FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

senci-071
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la senci-071 » 19 jul 2012, 16:18

Pogledaj Bugarske portale sta pisu pa ce ti neke stvari biti jasnije. :idea: Spominju Srebrenicu ,Markale,bule, dzamije itd.

GriFFoNi
Kontakt:

Post Postao/la GriFFoNi » 19 jul 2012, 16:23

daj link da vidimo...'bem im .... al neka i mi cemo njih "ugostiti" aBd !

ZlatnaDolina

Post Postao/la ZlatnaDolina » 19 jul 2012, 16:25

senci-071 je napisao/la:Pogledaj Bugarske portale sta pisu pa ce ti neke stvari biti jasnije. :idea: Spominju Srebrenicu ,Markale,bule, dzamije itd.
ne laži odmah da ti kažem, nema potrebe za tim, spominju Markale, Srebrenicu itd. ali nigdje i niko ne spominje džamije, bule itd. :? :evil: nema potrebe za nekim stvarima, za Sarajevo kao i za Želju od osnivanja navijaju svi narodi svih vjera, malo si poletio pred rudu i to želio okrenuti na malo drugaciji način, radio sam sa Bugarima prije par godina tako da znam dovoljno Bugarskog da mogu pročitati txt i saznati o čemu se radi ;)
1921'
UEFA = MAFIJA
OPROSTA I ZABORAVA NEMA !!
Dželo samo da znaš, neću glasat za tebe, ofiran si !!

Rios

Post Postao/la Rios » 19 jul 2012, 16:25

Komsije zelim vam puno srece veceras.. ;)
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

underPFC
Kontakt:

Post Postao/la underPFC » 19 jul 2012, 16:28

Nemojte preterivati,evo baš pratim njihovu najveću stranicu,od 198 000,nigde niko ne spominje džamije i Srebrenicu (što je pohvalno).Pustite debile,odnosno dečurliju,net huligane koji pišu nebuloze....

Opet ponavljam verujte da bi moglo biti incidenata i nereda na samoj utakmici. Ultras Levski i BBB su bratske grupe,to valjda puno govori...Na prijateljskoj utakmici sa FKCZ su vređali po svim osnovama Srbe.

Nadam se da samo da će HZ iskulirati,a da će uprava FKS reagovati ukoliko bude šovinističkih ispada.... ;)
BORBA ZA PRAVDU! PRAVDA ZA GROBARE!

Konfucije
Kontakt:

Post Postao/la Konfucije » 19 jul 2012, 16:28

http://www.btv.bg/sport/liga-evropa/sto ... _sas_sila_(SNIMKI" onclick="window.open(this.href);return false;).html

Po slikama se vidi da se sila upotrebljavala,a dole se spominje da su nasi navijaci povrijedili 2 policajca i jednog novinara.Sta li se tamo desava Bog sami zna. :roll:
Dobar dan,Mi smo Sarajevo,izvolite se braniti !

admirone
Kontakt:

Post Postao/la admirone » 19 jul 2012, 16:31

Kakvu represiju vasi moci dozivljavaju tamo to je nenormalno. Ali hvala bogu ima revans, osveta je slatka :twisted:
Željezničar 1921

Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.

http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 19 jul 2012, 16:35

puno srece danas nasim momcima,kako na terenu tako i na tribinama...nadam se da cemo izvuc povoljan rezultat pa da ih ugostimo pred punim kosevom,neka vide sta znaci pakao !!! moj sastav za danas ;) Adilovic,Gujic,Dupovac,Torlak,Belosevic,Sunjarevic,Sesar,Husejinovic,Zlatkovic,Karamatic,Hadzic !!!

Volim Te Sarajvooooooo
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo

ZlatnaDolina

Post Postao/la ZlatnaDolina » 19 jul 2012, 16:38

underPFC je napisao/la:Nemojte preterivati,evo baš pratim njihovu najveću stranicu,od 198 000,nigde niko ne spominje džamije i Srebrenicu (što je pohvalno).Pustite debile,odnosno dečurliju,net huligane koji pišu nebuloze....

Opet ponavljam verujte da bi moglo biti incidenata i nereda na samoj utakmici. Ultras Levski i BBB su bratske grupe,to valjda puno govori...Na prijateljskoj utakmici sa FKCZ su vređali po svim osnovama Srbe.

Nadam se da samo da će HZ iskulirati,a da će uprava FKS reagovati ukoliko bude šovinističkih ispada.... ;)
Ja jedno ti drugo :? sta ako su BBB i Ultras Levski bratske grupe ?? sta sa tim?? valjda su Bosanci i Hercegovci u boljim odnosima sa Hrvatima nego sa Bugarima i Srbima, Bugari su dosta pokupili od komšija tipa skandiranje, vrijedjanje, nacionalsitičko - fašističkih povika itd. sto se da vidjeti, pricas iz svoje pozicije, ne zaboravi da si na bosanskom forumu ;)
1921'
UEFA = MAFIJA

Bhfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Bhfanatik » 19 jul 2012, 16:40

Gdje se moze gledati tekma za nas koji nemam facetv
Volim Te BiH

ZlatnaDolina

Post Postao/la ZlatnaDolina » 19 jul 2012, 16:42

"Navijači Sarajeva evakuisani policijskim vozilima na drugu lokaciju" :? :? ne mirise na dobro nikako :?
1921'
UEFA = MAFIJA

underPFC
Kontakt:

Post Postao/la underPFC » 19 jul 2012, 16:43

Nismo se razumeli.
Šta sa tim,videćeš oko 19:00 šta sa tim!
Verovatno ćeš shvatit o čemu ti pišem.
Što se tiče odnosa,ne pričam o politici,već navijačkim odnosima!
Što se tiče Bugara oni se upravo ugledaju na BBB,odnosno na neke italijanske pronaci grupe,nikako na Grobare,Delije,Manijake,Torcidu....
Ne pričam iz svoje, grobar sam. Govorim uopšteno i ono što je realno!
Ali izgleda ti nikada tribinu video nisi,osim na tv.

