Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- 10DelPiero
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
Sve je to super ali malo mi je vjerovatno da se moze dovesti za takvu mizeriju, 10 mil. pa mislim Padoin i Peluso su kostali 10 a da jedan Ibra kosta isto toliko.
Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Zakuhalo se ovdje vopra oko Ibre...
Ima se para samo što kriketaš Elkann ne da... to bi bilo sića za njega, neka ''tuhne'' jednu jahtu i eto ih...
Bilo bi dobrota sutra na rođendan jednog tigra da pobijede u derbiju
Ima se para samo što kriketaš Elkann ne da... to bi bilo sića za njega, neka ''tuhne'' jednu jahtu i eto ih...
Bilo bi dobrota sutra na rođendan jednog tigra da pobijede u derbiju

29 ... a do maja 2012 - 30 ...
- Sarajevo1946
- Kontakt:
Dobiti Milan i Sampu i postati prvi tom nakon Milana 1966. čini mi se, koji je u sezoni dobio sve rivale.
Također, dobiti Torino i sve ostale.
Također, dobiti Torino i sve ostale.

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
Čuli ste da izlazi Pirlova autobiografija.
Dio vezan za prvi dan Contea u klubu i govor igračima nakon uzastopnih 7 mjesta:
http://www.football-italia.net/33289/pi ... -and-conte" onclick="window.open(this.href);return false;
Il fenomeno danas bio u posjeti ekipi.

Dio vezan za prvi dan Contea u klubu i govor igračima nakon uzastopnih 7 mjesta:
“He presented himself to us on the first day of pre-season training in the gym at Bardonecchia. He already had fire running through his veins and moved like a viper. ‘This squad, dear lads, is coming off two consecutive seventh-place finishes. It’s crazy. Shocking. I am not here for this, so it’s time to stop being crap.’

Ostatak,posebno zanimljiv dio o činjenici da je Conte zvijer u svlačionici i da baca sve što stigne:“If Arrigo Sacchi was a genius, then what is he? I expected him to be great, but not that great. I thought of a Coach with a lot of grit and charisma, but instead I discovered he has much to teach his colleagues in terms of tactics and technique.

http://www.football-italia.net/33289/pi ... -and-conte" onclick="window.open(this.href);return false;
Il fenomeno danas bio u posjeti ekipi.

░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Ne zelim se raspravljati sa vama koji ste za Ibru izdajnika i placenika takvog smrada
ne bih ni kad nikad napadaca ne imali.

- L'Avvocato
- Kontakt:
“One time we were losing to Milan and he couldn’t get over it. ‘Against them! I can’t understand how we can’t be beating them! They even play badly.’”

★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
- AvantiSignora
- Kontakt:
Ibra je klasa tu nema dileme al nevjeurjem da imamo tu ekonomsku moc da ga dovedemo... Jesam i nisam za njegov dolazak, samo zbog toga sto je igro u interu , al ipak kad se pogleda sta je sve fino govorio o Juventusu i da jos racuna one dvije titulu sto smo osvojli
..
Pa zamislite samo Ibra-Vucini ili Ibra-Liorente... Nebi se onda vise patili da damo go.. Treba nam neko ko moze zabiti iz nicega a ne da se mora stvarati 10 zicera da bi jedan zabili..
Sutra Milan dolazi , treba im ocitati lekciju i naravno ovo se NEsmi izgubiti...

Pa zamislite samo Ibra-Vucini ili Ibra-Liorente... Nebi se onda vise patili da damo go.. Treba nam neko ko moze zabiti iz nicega a ne da se mora stvarati 10 zicera da bi jedan zabili..
Sutra Milan dolazi , treba im ocitati lekciju i naravno ovo se NEsmi izgubiti...
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo
Pozvani za sutra:
1 Buffon
3 Chiellini
4 Caceres
6 Pogba
8 Marchisio
9 Vucinic
11 De Ceglie
13 Peluso
15 Barzagli
17 Bendtner
19 Bonucci
20 Padoin
21 Pirlo
22 Asamoah
23 Vidal
24 Giaccherini
26 Lichtsteiner
27 Quagliarella
30 Storari
32 Matri
33 Isla
34 Rubinho
39 Marrone
Chiello se brzo oporavio, Conte kaže da je dobro i da bi mogao igrati iako se predviđa da će Peluso početi.
Iako ne bih rizikovao Chiella, ako misli sa Pelusom, a ne Caceresom igrati pozadi, onda sam za Chiella, čak i sa 1 nogom.
1 Buffon
3 Chiellini
4 Caceres
6 Pogba
8 Marchisio
9 Vucinic
11 De Ceglie
13 Peluso
15 Barzagli
17 Bendtner

19 Bonucci
20 Padoin
21 Pirlo
22 Asamoah
23 Vidal
24 Giaccherini
26 Lichtsteiner
27 Quagliarella
30 Storari
32 Matri
33 Isla
34 Rubinho
39 Marrone
Chiello se brzo oporavio, Conte kaže da je dobro i da bi mogao igrati iako se predviđa da će Peluso početi.

