pa spominjalo se da bi mogao doći, to je poslije prenio i ss.bamukitmovac je napisao/la:Pa znam da ste ga spominjali, a sad jel vam treba , ko je dobar, ja u to ne ulazimChinaglia je napisao/la:kakav Stojanov, Allah te nagradio? pisalo se da se pregovara s njim (ako je to bila uopšte istina) .. prvi ja ne bih volio da dođe Stojanov, jer već imamo Mujića koji je podjelio titulu najboljeg strijelca druge lige sa Stojanovomima tu i Jusufbašić, prema tome, ako će već doći još jedan napadač, neka dođe bilo ko, samo ne Stojanov
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Ja ne znam zasto se upustate u diskusiju bez da samo pomislite koliko bi jedan takav igrac kostao.. njegova plata je jednaka dovodjenju dva do tri igraca ako ne i vise
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
pa zamisli onda koliko će tražit' Rukavina, ako nas ne furašCarsijaTz je napisao/la:trebo je Kajkut doc al trazio 5000e platu
- TzBulevar87
- Kontakt:
A Rukavina kojeg najavljuješ neće tražit te pare? De saberi se još jednom i napiši da je to tačno..? Ja bi volio, ali....CarsijaTz je napisao/la:trebo je Kajkut doc al trazio 5000e platuChinaglia je napisao/la:kakav Stojanov, Allah te nagradio? pisalo se da se pregovara s njim (ako je to bila uopšte istina) .. prvi ja ne bih volio da dođe Stojanov, jer već imamo Mujića koji je podjelio titulu najboljeg strijelca druge lige sa Stojanovomima tu i Jusufbašić, prema tome, ako će već doći još jedan napadač, neka dođe bilo ko, samo ne Stojanov
075
Momak je vec dogovorio ovu sezonu je nas igrac ...
-
intercontinental
- Kontakt:
Azmir kad se vrati sve će se normalizovati !!
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede
SLOBODO gazi sve do pobjede
Tu talentovanu djecu zaštiti ko polarne medvjede da nam se ne bi dešavalo da sve što je kvalitetno i sa potencijalom ide dalje ,dobro se krenulo ali odlazaka ne smije biti,ako ćemo za druge proizvoditi igrače a pri tome i ne profitirat na njima onda nek ugase tu školu koji će nam qrac.
- Omerbavarac
- Kontakt:
http://www.transfermarkt.com/yusuf-yilm ... eler/94285" onclick="window.open(this.href);return false;
http://en.wikipedia.org/wiki/Yusuf_Y%C4%B1lmaz" onclick="window.open(this.href);return false;
Ovo nam je novo pojacanje!
http://en.wikipedia.org/wiki/Yusuf_Y%C4%B1lmaz" onclick="window.open(this.href);return false;
Ovo nam je novo pojacanje!
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
mene će bit' strah kad se Azmir vrati, ko bi nam mogao doći
jer od ovog ne može gore 
http://www.transfermarkt.co.uk/bojan-vr ... eler/27951" onclick="window.open(this.href);return false;
Eh da su pametni pa ovog lika da dovedu ...
ovaj Turčin je neka prevara garant, daj Bože da nije tako ..
-
wienultras
- Kontakt:
e moj rukavina...pozdravio te deda nas.kaze ako ujutro vidim rukavinu ovdje prestajem piti,utice na zdravlje.CarsijaTz je napisao/la:http://www.transfermarkt.co.uk/bojan-vr ... eler/27951
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
Ma bacio bombu reko da vidim ocel odma koji portal prenjet al ne ozbiljno trebali su dovest makar jedno pravo pojacanje dovedes jedno jako ime i odma skoci psiha cjeloj ekipi ...wienultras je napisao/la:e moj rukavina...pozdravio te deda nas.kaze ako ujutro vidim rukavinu ovdje prestajem piti,utice na zdravlje.CarsijaTz je napisao/la:http://www.transfermarkt.co.uk/bojan-vr ... eler/27951
CarsijaTz pokusava sa ovim Rukavinom napraviti pobunu u medijima kao sa Barbarezom nedavno , pretpostavljam ...
p.s. Azmir se vraca tek pred prvo kolo , tako da ne ocekujte od Azmira kad dodje neke velike prmjene , jer vec je realtivno kasno sa pojacanjima i sve sto valja od igraca je vec na pripremema sa svojim klubovima , a kod nas ce na probu doci jos poneki padobranac i to je to ... volio bi da grijesim !!!
