FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Neutral
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Neutral » 28 apr 2013, 01:35

Zna li se ko sudi Barca-Bayern ?

Nadam se niko ko je lahak na kartonima i slab na pritisak.

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 28 apr 2013, 01:49

Neutral je napisao/la:Zna li se ko sudi Barca-Bayern ?

Nadam se niko ko je lahak na kartonima i slab na pritisak.
:mrgreen:
Ja se nadam da ce biti nesto laksi od onog iz Munchena koji doslovno pusta da igraci gaze jedni druge.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 28 apr 2013, 01:54

Dajte nam Talijana :mrgreen:

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 28 apr 2013, 01:59

barca_87 je napisao/la:ma ne zna se za real jos nish ,evo dodijelila im je uefa miljenika cakira protiv dortmunda,eto crvenog kartona za dormund ;) ima real sad sanse :D,
gdje ima da ti jedan te isti sudija sudi i polufinale i osminu finala ,ja mislim da se nije desilo to nikad .zna i uefa sto ga je postavila ,ne bi me cudilo da kamaru cudnih odluka bude u korist reala u utorak ;)
ma kakvo to, da sam morinjo uzme pistu, a pomocnici budu florentino perez i karanka, ne mogu proci

dortmund je osjetno bolja ekipa sa strasno dobrim rezultatom, sudije su ih gurale i prvoj utakmici, i prije protiv galate i uniteda, nema teorije oni da prodju, i mi protiv bayerna imamo vecu sansu cak jer nasi se mogu nekako i dici i napraviti neko cudo, oni ne mogu realno pobijediti dortmunda uopste

bayernu je sad prpa zbog kartona, vrlo bitni igraci lahm, dante, svinja, martinez, gustavo se moraju cuvati, to su sve igraci koji se bave defanzivom i tu je rizik jos veci, vidjeli smo u prvoj utakmici koja je bila hejkensova taktika, sto vise faula i ostre igre da se zaustave messi i iniesta

sad u revansu barca tesko moze proci, al moze napraviti veliku uslugu dortmundu,ako nasi budu isli maksimalno, a vjerovatno hoce, puno ce vise napadati nego u minhenu, messi je vidimo dosta spremniji, da bi se sve to zaustavilo mora se platiti veliki danak u kartonima, messi i iniesta kad krenu u prodore to je vrlo cesto karton za odbranu, tako da bi bayern tu mogao platiti danak

narocito ako bi barca dala neki rani gol, i da se onda malo zakomlikuje, onda se svabe ne mogu cuvati nego valja udarati, tako da ce vidjeti, po meni kartona ce biti sigurno, ali opet bayern ima sjajnog trenera i vidjecemo kako ce on to pripremiti
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 28 apr 2013, 02:21

Daleko najbolji komentator.

[youtube][/youtube] :lol:
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 28 apr 2013, 02:26

Samo nek on bude 100% spreman, ima da se bavarcima tresu gaće do posljednjeg zvižduka sudije.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 28 apr 2013, 11:04

Ocjene za sinocnji remi na Katedrali slika

slika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

PatrickBateman
Kontakt:

Post Postao/la PatrickBateman » 28 apr 2013, 12:35

Sindrom PSG multiplicado :lol:

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 28 apr 2013, 14:33

Koreografija za uzvratnu tekmu protiv bavaraca:

slika
Pobjeda je bolja od orgazma!

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 28 apr 2013, 14:34

barca_87 je napisao/la:ma ne zna se za real jos nish ,evo dodijelila im je uefa miljenika cakira protiv dortmunda,eto crvenog kartona za dormund ;) ima real sad sanse :D,
gdje ima da ti jedan te isti sudija sudi i polufinale i osminu finala ,ja mislim da se nije desilo to nikad .zna i uefa sto ga je postavila ,ne bi me cudilo da kamaru cudnih odluka bude u korist reala u utorak ;)
de ba ne budi dijete.
naprijed rejal

bacelonafan
Kontakt:

Post Postao/la bacelonafan » 28 apr 2013, 14:36

Tesko Barsa ista moze napraviti al se nadam,pa gdje u 21 vijeku i danasnjem modernom fudbalu,ekipa nemoze da skoci nikome,svaki prekid,korner je 90 posto gol,i odavno kazem da je Buskets jedna od najslabijih karika Barse,onaj Toure je jedan velemajstor za ovog lika,znaci covjek nista ne uradi za 90 minuta,nezna dodat loptu,nezna skociti,spor,o golovima da ne pricamo

