FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Zna li se ko sudi Barca-Bayern ?
Nadam se niko ko je lahak na kartonima i slab na pritisak.
Neutral je napisao/la:Zna li se ko sudi Barca-Bayern ?

Ja se nadam da ce biti nesto laksi od onog iz Munchena koji doslovno pusta da igraci gaze jedni druge.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Dajte nam Talijana 

ma kakvo to, da sam morinjo uzme pistu, a pomocnici budu florentino perez i karanka, ne mogu procibarca_87 je napisao/la:ma ne zna se za real jos nish ,evo dodijelila im je uefa miljenika cakira protiv dortmunda,eto crvenog kartona za dormundima real sad sanse
,
gdje ima da ti jedan te isti sudija sudi i polufinale i osminu finala ,ja mislim da se nije desilo to nikad .zna i uefa sto ga je postavila ,ne bi me cudilo da kamaru cudnih odluka bude u korist reala u utorak
dortmund je osjetno bolja ekipa sa strasno dobrim rezultatom, sudije su ih gurale i prvoj utakmici, i prije protiv galate i uniteda, nema teorije oni da prodju, i mi protiv bayerna imamo vecu sansu cak jer nasi se mogu nekako i dici i napraviti neko cudo, oni ne mogu realno pobijediti dortmunda uopste
bayernu je sad prpa zbog kartona, vrlo bitni igraci lahm, dante, svinja, martinez, gustavo se moraju cuvati, to su sve igraci koji se bave defanzivom i tu je rizik jos veci, vidjeli smo u prvoj utakmici koja je bila hejkensova taktika, sto vise faula i ostre igre da se zaustave messi i iniesta
sad u revansu barca tesko moze proci, al moze napraviti veliku uslugu dortmundu,ako nasi budu isli maksimalno, a vjerovatno hoce, puno ce vise napadati nego u minhenu, messi je vidimo dosta spremniji, da bi se sve to zaustavilo mora se platiti veliki danak u kartonima, messi i iniesta kad krenu u prodore to je vrlo cesto karton za odbranu, tako da bi bayern tu mogao platiti danak
narocito ako bi barca dala neki rani gol, i da se onda malo zakomlikuje, onda se svabe ne mogu cuvati nego valja udarati, tako da ce vidjeti, po meni kartona ce biti sigurno, ali opet bayern ima sjajnog trenera i vidjecemo kako ce on to pripremiti
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Daleko najbolji komentator.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]

Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Samo nek on bude 100% spreman, ima da se bavarcima tresu gaće do posljednjeg zvižduka sudije.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ocjene za sinocnji remi na Katedrali 

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- PatrickBateman
- Kontakt:
Sindrom PSG multiplicado 

de ba ne budi dijete.barca_87 je napisao/la:ma ne zna se za real jos nish ,evo dodijelila im je uefa miljenika cakira protiv dortmunda,eto crvenog kartona za dormundima real sad sanse
,
gdje ima da ti jedan te isti sudija sudi i polufinale i osminu finala ,ja mislim da se nije desilo to nikad .zna i uefa sto ga je postavila ,ne bi me cudilo da kamaru cudnih odluka bude u korist reala u utorak
naprijed rejal
-
- Kontakt:
Tesko Barsa ista moze napraviti al se nadam,pa gdje u 21 vijeku i danasnjem modernom fudbalu,ekipa nemoze da skoci nikome,svaki prekid,korner je 90 posto gol,i odavno kazem da je Buskets jedna od najslabijih karika Barse,onaj Toure je jedan velemajstor za ovog lika,znaci covjek nista ne uradi za 90 minuta,nezna dodat loptu,nezna skociti,spor,o golovima da ne pricamo
ne ne prijatelju, to ti je najbolji zadnji vezni na svijetu, najinteligentniji fudbaler koji je ikad hodao zemljombacelonafan je napisao/la:Tesko Barsa ista moze napraviti al se nadam,pa gdje u 21 vijeku i danasnjem modernom fudbalu,ekipa nemoze da skoci nikome,svaki prekid,korner je 90 posto gol,i odavno kazem da je Buskets jedna od najslabijih karika Barse,onaj Toure je jedan velemajstor za ovog lika,znaci covjek nista ne uradi za 90 minuta,nezna dodat loptu,nezna skociti,spor,o golovima da ne pricamo

