Francuskazgembo89 je napisao/la:LuksemburgUnknown Genius je napisao/la:Pjanić?!legenda reala je napisao/la:Seo je jedini naš igrač koji je odbio neku veliku reprezentaciju i zaigrao za BIH i zbog toga ga mi ovoliko volimo![]()

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Francuskazgembo89 je napisao/la:LuksemburgUnknown Genius je napisao/la:Pjanić?!legenda reala je napisao/la:Seo je jedini naš igrač koji je odbio neku veliku reprezentaciju i zaigrao za BIH i zbog toga ga mi ovoliko volimo![]()
2012 se uopste nije znalo da ce Kolasinac igrati za nas u februaru 2013 je bio tekstmma_hz je napisao/la:Ovo si napisao 28.12.2012...i evo obistinilo se..Cartman je napisao/la:Kad bi se Bicakcic i Kolasinac stabilizovali u Bundesligi i kad bi se Besic vratio, onda bi stvarno imali vrlo dobru odbranu za buducnost.![]()
2008godinaHariTz je napisao/la:Francuskazgembo89 je napisao/la:Pjanić?!Unknown Genius je napisao/la:quote="legenda reala"Seo je jedini naš igrač koji je odbio neku veliku reprezentaciju i zaigrao za BIH i zbog toga ga mi ovoliko volimo![]()
Luksemburg
calcio je napisao/la:Sta mi vidimo
Sta Seo vidi
calcio je napisao/la:Sta mi vidimo
Sta Seo vidi
Ne pratite dovoljno dugo BIH repku jos jedan igrac se zahvalio Njemcima i stekao status legende kod nas, mozda i najvece do sadSabinho je napisao/la:Najveca istina.legenda reala je napisao/la:Seo je jedini naš igrač koji je odbio neku veliku reprezentaciju i zaigrao za BIH i zbog toga ga mi ovoliko volimo![]()
Najveca legenda jeste svakako medjutim nije sa 20 godina igrao u TOP 3 njemackom klubu i bio najtalentovaniji igrac na svojoj poziciji.propuh je napisao/la:Ne pratite dovoljno dugo BIH repku jos jedan igrac se zahvalio Njemcima i stekao status legende kod nas, mozda i najvece do sadSabinho je napisao/la:Najveca istina.legenda reala je napisao/la:Seo je jedini naš igrač koji je odbio neku veliku reprezentaciju i zaigrao za BIH i zbog toga ga mi ovoliko volimo![]()
IlPrincipe je napisao/la:Samo za vas sam ovo napravio, prati šta Seo radi![]()
Ma koliko to **** zvucalo, mi smo izgleda svi zaljubljeni u Seahroni je napisao/la:IlPrincipe je napisao/la:Samo za vas sam ovo napravio, prati šta Seo radi![]()
![]()
![]()
nije valjda momciluk kakve baje fasofo
![]()
![]()
sad još više mislim na Sea
hroni je napisao/la:IlPrincipe je napisao/la:Samo za vas sam ovo napravio, prati šta Seo radi![]()
![]()
![]()
nije valjda momciluk kakve baje fasofo
![]()
![]()
sad još više mislim na Sea
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], denza, Hrasno15, Proximic, Sheyi, successminator i 83 gosta.