Bio sam u Slavonskom brodu protiv Olimpika , ekipa nam je solidna , Mujic veliko pojcanje , ali tesko da mozemo iznad 10 mjesta ...
jedno je sigurno ... tresla se gora , rodio se mis ...
p.s. Azmir se vraca tek pred prvo kolo , tako da ne ocekujte od Azmira kad dodje neke velike prmjene , jer vec je realtivno kasno sa pojacanjima i sve sto valja od igraca je vec na pripremema sa svojim klubovima , a kod nas ce na probu doci jos poneki padobranac i to je to ... volio bi da grijesim !!!
Bio sam u Slavonskom brodu protiv Olimpika , ekipa nam je solidna , Mujic veliko pojcanje , ali tesko da mozemo iznad 10 mjesta ...
jedno je sigurno ... tresla se gora , rodio se mis ...
- TzBulevar87
- Kontakt:
Bitno je da ti znaš koliko je Kajkut tražioCarsijaTz je napisao/la:Ma bacio bombu reko da vidim ocel odma koji portal prenjet al ne ozbiljno trebali su dovest makar jedno pravo pojacanje dovedes jedno jako ime i odma skoci psiha cjeloj ekipi ...wienultras je napisao/la:e moj rukavina...pozdravio te deda nas.kaze ako ujutro vidim rukavinu ovdje prestajem piti,utice na zdravlje.CarsijaTz je napisao/la:http://www.transfermarkt.co.uk/bojan-vr ... eler/27951
075
Bitno je da ti znaš koliko je Kajkut tražio
[/quote]
To je najbitnije trazi pet ovaj mu davo dvije i
To je najbitnije trazi pet ovaj mu davo dvije i
-
wienultras
- Kontakt:
To je najbitnije trazi pet ovaj mu davo dvije iCarsijaTz je napisao/la:Bitno je da ti znaš koliko je Kajkut tražio
kajkut bi za dvije milje pojo sam sebi ****,uz pare naruke za ugovor pojo bi i **** sto posere.
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
kajkut bi za dvije milje pojo sam sebi ****,uz pare naruke za ugovor pojo bi i **** sto posere.wienultras je napisao/la:To je najbitnije trazi pet ovaj mu davo dvije iCarsijaTz je napisao/la:Bitno je da ti znaš koliko je Kajkut tražio
Ma i ti si smjesan lik je igro dole u kini za fine pare nece ovde sad igrat za sicu normalno je da trazi vise ...
" onclick="window.open(this.href);return false;
Anteeeeee
Anteeeeee
Ma treba jašta, ovako bi nam naš čovjek zavuko, jer je škola fudbala 7 bila Hasanovićeva a znam da se spominjalo da je on trebao zauzeti poziciju tim menadžera FK Slobode. Nisam upućen je li na takvoj poziciji trenutno ? djeca su zlatna bukvalno, pokoriše sve redom. Jedino nam je ova generacija juniora zakazala.Zodiac je napisao/la:Tu talentovanu djecu zaštiti ko polarne medvjede da nam se ne bi dešavalo da sve što je kvalitetno i sa potencijalom ide dalje ,dobro se krenulo ali odlazaka ne smije biti,ako ćemo za druge proizvoditi igrače a pri tome i ne profitirat na njima onda nek ugase tu školu koji će nam qrac.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.