FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

NKMramor
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la NKMramor » 07 jul 2014, 19:00

intercontinental je napisao/la:
NKMramor je napisao/la:
sudac92 je napisao/la:Nema mjesta,iskreno me zaboli ona stvar za Memisevicem,ali kad par ljudi potvrdjuje da Sadikovic to radi onda nek mi Bog dusu prosti. Da je Memis kojim slucajem ponudio pare Samir bi bio na pripremama. ;)
Ako si zaista nogometni sudac, mislim da znam ko si. Ajde molim te ne zagađuj temu, smanji malo doživljaje... :)
ajde reci koju ligu sudi,mislim i ja da znam ko je :crazy: :crazy: smrad :lolno: :lolno:
Ne mora biti 100% on, ali liči mi na jednog sudca koji sudi Drugu ligu FBiH-Sjever/Prvu ligu TK. :facepalm:
Nema foruma/društvene mreže gdje taj nema account.

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 07 jul 2014, 19:12

Ovo postaje sve zanimljivije i zanimljivije :lol:

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
075

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 07 jul 2014, 19:19

Neuspjeli pokušaji da se unesu nemiri u naš super jaki kolektiv koji funkcioniše ki švicarski sat :cool: ,sve se radi transparentno i pošteno i igrati će oni koji zasluže ,a nije da nismo očekivali od dušmana da nasrću sada kada klub počinje da funkcioniše kako treba .

Svi oni koji rade na štetu kluba će biti pošamarani kada se GIGANT vrati s odmora ,uostalom nije javna tajna da su tu u blizini još poneki kojima nije cilj jaka Sloboda i zato moramo podržati Azmira još jače i još bolje da se konačno riješimo lopuža i parazita. :salut:

Muljatori,hejteri i njihovi poslednji trzaji u i oko kluba :arrow: slika :kafa:

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 07 jul 2014, 19:25

Sudac nejedi ba **** nepricaj gluposti idi se zadovolji u vc opusti se sta si napet utice to na zdravlje
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

panini
Kontakt:

Post Postao/la panini » 07 jul 2014, 19:38

sve strucnjaci i znalci, nemate pojma sta se desava u klubu, sve znalci ko je dobar ko nije, ovaj bolji od ovog ovaj od onog, pa gdje ste na treninzima makar da vidite ? a nedo bog na prijateljskim utakmicama ? zar nemate pametnijeg posla nego kuckati po ovom **** forumu ne moze covjek nista normalno ni procitati od vas.. cuj memisevic nema mjesta.. sve fudbalski strucnjaci foruma sportsport.. zivi haos
1919 <3

fukarezv
Kontakt:

Post Postao/la fukarezv » 07 jul 2014, 19:56

panini je napisao/la:sve strucnjaci i znalci, nemate pojma sta se desava u klubu, sve znalci ko je dobar ko nije, ovaj bolji od ovog ovaj od onog, pa gdje ste na treninzima makar da vidite ? a nedo bog na prijateljskim utakmicama ? zar nemate pametnijeg posla nego kuckati po ovom **** forumu ne moze covjek nista normalno ni procitati od vas.. cuj memisevic nema mjesta.. sve fudbalski strucnjaci foruma sportsport.. zivi haos
Pa jeb o te memisevic lik nema veze sa loptom, njegov kvalitet je za Bosne Kalesije, Slavena Zivinica i ostalih nizerazrednih timova :kafa:
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...

panini
Kontakt:

Post Postao/la panini » 07 jul 2014, 19:57

fukarezv je napisao/la:
panini je napisao/la:sve strucnjaci i znalci, nemate pojma sta se desava u klubu, sve znalci ko je dobar ko nije, ovaj bolji od ovog ovaj od onog, pa gdje ste na treninzima makar da vidite ? a nedo bog na prijateljskim utakmicama ? zar nemate pametnijeg posla nego kuckati po ovom **** forumu ne moze covjek nista normalno ni procitati od vas.. cuj memisevic nema mjesta.. sve fudbalski strucnjaci foruma sportsport.. zivi haos
Pa jeb o te memisevic lik nema veze sa loptom, njegov kvalitet je za Bosne Kalesije, Slavena Zivinica i ostalih nizerazrednih timova :kafa:

bravo strucnjak ;)
1919 <3

ZaBoljuSlobodu
Kontakt:

Post Postao/la ZaBoljuSlobodu » 07 jul 2014, 19:59

Muharem Civic slobodan igrac. Nije produzio ugovor sa ceskim FC MAS Taborsko. Da se po povratku kuci zaustavi u Sloveniji bilo bi lijepo, Sadikovic je svakako radio sa njim dugo vremena kada je bio u omladinskom pogonu Slobode...
“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 07 jul 2014, 20:13

Imas ti mjesta zajedno sa Memisevicem samo nemate para jer vise ns **** vam babu ni 1%..sad samo pare ako imate mozete
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

panini
Kontakt:

