Bravo. Kao, on razmišlja korak unaprijed pa mu više odgovara da protivnicima otkine 2 boda. Pa hamelju nepismeni, ne bi mi njima otkinuli 2 boda, nego oni nama, s obzirom da igramo sa Velsom nad kojim se šugava Srbija iživljavala i sa Belgijom kući. A već smo u minusu 3 boda koje nam je otkinuo autsajder u grupi. Po njegovoj računici 2 boda iz tri kola nam je optimum. Šta sve neće izjaviti da opravda katastrofu i sačuva gyzicu.revan je napisao/la:Većina je shvatila tu izjavu ali je opet skandalozna. Jbm. ti reprezentaciju koja je bila među dvadeset na planeti i priželjkuje remi protiv Walesa. Zbog takvog razmišljanja smo sada ispali iz tog kluba. Trebao je reči priželjkujem četiri boda, kao što bi svaki normalan trener rekao. Gdje ćeš skupljati bodove i nadoknađivati onu sramotu protiv Kipra, ako nećeš protiv Walesa? Još malo pa će i protiv Andorre gledati kako da izvuče remi...Virtu4l je napisao/la:Bar sam od tebe očekivao da shvatiš tu izjavuCartman je napisao/la:Moj favorit u zadnje vrijeme je ona "Radije bi da uzmemo dva boda, nego tri".
Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Hogare, uzivam u tvojim postovima. Aferim!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- hogarstrasni
Cartman je napisao/la:Hogare, uzivam u tvojim postovima. Aferim!

SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!
- sanlituncay
- Kontakt:
Ja ne znam o kakva 2 boda se priča,mi ako Vels ne pobijedimo ili Belgiju,možemo lagano da se halalimo s kvalifikacijama... Mi smo već na -3,a ako neko konta da ćemo pobijediti Izrael,onda se dobro zayeb'o... Izrael će biti gadniji od Velsa,tu će nam se ponovit Albanija i Tirana,a možda i gore od toga! Iz ove naredne dvije tekme se minimalno moraju uzeti 4 boda,ako zelimo nesto! A ići logikom da ćes 2x remizirat u oktobru,pa pobijedit u gostima Izrael,je totalni promašaj! Belgija će igrat napadački,i jedini rezultat na kraju te tekme je da će nas Belgijanci razmontirat ili da ćemo mi njih dobiti 1-0,za remi je mala vjerovatnoća.
Mi smo spali na to da ne mozemo garantovat ni 6 bodova protiv Andore,jer ovaj kad izvede sastav sa Hajdukovcima,nas moze svako u grupi dobit!
Mi smo spali na to da ne mozemo garantovat ni 6 bodova protiv Andore,jer ovaj kad izvede sastav sa Hajdukovcima,nas moze svako u grupi dobit!
U ovo vrijeme kad 200 ljudi dnevno ostaje bez posla, međugorske suvenirnice i Dinamo su puni ko brod!
sanlituncay je napisao/la:Ja ne znam o kakva 2 boda se priča,mi ako Vels ne pobijedimo ili Belgiju,možemo lagano da se halalimo s kvalifikacijama... Mi smo već na -3,a ako neko konta da ćemo pobijediti Izrael,onda se dobro zayeb'o... Izrael će biti gadniji od Velsa,tu će nam se ponovit Albanija i Tirana,a možda i gore od toga! Iz ove naredne dvije tekme se minimalno moraju uzeti 4 boda,ako zelimo nesto! A ići logikom da ćes 2x remizirat u oktobru,pa pobijedit u gostima Izrael,je totalni promašaj! Belgija će igrat napadački,i jedini rezultat na kraju te tekme je da će nas Belgijanci razmontirat ili da ćemo mi njih dobiti 1-0,za remi je mala vjerovatnoća.
Upravo to. Mi sa dva boda nismo dospjeli nigdje.On možda konta da će nas ovi ostali osim Belgije pustiti da im lako uzmemo bodove samo zato sto smo mi Bosna i Hercegovina i eto nosioci smo grupe i jos uvijek vazimo za nekakve favorite.Jok jarane, svi oni će da grizu za bodove.
#Miske institucijo!!!!!
Zemljo tisućljetna na vjernost ti se kunem.
od mora do Save
od Drine do Une.
Zemljo tisućljetna na vjernost ti se kunem.
od mora do Save
od Drine do Une.
- hogarstrasni
Nisam siguran ima li podrsku u savezu, ali Susic vec sprema teren da , u slucaju da osvoji dva boda, kaze da je normalno da ostane selektor, da je ispunio zacrtani cilj.sanlituncay je napisao/la:Ja ne znam o kakva 2 boda se priča,mi ako Vels ne pobijedimo ili Belgiju,možemo lagano da se halalimo s kvalifikacijama... Mi smo već na -3,a ako neko konta da ćemo pobijediti Izrael,onda se dobro zayeb'o... Izrael će biti gadniji od Velsa,tu će nam se ponovit Albanija i Tirana,a možda i gore od toga! Iz ove naredne dvije tekme se minimalno moraju uzeti 4 boda,ako zelimo nesto! A ići logikom da ćes 2x remizirat u oktobru,pa pobijedit u gostima Izrael,je totalni promašaj! Belgija će igrat napadački,i jedini rezultat na kraju te tekme je da će nas Belgijanci razmontirat ili da ćemo mi njih dobiti 1-0,za remi je mala vjerovatnoća.
Sto znaci da spreman na opciju da , vec poslije Izraela , u novembru, pod njegovom dirigentskom palicom, izgubimo sansu za direktan plasman.
Sto je najgore i tada ce se pojaviti oni koji ce tvrditi da nam je baraz siguran i da Safet treba ostati selektor...
Nema tu vise nikakve logike , normalnog razmisljanja , samo banditska , nitkovska borba za fotelju , platu i talove.

