RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

Konzerva
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la Konzerva » 07 feb 2017, 00:25

kakvo je stanje u Velezu sad, jeli se stabilizovalo stanje?? kako finansijski itd??
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 07 feb 2017, 00:33

Konzerva je napisao/la:kakvo je stanje u Velezu sad, jeli se stabilizovalo stanje?? kako finansijski itd??
S obzirom da se radi postepeno i kakvi su projekti u najavi, vjerovatno nikad bolje stanje finansijski. Sa sportskog aspekta, vec to pocinje liciti na Fudbalski klub zajedno sa omladinskim pogonom, a Ibro radi pravo dobro svoj posao. Malo se i raja animirala, bude se polako, provuce se prica po okolnim kaficima o Velezu, tako da se tek zakuhalo ;)

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 07 feb 2017, 05:20

samo da i ja pozdravim tabra Sretu :tokralju: :wave: ,bola neka si se vratio,zao mi iz duse bilo gledat brata Pastrmku,nedostajo mu je tandem sa tobom na centarforu :) Konto sam da si nesto zabrljo sa Milenom pa te ona degazirala negdje odakle se ne mozes vratiti :rol: ,ali eto vidim dobro je sve. Dobrodosao nazad medju raju,stare mi moje :lol: :salut:
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 07 feb 2017, 16:00

Radovance
Kontakt:

Post Postao/la Radovance » 08 feb 2017, 07:20

Vozdra Raja, drugovi Pastrmka, Rodjak i ostali. Hvala svima na lijepim rijecima, volim vas sve majke mi moje.
Ova Uprava je napokon ono sto smo cekali godinama, drago mi je da sam ovo dozivio krsta mi moga. Idemo jako, idemo ostro, idemo do jaja da ga zabijemo svim dusmanima bez vazelina majke mi moje i da ga nevadimo.
Vidim Brazilac je potpisao, zna li iko ima li koja Brazilka sa njim? Ja volim te zene iz juznoamerickih zemalja, odmah bi se mjenjo za moju Milenu za neku njihovu navijacicu, sve se promijenilo i oteglo nakon sto su se blizanci rodili majke mi moje. Pratio sam inace cesto lige iz tih juznoamerickih zemalja Argentina, Brazil, Paragvaj i strpljivo cekao kad bi se one njihove navijacice skinule do pasa i forcale sa rajom, to bi mi bio omiljeni trenutak, bio sam ljubomoran na te indijance kako oni to imaju a mi ne. Tako bi trebalo i kod nas uvesti majke mi moje sad kad imamo te brazilce da se ljudi osjecaju ko kod kuce, dovesti par tih Brazilki pa nek forcaju sa rajom. **** je biti stranac u bilo kojoj zemlji a valjalo bi da malo privuku raju na stadion majke mi moje.
Druga stvar vidim da smo opet slabi u napadu, nemamo odavno tog prgavog napadaca, sto grize, stipa,siluje odbrane, lakta, zavlaci srednji prst u guze, evo ja bih se javio da dam doprinos da sam mladji mogao bih sa bratom Pastrmkom u napadu igrati, on nek mi nabacuje, a ja cu zabijati pod precku, ali malo me isijas uhvatio ovih dana, ali to treba ovoj ekipi majke mi moje, taj napadac da posprema lopte u mreze. Sve to Doktor Ibro zna i sredice to on i urediti, ali ovo sam prvo primjetio iz ovih prijateljskih.
Raja, ja mislim da smo mi jedan od prvih klubova na svijetu po postotku broju dusmana majke mi moje, pa to nije normalno koliko ih imamo i domacih onih najgorih, koji seru na ovu Upravu koja je najvise uradila u zadnjih 20 godina za Velez, a i stranih pa samo da im napomenem svima od sad, pa nadalje i ubuduce, ako ovo citaju nek pofaflaju moju kobasicu i nju probaju ugasiti. Mislim da smo mi nakon svega sto nam se dogodilo dotakli dno, neunistivi smo majke mi moje, drugi klubovi bi se davno raspali ko njofra krivousti tudjman da su prosli kroz sve ko i mi, sada idemo samo naprijed u nove adventure majke mi moje.
Predlazem Upravi da dovedu jednog Paragvajca da igra u napadu i sa njim u paketu ovu navijacicu na slici ispod, a za Brazilca da dovedu 2-3 Brazilke pa eto i mene da se svi zagrlimo, skacemo i forcamo. Evo ja cu im dati moju vuvuzelu pa nek na nju trube koliko hoce.Bez zajebanicje majke mi moje treba i one Brazilske bubnjeve nabaviti i prave vuvuzele da se napravi dobar ambijent jos kad dodju reflektori za glavni stadion, bice erupcija na stadionu, svrsicu od dragosti krsta mi moga.
Volim vas sve majke mi moje.
slika
Zadnja izmjena: Radovance, dana/u 08 feb 2017, 07:27, ukupno mijenjano 1 put.
Actresses, Radovance will screw you all...

