FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Slobodas
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Slobodas » 07 jul 2014, 16:02

Zna li neko hoce li biti kakvih radova na stadionu tusanj , sta je sa onih stolica sto fale hocel se postaviti do pocetka sezone i hocel se postaviti semafor ????
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 07 jul 2014, 16:05

Ja stvarno ne znam u cemu je ovdje problem, mladi Haracic nije zadovoljio a Milovic izgubio ili zaboravio pasos. Haman vas poljulala oprema (proslosezonska) u kojoj su igrali :D i ovaj "sudija" kantonalni.
🔴⚫️

intercontinental
Kontakt:

Post Postao/la intercontinental » 07 jul 2014, 16:08

Još minimalno 2 sezone će se ovako krpiti sastav,dok se klub stabilizuje,dok ne stane na noge.Onda možemo očekivati neka ozbiljnija pojačanja.Naravno uz uslov da Azmir ostane :)
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 07 jul 2014, 16:08

pa je l' nije zadovoljio il' je izgubio/zaboravio pasoš? :D

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 07 jul 2014, 16:12

Chinaglia je napisao/la:pa je l' nije zadovoljio il' je izgubio/zaboravio pasoš? :D
http://tuzlalive.ba/sloboda-otputovala- ... cibalijom/" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo imas i slike, traze mu pasos po autu i autobusu :D
🔴⚫️

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 07 jul 2014, 16:15

Đoko, nađi pasoš i pravac Slovenija :D

intercontinental
Kontakt:

Post Postao/la intercontinental » 07 jul 2014, 16:19

Ipak je bio na spisku za Sloveniju što znači da računa na njega :D

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 07 jul 2014, 16:20

Ma doci ce i mali Đokica i jos njegovih novih drugova, tek tamo ce ispadati iz tima.....ovo su bile predeliminacije.
🔴⚫️

intercontinental
Kontakt:

Post Postao/la intercontinental » 07 jul 2014, 16:54

Ibrahim Škahić potpisao za Velež,kakav je to štoper brate dragi,mlad a jedan od najboljih u BiH 100 %

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 07 jul 2014, 16:56

e to je vec steta
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 07 jul 2014, 16:57

intercontinental je napisao/la:Ibrahim Škahić potpisao za Velež,kakav je to štoper brate dragi,mlad a jedan od najboljih u BiH 100 %
Došao bi on tu da je ostao Ćiro. Još prije utakmice Gradina - Sloboda je to dogovarano.

Ali dolaskom Sadikovića je blokiran transfer. Inače u nas pola ekipe je u svađi sa dotičnim, kao i većina navijača naših, kao i vaših isto. Nije miljenik ovdje. Sa Sadikovićem se zakačio i hebavao mu u pola utakmice u Gračanici kad smo igrali (1-1) :mrgreen: :mrgreen:
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

intercontinental
Kontakt:

Post Postao/la intercontinental » 07 jul 2014, 16:58

Benjo_AFC86 je napisao/la:
intercontinental je napisao/la:Ibrahim Škahić potpisao za Velež,kakav je to štoper brate dragi,mlad a jedan od najboljih u BiH 100 %
Došao bi on tu da je ostao Ćiro. Još prije utakmice Gradina - Sloboda je to dogovarano.

Ali dolaskom Sadikovića je blokiran transfer. Inače u nas pola ekipe je u svađi sa dotičnim, kao i većina navijača naših, kao i vaših isto. Nije miljenik ovdje. Sa Sadikovićem se zakačio i hebavao mu u pola utakmice u Gračanici kad smo igrali (1-1) :mrgreen: :mrgreen:
Sad kad pročitah sjeti se odma ,da smo mogli dobiti pouzdanog štopera,mladog,koji bi se mogao dobro unovčiti u budućnosti,al jbg :r

