Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Mnogi se mogu ugledati na ove nase Svedjane, kao npr. Dzenis Burnic, garant i dalje ceka poziv Njemacke
Nekad sa 25 ce se odluciti igrati za nas garant.

ma nidje veze, na osnovu cega ce se on nadati da ce igrati za svabe ako su ga sad zvanicno prodali drugoligasu..Goalgetter je napisao/la: ↑19 avg 2020, 08:57Mnogi se mogu ugledati na ove nase Svedjane, kao npr. Dzenis Burnic, garant i dalje ceka poziv NjemackeNekad sa 25 ce se odluciti igrati za nas garant.
trebalo bi sacekati koju tekmu, vidjeti status u toj, izgleda, solidnoj ekipi i ako bude igrao zapazenu ulogu, poslati misketa da to odradi.
neka promijeni papire pa ako ubodemo, dobro i jeste, ako ne, nikom nista, idemo dalje.
da dodam, yebi ga, nemaju svi ludog babu ko sto je mirso, patriJota, covjek ratovao za BiH

Nisam upratio situaciju sa ovim Omeragicem, kakve su sanse da on zaigra za nas, zna li se?
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Zna li se sta mu misle roditelji? To je glavno kod ovih mladih igraca sto se odluka za repku tice

Osim Ahmedhodžića i Hadžikadunića Misimović bi u reprezentaciji BiH volio vidjeti i nogometaša Zuricha Bećira Omeragića.
"Imamo tu još Bećira Omeragića. On je rekao da želi da igra za nas. Tu smo isto pokrenuli proceduru. Isto je jako mlad igrač i interesantan. Sa 18 je već standardan u Zurichu i jako je mlad i talentovan i rekao je da želi igrati za BiH", rekao je Misimović.
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
Super
Ovaj Omeragic mi se cini najtalentovaniji od ove trojice

Ovaj Omeragic mi se cini najtalentovaniji od ove trojice
-
- Kontakt:
Znam da je bio 'mim' kad je po prvi put dobio poziv, ali sta mislite o Dina Hotica? Momak je postao standardan igrac kod Cercle Brugge i u zadnjoj utakmici uspio je i asistirati za pobjedu.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Hotić je svemirski brod za Duljketa ali igra na desnoj strani, na lijevom krilu bukvalno nemaš koga postaviti, čak je i Milošević više ofanzivni vezni nego krilni igrač.housestarkfff je napisao/la: ↑19 avg 2020, 12:37Znam da je bio 'mim' kad je po prvi put dobio poziv, ali sta mislite o Dina Hotica? Momak je postao standardan igrac kod Cercle Brugge i u zadnjoj utakmici uspio je i asistirati za pobjedu.
Duljketu je mjesto u prvih 11 možda i zagarantovana, jedino ako Gojak bude prekomandovan na toj poziciji, što je i igrao zadnjih utakmica kvalifikacije.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
igrao je on i prije korone standardno u belgiji, klub bio otpisan pa zaredali dobre rezultate.housestarkfff je napisao/la: ↑19 avg 2020, 12:37Znam da je bio 'mim' kad je po prvi put dobio poziv, ali sta mislite o Dina Hotica? Momak je postao standardan igrac kod Cercle Brugge i u zadnjoj utakmici uspio je i asistirati za pobjedu.
vjerovatno je vise zasluzio poziv od duljevica, milosevica, hajradinovica...tih nekoliko koji konkurisu za te krilne pozicije. hajmo reci da je visca nedodirljiv

ja bih hotu zvao, ako nista drugo, sto lici na messia...sitan, zuta brada, istetoviran

Jeko ovaj Feratovic u Romi?
I ovaj Amel Mujanić u Malmeu? Dok je Mirso "u formi" mogao nam je i njega "završiti". 

Zadnja izmjena: h1a2s3o4, dana/u 19 avg 2020, 13:27, ukupno mijenjano 1 put.
Luka Menalo se trebao naci na spisku po mom misljenju.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑19 avg 2020, 12:41Hotić je svemirski brod za Duljketa ali igra na desnoj strani, na lijevom krilu bukvalno nemaš koga postaviti, čak je i Milošević više ofanzivni vezni nego krilni igrač.housestarkfff je napisao/la: ↑19 avg 2020, 12:37Znam da je bio 'mim' kad je po prvi put dobio poziv, ali sta mislite o Dina Hotica? Momak je postao standardan igrac kod Cercle Brugge i u zadnjoj utakmici uspio je i asistirati za pobjedu.
Duljketu je mjesto u prvih 11 možda i zagarantovana, jedino ako Gojak bude prekomandovan na toj poziciji, što je i igrao zadnjih utakmica kvalifikacije.
Mirsi nabavit jednu veliku mrezu i ispred Stadiona u Malmeu da fata ove nase igrace.

Sumnjam ja da ce u njemu biti nekog igraca. Ima vec 19 godina i rijetko kad dobije priliku da sjedi na klupi, a kamoli da igra. Eh sad konkurencija mu je prejaka ali nije bas ni junior pa da se nemoze izborati za mijesto. U vrh glave mozda bude novi Adi Nalic

Ali interesantno, bio je na jednom lokalnom podcastu i tako pitaju ga za Anela i kakva je kod njega zelja a on odma "roditelji bi zeljeli da igram za BH".

@igrajlopte 🐦
Kad svedjani pitaju pa koliko vise hocete igraca da nam uzmete.. bosanci be like:

@igrajlopte 🐦
Mirsad, Meho i Juka. Nudi se lova ko prvi uslika taj veliki trojac zajedno. 

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Šveđani nakon što im uzmemo i Anela: Barem ne može gore od ovoga

ReX je napisao/la: ↑19 avg 2020, 13:42Mirsi nabavit jednu veliku mrezu i ispred Stadiona u Malmeu da fata ove nase igrace.![]()
Sumnjam ja da ce u njemu biti nekog igraca. Ima vec 19 godina i rijetko kad dobije priliku da sjedi na klupi, a kamoli da igra. Eh sad konkurencija mu je prejaka ali nije bas ni junior pa da se nemoze izborati za mijesto. U vrh glave mozda bude novi Adi Nalic![]()
Ali interesantno, bio je na jednom lokalnom podcastu i tako pitaju ga za Anela i kakva je kod njega zelja a on odma "roditelji bi zeljeli da igram za BH".![]()
Ništa, neka ga Mirsaga drži na oku dok mi Gigovića završimo.

Možda i proigra, nikad ne znas.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 32 gosta.