FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Kakva utakmica. Jos na kraju Njegomirovicev penal, da te dodatno popisa.
Ovo je 100% Basicev poraz. OK, ekipa je limitirana, mozda je i pristup upitan, ali njegov poraz. Uprskao sve sa guranjem Cosica na poziciju koji nikad nije igrao i nece nikad moci igrati. Momak koji je desni bek, po potrebi moze odigrati zadnjeg veznog, ti igra ofanzivnog veznog? Sve to dok su ti na klupi dvije desetke? Ne moze, ne ide. Izneses loptu gore, i samo se okrenes. Ili je izgubis pa ti puknu kontru. Kad su ovakve reakcije golmana i u odbrani, to je gol. Zasto ja to vidim, a trener ne? Misterija.
Tek kad su usli Stila i Al Jaber mi smo nesto odigrali. Ali i to je dzaba bilo, podvaljivali su lopte nikome, jer je trener izveo jedinog napadaca u rosteru. I jos nesto, nadam se da je jasno zasto Drljo ima prednost ispred Gasala. Kakav je god, najmanje je los od ovih zasticenih godista.
Ovo je 100% Basicev poraz. OK, ekipa je limitirana, mozda je i pristup upitan, ali njegov poraz. Uprskao sve sa guranjem Cosica na poziciju koji nikad nije igrao i nece nikad moci igrati. Momak koji je desni bek, po potrebi moze odigrati zadnjeg veznog, ti igra ofanzivnog veznog? Sve to dok su ti na klupi dvije desetke? Ne moze, ne ide. Izneses loptu gore, i samo se okrenes. Ili je izgubis pa ti puknu kontru. Kad su ovakve reakcije golmana i u odbrani, to je gol. Zasto ja to vidim, a trener ne? Misterija.
Tek kad su usli Stila i Al Jaber mi smo nesto odigrali. Ali i to je dzaba bilo, podvaljivali su lopte nikome, jer je trener izveo jedinog napadaca u rosteru. I jos nesto, nadam se da je jasno zasto Drljo ima prednost ispred Gasala. Kakav je god, najmanje je los od ovih zasticenih godista.
1921
-
- Kontakt:
Nije do trenera, ali ce trener najebati. Ne kontam samo sto ga igraci tjeraju.drzgemboadislic je napisao/la: ↑20 sep 2023, 16:59Ko i repka smo, samo daj promijeni trenera i opet isto bude nakon promjene. Sigurno je do trenera!
Pročepit će negdje.
Brate od 21 igrača, imaš 3 igrača da ima neki kvalitet
Štilić, Štilić i Semir Štilić
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Ja bih prvo podijelio raskide ugovora i povuko iz U19 tima igrace. Rustem prvi da leti.
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Samo se vrti iz kruga u krug iz godine u godinu..
Nek smo mi radnički klub, ne treba nama investitor..
Majke mi ima li lijeka da se ovo skroz prestane pratiti, da zaboraviš da postoji..
Što meni ovo treba u životu????
Yebem vam majku svima redom nesposobnu!
3:0
Nek smo mi radnički klub, ne treba nama investitor..
Majke mi ima li lijeka da se ovo skroz prestane pratiti, da zaboraviš da postoji..
Što meni ovo treba u životu????
Yebem vam majku svima redom nesposobnu!
3:0

-
- Kontakt:
Kao da prije nismo gledali isti film. Nista strasno izgubiti utakmicu. Ono sto ne obecava je nemoc Basica i taktike, kod dva nula nikakva reakcija. Znaci i on sam nezna kud udara niti ima povjerenja u igrace. Ne mora dobiti otkaz, ali sa ovakvim rezultatima ce na kraju dati sam ostavku.
Nije on kalibar trenera koji se moze nositi sa pritiskom, a nije ni u stanju da skine pritisak sa igraca.
Na horuk zivot smrt taktiku mozes dobiti utakmicu dvije, ali ako ces citavu sezonu izgurati moras znati i cuvati igrace.
Nije on kalibar trenera koji se moze nositi sa pritiskom, a nije ni u stanju da skine pritisak sa igraca.
Na horuk zivot smrt taktiku mozes dobiti utakmicu dvije, ali ako ces citavu sezonu izgurati moras znati i cuvati igrace.
Zadnja izmjena: samoposmatram, dana/u 20 sep 2023, 17:10, ukupno mijenjano 1 put.
Muftic uvezao 4 gola zaredom da kiksa.
Treca tekma bez sanse (naravno i bez gola) na gostovanju.
Plus treca tekma da primaml gol 90+
Ima li jos koji negativan rekord.
Treca tekma bez sanse (naravno i bez gola) na gostovanju.
Plus treca tekma da primaml gol 90+
Ima li jos koji negativan rekord.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Nažalost ovo je naša realnost.
Realno od svih igrača iz našeg tima, bukvalno nijedan igrač ne bi mogao da igra u Zrinjskom ili Sarajevu. Ko se bude nadao nečemu, dobro će se razočarati. Očekivao sam poraz, ali 3:0 i mene su iznenadili.
Muftić jedina svijetla karika, napravio je grešku, ali bolje da on griješi, mlad je naučit će.
Arap fino izgleda, dosta trči pa se primjeti, ostalo sivilo.
Realno od svih igrača iz našeg tima, bukvalno nijedan igrač ne bi mogao da igra u Zrinjskom ili Sarajevu. Ko se bude nadao nečemu, dobro će se razočarati. Očekivao sam poraz, ali 3:0 i mene su iznenadili.
