Nek si mu Yucca reko...bas sam htio i ja to napisati...Yucca je napisao/la:lumani je napisao/la:sve vi znate...
8-21 kraj prve cetvrtini Danci vode daj nam ti reci nesto pametno
Mlade selekcije BiH - Kosarka
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mladi reprezentativci/potencijalni reprezentativci BiH
Yucca je napisao/la:lumani je napisao/la:sve vi znate...
nemaju ni Finci neku ligu,pa nas deru
pricaj te price nekom drugom...ova ekipa je pobjedila i crnu goru i efes pilsen i sloveniju... djedovic nije sam igro protiv njih...lumani je napisao/la:Yucca je napisao/la:lumani je napisao/la:sve vi znate...
nemaju ni Finci neku ligu,pa nas derurekoh neki dan Djedovic je daleko iznad ostalih,a razlog nam je jasan.
nema Atica vise tu..Djedovic danas opet sam igra 
Tanko je ovo sad zasad. Od Duraka i Ahmedica nista, Fahro je malo i igrao, pa ocekujem neke njegove poene u nastavku, a ovaj Piric je izgleda panj samo takav.
Jedino nas Nedim rezultatski odrzava u utakmici, kvalitetom mnogo odskace od ostalih. Atic ce mnogo nedostajati...
Jedino nas Nedim rezultatski odrzava u utakmici, kvalitetom mnogo odskace od ostalih. Atic ce mnogo nedostajati...
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
hajde tisina !
32-32, eto nas
32-32, eto nas
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Kao sto napisah poslije prve tekme...Silom prilika je Durak morao odmoriti(3licne),te su u paru igrali Gegic i Djedovic.Rezultat:+10 cetvrtina za nas! 
znam ja sve,ali nije uredu da se ovako mucimo sa ovim ekipama,jer je ova ekipa dva puta jaca od one od prosle godine i ima jos kavlitetnih igraca osim djedovica i atica...lumani je napisao/la:nema Atica vise tu..Djedovic danas opet sam igra
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
islim li pobjedit moraju se i ostali ukljucit, ne emoze Nedim sve sam. Hajmo momci
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
opet se Durak poceo ispucavat
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Cim je izasao,a vratio se Gegic,mi smanjismo...Lotus je napisao/la:opet se Durak poceo ispucavat
Danci su odlicni,imaju mozda i najperspektivnijeg igraca na turniru,Jacob Larsen. Nama nema Atica,veliki gubitak a jos veci hendikep je sto nemamo trenera.Halimic je blago receno katastrofa. Harunu svaka cast,podigao je kosarku ali moraju se napraviti neki kriterijumi kad se bira trener.Halimic je bio odlican igrac,ali je kao trener veoma skroman,nasa najslabija karika
Muke drage vidjeti drugi nas najbolji strijelac sa pet poena... Nedim 21.
Ne vjerujem ovdje u pobjedu jer pobjedit sa jednim igracem ne mozes.
Ne vjerujem ovdje u pobjedu jer pobjedit sa jednim igracem ne mozes.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Sta je ovaj Halimic radio s ovom djecom, ovo je trebala biti nasa najbolja omladinska ekipa ikada, a on nije u stanju dobiti Dansku, a i protiv Holandije smo na srecu dobili.
Ako nista nadam se da necemo izgubiti vise od 2 razlike, sve preko toga bi najvjerovatnije moglo znaciti i oprostaj od divizije A vec poslije 2 tekme.
Ako nista nadam se da necemo izgubiti vise od 2 razlike, sve preko toga bi najvjerovatnije moglo znaciti i oprostaj od divizije A vec poslije 2 tekme.
Kuko je napisao/la:Sta je ovaj Halimic radio s ovom djecom, ovo je trebala biti nasa najbolja omladinska ekipa ikada, a on nije u stanju dobiti Dansku, a i protiv Holandije smo na srecu dobili.
Ako izgubimo od velesile Danske onda bolje da i ostanemo diviziji B
Edit: -3
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ovaj halimic hamal je toliko glup,pa nije moguce da mali Jakupovic nema apsulutno nikakvog kvaliteta,pa da ne dobije sansu ni u jednoj utakmici,licno ga poznajem i znam sigurno da bi odigrao bolje u paru s djedovicem nego debil durak,aa ovog pirica ne treba ni komentarisati novi Jazvin u repki
,Manjfagic treba dobit vise prilike,ostali su prosjecni i razocaran sam totalno durak koliku slobodu ima da moze toliko suteva koristit,znaaci jadno sta halimic radi od repke....
a ta Danska dobije stvarnu europsku velesilu Izrael 16 razlike.
ostavite se ba poređenja prvo sa seniorskom košarkom, a dalje sa nećim šta je ranije bilo.
pa ovaj Larsen je zvijer i vjerovatno će biti najbolji igrač prvenstva po statistikama...
ostavite se ba poređenja prvo sa seniorskom košarkom, a dalje sa nećim šta je ranije bilo.
pa ovaj Larsen je zvijer i vjerovatno će biti najbolji igrač prvenstva po statistikama...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
durak napravi foul i sad ce haas ubaciti dva slobodna pa idu na pet razlike...ma nema sta ljepota
Durak nema perspektivu,
njegovi dometi nisu veliki,to Halimic ne moze da prepozna,strasno. Kako je on pored mnogo boljih trenera dobio priliku,a da pritom nigdje nije ozbiljno radio sa djecom. Ne mora svaki igrac biti dobar trener,a pogotov ne trener za mladje kategorije. Odlicna konstatacija,Danska nije velesila u seniorskoj kosarci ali ovi klinci su dobri i vjerovatno ih dosta igra van Danske kao ovja centar. Njegov brat je u spaniji a on je izgleda u americi negdje
njegovi dometi nisu veliki,to Halimic ne moze da prepozna,strasno. Kako je on pored mnogo boljih trenera dobio priliku,a da pritom nigdje nije ozbiljno radio sa djecom. Ne mora svaki igrac biti dobar trener,a pogotov ne trener za mladje kategorije. Odlicna konstatacija,Danska nije velesila u seniorskoj kosarci ali ovi klinci su dobri i vjerovatno ih dosta igra van Danske kao ovja centar. Njegov brat je u spaniji a on je izgleda u americi negdje
Zadnja izmjena: basketg, dana/u 10 avg 2013, 20:13, ukupno mijenjano 1 put.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Cesto statistika +/- zna da prevari,ali je dovoljno pogledati kakvu je danas ima nas startni bekovski par,a kakvu mali cije ime necu vise da pominjem da neko ne bi pomislio da ga nesto forsiram i sl.... 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.