Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

SiggiSmallz
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la SiggiSmallz » 23 feb 2012, 23:39

rio_Ferdy88 je napisao/la:
Henderson je napisao/la:
Oprosti ali ja sam skaut samo na području Francuske, ne mogu sve stići :D Igrao je u srijedu na strani gdje sam ja bio prvo poluvrijeme, bio sam kao Galliani iz lože :lol: U drugom poluvremenu se nismo čuli :D
@rizo znaci ti si iz sochauxa, jel tako :D imam i ja neke rodbine u francuskoj, samo moji su u lyonu, bio sam i ja tamo par puta kod njih, a i pratim francuski nogomet i sport u cjelini, ligue 1, rugby top14 itd.. pogotovo sve sto daju na canal+ platformi, infosport, foot+, l'equipe, tf1 itd... jer i razumijem francuski pa mi je lakse :D :mrgreen:
Imam Feeling da si ti iz moje mahale. :D
Ako pri svakoj prijateljskoj usluzi odmah misliš na zahvalnost, onda nisi darovao, već prodao.
Dostojevski

StevieG
Kontakt:

Post Postao/la StevieG » 24 feb 2012, 09:54

Čitam u otočkim medijima kako je Kenny pokazao interes za mladog Katalonca Tella koji je otkriće ove sezone u dresu FCB. Naravno, veoma teško bi moglo doći do realizacije, jer Pep i uprava ne bi sigurno ispustili dragulja kao što je ovaj navedeni igrač.

Naravno, želio bih da pozdravim sve Redse na ovom forumu. YNWA! 8-)
Remember friend, as you pass by.
As you are now, so once was I.
As I am now, you soon shall be.
So, prepare for death, and follow me.

Red Assassin
Kontakt:

Post Postao/la Red Assassin » 24 feb 2012, 11:02

Rafael Benitez dismisses Chelsea approach.

AndyCarrol
Kontakt:

Post Postao/la AndyCarrol » 24 feb 2012, 12:01

Ocekujem ovaj sastav u nedjelju :
--------------------Reina------------------------
--Glen----Skrtel---------Agger------Enrique--
------------Gerrard----Adam-------------------
--Downing----------------------------Bellamy--
-------------Carrol-----------Suarez-----------

Mislim da je ovaj sastav provjeren i da bi on bio dovoljan za sigurnu pobjedu :D

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 24 feb 2012, 12:02

StevieG je napisao/la:Čitam u otočkim medijima kako je Kenny pokazao interes za mladog Katalonca Tella koji je otkriće ove sezone u dresu FCB. Naravno, veoma teško bi moglo doći do realizacije, jer Pep i uprava ne bi sigurno ispustili dragulja kao što je ovaj navedeni igrač.

I ja sam ubijeđen da Tello neće napustiti Barcelonu. Gledao sam ga, i mislim da Pep i društvo nisi toliko ludi da puste ovakvog mlađanog talenta. Stasat će on u fantastičnog igrača.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 24 feb 2012, 12:08

OTNYS_YNWA je napisao/la:
StevieG je napisao/la:Čitam u otočkim medijima kako je Kenny pokazao interes za mladog Katalonca Tella koji je otkriće ove sezone u dresu FCB. Naravno, veoma teško bi moglo doći do realizacije, jer Pep i uprava ne bi sigurno ispustili dragulja kao što je ovaj navedeni igrač.

I ja sam ubijeđen da Tello neće napustiti Barcelonu. Gledao sam ga, i mislim da Pep i društvo nisi toliko ludi da puste ovakvog mlađanog talenta. Stasat će on u fantastičnog igrača.
s obzirom kako se nasa pojacanja pokazuju bolje da se mi okrenemo nasoj akademiji nego da dovodimo ikoga... sto se mene tice ne moraju vise nikad kupiti igraca niti me ta tema vise interesuje jer svi igraci koje bi ja volio vidjeti u liverpoolu obicno zavrse u drugim klubovima ili ako dođu u liverpool ostanu tu vrlo kratko.
You are someone else I am still right here

