znaci pa sta smo trebali iz nasih gresaka napravit priliku XDOtelo je napisao/la:Sve sto ste uradili bilo iz nasih gresaka jos ste u nekim trenucima ima za 20% veci UDP
Browser igra: Football identity
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
- fanatic1991
- Kontakt:
Re: Browser igra: Football identity
I dont have a singnature:(
Can i have yours?
Can i have yours?
Stvorite nesto samifanatic1991 je napisao/la:znaci pa sta smo trebali iz nasih gresaka napravit priliku XDOtelo je napisao/la:Sve sto ste uradili bilo iz nasih gresaka jos ste u nekim trenucima ima za 20% veci UDP

Mislim da mi je u zadnjih par tekmi bot odigrao samo 4-5 poteza. Znam da je danas jedan odigrao bot

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Otelo je napisao/la:Sve sto ste uradili bilo iz nasih gresaka jos ste u nekim trenucima ima za 20% veci UDP

#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Kad smo vam oteli RamosaOtelo je napisao/la:Fali nam CF dobar. Veceras Palica nije biloBelminM23 je napisao/la:@Otelo kakva ste vi to ekipa, samo jedan gol dali.

Zadnja izmjena: SiamoNoi, dana/u 25 feb 2015, 23:16, ukupno mijenjano 1 put.
Vi ste izgleda zakonski rastavljeni sa dobrim napadačima.Otelo je napisao/la:Fali nam CF dobar. Veceras Palica nije biloBelminM23 je napisao/la:@Otelo kakva ste vi to ekipa, samo jedan gol dali.
![]()
Uradimo sve i onda kad udjemo u kazneni qrac

Partizan je u potrazi za napadacem . Bilo bi dobro da je iskusan user , i da karakter ima 20 godina ali to nije presudno uopste .Tip napadaca takodje nije bitan, Dobrodosli su zainteresovani i ciji su napadaci ffb i koji su dribleri

Vodimo 2:1 protiv Calcio Amatoriale! S**šavamo po sirotinji!

Bravo Inverse...odlična utakmica iako ste sa previse gresaka počeli i mislio sam da će vam Talijani uspjeti čuvati loptu do kraja.Krpiću kakav je ono lp bio u 15.min?

Odigrao mi bot, krenuo u 16, i dok sam odmjerio gdje da idem a da mi golman ne izađe, isteče vrijeme i odigra sam jbg.SiamoNoi je napisao/la:Bravo Inverse...odlična utakmica iako ste sa previse gresaka počeli i mislio sam da će vam Talijani uspjeti čuvati loptu do kraja.Krpiću kakav je ono lp bio u 15.min?![]()

3:1 na kraju, ubili Boga u njima.

Genijalci, onako realna je podjela bodova. Mi zadovoljni, a vi ?
Pa i nismo baš, realno ste više zaslužili da izvučete iz ove utakmice nego mi. Nadam se zanimljivijem uzvratu 

Veceras BH derbi na fidu

Možemo se dogovoriti da ti pustim koji gol s Ikeromarelinho je napisao/la:Veceras BH derbi na fidu![]()

Nagib Uzbrdica se oprostio od svoje profesionalne karijere.Kao štoper branio je boje ESSF-a i HNK Jadran-a,svoj dres je ostavio rukovodstvu kluba HNK Jadran kao i podatke njegovog korisničkog računa.
Obaveze su me pregazile,a kad sam vidio šta me čeka u budućnosti,shvatio sam da nema teorije da zaigram opet aktivno
.
Veliko hvala za: Belmina,Arelinha,Ateltica i ostalu družinu..
Obaveze su me pregazile,a kad sam vidio šta me čeka u budućnosti,shvatio sam da nema teorije da zaigram opet aktivno

Stara mušterija:
Tercena 0:11 Inverse, 7 komada moje malenkosti, gađali me sa svakog ugla terena. Pratimo vodeće ekipe...

Tercena 0:11 Inverse, 7 komada moje malenkosti, gađali me sa svakog ugla terena. Pratimo vodeće ekipe...

Vidio si onaj sut u 80+ minuti,1* kao i 3 fajta prije tog suta isto su bila 1*.JesseP je napisao/la:Možemo se dogovoriti da ti pustim koji gol s Ikeromarelinho je napisao/la:Veceras BH derbi na fidu![]()
Igra katastrofa,za plakati jednostavno
xinxee je napisao/la:Nagib Uzbrdica se oprostio od svoje profesionalne karijere.Kao štoper branio je boje ESSF-a i HNK Jadran-a,svoj dres je ostavio rukovodstvu kluba HNK Jadran kao i podatke njegovog korisničkog računa.
Obaveze su me pregazile,a kad sam vidio šta me čeka u budućnosti,shvatio sam da nema teorije da zaigram opet aktivno.

SiamoNoi je napisao/la:xinxee je napisao/la:Nagib Uzbrdica se oprostio od svoje profesionalne karijere.Kao štoper branio je boje ESSF-a i HNK Jadran-a,svoj dres je ostavio rukovodstvu kluba HNK Jadran kao i podatke njegovog korisničkog računa.
Obaveze su me pregazile,a kad sam vidio šta me čeka u budućnosti,shvatio sam da nema teorije da zaigram opet aktivno.

Samo ti zabijaj u ss.ba ligi sada.

BBB traži napadača driblera. Samo aktivnost i želja za napredovanjem su bitni. Ostalo će doći samo. 

Još jednom pala Tercena, ja postao peti strijelac lige sa 22 gola. 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.