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 28 apr 2013, 14:42

bacelonafan je napisao/la:Tesko Barsa ista moze napraviti al se nadam,pa gdje u 21 vijeku i danasnjem modernom fudbalu,ekipa nemoze da skoci nikome,svaki prekid,korner je 90 posto gol,i odavno kazem da je Buskets jedna od najslabijih karika Barse,onaj Toure je jedan velemajstor za ovog lika,znaci covjek nista ne uradi za 90 minuta,nezna dodat loptu,nezna skociti,spor,o golovima da ne pricamo
ne ne prijatelju, to ti je najbolji zadnji vezni na svijetu, najinteligentniji fudbaler koji je ikad hodao zemljom :mrgreen:
naprijed rejal

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 28 apr 2013, 14:47

bacelonafan je napisao/la:Tesko Barsa ista moze napraviti al se nadam,pa gdje u 21 vijeku i danasnjem modernom fudbalu,ekipa nemoze da skoci nikome,svaki prekid,korner je 90 posto gol,i odavno kazem da je Buskets jedna od najslabijih karika Barse,onaj Toure je jedan velemajstor za ovog lika,znaci covjek nista ne uradi za 90 minuta,nezna dodat loptu,nezna skociti,spor,o golovima da ne pricamo
:oops: :lol: :mrgreen:

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 28 apr 2013, 14:50

Nemoj slusati @Mak4velija,on ti je presubjektivan po tom pitanju. :lol: :lol:
Keep walking.

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 28 apr 2013, 14:58

Cautinho je napisao/la:Nemoj slusati @Mak4velija,on ti je presubjektivan po tom pitanju. :lol: :lol:
Ako sam ja subjektivan po tom pitanju onda su i Guardiola i Del Bosque koji obozavaju Busquetsa.
Naravno da je najbolji zadnji vezni.
Yaya vec 2-3 godine ne igra tu poziciju, on je puno mocniji igrac prema naprijed od Sergia.

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 28 apr 2013, 15:00

Ti @barcelonafan imaš 2 posta i već si izvalio jednu veliku glupost. ;)

bacelonafan
Kontakt:

Post Postao/la bacelonafan » 28 apr 2013, 15:01

pratim ja Barsu malo duze tj vjerovatno duze od vecine,i to je moje misljenje! Znaci lik je kao bandera na terenu apsolutno jedna velika 0,kad se samo sjetim partija Tourea,lik masina zna povuc loptu,raspalit po golu kad treba,skociti i sve ostalo,takodje cim Messija neko zatvori kod nas nema ko da postigne pogodak,fali nam napadac, cak i dva,Pedro na krilu neupotrebljiv isto kao i Sanchez ostaje Vilja koji nije u formi nikakvoj,tako da se tesko nesto moze napraviti!

bacelonafan
Kontakt:

Post Postao/la bacelonafan » 28 apr 2013, 15:03

alacious je napisao/la:Ti @barcelonafan imaš 2 posta i već si izvalio jednu veliku glupost. ;)
kakve veze ima broj postova? to je moje misljenje od kad je taj covjek poceo za Barsu da igra i uvijek ce takvo misljenje ostati,ti imas svoje ja imam svoje,i meni kao i jos nekima nije glupost i nemoj tako da se izrazavas,svako ima svoje misljenje uostalom mene nezanima tvoje misljenje ako je tebi super tvoja stvar! I taj svoj tim sto pratis i o njima vjerovatno znam vise,i pogledao sam njihovih utakmica vise nego sto ces ti ikad al nebitno

bacelonafan
Kontakt:

Post Postao/la bacelonafan » 28 apr 2013, 15:06

M4kaveli je napisao/la:
Cautinho je napisao/la:Nemoj slusati @Mak4velija,on ti je presubjektivan po tom pitanju. :lol: :lol:
Ako sam ja subjektivan po tom pitanju onda su i Guardiola i Del Bosque koji obozavaju Busquetsa.
Yaya vec 2-3 godine ne igra tu poziciju, on je puno mocniji igrac prema naprijed od Sergia.
Song je za njega velemajstor,navedi mi 2 stvari po kojima je Biskvit bolji od Songa osim sto je spanac pa ga forsiraju?

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 28 apr 2013, 15:09

bacelonafan je napisao/la:
M4kaveli je napisao/la:
Song je za njega velemajstor,navedi mi 2 stvari po kojima je Biskvit bolji od Songa osim sto je spanac pa ga forsiraju?
Kad si navalio ja ću ti reći jednu ali vrijednu: MOZAK!!!
Mes Que Un Club

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.