Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

reds_forever
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la reds_forever » 26 feb 2012, 17:39

Sta li Henry sad misli.... :roll: :evil:
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

elninho_resTO
Kontakt:

Post Postao/la elninho_resTO » 26 feb 2012, 17:39

Red Assassin je napisao/la:Cist penal kao suza nije sviran, do sana najveca pretnja nasi bekovi.. I Downing nije los uopste..
nama je uvjek cist penal....nigdje veze
Bolji smo za nijansu , imamo posjed ali nestvaramo neke prilike , cardif je imao svoju jednu i iskoristio , nece biti lako preokrenuti
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"

Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 26 feb 2012, 17:40

reds_forever je napisao/la:Sta li Henry sad misli.... :roll: :evil:
hoce li linda veceras dati... ;)
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 26 feb 2012, 17:40

reds je napisao/la:
Red Assassin je napisao/la:I Downing nije los uopste..
Nije ali zato jeste Suarez.Ako ovako nastavi do poluvremena treba Bellamya umjesto njega.Kako me samo iritira sa svojom očajnom kontrolom lopte. :evil:
Izašli smo sa igračem manje, negdje je onaj sa brojem 14 ostao u svlačionici. Niko mu nije rekao da je utakmica već počela :twisted:
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

StevieG
Kontakt:

Post Postao/la StevieG » 26 feb 2012, 17:40

^Craig se već počeo zagrijavat' uz aut-liniju, te se nadam kako će u nastavku meča dobit' šansu. C'mon LFC!

Jordan out.
Remember friend, as you pass by.
As you are now, so once was I.
As I am now, you soon shall be.
So, prepare for death, and follow me.

Mux
Kontakt:

Post Postao/la Mux » 26 feb 2012, 17:42

Henderson je napisao/la:
reds je napisao/la:
Red Assassin je napisao/la:I Downing nije los uopste..
Nije ali zato jeste Suarez.Ako ovako nastavi do poluvremena treba Bellamya umjesto njega.Kako me samo iritira sa svojom očajnom kontrolom lopte. :evil:
Izašli smo sa igračem manje, negdje je onaj sa brojem 14 ostao u svlačionici. Niko mu nije rekao da je utakmica već počela :twisted:
dzaba ti sve jos ometa Gerrardu sut

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 26 feb 2012, 17:42

bazeni je napisao/la:Hajmo Cardiff :lol: :mrgreen:
Na kojoj je Cardiff poziciji u ligi?
Cardiff je ako se ne varam 6 u Championshipu. :mrgreen:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 26 feb 2012, 17:42

Nesto kontam, ne bi bilo lose hendersona "loanirati" u championship.
Neka nauci neke stvari.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 26 feb 2012, 17:42

elninho_resTO je napisao/la:
Red Assassin je napisao/la:Cist penal kao suza nije sviran, do sana najveca pretnja nasi bekovi.. I Downing nije los uopste..
nama je uvjek cist penal....nigdje veze
Bolji smo za nijansu , imamo posjed ali nestvaramo neke prilike , cardif je imao svoju jednu i iskoristio , nece biti lako preokrenuti
Nece biti lako zato sto smo bez ideje skroz,cim se predje centar, lopta ide na carrolla i to je sve..
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 26 feb 2012, 17:43

Kada on promasi gol,al pogodi loptu nekako mogu shbat al kad promasi lotu to ne mogu :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

StevieG
Kontakt:

Post Postao/la StevieG » 26 feb 2012, 17:44

Craig IN, Jordan OUT! Nadam se kako će se moja želja i uslišiti jer Hendo mi djeluje izolovano.

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 26 feb 2012, 17:48

Karakteristični očaj. Ne mogu da vjerujem da smo okupili skupinu fabrički glupih igrača. Stvarno nesvakidašnje. Ukratko, pritisak bez ideje. Yebeš snagu kada nemaš pamet.
Gerrard već odavno nije u stanju zabiti gol a da to nije iz nekog prekida. Izgubio je osjećaj za šutanje iz igre.

Nisam vjerovao da ću ovo ikad reći ali Downing najbolji u prvom dijelu. :lol:
Treba li reći da je Henderson nevidljiv?