naprijed rejal
bacelonafan je napisao/la:Tesko Barsa ista moze napraviti al se nadam,pa gdje u 21 vijeku i danasnjem modernom fudbalu,ekipa nemoze da skoci nikome,svaki prekid,korner je 90 posto gol,i odavno kazem da je Buskets jedna od najslabijih karika Barse,onaj Toure je jedan velemajstor za ovog lika,znaci covjek nista ne uradi za 90 minuta,nezna dodat loptu,nezna skociti,spor,o golovima da ne pricamo

Ako sam ja subjektivan po tom pitanju onda su i Guardiola i Del Bosque koji obozavaju Busquetsa.Cautinho je napisao/la:Nemoj slusati @Mak4velija,on ti je presubjektivan po tom pitanju.![]()
Naravno da je najbolji zadnji vezni.
Yaya vec 2-3 godine ne igra tu poziciju, on je puno mocniji igrac prema naprijed od Sergia.
Ti @barcelonafan imaš 2 posta i već si izvalio jednu veliku glupost. 

-
- Kontakt:
pratim ja Barsu malo duze tj vjerovatno duze od vecine,i to je moje misljenje! Znaci lik je kao bandera na terenu apsolutno jedna velika 0,kad se samo sjetim partija Tourea,lik masina zna povuc loptu,raspalit po golu kad treba,skociti i sve ostalo,takodje cim Messija neko zatvori kod nas nema ko da postigne pogodak,fali nam napadac, cak i dva,Pedro na krilu neupotrebljiv isto kao i Sanchez ostaje Vilja koji nije u formi nikakvoj,tako da se tesko nesto moze napraviti!
-
- Kontakt:
kakve veze ima broj postova? to je moje misljenje od kad je taj covjek poceo za Barsu da igra i uvijek ce takvo misljenje ostati,ti imas svoje ja imam svoje,i meni kao i jos nekima nije glupost i nemoj tako da se izrazavas,svako ima svoje misljenje uostalom mene nezanima tvoje misljenje ako je tebi super tvoja stvar! I taj svoj tim sto pratis i o njima vjerovatno znam vise,i pogledao sam njihovih utakmica vise nego sto ces ti ikad al nebitnoalacious je napisao/la:Ti @barcelonafan imaš 2 posta i već si izvalio jednu veliku glupost.
-
- Kontakt:
Song je za njega velemajstor,navedi mi 2 stvari po kojima je Biskvit bolji od Songa osim sto je spanac pa ga forsiraju?M4kaveli je napisao/la:Ako sam ja subjektivan po tom pitanju onda su i Guardiola i Del Bosque koji obozavaju Busquetsa.Cautinho je napisao/la:Nemoj slusati @Mak4velija,on ti je presubjektivan po tom pitanju.![]()
Yaya vec 2-3 godine ne igra tu poziciju, on je puno mocniji igrac prema naprijed od Sergia.
- hule_barca
- Kontakt:
Kad si navalio ja ću ti reći jednu ali vrijednu: MOZAK!!!bacelonafan je napisao/la:Song je za njega velemajstor,navedi mi 2 stvari po kojima je Biskvit bolji od Songa osim sto je spanac pa ga forsiraju?M4kaveli je napisao/la:Ako sam ja subjektivan po tom pitanju onda su i Guardiola i Del Bosque koji obozavaju Busquetsa.Cautinho je napisao/la:Nemoj slusati @Mak4velija,on ti je presubjektivan po tom pitanju.![]()
Mes Que Un Club
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.