Radovance
Kontakt:

Post Postao/la Radovance » 08 feb 2017, 07:22

slika
Actresses, Radovance will screw you all...

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 08 feb 2017, 11:49

Ne moraš ciganluk praviti od teme.

dzelllo
Kontakt:

Post Postao/la dzelllo » 08 feb 2017, 20:28

Radovance je napisao/la: slika
Otreso bi je ko Said prečku u Čitluku
lezVe do bagro

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 10 feb 2017, 13:30

10.02.2017

Gospodin predsjednik Šemsudin Hasić "El prezidente" i trener Ibro Rahimić pomažu na uređenju glavnog terena

slika
slika
slika

:tokralju: :tokralju: :tokralju:

Pogledajte kokošari klošari i lopovi koji ni olovku niste ostavili u prostorijama kad ste nabrali kako se voli svoj klub :tokralju: :tokralju: "El prezidente" :tokralju: :tokralju: :tokralju:
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 10 feb 2017, 13:46

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:10.02.2017

Gospodin predsjednik Šemsudin Hasić "El prezidente" i trener Ibro Rahimić pomažu na uređenju glavnog terena

slika
slika
slika

Pogledajte kokošari klošari i lopovi koji ni olovku niste ostavili u prostorijama kad ste nabrali kako se voli svoj klub :tokralju: :tokralju: "El prezidente" :tokralju: :tokralju: :tokralju:
:bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow:
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 10 feb 2017, 14:06

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:" ... Uprava FK Velez nece razgovarati ni s kim ni o namjestanju ni o prodaji ni tri za tri niti cemo razgovarati sa sudijama dok sam ja predsjednik Uprave. Ako neko bude insistir'o na tome ja nemam nista protiv nek odmah sutra preuzme nek odmah pridje. U sklopu tog necemo biti omiljeni kod sudije. Necemo omiljeni biti kod kompletnog estamblismenta u Fudbalskom Savezu jer necemo davati nikom nista. Zato nemojte nasjedati na provokacije ..."

10 januar 2017

El prezidente gosp. Šemsudin Hasić :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Da se citiram kao i izjavu El prezidentea koju treba zakucat ekserom svakom klošaru na čelo. Koji je to gospodin :tokralju: :tokralju:
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 10 feb 2017, 14:26

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:10.02.2017

slika
slika
slika

Izvinjavam se na upadu ali samo da pohvalim vam novu upravu ,svaka cast ovome covjeku,vidi se da mu je interes samo klub.Sula i on ce vratiti mostarski nogomet u vrh jer su fanatici.
Vidimo se brzo na derbiju
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 10 feb 2017, 14:35

hskzmostar je napisao/la:
Izvinjavam se na upadu ali samo da pohvalim vam novu upravu ,svaka cast ovome covjeku,vidi se da mu je interes samo klub.Sula i on ce vratiti mostarski nogomet u vrh jer su fanatici.
Vidimo se brzo na derbiju
Ma normala bola. Akobogda ako se vratimo iduce godine a sve ce sile biti usmjerene na to. Hasic je posten lik i primjer kako se voli svoj klub. Tezi lik sto se bogatstva tice ko svi klosari zajedno koji su vodili Velez zadnjih 20 godina sa njihovim bijednim zivotima, pokretnim i nepokretnim imovinama a svaki dan je na stadionu i pomaze kao i obican radnik. Ja sam uz klub bio vazda ali ovo je ono sto budi moralnu obavezu kod onih koji su izvarani 20 godina sa izgubljenim povjerenje. Sponzori se sami javljaju jer prepoznaju postenje i vec ih je gomila. Neka mu bog da zdravlja
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 10 feb 2017, 15:38

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:" ... Uprava FK Velez nece razgovarati ni s kim ni o namjestanju ni o prodaji ni tri za tri niti cemo razgovarati sa sudijama dok sam ja predsjednik Uprave. Ako neko bude insistir'o na tome ja nemam nista protiv nek odmah sutra preuzme nek odmah pridje. U sklopu tog necemo biti omiljeni kod sudije. Necemo omiljeni biti kod kompletnog estamblismenta u Fudbalskom Savezu jer necemo davati nikom nista. Zato nemojte nasjedati na provokacije ..."