Iako ne bih rizikovao Chiella, ako misli sa Pelusom, a ne Caceresom igrati pozadi, onda sam za Chiella, čak i sa 1 nogom.
#MaxOUT
#MaxOUT
- TheGreatest10
- Kontakt:
Da, da - Nicklas Bendtner, nemoj se ništa čuditi ako uđe sutra s' klupe i zabije za pobjeduPogba je napisao/la:Pozvani za sutra:
1 Buffon
3 Chiellini
4 Caceres
6 Pogba
8 Marchisio
9 Vucinic
11 De Ceglie
13 Peluso
15 Barzagli
17 Bendtner![]()
![]()
19 Bonucci
20 Padoin
21 Pirlo
22 Asamoah
23 Vidal
24 Giaccherini
26 Lichtsteiner
27 Quagliarella
30 Storari
32 Matri
33 Isla
34 Rubinho
39 Marrone
Chiello se brzo oporavio, Conte kaže da je dobro i da bi mogao igrati iako se predviđa da će Peluso početi.![]()

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO - Forza la juve ale' , E' bianconera la bella signora
U Bosni ništa novo, Željo ponovo prvak! Grbavica puna i svi pjevaju, Manijaci proslavljaju titulu ... !!
U Bosni ništa novo, Željo ponovo prvak! Grbavica puna i svi pjevaju, Manijaci proslavljaju titulu ... !!
- AvantiSignora
- Kontakt:
odkud sada Bendtner?? Zar on nije bio zavrsio svoje s Juventusom? 

Oporavio se i trenirao je prošlu sedmicu.
Šteta za njega, mislim da bi imao koraktne igre i golove za nas, u ono malo što je igrao je pokazao je da zna igrati za ekipu, a mnogo je bolji u čuvanju lopte od Quaglie i Matria.
Nadam se da će mu Conte do kraja sezone dati koji meč.
Šteta za njega, mislim da bi imao koraktne igre i golove za nas, u ono malo što je igrao je pokazao je da zna igrati za ekipu, a mnogo je bolji u čuvanju lopte od Quaglie i Matria.
#MaxOUT
#MaxOUT
- pendjercity
- Kontakt:
Sto je Anelka doveden? Turistička posjeta Torinu??!
Ibrahimovic bi nam dobro došao samo jednu sezonu - klubovi kada ih on napusti osvoje Ligu prvaka

Ibrahimovic bi nam dobro došao samo jednu sezonu - klubovi kada ih on napusti osvoje Ligu prvaka

35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Volim te BOSNO !!!
J@72
Volim te BOSNO !!!
J@72
- AvantiSignora
- Kontakt:
pendjercity je napisao/la:Sto je Anelka doveden? Turistička posjeta Torinu??!
Ibrahimovic bi nam dobro došao samo jednu sezonu - klubovi kada ih on napusti osvoje Ligu prvaka![]()
![]()
Pa sto onda nije Milan osvojio

I sutra igramo 3-5-1-1, Chiellini bi mogao vrlo vjerovatno početi.
Protiv Lazia je ono stvarno odlično izgledalo.
Igrački to znači da izvodimo najjači sastav (iako nema Gia umjesto Vučka da to kompletiramo).
Nadam se da će mi Conte ispuniti želju do kraja prvenstva i dati Giu ukogu koju je imao Marcha protiv Lazia i onu koju će imati sutra, slobodna rola.
Igrački to znači da izvodimo najjači sastav (iako nema Gia umjesto Vučka da to kompletiramo).

Nadam se da će mi Conte ispuniti želju do kraja prvenstva i dati Giu ukogu koju je imao Marcha protiv Lazia i onu koju će imati sutra, slobodna rola.
#MaxOUT
#MaxOUT
- pendjercity
- Kontakt:
Milan ima jedan problem - kako osvojiti ScudetoAvantiSignora je napisao/la:pendjercity je napisao/la:Sto je Anelka doveden? Turistička posjeta Torinu??!
Ibrahimovic bi nam dobro došao samo jednu sezonu - klubovi kada ih on napusti osvoje Ligu prvaka![]()
![]()
Pa sto onda nije Milan osvojio

Ali omjer je na strani onih koji su osvojili....
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Volim te BOSNO !!!
J@72
Volim te BOSNO !!!
J@72
-
- Kontakt:
Mogu mislit kako će Vučiniću lakše biti kada pored sebe bude imao Ibru ili Llorentea, nekoga skim može igrati lopte, a ne panjeve u vidu Quagliarelle i Matrija.
-
- Kontakt:
Slažem se za ovo, stvarno mi se svidjelo kako momak ''igra lopte'', jedino što gola ne zna dati jbgPogba je napisao/la:Oporavio se i trenirao je prošlu sedmicu.

- L'Avvocato
- Kontakt:
Moram reci da mi se svidja kako izgleda na terenu ova 3-5-1-1 ... djelujemo nekako agresivnije, svjezije.
Sjecam se da sam s Pogbom imao neku prepisku u vezi toga i da sam bio poprilican skeptik
Drago mi je da imamo alternativu normalnoj i ustaljenoj 3-5-2. Dobro lezi ova rola Marchisiu.
Sjecam se da sam s Pogbom imao neku prepisku u vezi toga i da sam bio poprilican skeptik

★★★
Ronaldo je član organizacionog komiteta Svetskog prvenstva koje će se odigrati naredne godine u Brazilu, a u Torinu će predstaviti predstojeći Kup konfederacija.
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- korisnikforuma
- Kontakt:
Jako mali font, jako velika glupostPogba je napisao/la:I sutra igramo 3-5-1-1, Chiellini bi mogao vrlo vjerovatno početi.
Igrački to znači da izvodimo najjači sastav (iako nema Gia umjesto Vučka da to kompletiramo).![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.