Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Pogba
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la Pogba » 20 apr 2013, 23:07

Subjektivan si, kao i ja.

Gio je profesor za Vučinića, za mene naravno, ne tražim niti tjeram nekoga da misli kao ja jer se u principu 95% forumaša sa ove teme neće složiti sa ovom mojom konstatacijom.

No, možemo se naći na pola pa reći da niti jedan nije pokazao dovoljno ove sezone pa je svejedna ova hijerarhija.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

korisnikforuma
Kontakt:

Post Postao/la korisnikforuma » 20 apr 2013, 23:12

Brojke se ne slažu s tobom, nikako :mrgreen:
Vučinić nas je izvukao 5-6 puta ove sezone, Gio nijednom, a isto su vremena igrali :mrgreen:

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 20 apr 2013, 23:14

I dali podjednak broj golova, Vučinić 1 ili 2 više, pri tome ga je prestigao sa ova 2 zadnja gola, izveo je i 2-3 penala i ukrao Giovincov gol protiv Cagliaria gdje je lopta išla u praznu mrežu.

No, ponavljam, obojica će se boriti za status prvotimca u julu kada im konkurencija bude Llorente i "mister X".

A i možda Conte poludi pa ostavi 3-5-1-1 pa sve zakomplikuje, ili još bolje 4-3-3 pa da vidimo od kojeg su kova pojedinci, sigurno je da će morati uprijet' mnogo žešće sljedeće sezone, posebno ofanzivci.

#MaxOUT

korisnikforuma
Kontakt:

Post Postao/la korisnikforuma » 20 apr 2013, 23:20

Oduzmi Juventusovim rezultatima sve Giovincove golove (pa i taj koji mu je Vučinić ukrao) i Juventus će imati isti broj bodova.
Ili možda još rigoroznije, pogledaj Juventusove rezultate u utakmicama u kojima je Giovinco zabio gol, i onda pogledaj koliko bi Juventus imao bodova da je rezultat ostao onakav kakav je bio prije nego je Giovinco zabio. Imali bi isto bodova.
A Vučinić nam je u zadnja tri kola serie a sam donio 2 pobjede, da ne govorim koliko puta je zabio prvi gol na utakmici...

Trequartista
Kontakt:

Post Postao/la Trequartista » 20 apr 2013, 23:23

Primavera ligaški dio takmičenja završila na prvom mjestu, sada slijedi doigravanje. Danas odigrali na gostovanju protiv Sampdorie 1:1.
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Dominacija je neminovnost!

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 20 apr 2013, 23:26

Imaš rezon identičan talijanima sa VecchiaSignore, a taj rezon se meni ne dopada.

Ne ulazim nikada u to kada je dat gol, pri kojem vodstvu.

Tom logikom Messi ne bi uzeo zlatnu loptu, po madridistima, jer je lani trpao protivnike pri vodstvu 1-0 ili 2-0.

Iste te kredite, x10 je imao Matri lani, čovjek je dao sve važne golove, ali mu nikakvo priznanje nije dato, jedan je od ključnih igrača za scudetto, ali ima priznanje da je krampa.

Dao Giovinco gol za 5-0 ili ne, da nijedan nije bitan, za mene je bolji igrač od Vučinića, to je tako, u 90% fudbalskih stvari izuzev fizikalija na koje je malo mogao uticati.

#MaxOUT

korisnikforuma
Kontakt:

Post Postao/la korisnikforuma » 20 apr 2013, 23:26

E da još jedna stvar Pogba, ti priznaješ da si subjektivan, ja nisam, nit mi je Vučko nešto posebno drag nit mi je Gio mrzak, a i više bi volio da je Gio bolji jer je naše dijete i mlađi je, ali nažalost nije bolji :mrgreen:

Ali ti meni reci što je to Gio napravio u svih ovih 30 utakmica koje je odigrao? Pokazao kako ne zna igrati na postavljenu obranu, kako mu ne odgovara igranje u sredini, a ni na krilu nije ništa bolje, kako mu je točnost pasova u protivničkoj polovici otprilike 23%...
Mene nije briga što je on mrzak navijačima jer je jedan mali ljigavi pokvarenjak koji uz to nema nimalo poštivanja prema onima koji njemu zapravo žele dobro, meni smeta što je Gio jedan veliki talijanski mediokritet, a do sada nije pokazao igre ništa bolje nego svojevremeno Miccoli u Juventusu, dapače još je gori od njega.
Jednostavno nije dorastao igranju u velikom klubu, ne zna se nositi s pritiskom i može lagano na kraju sezone pakirati torbe, ni prvi ni zadnji takav.

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 20 apr 2013, 23:41

Ako će Crnogorac za njim, potpisao bih da Gio ode, teškog srca jer bi svakako opet negdje pokazao kvalitet.
Uskoro tridesetogodišnji Mirko ne napreduje, niti je nešto napredovao od 2004-te godine od kada ga gledam, dapače, bio je bolji te godine nego svih kasnijih sezona, neovisno od jačine Leccea/Rome ili Juventusa.