Ko je gledo Mimohod sada Mimo podera ovog glupana od selektora.Napokon neko od novinara ko ima petlju i damu pa reci cinjenice kakvog glupana na klupi imamo
JA VOLIM SAMO VELEŽA ALKOHOL I ŽENE NIŠTA VIŠE U ŽIVOTU NE ZANIMA MENE!!!
- anonymousHD
- Kontakt:
Komir'o sam se dok sam gled'o.
Kako ga je čovek samo osramotio, huhu. Bravo!
Kako ga je čovek samo osramotio, huhu. Bravo!
- sanlituncay
- Kontakt:
Sad ce to na You tube završit
Sad kad Armin počne pisat 

U ovo vrijeme kad 200 ljudi dnevno ostaje bez posla, međugorske suvenirnice i Dinamo su puni ko brod!
sredite mi to
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Cuj Mimo 

Kasno Marko na Kosovo stize kako bi rekli prekodrinski susjedi. NS je izabrao propast i nevolju te nam valja sa tim zivjet. Ovaj ce nas magarac unistiti do kraja a ja se samo nadam da mu je zaprijeceno i da ce ga njegov poslovni brat nasjetovati da u narednim utakmicama prikoci sa Germanijom i takav bi nas scenarij mogao spasiti. Nazalost to spasava i njega te nam valja cekati naredno ludilo sa magarcem u glavnoj ulozi. Do tada cemo izgubiti jos par talenata i tako ukrug. Unatoc svemu volio bih da pobjedimo naredne tekme a valjda ce se nekad neko u savezu sjetiti da nam treba trener a ne nepismeni propali biznismen. Sta mozemo kad su nam ovakvi sudjeni.
Jel' se to Mimo propali kič novinar budi iz pepela 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Papetovci zbrajaju, priprema se defanziva druga maršala Saje, usput i jedan bataljon ide u ofanzivu na Mimu 

DD
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Cekamo Emerika da i on oplete po Susicu. O suskavcu, stajlingu, frizurama, taktici i tako dalje.Virtu4l je napisao/la:Jel' se to Mimo propali kič novinar budi iz pepela

Sta to fali Mimi ? Kako god, svaka cast za ovu emisiju posvecenoj telecoj glavi
Sad kad Pape uhvati spustat slusalice
- hogarstrasni
Mimo je Smetljara gazio i kada niko nije smio
Mimo ima muda, imao je i u ratu, kao novinar
Ovi jos uvijek imaju obraza da brane djubre Susica.
Mimo ima muda, imao je i u ratu, kao novinar

Ovi jos uvijek imaju obraza da brane djubre Susica.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.