Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
onom kosatom ukrainskom idiotu ebem sve zensko u familiji, idiot retardirani nije u stanju seta uzeti
e kako ja padam na overu u pm

nema potpisa
Lagano danas prođe Errani/Vinci, a ova braća sutra igraju.vevericabimbereket je napisao/la:ma cekaj,il si bos il hadzija,ha ja..ovako ti skoro upolove dobitak:DFearless je napisao/la:Da li čekati ovaj tenis?
ne znam da li ima smisla kontrirati,da pravis kombinacije sa ovim parovima,ja vjerovatno ne bih,opet kazem il si bos il hadzija,trebalo bi proci:D
i Boga ti od sad fino stavi listic i kad ga odigras,a ne samo kad prode,da i mi mozemo sta zaraditi:P

Ma ko bi ovo prepis'o listić na brzinu odigran.
You'll Never Walk Alone!!!
Zvonareva je predala u 2. setu na 4-3 i servis za Clijsters, a sat vremena kasnije igrala mix parove! Koja muljaža
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Dodjem kuci i imam sta vidjeti, u Irskoj PL ni jedan remi ne bi

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
silver & black
ebo majku, onaj usrani derry city nije mogo dat gola na svom terenu i obori me,ja igro oba gol
naše malo je mnogo onima koji nemaju nimalo
tako ti je kad ja prepisem one silne ikseve sto si predlozio tamodr.van nostrand je napisao/la:Dodjem kuci i imam sta vidjeti, u Irskoj PL ni jedan remi ne bi

ser del barça es el millor que hi ha !
- stomaklija
- Kontakt:
Ne znam je li igra ko pokera na wwinu, ali evo sad sam se iznervira ko mazga. Nema veze sto izgubim, ali jednog lika sam upratio. Semcabih, covjek e nalazi na 4 stola odjednom i na svakom igra, Kako je to moguce??? Covjek ne pada uvijek je na 4 i vise eura. Ja mislim da je to neko iz poslovnice i gema novce. Evo sad sam im mail poslao 

jbg ja sam igrao na rosenborg protiv vikinga veceras 2,85 kv super tip vecinom uvijek ove kvote pogađam neku noc padam na nadal 1,01 pogodi 2 na italju 4,30 nisam mogao da vjerujem

Joooj kakve idiotkinje su zene pa ja ne mogu da verujem.Znaci Svicarkinje imaju 24:8 u jednom trenutku protiv Estonije i sada je 35:31.
A meni treba pobeda sa 9+ razlike.Prelepa kvota bila od 1.95 ne znam sto. 

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
7 razlike,pa jbm li vam sve sto imate,pa bolje da ste ulozili pare u humintarne svrhe nego u ta kurceva naturalizovanja igracica i bacanje para na putovanja u kvalfikacijama.20 razlike prospu za manje od 3 minute.
I na kraju dobiju sa 7,iako su imali 10 razlike. 

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- Citizen-X
- Kontakt:
kukaš gore nego ja koji sam poceo da preuzimam primat od AdmiraDevil je napisao/la:7 razlike,pa jbm li vam sve sto imate,pa bolje da ste ulozili pare u humintarne svrhe nego u ta kurceva naturalizovanja igracica i bacanje para na putovanja u kvalfikacijama.20 razlike prospu za manje od 3 minute.![]()
I na kraju dobiju sa 7,iako su imali 10 razlike.

inace samo da znas su me tvoji tamo zguzili protiv Kube u odbojci hadalji imali 21:17 u 4. setu skoro dobijen mec i oglabaju ga a mene naguze.

....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
Kakve to veze ima. Cash game se uvijek igra multitable jer se na jednom neces dignut za godinu..stomaklija je napisao/la:Ne znam je li igra ko pokera na wwinu, ali evo sad sam se iznervira ko mazga. Nema veze sto izgubim, ali jednog lika sam upratio. Semcabih, covjek e nalazi na 4 stola odjednom i na svakom igra, Kako je to moguce??? Covjek ne pada uvijek je na 4 i vise eura. Ja mislim da je to neko iz poslovnice i gema novce. Evo sad sam im mail poslao

Nego sto nema vise free rollova

¸ne znam jeli iko instalirao ovaj bingo na Wwinu ee ako je da vas pitam kako smanjivate prozor od igre-ekran minimaze¸jer ja ne mogu nista nit uplatiti brojeve nit ista
La Vechia Signora !!! ForZZA !!!
Auu na kakvoj gluposti sam ja uzeo brdo keša... Igraju Turska-Holandija odbojku, Europska liga... 2-1 u setovima za Holandjane i vode u 4. setu 21-18... u tom trenutku uplaćujem da Turska dobija set na kvoti 8,00 i Turci ladno okreću i uzimaju...

Poslije toga u 5. setu Turska vodi 11-8 i uplaćujem na Holandiju po kvoti 4,25... Holandija preokreće i pobjedjuje...

Ludji meč u životu nisam gledao, peti set se igra do 15 ali oni su ga dobili 26-24 na razliku :S

Poslije toga u 5. setu Turska vodi 11-8 i uplaćujem na Holandiju po kvoti 4,25... Holandija preokreće i pobjedjuje...

Ludji meč u životu nisam gledao, peti set se igra do 15 ali oni su ga dobili 26-24 na razliku :S
BATE me u crno zavio 

Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
- dr.van nostrand
- Kontakt:
J
im pas mater

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
silver & black
silver & black
eto kad ja cekam torres pobjednik i najbolji strijelac a del bosque ga nece stavit za godinu 

Sve sam prosuo na ovom usljivom sportu od tenisa na wwinu. :S
Imal braco ko da mi prebaci sta love, nije bitno koliko, moze i 10 centi
, samo da pocnem iznova, necu skorije do kladze da uplatim. :S
Ako ima ko nek mi javi u inbox da mu dam podatke, humanitarka
Imal braco ko da mi prebaci sta love, nije bitno koliko, moze i 10 centi

Ako ima ko nek mi javi u inbox da mu dam podatke, humanitarka

Blue is the colour, football is the game
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
Divota je gledati kako ovaj Ferrer dere teniski glupog čovjeka, koji jedino zna opaliti sve snage po loptici pa gdje ode...
Čova mu svršava po faci !
Čova mu svršava po faci !
Igrao na Sarajevo 4+
Mislio sam da će mi proći, ali na ovakav način ne

Mislio sam da će mi proći, ali na ovakav način ne

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.