Smiju se jer Red Army ne bira gostovanja, uvijek se ide, gdje god da Velez igra, pa i prijateljske.Mramic je napisao/la:Što ne bi dosli , pa mi smo bratski klubovi![]()
nebeskasila je napisao/la:Samo sam pitao ja bi volio da vas 1000 dodje![]()
Za potrebe blagajne u januaru podignuto je 1000 KM . Utroseno 722 KM ( gorivo za autobus,ovjera kopija i drugo ). Ostatak 278 KMshaman7 je napisao/la:
Bravo Hasicu i ekipa. A vidi Mostaraca i mostarskih frajera sto tuze svoj Velez bez kojeg bi bili obicne klosarcine
Nece brato. Uletite u teren i izudarajte sudiju yebem mu plemeSamoTravnik je napisao/la:Jel se ispred gostujuce vraca ograda ili ostaje ovako "otvorena" ?
Nema boba na guzoveNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Nece brato. Uletite u teren i izudarajte sudiju yebem mu plemeSamoTravnik je napisao/la:Jel se ispred gostujuce vraca ograda ili ostaje ovako "otvorena" ?
Bujrum brato, bit će neka ograda sigurno, malo je glupo ovako da ostane. Kako ste vi nas ugostili prvo kolo tako ćemo i mi vas. Samo se nadam da 3 boda ostaju ovdjeSamoTravnik je napisao/la:Nema boba na guzoveNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Nece brato. Uletite u teren i izudarajte sudiju yebem mu plemeSamoTravnik je napisao/la:Jel se ispred gostujuce vraca ograda ili ostaje ovako "otvorena" ?![]()
A pitao sam jer me zanima dal' ce stic do pocetka sredit posto vidim da je zidic i sve otislo u pm![]()
Nasi se gotive pravo, tako da je za nasu utakmicu ograda i suvisna.![]()
Ubjeđen sam da ce biti neki panel postavljen ili nesto jer pored kakvih navijackih incidenata, moze doci i do povreda igraca. Ovo iza gola ce se sigurno odraditi, cuo sam da se ubrzavaju radovi od danas tj. sutra da se zatvori to, a za tribinu se uvijek mogu pojacati mjere sigurnosti međutim mislim da ide i tu nesto.SamoTravnik je napisao/la:Nema boba na guzoveNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Nece brato. Uletite u teren i izudarajte sudiju yebem mu plemeSamoTravnik je napisao/la:Jel se ispred gostujuce vraca ograda ili ostaje ovako "otvorena" ?![]()
A pitao sam jer me zanima dal' ce stic do pocetka sredit posto vidim da je zidic i sve otislo u pm![]()
Nasi se gotive pravo, tako da je za nasu utakmicu ograda i suvisna.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.