Sanchez... hmmm
Marrota i Bonaventura ... 125794 - rate...
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Nisam znao da je i Alegri Juventino (nebitno da li je sad, da se ne bi stvorile polemike)Moj fudbalski idol? Kao dijete, navijao sam za Juventus, tako da je Platini bio moj idol. On je bio primjer fantasticne mjesavine nogu i mozga, sto je prava razlika izmedju njega i Maradone, koji je bio sin fudbalske Majke Prirode. Njihove karijere nakon zavrsetka igranja pokazale su razlicitosti.
Ibrakadabra !La Gazzetta dello Sport claims Juventus Coach Antonio Conte has been in direct talks with Zlatan Ibrahimovic.
Rumours of the Bianconeri pushing for the PSG striker’s return after seven years continue to swirl around the media in Italy and France.
According to the Gazzetta today, Ibra is intrigued about the idea of working with Conte and so the Coach got in touch personally to confirm his admiration.
The 31-year-old Swede would fill the role of ‘top player’ in attack that Juventus are missing, but the transfer would only be possible under certain conditions.
It’s reported Juve would not pay more than €10m to PSG, while his wages wouldn’t go above €7.5m plus bonuses until 2017.
This season Ibra has scored 35 goals in 43 club matches for Paris Saint-Germain and he joined from Milan a year ago for approximately €21m.
Moram da te pitam da li ti stvarno misliš da npr. Ljorente koji dolazi u Juve navija za nas. To su ljudi profesionalci, igraju za novac, od toga žive, mani se gluposti. Mi sa Ibrom automatski postajemo među jačim favoritima za osvajanje LŠ, bez govora, klasa igra, a jedino što mu ja kao navijač Juventusa zameram je to što je nakon farsopolija otišao u Inter, to se tretira kao izdaja. Opet, on je uvek govorio kako Juventus nije sudelovao u malverzacijama koje mu se na vrat kače, te da su trofeji uzeti na terenu i isključivo na terenu.golden je napisao/la:Ma kakav Ibra, nema od toga ništa. Nek ide u Napoli budući omiljeni klub za koji je počeo navijat još dok je bio u k...![]()
FJ
Pirlo:"Upoznao sam mnogo trenera, ali me Antonio Conte iznenadio najvise. Njegov govor sa toliko jednostavnih rijeci je bio dovoljan da me osvoji. Conte je rekao timu:'Ova tim je zavrsio u dva navrata na sedmom mjestu. Nisam ovdje zbog toga. Vrijeme je da se prestane biti losim. Ako je Arrigo Sacchi bio genije, onda sta je Antonio Conte? Ocekivao sam dobrog trenera, ali ne tako dobrog. Ocekivao sam da Conte ima karizmu, ali umjesto toga sam naucio da na taktickom nivou, ostali treneri mogu uciti od njega. Moje jedino zaljenje je sto sam izabrao ormaric do vrata. To je najopasnije mjesto u Torino na poluvremenu. Conte ulazi na poluvremenu, cak i ako pobjedjujemo bijesan je i zeli savrsenstvo. On postaje zvijer i nikada nije zadovoljan. Jednom smo izgubili od Milana i Conte to nije mogao preboliti. ' Protiv njih? Kako ste mogli izgubiti protiv njih? Igrali su tako lose.'"
Llorente naravno navija za Athletic Bilbao, u kojem je počeo igrati još od malih nogu prošao sve kategorije i igrao (i dalje igra) za prvi tim. Ima slične početke kao Fernando Torres u Atletico Madridu, inače Llorenteovo puno ime je Fernando Llorente TorresBrajkula je napisao/la:Moram da te pitam da li ti stvarno misliš da npr. Ljorente koji dolazi u Juve navija za nas. To su ljudi profesionalci, igraju za novac, od toga žive, mani se gluposti. Mi sa Ibrom automatski postajemo među jačim favoritima za osvajanje LŠ, bez govora, klasa igra, a jedino što mu ja kao navijač Juventusa zameram je to što je nakon farsopolija otišao u Inter, to se tretira kao izdaja. Opet, on je uvek govorio kako Juventus nije sudelovao u malverzacijama koje mu se na vrat kače, te da su trofeji uzeti na terenu i isključivo na terenu.golden je napisao/la:Ma kakav Ibra, nema od toga ništa. Nek ide u Napoli budući omiljeni klub za koji je počeo navijat još dok je bio u k...![]()
FJ
Da dodam i možda njegov najlepši gol u dresu Juventusa
[youtube][/youtube]
Čovek se u tom gradu rodio, tu ponikao kao igrač, uveo Malmo u prvu ligu i otišao u Ajaks. Obično su ljudi jako emotivno vezani za mesto u kome su se rodili.korisnikforuma je napisao/la:Zašto bi Ibra navijao za Malmo?
Ibra je rođeni pobjednik i vjerojatno navija za neki od klubova koji su bili najjači u vrijeme njegovog djetinjstva, dakle Real, Milan, Juventus, Bayern ili Arsenal
" Uze mi riječ iz usta "Brajkula je napisao/la:Čovek se u tom gradu rodio, tu ponikao kao igrač, uveo Malmo u prvu ligu i otišao u Ajaks. Obično su ljudi jako emotivno vezani za mesto u kome su se rodili.korisnikforuma je napisao/la:Zašto bi Ibra navijao za Malmo?
Ibra je rođeni pobjednik i vjerojatno navija za neki od klubova koji su bili najjači u vrijeme njegovog djetinjstva, dakle Real, Milan, Juventus, Bayern ili Arsenal
Imaš onaj dokumentarac o Zlatanu "Teenage Zlatan Ibrahimovic" pogledaj to.
To mu i ja zameram rekoh već.golden je napisao/la:Brajkula čega da se manim? Kakvih ba gluposti, o čemu ti?Nisi zar ozbiljan
Zezam se malo, zna se da Ibra gdje god ode taj mu je klub omiljeni. Legenda bio uvijek! Ali, nikad ga ne bi volio vidjeti u Juventusu ponovo, eto čisto zbog toga što je prešao u Inter a bio mi je daleko najdraži igrač. Nama treba neki mlađi napadač, neko tipa Suareza ili Sančeza i sl. neko ko može igrati i na krilnim pozicijama po potrebi. Pravog CF imamo u vidu Ljorentea, on nikako ne može biti promašaj.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Shategabri i 21 gost.