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 24 feb 2012, 13:51

AndyCarrol je napisao/la:Ocekujem ovaj sastav u nedjelju :

Mislim da je ovaj sastav provjeren i da bi on bio dovoljan za sigurnu pobjedu :D
Downingu i Carrollu dobro dođu ove male ekipe u kupovima...Ovaj sastav bi bio super, mada, moguće je da se Kuyt nađe u prvih XI, pošto njemu leže ove bitne utakmice...
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

AndyCarrol
Kontakt:

Post Postao/la AndyCarrol » 24 feb 2012, 14:15

reds_forever je napisao/la:
AndyCarrol je napisao/la:Ocekujem ovaj sastav u nedjelju :

Downingu i Carrollu dobro dođu ove male ekipe u kupovima...Ovaj sastav bi bio super, mada, moguće je da se Kuyt nađe u prvih XI, pošto njemu leže ove bitne utakmice...
Kuyt je igrac za velike utakmice , a ne bih me cudilo da se Maxi nadje u prvih 11.On je nas faktor iznanadjenja :mrgreen:

StevieG
Kontakt:

Post Postao/la StevieG » 24 feb 2012, 14:18

[youtube][/youtube]

It's CUP FINAL WEEKEND slika

AndyCarrol
Kontakt:

Post Postao/la AndyCarrol » 24 feb 2012, 14:20

Monday,tuesday,wendsday,thursday,friday,saturday,WEMBLEY 8-) 8-)

hanniz
Kontakt:

Post Postao/la hanniz » 24 feb 2012, 14:50

Bivši trener Milana i Chelseaja, a aktuelni strateg PSG-a Carlo Ancelotti komentirao je za Tuttosport dugotrajnu indisponiranost španskog napadača "bluesa Fernanda Torresa...

Stigao je Torres na Stamford Bridge u januaru 2011. godine iz Liverpoola upravo pod trenerskom palicom Ancelottija, uz odštetu od 50 miliona funti, a otad je postigao tek pet golova zbog čega se našao na meti kritike, kako struke, tako i navijača kluba.

“Torres je kocka. Trenirao sam ga nakon što je neko vrijeme bio ozlijeđen, ali period za čekanje se previše otegnuo. On je i dalje sjajan napadač i možda bi se u pravoj atmosferi mogao vratiti u Liverpool” – rekao je Ancelotti.
you'll never walk alone!

NIHAD ĐEDOVIĆ!

Cilic LFC
Kontakt:

Post Postao/la Cilic LFC » 24 feb 2012, 15:32

Nadam se da protiv Cardiffa neće biti problema i očekujem laganu pobjedu, ali kako Liverpool igra finalne utakmice sve je moguće.

U tri utakmice 21 gol.

UEFA Cup 2001
Liverpool-Alaves 5:4 (2001)

Team : Westerveld, Babbel, Henchoz (Smicer 56), Hyypia, Carragher, Gerrard, Murphy, Hamann, McAllister, Owen (Berger 73), Heskey (Fowler 64)

[youtube][/youtube]

AC Milan 3-3 Liverpool (2005)

Liverpool: Dudek, Finnan (Hamann 46), Traore, Hyypia, Carragher, Riise, Gerrard, Luis Garcia, Alonso, Kewell (Smicer 23), Baros (Cisse 85).

[youtube][/youtube]

FA Cup
Liverpool 3-3 West Ham (2006)

Liverpool: Reina, Finnan, Carragher, Hyypia, Riise, Gerrard, Alonso (Kromkamp 67), Sissoko, Kewell (Morientes 48), Cisse, Crouch (Hamann 71).

[youtube][/youtube]
You'll Never Walk Alone

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 24 feb 2012, 15:35

Zanimljivo, Gerrard dao golove u sva tri finala. Valjda će i u ovome jedan sličan onome kao protiv WHU-a 8-)
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 24 feb 2012, 17:34

Utakmica sa Stokeom u okviru FA cupa je na programu 18.03.2012. u 17 sati.
Dobro je, nije nam zgusnut raspored i možemo u svakoj utakmici igrati sa najjačim sastavom. Imaćemo u ligi dvije utakmice zaostatka, tako da će naši momci već znati koliko bi dobili ako osvojimo 6 bodova u te dvije utakmice ( kući sa Evertonom i gostovanje QPR-u ).
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

ILoveLFC
Kontakt:

Post Postao/la ILoveLFC » 24 feb 2012, 18:01

[youtube][/youtube]

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !

"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez

dekyboy
Kontakt:

Post Postao/la dekyboy » 24 feb 2012, 18:03

Moram vam reci pravo je uzivanje gledati kada se Liverpool bori na vise frontova igramo finale carling kupa,odlicno nam ide u FA kupu,u Premier ligi smo imali kikseva all mislim da ce to do kraja sezone doci na svoje i da cemo zavrsiti na nekom pristojnom mjestu(nadam se 4 mjestu al vidjecemo) tako da bar za mene je uzivanje posebno sto se ja vise radujem utakmici Liverpoola nego utakmici Reprezentacije :D :D

Isao sam u kladionicu kvota na nas 1,35 za finale Carling kupa nadam se da cemo to uzeti i napokon donijeti trofej na Anfield,,,a po meni imamo dosta izgledne sanse i za osvajanje FA kupa...:D

hanniz
Kontakt:

Post Postao/la hanniz » 24 feb 2012, 18:38

http://www1.skysports.com/football/news ... elvey-deal" onclick="window.open(this.href);return false;

Sky Sports understands that Middlesbrough have agreed a deal to sign Liverpool midfielder Jonjo Shelvey.

The 19-year-old is set to move to Teesside on loan, but only after the Carling Cup final on Sunday.

Fino, fino, s obzirom gdje su sve slali naše igrače (bukvalno u desete lige), ovo je sasvim OK, a Shelvey se pokazao i u Blackpoolu, tako da očekujem da će eksplodirati u Middlesbroughu.
you'll never walk alone!

NIHAD ĐEDOVIĆ!

StevieG
Kontakt:

Post Postao/la StevieG » 24 feb 2012, 20:01

^Odlična solucija uprave LFC-a koja se odlučila na ovu opciju "loana". Naime, Jonjo je perspektivan vezni igrač s predispozicijama da postane veoma dobar igrač, te se nadam kako će mu ova posudba u Middlesbroughu odgovarati.

Očekujem da će u narednoj sezoni imat' zagarantovano mjesto u prvih XI, u dresu Redsa. 8-)

hanniz
Kontakt:

Post Postao/la hanniz » 24 feb 2012, 21:28

StevieG je napisao/la:^Odlična solucija uprave LFC-a koja se odlučila na ovu opciju "loana". Naime, Jonjo je perspektivan vezni igrač s predispozicijama da postane veoma dobar igrač, te se nadam kako će mu ova posudba u Middlesbroughu odgovarati.

Očekujem da će u narednoj sezoni imat' zagarantovano mjesto u prvih XI, u dresu Redsa. 8-)
Jonjo je daleko od startnih XI, s obzirom da na toj poziciji igraju: Gerrard, Adam, Hendo, Lucas, Spearing, koji su vjerovatno u ovom trenutku bolji od njega.
you'll never walk alone!

NIHAD ĐEDOVIĆ!

fanatic
Kontakt:

Post Postao/la fanatic » 24 feb 2012, 21:30

hanniz je napisao/la:
StevieG je napisao/la:^Odlična solucija uprave LFC-a koja se odlučila na ovu opciju "loana". Naime, Jonjo je perspektivan vezni igrač s predispozicijama da postane veoma dobar igrač, te se nadam kako će mu ova posudba u Middlesbroughu odgovarati.

Jonjo je daleko od startnih XI, s obzirom da na toj poziciji igraju: Gerrard, Adam, Hendo, Lucas, Spearing, koji su vjerovatno u ovom trenutku bolji od njega.
Lucas, Spearing i Jonjo ista pozicija :lol: :lol: kako da ne.. :roll: "jedino" ispred njeg' su steven i hendo, ovi ostali ne mogu igrat' njegovu poziciju..

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.