Post Postao/la panini » 07 jul 2014, 20:16

SaltCityAttack je napisao/la:
Imas ti mjesta zajedno sa Memisevicem samo nemate para jer vise ns **** vam babu ni 1%..sad samo pare ako imate mozete
dado opusti se, nemas pojma sta se desava, ne trci pred rudu... momka uopste ne poznajem, al znam njegove igracke kvalitete, i kvalitete trenutno igraca u slobodi.. a to za pare sto pricas... skontaj samo denis kolko je para uzimo djeci da igraju u mladjim kategorijama ? odjavljujem se s ovog ne vrijedi nista ni pisati... pozz
1919 <3

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 07 jul 2014, 20:20

Pa **** ga brate znam da Denis je to radio ali nije vise lud to raditi..zn koliko ga ljudi drze na zubu zbog svega..sad ima platu ima sve samo da radi I to je to...Ne znam po cemu Memisevic zasluzuje igrati pa oad 99% ljudi kazu ne onda je vjerovatno NE
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 07 jul 2014, 20:52

TzBulevar87 je napisao/la:Ovo postaje sve zanimljivije i zanimljivije :lol:

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
:mrgreen:

Nego, tko zna Jasmina Mešana brata nek ga pita s kim je pričao na fejsu o Jasminu i tako će te lako riješiti enigmu oko tog sudca iako ovaj mramorčanin naslučuje, onda bi to trebao biti neko iz Gračanice ili Živinica...tamošnje sudije smoriše po društvenim mrežama :lol:

Panini, Memišev sin je imao jednu perpektivnu priču kroz omladinski pogon, ali kako stvari stoje nije ostvario očekivani razvoj. Dječka nisam gledao godinu i pol, vidio sam ga prije nekih 9mjeseci u prolazu kada je bio povrijeđen te je bio i vidno over weight.

Nema šanse,bar ne želim da vjerujem, da su istinite priče oko šema u vezi Denisa što se spominje. Pa nije lud valjda. Prvo, to će se vrlo lako saznati. Na kraju krajeva, možemo provjeriti direktno sa igračima. Ako ga Azmir ne nokautira čekalo bi ga bar 129 patosa od rulje ionako žedne njegove krvi. U te patose računam i sebe iako nisam pretjerano žedan njegove krvi. :mrgreen:

Skloniji sam da se prije svega radi o lupanju glupana.

Panini, ako imaš neke konkretnije info iznesi brate.
tuzlanska Sloboda

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 07 jul 2014, 21:02

ZaBoljuSlobodu je napisao/la:Muharem Civic slobodan igrac. Nije produzio ugovor sa ceskim FC MAS Taborsko. Da se po povratku kuci zaustavi u Sloveniji bilo bi lijepo, Sadikovic je svakako radio sa njim dugo vremena kada je bio u omladinskom pogonu Slobode...
Dijete Slobode, kapiten u šampionskoj generaciji juniora. Ibraković ga je pomalo ubacivao u igru i sigurno bi dobio više prostora da je Sloboda ostala u Premijer Ligi. U međuvremenu je još sazrio i mislim da bi mogao biti ako ništa dobar back-up za lijevu stranu.
Mes Que Un Club

sudac92
Kontakt:

Post Postao/la sudac92 » 07 jul 2014, 21:21

Ajd eto glupani hlupaju bezze. Halalite na tom unosenju nemira,a istina ce svakako izaci na vidjelo.Memisevic je tu najmanje bitan. A o Denisu smradu ce se tek pricati. Pozz :)

fukarezv
Kontakt:

Post Postao/la fukarezv » 07 jul 2014, 21:24

slika
evo nove opreme :D
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 07 jul 2014, 21:29

Jedva čekam da vidim dresove :njanjanja:
Pobjeda je bolja od orgazma!

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 07 jul 2014, 21:31

fukarezv je napisao/la: evo nove opreme :D
Nove polo majice, mada nadam se da griješiš i da su dobili samo dio nove opreme, bez dresova... :facepalm:

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 07 jul 2014, 21:33

slika

Jel´ ovo u Mujića na majici novi grb :?

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 07 jul 2014, 21:34

vidiš da jeste, šta's ćorav? :mrgreen:

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 07 jul 2014, 21:35

panini je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:
dado opusti se, nemas pojma sta se desava, ne trci pred rudu... momka uopste ne poznajem, al znam njegove igracke kvalitete, i kvalitete trenutno igraca u slobodi.. a to za pare sto pricas... skontaj samo denis kolko je para uzimo djeci da igraju u mladjim kategorijama ? odjavljujem se s ovog ne vrijedi nista ni pisati... pozz
Posto poznajes njegov kvalitet i kvalitet konkurenata u klubu, kazi nam zasto bi on trebao imati prednost?
Zadnja izmjena: ASD, dana/u 07 jul 2014, 21:39, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.