Muftić jedina svijetla karika, napravio je grešku, ali bolje da on griješi, mlad je naučit će.
Arap fino izgleda, dosta trči pa se primjeti, ostalo sivilo.
Ovo sto je Bekric uradio Zelji zasluzuje degenek.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
slazem se, i po meni je prvi i najveci krivac uprava pa onda svi ostali, nisu ovi igraci sami sebi dali plate, okej ogranicen budzet, ali nemaju valjda ovakve ekipe veci budzet za igrace od nas, a i ako imaju opet upravu zbog toga treba nogom nabitavalPacidoroP je napisao/la: ↑20 sep 2023, 17:08Zahvaljući njima i Bekriću imat ćemo goru sezonu od one pod vodstvom Ivkovića.
Realno, kvalitet igrača je bara bara sa tadašnjom ekipom.
FKŽ !
Ako nije do trenera, do koga je onda ?MojaMalenkost je napisao/la: ↑20 sep 2023, 17:01Nije do trenera, ali ce trener najebati. Ne kontam samo sto ga igraci tjeraju.drzgemboadislic je napisao/la: ↑20 sep 2023, 16:59Ko i repka smo, samo daj promijeni trenera i opet isto bude nakon promjene. Sigurno je do trenera!
Mislis do igraca ? pa ako je to zasto npr. kapiten Cocalic ne izađe pred medije i kaze "mi smo gowna, a ne trener, ja prvi sam danas bio smijesan, izvjesni Vidic me pravio amaterom"....al nece to reci, naravno. Nego ce se sakriti iza trenera, nek on popusi otkaz a mi igraci cemo po starom

Tako je najebo i Ivkovic, pa Mulalic, pa ce sad i Basic. Ista prica.
"Možete, probudite se, igrajte", bile su neke od riječi navijača na poluvremenu...
Primili još dva ko kraja, invalidi
Primili još dva ko kraja, invalidi
Mamba slazem se mada ima ih jos par ugl max 5 da imamo solidnih igraca
Tea brate sjebo bi se kad bi vidio od ostalih platne liste
Ne samo PL nego ima i klubova u prvoj ligi federacije i rs koji placaju igrace vise nego mi
Sto posto provjerena informacija
Kad bi ti reko koliko malac koji uooste ne igra kako reba kod pitara zaradjuje sjebali bi se svi mali 18 godina 15.000 ima vise dvije tekme nije sastavio u godinu
Tea brate sjebo bi se kad bi vidio od ostalih platne liste
Ne samo PL nego ima i klubova u prvoj ligi federacije i rs koji placaju igrace vise nego mi
Sto posto provjerena informacija
Kad bi ti reko koliko malac koji uooste ne igra kako reba kod pitara zaradjuje sjebali bi se svi mali 18 godina 15.000 ima vise dvije tekme nije sastavio u godinu
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 20 sep 2023, 17:19, ukupno mijenjano 3 puta.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Ja vjerujem u ove momke, šefa struke, SD-a, upravu.
Treba ih podržati.
Do godine nam ne ginu derbi utakmice u Prvoj ligi Federacije jal sa Slobodom, jal sa Čelikom, ovisno ko ostane
Treba ih podržati.
Do godine nam ne ginu derbi utakmice u Prvoj ligi Federacije jal sa Slobodom, jal sa Čelikom, ovisno ko ostane
- avalPacidoroP
- Kontakt:
A i mi indijanci klasični, daj podršku Bašiću, Muftiću..pjevaj pjesme Amoahu.
Ma ne treba nikome ništa do kraja 33.kola.
Njihov je posao da drže Želju na vrhu!!!
Ma ne treba nikome ništa do kraja 33.kola.
Njihov je posao da drže Želju na vrhu!!!
- Meraak1921
- Kontakt:
Ko dadne podrsku ovakvima, nayebwm mu se mame onako muski
Piz.de
Pa grob te *ebo ovo treba izsamarat na maximum…. Evo stojim na HIFI u Doboju i sve se mislim da ih zaustavim sam i da ih dobro nabijem na qurac….
Gledam Manijake udju oko 30te minute izadju u 70oj… kilometre gazimo iz ljubavi zbog naseg kluba i gledamo kako Drljo rikta stucne i Gasala kako drpa muda…..
Ja mislim ipak da mi navijaci simpatizeri kluba moramo shvatit da sto smo osvajili trofeje osvajali smo… mi smo Klub koji je tu u Premijer Ligi znaci sredina svih sredina…. Evropu ako ugrabimo to je nam je MasAllah… mislim da to moramo sto prija shvatit… sa ovakvim igracima sto su Coca i Stila pres kraj Karijere… daj ba ljudi kakav ozbiljan klub ima to?? Ev napisite slobodno
Pozz
Gledam Manijake udju oko 30te minute izadju u 70oj… kilometre gazimo iz ljubavi zbog naseg kluba i gledamo kako Drljo rikta stucne i Gasala kako drpa muda…..
Ja mislim ipak da mi navijaci simpatizeri kluba moramo shvatit da sto smo osvajili trofeje osvajali smo… mi smo Klub koji je tu u Premijer Ligi znaci sredina svih sredina…. Evropu ako ugrabimo to je nam je MasAllah… mislim da to moramo sto prija shvatit… sa ovakvim igracima sto su Coca i Stila pres kraj Karijere… daj ba ljudi kakav ozbiljan klub ima to?? Ev napisite slobodno
Pozz
FK Zeljezničar Sarajevo 1921
AUT
AUT
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Proximic i 52 gosta.