Znam da sam na bosanskom forumu,al smatram da nisam ništa manje bitan od tebe.....
BORBA ZA PRAVDU! PRAVDA ZA GROBARE!

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 19 jul 2012, 16:53

Bugarske picke, evo i represija je pocela :x :x Nek nasi momci izdrze!
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Šofa
Kontakt:

Post Postao/la Šofa » 19 jul 2012, 16:54

Nadam se da ce bugari napraviti neki belaj na utakmici pa da ih UEFA izbaci, a sto se tice nasih navijaca zelim im svako dobro i da prodju bez poslijedica i naravno da ne nasjedaju (a znam da nece) na nacionalisticno navijanje i provokacije

admirone
Kontakt:

Post Postao/la admirone » 19 jul 2012, 16:55

Upravu je ovaj UnderPFC oni su okrenuti BBB i Irriducibilima, dakle klasicni desnicari. I ne znam sto neki konstantno napadaju ovog momka kad je prije svega korektan nit provocira ikoga.

Da ne bude off. Mislim da bi veceras Husejnovic mogao nesto napravit imam neki osjecaj. Sretno komsijama gazi bugare.
Željezničar 1921

Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.

http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 19 jul 2012, 16:57

Od izvlačenja protivnika, kod vas ne primjetim ni 20% euforije koja je vladala kod nas. To je i realno, jer ste izvukli jako teškog protivnika, kojeg je fakat teško proć i ispadanje u ovoj fazi neće biti sramota, samo da prođete bez neke golijade i to. Želim vam samo reći da večeras utakmicu gledate opušteno, i da ne očekujete previše jer onda nemate previše razloga za razočarenje. Večeras će se opet vidjet gdje je naš fudbal, gdje je Sarajevo i igrači koji su na nivou naše lige odlični. Vidjet ćemo mogu li odgovorit ovako teškom zadatku i nositi se sa jednim velikim klubom za naše standarde, a opet za evropske okvire samo prosječnom ekipom. Želim vam svu sreću, ali fakat, nadam se da možete izvući neki pozitivan rezultat, pa makar i minimalan poraz, samo da ostane nada u prolaz, euforija i da ovaj grad dobije bar jednu veliku utakmicu u Evropi ove godine kad je u pitanju klubski fudbal, jer Željo-Maribor to vjerovatno neće biti. JOŠ VIŠE SREĆE HORDAMA KOJE SU TAMO DA IZDRŽE I HAIRLI SE VRATE KUĆI, A AKO SE UKAŽE PRILIKA DA DAJU VELIKU PODRŠKU VAŠIM IGRAČIMA, TREBAT ĆE IM !
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 19 jul 2012, 17:00

Kone ima revans ;) , sretno vam veceras
NO PYRO NO PARTY

SemperFideliss
Kontakt:

Post Postao/la SemperFideliss » 19 jul 2012, 17:06

ZlatnaDolina je napisao/la:
senci-071 je napisao/la:Pogledaj Bugarske portale sta pisu pa ce ti neke stvari biti jasnije. :idea: Spominju Srebrenicu ,Markale,bule, dzamije itd.
ne laži odmah da ti kažem, nema potrebe za tim, spominju Markale, Srebrenicu itd. ali nigdje i niko ne spominje džamije, bule itd. :? :evil: nema potrebe za nekim stvarima, za Sarajevo kao i za Želju od osnivanja navijaju svi narodi svih vjera, malo si poletio pred rudu i to želio okrenuti na malo drugaciji način, radio sam sa Bugarima prije par godina tako da znam dovoljno Bugarskog da mogu pročitati txt i saznati o čemu se radi ;)
Sta to sad nema posla pa sebaljezga na forumu 24/7 ??

manijakocm
Kontakt:

Post Postao/la manijakocm » 19 jul 2012, 17:08

Ja bi samo zamolio nekoga da mi objani sta se sve desava,citam razno razne stvari po koje kakvim portalima...Al mi pola stvari nije jasno,cujem pao trans od HZ zanima me jel to istina il suplja,i sta se to tamo dogadja! Manijak sam al fkt bi im trebalo ...... mame kad dodu u sarajevo! momcima u bugarskoj zelim sve najbolje! :D

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 19 jul 2012, 17:09

manijakocm je napisao/la:Ja bi samo zamolio nekoga da mi objani sta se sve desava,citam razno razne stvari po koje kakvim portalima...Al mi pola stvari nije jasno,cujem pao trans od HZ zanima me jel to istina il suplja,i sta se to tamo dogadja! Manijak sam al fkt bi im trebalo ...... mame kad dodu u sarajevo! momcima u bugarskoj zelim sve najbolje! :D
Cuj pao trans :lol: :lol:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: haris004, soxx, Vanja8 i 35 gostiju.