiv Dervente lete iz lige...Znam da je prije otprilike 2-3 mj odigrana utakmica u Gracanici istih ekipa koje su prije 60 godina odigrale prvu utakmicu u Gračanici...Gračanica-Derventa i mimo toga imaju dobre odnose i na toj utakmici dvojici ucesnika utakmice od prije 60 godina su urucena priznanja..naš Petar Andrić i zaboravio sam ime vašeg, al nije ni bitno...Pouzdano znam da su pare nudjene a vidjeli smo svi da nikad lakse nisu mogli dobit protiv bezvoljne ekipe Dervente pa nisu dobili a cijelu tekmu im se nudili...vec sam u prethodnom postu napisao zasto je to tako...Niko nema para ko rukometaši u Derventi, plus sve je redovno, nikom se marke nije dužno ostalo a za ovih 5 premijerligaških sezona prodefilovalo je najmanje 50-60 igraca sa strane...Ugledni privrednik Radovan Pazurević je alfa i omega kluba plus 120 000 km iz budžeta Opštine, placena dvorana....tako da Derventa nema finansijskih problema i danas sutra kad ova garnitura ljudi koji vode klub ode, nece ostati dugovi ali ce ostati pustoš jer mi nismo "napravili" igraca citavu vjecnost a derventska publika u sve manjem broju posjecuje dereventski hram sporta upravo sto se sve teze ili nikako identifikuje sa dobro placenim polupenzionerima...Fakat je ovo odron od lige i treba svesti na 10-12 klubova da to necemu lici...To sto niste pobijedili a imali ste sve uslove da to uradite...jbg sami ste sebi krivi...možda je Bosna bila motivisanija...al hajd nebitno...mucenja se privodi kraju i nadati se da ce nekad biti bolje...Nije sve do saveza...klubovi dadose zadnju marku za isluzene igrace a niko ne stvara svoje nit postoji sistem takmicenja za mladje kategorije...Rezultati mladjih selekcija...bože sacuvaj...U nadi da cemo nekad pisati o zvijezdama rukometa poniklim u našim gradovima...Sporski pozdrav iz čaršije na brijegu...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.