10 januar 2017

Da se citiram kao i izjavu El prezidentea koju treba zakucat ekserom svakom klošaru na čelo. Koji je to gospodin :tokralju: :tokralju:
Fino je ovo čuti. :salut:

Nego, estadio na ovim slikama izgleda kao stadioni po Južnoj Americi. Gole tribine uz teren, vrh. :tokralju:
Hayley <3

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 10 feb 2017, 16:24

Gospodin čovjek , nema šta. :thumbup:

Ima hvala Bogu, ne zavisi od Veleža. To je ono što nam je trebalo. Konačno smo počeli ličiti na pravi klub, zna se red što je najbitnije a nije frka ni da se sljedećih 2,3 godine ne vratimo u PL. Jbš brz povratak ako ćemo opet ličiti više na seoski klub bez glave i repa. Samo lagano, kad stanemo na noge infrastrukturno onda smo dobili klub za sva vremena. Nadam se da će navijači prepoznati trud i rad i da ćemo u što većem broju pratiti Rođene.

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 10 feb 2017, 17:39

badblueboylivno je napisao/la:
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:

10 januar 2017

Fino je ovo čuti. :salut:

Nego, estadio na ovim slikama izgleda kao stadioni po Južnoj Americi. Gole tribine uz teren, vrh. :tokralju:
Stav predsjednika je da se već jednom morati nauciti kulturi i da pokazemo da je Velez klub raje, a ne da su navijaci opasani kakvim zicama i slicno. Svakako ce to biti prisutan video nadzor koji bi se trebao uskoro postaviti pa ce tako prema tome svim izgrednicima biti zabranjen pristup na domacim utakmicama. Situacija koja moze donijeti probleme, ali evo nek se desi jednom, drugi put, treci nece sigurno. A i u ovim pripremnim sam stajao pored onih najvjernijih koji shvataju da sada i to ponasanje mora biti na mnogo vecem nivou i ne vidim nijdan razlog zasto bi se nakon ovog svega stetilo klubu. Doci ce tu samo mreza iza gola radi sigurnosti, ali da ce ici ona zica duz citave tribine, nece to sigurno.

Radi se i poseban ulaz za gostujuce navijace, centralna tribina je zatvorena , odnosno one "rupe" sa ulazne strane. Svlacionice su gotove do kraja februara, prostorije se rade, a u februaru bi trebali poceti i najveci radovi koji ce donijeti mnogo iznenađenja :)

Babatunde
Kontakt:

Post Postao/la Babatunde » 13 feb 2017, 00:41

Poraz od Širokog jučer, zaslužen, loša igra, ali ipak ljudi se bore za Europu, imaju par sjajnih pojedinaca Krstanović, Pandža. Idemo dalje, i bolje što smo se malo spustilli na zemlju, počeli smo letit previše. Nama je najvažnije 1 kolo i pobjeda, a ove pripremne me ne zanimaju ni 1%.
Stadion se radi, semafor se ruši, počinje gradnja tribine, strašnooo :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Pogurati sa članskim!!!!
UO :bow:
Samo igraj ti i ne predaj se, pjesmom cu te bodriti...
FORZA VELEŽ!

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 13 feb 2017, 01:17

Ipak se radi o prijateljskim utakmicama i rezultat istih nije nikakav pokazatelj. Nismo mi još uvijek materijal za PL, ova pojačanja su samo za opstanak u ovoj Federalnoj ligi i onda na ljeto bi trebala prava rekonstrukcija ekipe. Najbitnije je izgurati ovu polusezonu sa onim što trenutno imamo. I nema smisla sad skršiti pare u igrače a isti rang nas čeka i sljedeće sezone.

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 13 feb 2017, 15:59

Pocela izgradnja zapadne tj VIP tribine koja ce biti sastavljena sa centralnom. 4000 natkrivenih sjedecih mjesta :njanjanja:

slika
slika
slika
slika

U septembru ide velika tribina tj juzna preko puta centralne koja ce se spajati sa VIP . Za 2-3 godine engleska arena :tokralju: :tokralju:

Uprava :tokralju: :tokralju: :tokralju: El Prezidente :tokralju: :tokralju: :tokralju:
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

MrBean
Kontakt:

Post Postao/la MrBean » 13 feb 2017, 16:09

Ljudi drago mi je vidjeti bagere ponovo na stadionu, kao i volju uprave da se poboljša stanje na stadionu.
Neko ovdje reče da će biti krov i stolice za 15 dana od tada prođe i 20 dana pa se ništa ne uradi ??

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.