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 07 jul 2014, 17:08

sudac92 je napisao/la:I po kafama a i i sudjenju buraz. Svega ima,i svasta covjek prodje u ovom. Simin Han usao u ligu na osnovu sudnjenja,bez sudija bi bili negdje na 3-4 poziciji. Al para vrti gdje burgija nece. :D
Memisevic bio na spisku da bi pred polazak ipak otpao. Al nije ni bitno,istina ce izaci na vidjelo. Ekipi sve najbolje. :D
Sva sreca pa neko ponudi pare Sadikovicu da izbrise Memisevica a uvrsti nekog drugog...zaista sgaka cast ko god je vise ponudio od Memisevica..bje tako nego na babu da se progleda kroz prste..ovako barem Sadikovic a I mi imamo koristi
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 07 jul 2014, 17:39

ne znam kako se odvija ovaj film sa pripremama,odlascima i dolascima al ovo sto se da procitat ovdje i po medijima je amaterizam cisti....ono,dovescemo 379 igraca na probu pa ko zadovolji....neki ce i otic jer ljudi nisu pod ugovorom,naravno...pa nije ovo autobuska stanica,j.e.b.e.m mu mater :roll: :roll:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

sudac92
Kontakt:

Post Postao/la sudac92 » 07 jul 2014, 17:45

Vratite Mesanovica,izgledada je u svadji sa upravom,finansije problem.Trenutno nije sa prvim timom. Jedino ako mu buraz ne laze.:D

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 07 jul 2014, 18:25

sudac92 je napisao/la:Vratite Mesanovica,izgledada je u svadji sa upravom,finansije problem.Trenutno nije sa prvim timom. Jedino ako mu buraz ne laze.:D
Znaci to je problem..vidis tebi su rekli oni koji nemaju mjesta sa ekipom ..standardno nista novo a svi dobro znamo da Memisevic objektivno nema mjesta u ovoj ekipi ..ako kojim slucajem uleti bice na nelegalan nacin
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

sudac92
Kontakt:

Post Postao/la sudac92 » 07 jul 2014, 18:36

Nema mjesta,iskreno me zaboli ona stvar za Memisevicem,ali kad par ljudi potvrdjuje da Sadikovic to radi onda nek mi Bog dusu prosti. Da je Memis kojim slucajem ponudio pare Samir bi bio na pripremama. ;)

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 07 jul 2014, 18:40

sudac92 je napisao/la:Nema mjesta,iskreno me zaboli ona stvar za Memisevicem,ali kad par ljudi potvrdjuje da Sadikovic to radi onda nek mi Bog dusu prosti. Da je Memis kojim slucajem ponudio pare Samir bi bio na pripremama. ;)
Jesi dosadan covjece pa to je strasno, de malo popustite sa tim glupostima, Memis da je bio dobar on bi isao sigurnoo na pripreme, ja ne vjerujem u te price dok je Azmir tu jer nije budala da Denis radi takve stvari, de se malo uozbilji i ko si ti covjece da ovde pises neke netacne informacije a garantujem da si neki poput Sabovica ili od onih sto ne mogu vise privirit klubu nazalost po neke.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 07 jul 2014, 18:49

sudac92 je napisao/la:Nema mjesta,iskreno me zaboli ona stvar za Memisevicem,ali kad par ljudi potvrdjuje da Sadikovic to radi onda nek mi Bog dusu prosti. Da je Memis kojim slucajem ponudio pare Samir bi bio na pripremama. ;)
Ako si zaista nogometni sudac, mislim da znam ko si. Ajde molim te ne zagađuj temu, smanji malo doživljaje... :)

intercontinental
Kontakt:

Post Postao/la intercontinental » 07 jul 2014, 18:56

NKMramor je napisao/la:
Ako si zaista nogometni sudac, mislim da znam ko si. Ajde molim te ne zagađuj temu, smanji malo doživljaje... :)
ajde reci koju ligu sudi,mislim i ja da znam ko je :crazy: :crazy: smrad :lolno: :lolno:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.