Gio, ako ništa, još može unaprijediti svoju igru, ako su razni flopovi mogli igrati i po 4-5 godina u Juventusu, onda će i mali majstor dobiti svoje šanse.

Ako kažemo da je neko ljigav jer ušutkuje navijače koji mu zvižde ili zbog navodnih izjava koje su izvučene iz konteksta, onda je i ljigav onaj koji skida gaće na utakmici ili ušutkuje vlastite suigrače, a pri tome im ne želi dodati u 100% šansi i pred praznim golom.

#MaxOUT

korisnikforuma
Kontakt:

Post Postao/la korisnikforuma » 20 apr 2013, 23:49

Je, ali Gio je sam sebi stavio na leđa veliki pritisak, i on sigurno neće ostati u Juventusu 4-5 godina ako ne podigne svoju igru, a nekako sumnjam da on to može. Evo ti recimo jedan primjer zašto ga navijači mrze, uz sve one glupe izjave o tome kako ga ne zanima Juventus i kako ga Del Piero nije nazavo kad se vratio u Juve: " onclick="window.open(this.href);return false;
Znači glup je i pokvaren u jednom, kombinacija za uspjeh u Juventusu, pa i ne baš :D

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 20 apr 2013, 23:55

I ja bih Lichta šutnuo ovdje, čovjek je prznica realno, iako je naš.

Pa ovdje se Cavani sanja, a čovjek je malo reći ljiga samo takva.

Gio je ovdje protivnik i nema milovanja.

I da, kontraargument o poštovanju kluba:

[youtube][/youtube]
0:45 i 1:19

#MaxOUT

farukzidane
Kontakt:

Post Postao/la farukzidane » 20 apr 2013, 23:57

Nema potrebe da se prepucavate cijelu noc,,uposte je i nebitno ko je bolji a ko gori,,,,jedino se radujem dolasku napadaca,,naravno uz Ljorentea jos jedan,,,

Trequartista
Kontakt:

Post Postao/la Trequartista » 20 apr 2013, 23:59

Što ste se vas dvojica zadali. :mrgreen:

Ja da se pitam, ako već želimo da osvojimo Ligu šampiona promjenio bih čitav napad, bez izuzetka, svi su mi se smučili. Brutalno sam iskren.

Giovinco ili Vučinić isto sranje drugo pakovanje, više štete nego koristi.

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 21 apr 2013, 00:05

Trequartista je napisao/la:
Ja da se pitam, ako već želimo da osvojimo Ligu šampiona promjenio bih čitav napad, bez izuzetka, svi su mi se smučili. Brutalno sam iskren.
X

Potpuno novi set napadaca dovesti.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

korisnikforuma
Kontakt:

Post Postao/la korisnikforuma » 21 apr 2013, 00:07

Je ali Pobga je zaljubljen u Giovinca, a ljubav je slijepa... Kad otvori oči razočarat će se :D
Giovinco je jednostavno premalo pokazao da bi nekom objektivnom izgledao kao igrač za prvu postavu Juventusa. Ni kao napadač, ni kao krilo, ni kao trequartista :mrgreen:
A Vučinić kakav je da je, barem na donosi bodove, i solidan je omjer uloženo/dobiveno, a ovaj drugi živi na račun partija iz Empolia i u21 reprezentacije... Jednostavno Giovinco igra bez imalo samopouzdanja i žalosno ga je gledati kako maše rukicama kad krivo doda na pet metara. A sam je kriv što si je stavio toliki pritisak na leđa.

Sarajevo1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo1946 » 21 apr 2013, 00:50

[youtube][/youtube]

Kakav si igrač bio Pavele!

Jedan od važnijih golova 2002. u borbi za Scudetto, vjerovatno i najvažniji ....
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!

Trequartista
Kontakt:

Post Postao/la Trequartista » 21 apr 2013, 00:54

Ima li neko sliku Marchisia u hd rezoluciju kad slavi ispred navijača Milana kad smo ih dobili 2:0 prošle sezone. Evo tražim pola sata. :D

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 21 apr 2013, 00:58

L'Avvocato je napisao/la:
Trequartista je napisao/la:
X

Potpuno novi set napadaca dovesti.
ili ako ce da igra 4-3-3 Onda Sanceza :D
Max Allegri

golden
Kontakt:

Post Postao/la golden » 21 apr 2013, 01:19

Trequartista je napisao/la:Ima li neko sliku Marchisia u hd rezoluciju kad slavi ispred navijača Milana kad smo ih dobili 2:0 prošle sezone. Evo tražim pola sata. :D
Jel' ova slika u pitanju http://sport.sky.it/static/contentimage ... io_gol.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
☆ JUVENTUS ☆ 32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ☆

☀ PHOENIX SUNS ☀

Trequartista
Kontakt:

Post Postao/la Trequartista » 21 apr 2013, 01:25

Jest, ali ova slika nije potpuna, ne vidi se rasplakana faca u one navijačice Milana koja u devastiranom stanju pokazuje srednji prst. :lol:

jbmilan
Kontakt:

Post Postao/la jbmilan » 21 apr 2013, 01:43

slika

?? :lol:
Amicci Di Nessuno

Vječna Ljubav Čeličnog Grada

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.