Svi Italijani još dugo neće dignuti neki evropski trofej , što je se dokazalo u prošloj sezoni.Suljo20002 je napisao/la:Brat si mojL'Avvocato je napisao/la:Lazio ovo uzima. Vrijebaju s "aut linije" i ako daju maksimum (jer im je liga nebitna) mogu uzeti trofej ma šta ko mislio.
Europa League 2015/2016
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Europa League 2015/2016
"We need to suffer. And we need to fight."
- L'Avvocato
- Kontakt:
Još da znaš gramatiku kao što znaš kad će koji tim dići trofej, bilo bi super.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Vrlo dobri parovi za nastavak natjecanja.Navija se za Basel protiv Seville iako i da prođe ekipa novog igrača poštenijeg milanskog kluba ne bi se previše bunili.Uz veliki Liverpool smo protiv odvatnih crvenih iz Manchestera.Uz Borussiu koja preskace samo jos jednu prepreku na putu do prestižnog trofeja.Navijat ćemo za Rogerove trupe protiv Villarreala i pozdraviti namjerno ispadanje Lazia na Lotitov mig kako bi ukazao na to da talijanski placenici igraju iz pogrešnih razloga i s obzirom na to i njega zaboli uvo za ovo natjecanje.Koji će im ku*ac četvrto mjesto u LP.Također smo uz Eduarda s željom da Srna dobije kartone kako ga ne bi morali gledati u idućoj fazi i uz Garya iako se ne bi puno žalilo ni da ponosni Baski prođu dalje.Fenerbahce-Braga je svakako nebitan par.
Izbori
Izbori

SiamoNoi je napisao/la:Vrlo dobri parovi za nastavak natjecanja.Navija se za Basel protiv Seville iako i da prođe ekipa novog igrača poštenijeg milanskog kluba ne bi se previše bunili.Uz veliki Liverpool smo protiv odvatnih crvenih iz Manchestera.Uz Borussiu koja preskace samo jos jednu prepreku na putu do prestižnog trofeja.Navijat ćemo za Rogerove trupe protiv Villarreala i pozdraviti namjerno ispadanje Lazia na Lotitov mig kako bi ukazao na to da talijanski placenici igraju iz pogrešnih razloga i s obzirom na to i njega zaboli uvo za ovo natjecanje.Koji će im ku*ac četvrto mjesto u LP.Također smo uz Eduarda s željom da Srna dobije kartone kako ga ne bi morali gledati u idućoj fazi i uz Garya iako se ne bi puno žalilo ni da ponosni Baski prođu dalje.Fenerbahce-Braga je svakako nebitan par.
Izbori

"We need to suffer. And we need to fight."
master trolSiamoNoi je napisao/la:Vrlo dobri parovi za nastavak natjecanja.Navija se za Basel protiv Seville iako i da prođe ekipa novog igrača poštenijeg milanskog kluba ne bi se previše bunili.Uz veliki Liverpool smo protiv odvatnih crvenih iz Manchestera.Uz Borussiu koja preskace samo jos jednu prepreku na putu do prestižnog trofeja.Navijat ćemo za Rogerove trupe protiv Villarreala i pozdraviti namjerno ispadanje Lazia na Lotitov mig kako bi ukazao na to da talijanski placenici igraju iz pogrešnih razloga i s obzirom na to i njega zaboli uvo za ovo natjecanje.Koji će im ku*ac četvrto mjesto u LP.Također smo uz Eduarda s željom da Srna dobije kartone kako ga ne bi morali gledati u idućoj fazi i uz Garya iako se ne bi puno žalilo ni da ponosni Baski prođu dalje.Fenerbahce-Braga je svakako nebitan par.
Izbori

IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- Omerbavarac
- Kontakt:

Veceras nas ocekuju super mecevi a sva paznja je usmjerena na Dortmund i Tot'ham, te na sudar dva najbolja (historijski gledano) premierligasa.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- SlevinKelevra
- Kontakt:
- kumkalesic
- Kontakt:
I ja se čudim.kumkalesic je napisao/la:Baš oskudan početni sastav kod Pochettina
Za vikend imaju gostovanje Villi što će svakako lako dobit. Ali da vidimo, znam da mi se od veze Mason Carroll povraća

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Očekivano 

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- kumkalesic
- Kontakt:
Rastavljaju ih ljudi u ovih prvih 15 minuta...samo je pitanje vremena kada će primiti pogodak (al' regularanLillard je napisao/la:I ja se čudim.kumkalesic je napisao/la:Baš oskudan početni sastav kod Pochettina
Za vikend imaju gostovanje Villi što će svakako lako dobit. Ali da vidimo, znam da mi se od veze Mason Carroll povraća

Joint_fc
Bolje odmorit igrace za nastavak prvenstva nego rizikovati bilo kakve povrede.
U deset dana 4 meca (2 sa BVB, Villa i Bournemouth).
U deset dana 4 meca (2 sa BVB, Villa i Bournemouth).
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
- L'Avvocato
- Kontakt:
Šahtar vodi 2:0 a Anderleht imao dvije odlične šanse pred golom domaćina.
EDIT: Ubi ih sada Šahtar. Pogubili se gosti.
EDIT: Ubi ih sada Šahtar. Pogubili se gosti.
★★★
-
- Kontakt:
Koje šamaranje otočke nejači.
Igra li se u Premu uopće nogomet??? 

Zadnja izmjena: KayserSose, dana/u 10 mar 2016, 19:34, ukupno mijenjano 1 put.
I believe in God, but the only man I am afraid of is Keyser Soze
Ne igra im se Evropa liga,KayserSose je napisao/la:Koje šanaranje otočke nejači.Igra li se u Premu uopće nogomet???
da im se igra ubili bi vas logično.
-
- Kontakt:
Koliko vidim ne igra im se ni LP zadnjih godina. **** ligu u kojoj Fuchs i Okazaki igraju za prvoga na tablici.
I believe in God, but the only man I am afraid of is Keyser Soze
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ovaj Dortmund igra tako jednostavno da imam osjecaj da bi se i ja uklopio ovdje nakon tri treninga 

- Amsterdam1312
- Kontakt:
Dortmund melje i sigurno su glavni favoriti do kraja.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Kakve veze ima LP sa ovom tekmom, niko i ne kaže da je Prem najjača liga, to nije već odavno, samo se kaže ono što je i očito, a to je da je Pochettino procijenio da mu je bitnija utrka za titulu u Premu od ovog takmičenja gdje ne dobija ništa, i zato izveo kombinovani sastav.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.