Oj Craig, velški dijamante, spasi nas po ko zna koji put. :!:

Pozitiva: Travelling Kop, Wembley je u crvenom. Predivna slika.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

LjumanM95
Kontakt:

Post Postao/la LjumanM95 » 26 feb 2012, 17:49

Tek su se nakon gola nekako probudili. Downing dosta dobar, očigledno da malo po malo ulazi u formu. Carroll se trudi, ali nije to ništa posebno. Šteta što ovaj pritisak pred sami kraj nije urodio plodom, a posebno ona 100%-tna šansa Aggera, da je to ušlo bilo bi mnogo lakše u nastavku, jer bi nam trebao jedan gol, dok će ovako morati ganjati rezultat. Suarez dosta loše odigrao, kao i Henderson, mislim da bi u nastavku Bellamy trebao dobiti priliku. Ima još 45 minuta da se poprave neke stvari, mada ovo ne izgleda dobro nikako.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 26 feb 2012, 17:51

Lose prvo poluvrijeme skroz, a narocito to sto nismo uspjeli izjednaciti....Sad u 2. poluvremenu moramo napasti jos vise, a odbrana mi i nije nesto najsigurnija, tako da....daj Boze da mi ovo izvucemo u svoju korist. Cardiff nije bio potcijenjen, ali ovakav rezultat sigurno nije ocekivan...Uostalom, ovo ako ne osvojimo, valja izdrzat sramotu...

Red Assassin
Kontakt:

Post Postao/la Red Assassin » 26 feb 2012, 17:51

Moje misljenje je da smo ih pojeli u svakom segmentu igre, primili smo taj gol zbog nesmotrenosti.. Henderson izolovan na desnom krilu, sve sto smo uradili to je preko lijeve strane.. Mislim da cemo ih pobjediti jer ne mogu se braniti ovako jos 45 minuta..

Sah mat bi bio kada bi izveli Hendersona a ubacili Kuyta ili Belamija

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 26 feb 2012, 17:52

Volio bih da izgube samo zbog konstantnog forsiranja yebenog Hendersona ! :evil: Počinje mi i King ići na živce sa nekim stvarima.Ako ova ekipa ostane i u 2.poluvremena ne vidim kako mogu do pobjede sem da opet zabiju nekako iz prekida.Bellamy mora u igru,jednostavno mora.Downing odličan,svaka čast.Definitivno da je bio najbolji u prvom poluvremenu.Gerrard također previše forsira šut i on očigledno mora sudjelovati u svakoj akciji. :roll: Ako ne uzmu trofej to će dotući ekipu i onda će tek nastati rasulo u ekipi.Opet ne bi mi bilo ni krivo,nek odu svi pa nek igraju bar neka djeca iz akademije koja bi se borila za ekipu.
Zadnja izmjena: reds, dana/u 26 feb 2012, 17:53, ukupno mijenjano 1 put.
FK Pjetlovi

AndyCarrol
Kontakt:

Post Postao/la AndyCarrol » 26 feb 2012, 17:53

Henderson nebi mjesto nasao ni u Sarajevu , a ne u Liverpoolu . Ovo je zaista sramota da gubimo od Cardifa .Zali boze igraca kao sto su Gerrard i Luis da igraju sa ovakim igracima tipa Henderson :oops:

StevieG
Kontakt:

Post Postao/la StevieG » 26 feb 2012, 17:55

Ima još jedno poluvrijeme igre glavu gore, uvjeren sam da možemo do pobjede. YNWA! 8-)

"If you can't support us when we lose or draw, don't support us when we win." - Bill Shankly
Zadnja izmjena: StevieG, dana/u 26 feb 2012, 17:58, ukupno mijenjano 1 put.

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 26 feb 2012, 17:56

Nece me valjda liverpul oborit sunce ti lijepo poljubim

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 26 feb 2012, 17:56

Enrique puca na gol :roll: :cry: dao 1 gol u 200 utakmica,neke netreba ni spominjati...
Jedino Downing pokazuje nesto i pokusava napraviti kakvu takvu sansu za svoje napadace(ako se tako mogu nazvati,vise na stocare lice)....Bellamy ce uci sada u drugom,mozda nas on izvadi....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.